- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
válasz dajkapeter #4099 üzenetére
Pedig nekem már elkezdett nőni a 3. kezem is.
#4103Keef_Lee Szerintem ha az óra épp nem csatlakozik a telefonhoz, akkor úgymond "készenléti" állapotba kapcsolja a BT-t. Úgy mint mobiloknál pl. a Wi-fi/BT kapcsolat, így nem merül annyira, amikor nincsen csatlakoztatva eszköz hozzá.
Bár ez is készülék függő, tehát nem mondom biztosra hogy ez az adott készülék is így működik.[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Sziasztok! Eladtam a samsung gear s3 frontier órám mert 10-15 métert tudott csak a Bluetooth. Viszont a a gt2 még 30m távolságra is tartja a kapcsolatot. Hogy lehet ez? Mennyi lehet a maximum amit tud?
MegtorloXp
-
Balcsix
senior tag
Az elviekben akár 150 m-es távolságig tud csatlakozni a telefonhoz, de ez a gyakorlatban elég sok mindentől függ.
-
thomasa
senior tag
Köszönöm a válaszokat blt.62 nevében is
-
trcvk663
tag
Sziasztok! Párommal mi is eme remek termék tulajdonosai lettünk, reméljük sokáig jó lesz. Nagyon tetszik mindkét méretű óra. Üdv mindenkinek
-
blt.62
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Bocsi hogy csak most írok de eddig nem voltam net közelében.
Még azt szeretném kérdezni hogy nem árt az órának ha full fényerőn használom és nem az automatikus beállításon?MegtorloXp
-
Degeczi
nagyúr
Kérdés, milyen minőségű panelt használnak benne: pl. a MiBand2 ismert nyűgje volt a rövid élettartamú OLED kijelző, ami már egy év alatt is sokat halványodott, ami pedig a fényerőtől függ.
Amúgy beltérben tényleg egész jó az automatikus fényerő, kültéri napsütésben azért jó lenne egy fokkal magasabbra hangolni néha.
-
Zelk 1
csendes tag
válasz Degeczi #4118 üzenetére
Nem tudom milyen panelt használnak,de kint napsütésben csutkára tolja és jól látható.Ha nincs napsütés lejjebb veszi,de mindig jól látható.Gondolom,ha mindig maximum fényerön fogod használni hamarabb elmegy a panel.De szerintem nem a kijelző lesz az első ami megadja magát.Ha a gyári elemmel elketyeg 5-6 évig akkor jó.Utána úgy is jön egy újabb jobb és szebb.Nálam tökéletesen teszi a dolgát pedig nem is Huawei telefonnal használom.
-
Degeczi
nagyúr
Nem: próbáld ki a kézi 5-ös fényerőt, láthatóan erősebb, mint amit magától beállít napfényben.
Ezt gondolta volna az ember a MiBand esetén is, aztán mégis... itt mondjuk nem olvasni ilyen panaszokat, így vélhetően hosszabb élettartamú kijelzőt használnak. OLED-nél (mint minden LED-nél) az élettartam szorosan összefügg a fényerővel, valszeg ezért sem erőlteti a tényleges maximumot az óra magától. -
zsolt160
tag
Én 4-en használom, mert napsütésben az automatikus beállításnál nem láttam rendesen az óra számlapját. Így viszont igen, és így is 10 nap körül van a használhatóság. Ez is erősebb szerintem mint az automatikus maximumon. Két éves lesz nemsokára az enyém, de kipp-kopp semmi gondom vele.
-
blt.62
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek.
MegtorloXp
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok tegnap én is beruháztam egy ilyen órára, és olyan kérdésem lenne hogy nem talált semmilyen frissítést az óra, dobozból kivéve kollégámnak is ilyen órája van és neki teljesen más verzió van rajt
Név Watch gt2-551
Modell ltn-b19
Verzió 1.2.13.56 (ilyet nem is találtam)Köszönöm ha tudtok segíteni, Konzolvilágos rendelés
-
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne a huawei watch gt 2 46mm ben véroxigén szint mérő van e?
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Istvan2020 #4124 üzenetére
Van, csak nem automatikus, kézzel kell indítani.
-
zsolt160
tag
válasz Varesz_86 #4123 üzenetére
Az Egészség app-ban nem talált frissítést? A Play áruházas nem ér semmit, mert ugye a Huawei az amcsi szankció miatt nem használhatja. [link] Itt leszedheted a legújabb 12 verziót, amiben már automatikusan frissíti magát, független a Play áruháztól, és utána próbád az órát frissíteni az app-on keresztül.
-
Jose1000
csendes tag
Sziasztok ma vettem egy ilyen órát és a légnyomás nincs sehol a valósághoz képest a magasság az tökéletes vagy több idő kell a beálláshoz?Amúgy van 3 éves samsung órám de ez jobb.
-
Jose1000
csendes tag
válasz pajorgergo #4129 üzenetére
Nem barométer hanem internetes
-
blt.62
őstag
A gps-t az órán kell bekapcsolni? A megtett útvonalat hol tudom megnézni?
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Az órán hogy tudok kedvenc számot hívni? Vagy indítani nem lehet az órán csak fogadni a hívásokat.
MegtorloXp
-
col
addikt
1 Amikor a főképernyőn van, nyomja meg a Fel gombot, lapozással keresse meg, majd a
hívásnapló megtekintéséhez érintse meg a Hívásnapló menüpontot.
2 Visszahíváshoz érintse meg valamelyik bejegyzést.
3 Lapozzon lefelé a képernyő aljára, majd a hívásnapló törléséhez érintse meg a Törlés
gombot.
Ugyanez működik az elmentett Névjegyeknél.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Decske
senior tag
Semmi gond, senki nem úgy kezdi, hogy mindent tud. :)
Healthben a kezdőoldalon több "csempe" is látszik. Ha jól tévedek, akkor alapméretezetten a nagy sárga felső csempe alatt, a bal oldalon az első lesz. Ha GPS követett mozgás volt a legutolsó, akkor az útvonalat sematikusan mutatja.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
csab991
senior tag
Más találkozott olyannal, hogy 0%-on nem merül le az óra hanem tovább üzemel? Ismerősömnek 3-4 órája így van, max fényerőn, kijelző folyamatosan bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Írok ide is, hátha itt kapok segítséget. Kaptam 2 napja ennek a tesóját, egy Honor Magic Watch 2-est ajándékba, és vannak vele problémáim.
egy iPhone XS-sel használom, nem tudom az iOS a baja, vagy gyári hibás, de leírom a gondjaim.
- Az értesítések nagyon hektikusan működnek. Hol jelez ha mondjuk Messenger vagy Viber üzenetet kapok, hol nem. Nem is tudom mihez kötni, beállítások babrálása nélkül is váltakozik.
- Egyszer rezeg bejövő hívásnál, egyszer nem. Van, hogy nem is jelez, csak ha megmozdítom a karom, és ránézek, akkor jelzi hogy hívnak épp
- A pulzus kijelzésnél gyakran csak egy vonalat jelenít meg. Ennek oka mondjuk lehet a tetoválásom, ahogy itt topicban azt írták, hogy azzal nem feltétlen működik megfelelően a zöld fény végett?
- Az alvás monitorozása 2 napja éjjel jó volt, múlt éjjelre viszont NULLA adatot jelenít meg (ez is lehet tetkóprobléma? Bár akkor előző éjszaka se lett volna jó )
Tegnap még minden tökéletesen működött vele. Ma meg egész nap szívok ezekkel a gondokkal. Van valaki, aki talàlkozott hasonló problémákkal? Legfrissebb szoftver van rajta (tegnap még kb 4-gyel régebbivel volt tökéletes, reggelre elromlott, rátoltam a frissítéseket, továbbra se javult meg).
köszi!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz bandigyerek #4147 üzenetére
2 nap alatt szükségessé válhat? Ez így elég rosszul hangzik…
Köszi a választ, holnap megcsinálom!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz bandigyerek #4147 üzenetére
Csináltam. Nem változott semmi.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest