Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #1841 üzenetére
Én jeleztem a hibát a huawei felé ígérték augusztusra a javítást.
(#1847) feketepeti
Nekem kivan kapcsolva és ugyan úgy inaktív
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
btcenter
csendes tag
Én ezt rendeltem hozzá:
Most tettem rá, elképesztően illeszkedik, prémium kinézet, ajánlom mindenkinek.
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #1851 üzenetére
Most légy okos....
Helyi frissítéssel nem ment fel semmilyen ROM a 049-re,de 3 gombossal sem..Beléptem a hangerő- +bekapcsolóval a Fastbootba,és lőn világosság,nyitott a bootloader.Most viszont 3 gombossal elkezdte feltenni a 120-as ROM-ot.
Ennek ez a menete,és csak szimplán én nem igazodok ki rajta,vagy idióta az egész rendszer?"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #1853 üzenetére
A 049-re csak akkor meg fel ha Fastboot.os módszerrel teszed fel. Meg a benne lévő vendor mappát telepíted.
Én nem tenném fel a 120-es mert V100R001C636B hogy kivastagított rész mit jelenthet 049, a 052 az C432. de azt hiszem ezt már leírtuk, hogy a 049-re valami oknál fogva nem megy fel a se 3 gombossal semmilyen ROM.
fastboot módszerbe a USB kábel csatlakoztatva a hangerő - és bekapcsoló gomb együttes nyomásával lehet belépni ilyen képet kell kapnod
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #1854 üzenetére
Oké,de pontosan hogy van ez a Fastboot módszer?
Amúgy amit linkeltem,az valami távolkeleti rom,azt nem teszem fel.De van egy V100R001C185B120-as,azt szeretném.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bubus66
nagyúr
válasz MeGabee #1855 üzenetére
Ott a kép az előtted lévő hsz-be az a Fastboot rendszer
Ha alul az van kiírva mint a képen akkor nyitva van.
V100R001C185B120 ez a pakisztáni rom
Device Name: Huawei P8 Lite
Model: ALE-L21
Android: v5.0.2 Lollipop
EMUI: 3.1
Firmware: B120
Build: V100R001C185B120
Country: Pakistan
Date: 22-06-2015
Status: Official
Type: Full factory firmware
Publisher: Huawei Pakistan
File Name: ALE-L21 V100R001C185B120.rar
Size: 1.23 GBHuawei P8 Lite (ALE-L21) Firmware V100R001C636B120_Android 5.0_EMUI 3.1
Description te ezt linkelted letöltöm és meg nézem hova szántákAz oldalamon le van írva és a programok is ott vannak hozzá, ne keljen leírnom itt is.
Ha esetleg érdekel a címet átküldöm Pü-be.
[ Szerkesztve ]
-
Dareius
tag
Sziasztok!
Na ebédidőben elugrottam venni egy ilyen telefont 3 órája nyüstölöm még nem volt töltve jól birja wifi jelet fogja a mobilnet hasít. bluetooth is gyors (zeneszámaim pitty pak átmentek).Első benyomások:
A kijelző szinei szépek, habár a fényere nem túl nagy de az Asus zenphonhoz képest jobb 100%.
Kellően gyors habár azért látszik szoftveresen lenne mit optimizálni egy ketten, de középkategóriában tényleg ennyi pénzért personal best.
Ami kifejezetten tetszik az szinhőmérséklet kalibrálkása.Kb 3 óra alatt 16% ot merült wifi+4g+bluetooth végig ment.
MM-ben vettem 2 év garival.
[ Szerkesztve ]
-
btcenter
csendes tag
Én még egy üveget rendeltem az elejére, a hátulja most elemelkedik 0,5 mm-t így nem kopik ha leteszem. Eddig fém telefonjaim voltak, most ezzel a kerettel ennek a telefonnak is megjött a súlya, és a fémes csengése. Az én igényeimnek így tökéletesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
-
MeGabee
senior tag
válasz Funthomi #1869 üzenetére
Ezek belülről szivaccsal vannak kibélelve.Szép-szép,de nekem annyira nem jön be így a képek alapján....Én vettem egy sima TPU tokot rá első körben 1,5K-ért.Érdekes,hogy mennyivel furább abban,elveszíti az eleganciáját.Valahogy nélküle az igazi.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
kort01
aktív tag
Aki mostanában vett a Media Markt-ban ilyen telefont, leírná hogy milyen rom volt rajta?
-
Vermilion69
aktív tag
Megvan a telefon, nagyon szep meg jo meg minden, de ez a vilagitas tenyleg nagyon harmatos. Viszont ha tenyleg lesz javitas akkor nagyon pöpec lesz :-)
A billentyűzet nagyon szokatlan, idő lesz megszokni. De olyan szép es gyors <3Kort01:
Mindjart megnezem, nincs egy oras :-P
Hogy kell fotozni a képernyőt?[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz Vermilion69 #1874 üzenetére
És milyen színű?
-
kort01
aktív tag
válasz Vermilion69 #1878 üzenetére
Köszönöm, úgy látszik már a legfrissebb rommal adják ki mindenhol.
A mai napi történetem, inkább offba rakom, nehogy megszóljatok érte.
Családnak is nagyon megtetszett a telefonom, így hát én is rendeltem a Media Marktól online, had örüljenek itthon. Az enyém még az Edigitaltól származik. El is autókáztam érte, elhoztam, otthon vettem észre, hogy az alján a töltőcsatlakozó résznél, valamint az oldalán a bekapcsoló gombnál és a hangerőszabályzó gombnál karcok találhatók. Hátlapi fólián is volt valamennyi, az nem is izgatott volna. Természetes fényben egyértelműen látszódik. Hát eléggé berágtam, nekem nem szokásom ok nélkül visszavinni a vásárolt eszközeimet. 4 óra múlva jelentkeztem az MM-nél, hogy ez így nem ok. Ott nézegették, mutattam, hogy nekem már van egy ilyenem, nem ok nélkül vittem vissza, nem szórakozásból vásároltam. Azt mondták, hogy nem volt kibontva. Persze a lezáró matricák a dobozban voltak, így bárki próbálgathatta, akár a nagykereskedésben is. Szóval visszakértem a pénzt, szerencsére vissza is adták azonnal. Nekem most csak az üzemanyag költségemet növelte meg ez az esemény.
Javaslom, hogy ott a helyszínen nagyon alaposan vizsgáljátok meg, ne csak felületesen, mint ahogy én tettem, akár vigyetek egy nagyítót is[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
válasz Vermilion69 #1878 üzenetére
Nagyon helyes a színválasztás Ugye arany színű a szegély?
Szerk.: Valaki,akinek Vodás a vasa és már frissítette,az lőjön egy képernyőképet a rom számáról please!!!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Huawei levele a BL kódhoz:
"Dear Customer,
Thank you for contacting Huawei device.
Sorry that there have no bootloader unlock code for ALE-L21 items.
By default , you can do fastboot downloading for some images directly without Unlocking bootloader..
We suggest you'd better not root your device which would avoid the warranty and maybe cause it freeze.
Once again thank you for contacting Huawei device.
Best Regards.
Huawei Device Customer Care Team 3207"Miért írják azt, hogy nem kell unlockolni, mikor k*rvára nem lehet feltolni rá romot zárt BL-el? Agy*fszt kapok!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
MeGabee
senior tag
-
kort01
aktív tag
válasz stumpjumper #1881 üzenetére
Előlapon normál fólia van, a hátlapon pedig egy feliratokat tartalmazó fólia, ezen az imei is rajta van, tehát ezt idővel le kell szedni. Az Edigitalnál is így adják.
-
addikt
-
Gebriel
veterán
-
MeGabee
senior tag
Én a Vodás romot 3 gombos módszerrel cseréltem a 049-esre.Azóta nem megy rá másik rom így,ezért ma fastbootba tettem.Hangerő le+bekapcs gomb.A droid alatt a felirat UNLOCKED.
Semmi mást nem csináltam vele."Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
redati
tag
válasz MeGabee #1888 üzenetére
Az enyém is vodás.
De én nem tudom fastboot módba rakni.
Vagy valamit rosszul csinálok.
Kikapcsolom a telót, majd úgy kapcsolom be, hogy nyomva tartom a hangerő le gombot majd a kikapcsoló gombot is ameddig rezzen. Vagy tovább kell tartani?
Bocsi most néztem vissza az előző oldalra, hogy gépen kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Bekapcsolod az usb debugging-ot és adb-vel ujraindítod. Olvass vissza le is van irva step-by-step. De még senki nem postolt egy sikeres fastbootos flashelést.. nekem nem megy fel a system.img egyik rom-ból sem.
-
Narakh
senior tag
Becsattogtam a Vodafone üzletbe telefont venni. Szinte màr kezemben a kütyü, mikor az eladó közli, hogy ja, a "minden előfizetéses ügyfélre érvényes", hűség lejárta előtti hosszabbításra vonatkozó kedvezmény - amiről már telefonon is kértem tájékoztatást - nem ér, ha flottás csomagra váltok, és várjak szépen három hónapot.
Elmehetnek a sunyiba.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
bubus66
nagyúr
Hogy hogy nem megy fel? Én Win10 Pro alatt csinálom és gyönyörűen fel megy simán az összes img kikel csomagolni amit mondtam a XY főkönyvtárba
(#1889) redati
USB kábel csatlakoztatva van? Mert ha nincs akkor a büdös életbe nem rakod fastboot módba
Fastboot mód:
Telefon kikapcs
USB csatlakoztatva a számítógéphez és a Telefonhoz
Hangerő le + Bekapcslógomb együttes nyomása még meg nem jelenik a képen látható ábra[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Milyen leírás kellene?
Látod itt végig megy az egész te nem csinálsz valamit jól A HSueite fent van?
Mielőtt csinálsz valamit ezt csináld meg Aláíratlan illesztőprogram telepítése Windows 8-10 rendszerhez fastbot stb drieverhez
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #1895 üzenetére
Ha jól rémlik mintha lehetne valahogy zip file-ból is telepíteni fastboot alatt,nem?
Mentségére szolgáljon,hogy nekem se sikerült az első adb-s telepítés.
-
bubus66
nagyúr
én 2 óra alatt meg kaptam mobile@huawei.com
- mobile@mail01.huawei.com erre írjál nekikLátod a Recovery után mi jön?
Próbáld meg, hogy a Fő mappádba teszed a cuccot nem az adb mappába
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bubus66 #1898 üzenetére
Én is erre a címre írtam és kaptam ezt a választ:
"Dear Huawei Support!
Would be so kind to send me a bootloader unlock code for my ALE-L21 P8 Lite verison mobile?
IMEI-1: xxxxxxxxxxxxxxx
IMEI-2: xxxxxxxxxxxxxxx
SN: xxxxxxxxxxxxxxTank you in advance!
Best Regards,
XXXXXX"a válasz pedig ez volt:
"Dear Customer,
Thank you for contacting Huawei device.
Sorry that there have no bootloader unlock code for ALE-L21 items.
By default , you can do fastboot downloading for some images directly without Unlocking bootloader..
We suggest you'd better not root your device which would avoid the warranty and maybe cause it freeze.
Once again thank you for contacting Huawei device.
Best Regards.
Huawei Device Customer Care Team 3207"Erre most megírtam nekik, hogy mire is kell a Bl unlock. Nem root vagy ilyesmi, hanem egy funkciót használjak, amivel reklámozzák a telefont...
Megpróbáltam gyökérből is:
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- DIGI internet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok