- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lackooo84
nagyúr
Rájöttem miért angol az alvási jelentésem. Ugye a Play áruházban a 10.1.1.312-es egészség app van fent, amivel semmi baj nincs, full magyar. De amint felteszi az ember, már sipákol, hogy van frissítés. De ha frissítek erre a verzióra 12.1.4.310, akkor ez egy angol szar lesz, ami hibás, mert azt írja nincs internet, nem tudja letölteni a nyelvi csomagot.... Direkt nem frissítettem, de egy idő után magától megteszi, nem tudom hogy tudnám letiltani, hogy magától frissítgessen, már az appgaleryt is legyalultam, de mégis mindig magától felfrissíti magát erre az új szar verzióra. Ötlet?
The Truth is out there...
-
B. Tamas
aktív tag
válasz Lackooo84 #4405 üzenetére
Ne a Playből telepítsd, hanem a Huawei App Galleryből. Nekem onnan van, onnan is frissítem és minden tökéletesen magyar. Itt a ma éjszakai statisztikám.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
-
seredy
tag
sziasztok, amióta ezt az okosórát egy iphone 8-al párosítottuk, időnként "megszakad" a telefon és az okosóra közötti kapcsolat, hívásokat, üzeneteket nem jelzi. Azelőtti semmi gond nem volt vele, egy androidos telefonnal. Az iPhone 8-al viszont csak a baj van, van esetleg valakinek valami tippje, mit lehetne tenni?
[ Szerkesztve ]
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Futáskor beállítottam,hogy 1 km jelezzen.
De nem tudom lehalkítani, így teljes hangerőn üvölt kilóméterenként és mondja az adatokat.
Az óra néma üzemmódban van,csak rezeg mindig.
Szeretném ha monadaná a dolgokat futás közben,csak halkan.
Sehol nem találom, hogy hol kell ezt beállítani. -
Leki78
tag
Sziasztok!
Tegnap voltunk túrázni és van egy kis problémám a Gt2-em km számolásával. A történet a következő: Feleségemnek van egy Gt2e órája nekem egy Gt2. A túra végén az én órám 10,40km-t mért a feleségemé 7,1 km-t úgy, hogy ugyanakkor lett elindítva minkét óra. Miből adódik ez a nagy különbség? Turista útvonal tervező oldalon lemértem a távolságot ott a kapott érték 6,6 km tehát a feleségemé sokkal közelebb van a "valós" értékhez. Annyi különbség volt még, hogy nálam ott volt a telefonom bekapcsolt gps-el (helymeghatározás), nála pedig nem volt telefon. Okozhatja a problémát a nálam lévő telefon?[ Szerkesztve ]
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Valaki használja iPhoneal? iOS alatt stabil a kapcsolat? Miben tud kevesebbet az app mint androidon?
Köszönöm!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
col
addikt
Én IOS alatt használom I2020 és most I2022 van. Stabil és minden gond nélkül megy. Egyedül programot nem lehet telepíteni rá IOS alatt, illetve a zenefeltöltéshez kell Android, de ezen kívül minden más egyéb gond és korlátozás nélkül működik.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
zsolt160
tag
Úgy tudom, hogy a Huawei Harmoni Os rendszerén lehet programokat telepíteni, és tervbe volt a GT2-re a Harmoni Os, de szerintem ugyan úgy felejtős, mint az NFC. Bár nem értem Kínában miért működik az NFC a fizetéshez, máshol miért nem... De szerintem ugyan erre a sorsra van ítélve a Harmoni Os is GT 2-n.
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Csal a magasság mérőm.
Alapból 10m-el kevesebbet mutat.
Hegyen 100m-el kevesebbet mutat.
Kupakot levettem, de úgysem változott.
Útvonal rögzítésnél meg 100km-nél
10km-el többet.
Mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Decske
senior tag
Szerintem ez a GT3 Pro miatt került be, de mivel EKG adatokhoz való hozzáférést kér közvetlenül e lap előtt nekünk ez irreleváns.
Az elfogadás azért nem megy szvsz, mert még nem kapta meg az engedélyt az európai gyógyszerügynökségtől, így nincs semmilyen szolgáltatás mögötte.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Zolás
addikt
GT2 prónál is van bőrhőmérséklet ellenőrző oldal, és nincs benne ilyen funkció.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
macy
addikt
Szerintem csak Huawei telefonoknál jelenik meg.
-
fulton
addikt
Sziasztok találkozott már valaki olyan problémával hogy edzés funkció alatt a pulzusmérő nem jól mér kerékpározás alatt 100 fölött kéne lenni a pulzusom nak és csak 72 t miért lehetséges ez beázástól? Biztos hogy rosszul mér.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest