Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeGabee
senior tag
válasz bubus66 #1840 üzenetére
Igen,Vodás vagyok,de abban sem volt jó nálam a névjegyzék.Illetve csak addig,amíg a kártyát nem tettem bele.Addig simán tudtam rendezni,és tökéletesen jelenítette meg.De érdekes,hogy addig a Huawei bootlogó jött fel,és nem a Vodás.Csak a kártya berakása után változott meg.Pont ezért tettem rá a 049-et,de sajnos azzal sem javult meg.Mondjuk már megtanultam együtt élni vele,de azért valljuk be,elég fura,hogy először jó,aztán elszaródik egy kurva sim kártya miatt.Lehet a Voda frissítés már helyrerakta,de nekem az ugye már nem jött meg,nem vártam rá.Ha esetleg valahol meglenne az eredeti Voda ROM,akkor visszatéve azt biztos megjönne,és le tudnám ellenőrizni,javítottak-e valamit.
Szerk.: Találtam most egy B120 ROM-ot,nem tudom ez fent van-e valakinek.Szerintem leszedem és kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- MIUI / HyperOS topik
- Disney+
- Red Dead Redemption PC teszt
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok