- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Health appot hogyan szoktátok frissíteni? APK mirror, és régi törlés, másik meg felmegy?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
B. Tamas
aktív tag
-
hupipko
újonc
Bocsánat, ha óvodás a kérdésem: a GT2 Pro Classic és GT2 Pro Sport csak a szíjban különbözik egymástól?
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok! A beállításokban a haladó menüben mit jelentenek ezek az intervallumok? Meg tudná valaki mondani, mert nem tudok rájönni. Köszönöm szépen
-
shifty!
senior tag
Sziasztok,
Fizetős számlapokat nem látok a Heath-ben, csak ingyeneseket. Valaki egyenesítsen ki, mit kéne feltennem, Oneplus6 telefonnal.
Köszi!
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
csipuka
senior tag
válasz Degeczi #4219 üzenetére
Pixel 6 van, es meguntam kicsit, hogy ha AA-ra van dugva a telo a kocsiban, akkor is a telon veszi fel a hivast. Kiprobaltam egy oktoberi app-al, szinten szar. Letoltottem a play store-os app-ot, azzal se megy. raadasul, ha az AA-ban atteszem BT-re a hivaskimenetet, akkor nem a kocsira teszi, hanem az orara.
-
Diabo6
senior tag
Miért van ekkora különbség mobilappok között? Nem mindegy honnan tölti le az ember? Illetve mik az alapvető eltérések a play áruházas és a huawei között?
-
Ifcsi
újonc
Sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem én is egy ilyen órát. (GT2, de nem a pro)
Előtte egy Honor Band 5-t használtam, de már nem olyan jó a szemem és ezért inkább erre cseréltem. A rengeteg számlap között nehéz volt megtalálni a számomra megfelelőt. Mivel nem vagyok a színes cirkusznak híve, ezért a WF4U14 digi számlapot választottam. Jó nagy, mindent is mutat és a plusz, hogy a megjelenített értékre bökve, a hozzá rendelt funkcióra ugrik. (Pld: Óra = Ébresztő, Perc = Időzítő, Másodperc = Stopper..stb)
Bekapcsoltam az AOD-ot is rajta (fehér számlap, mert ez a legjobb az AMOLED-nek) és azt tapasztaltam, hogy ezzel a beállítással aktiválódik a dupla kopp-os kijelző feloldás (gondolom azért, mert soha nem kapcsol le a kijelző). Tehát, aki AOD-al használja a telefont, nem kell, hogy a gombokat nyomogassa.
Azt olvastam korábban, hogy az AOD is kikapcsol pár perc után. Én azt tapasztaltam, hogy ez csak akkor igaz, ha alvást érzékel az óra. Tegnap éjjel 1:00-ig aktív volt az AOD, majd valamikor hajnalban felébredtem és láttam, hogy sötét a kijelző.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Zolás
addikt
Beállítások-ne zavarj-ütemezés. Éjjel nem világít az arcodba, ha forgolódsz az ágyban, és mozgatod a kezed.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
őstag
Köszi, ezt már tegnap este beállítottam.
A Kijelző - Folyamatos megjelenítés (ez az AOD) csak akkor kapcsol ki, ha azt érzékeli, hogy alszom.
De én erre lennék kíváncsi, hogy hol van a beállításokban -> "Be lehet állítani automatikus mozgás(talanság) érzékelésre is, vagy fix időt is beadhatsz neki, amikor mindenképpen lekapcsolja az AOD-t."
Bár azt gondolom, hogy ez az Alvás nevű beállítás, de ez nagyon nem kapcsolja ki az AOD-t.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Okosóra vásárlás előtt állók!
A kiszemelt egy Huawei Watch GT2 vagy GT3 a kérdésem az lenne Iphone telefonnal mennyire megbízhatóan működik?
Videókat néztem h összepárosították, de engem napi használat mellett érdekel elsősorban a hívások, üzenetek , stb. kijelzése.
-
Lackooo84
nagyúr
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a gmail értesítések 2-3-4 példányban jelennek meg az órán, kiba idegesítő... Nálatok nincs ez?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
zsolt160
tag
Nekem már rég óta a Viber sz@rakodik, le föl csatlakozásokat írogat az órára, így letiltottam. Gmail is tiltva, helyette az Outlook-ot használom, azzal nincs gon, meg jönnek egyszer az értesítések.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm, csere HUAWEI WATCH gt3 pro vagy Huawei WATCH gt4-re!!!
- Apple Watch 9 45MM - 2025.02.11 Garancia
- Apple Watch Series 9 Red GPS apple gari: 2025 február
- Apple Watch series10 GPS 42 mm Kozmoszfekete Alu.Tinta Sportpánttal
- !Új! Samsung Watch 7 44 mm Euronics vétel garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest