- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
Sziasztok.
Van kis problémám, letöltöttem egy NXT-L29C432B521 dload verziós romot.
feltetem és azóta hiába indítom újra mindig egy huawei erecovery indul el, és wifit keres de hiába talál nem tud letölteni semmit, már csináltam factory resetet, de mindig csak ez az erecovery indul, el. tud valaki valamit segiteni?
sem root sem semmi nnics benne piszkálva, b320 volt fent!
-
berigazek
őstag
A legújabb Gorilla Glass van alatta,senki nem tesz rá semmit....(ha nem kezdem el kaparni,észre sem veszem,.hogy az fólia,annyira tiszta átlátszó,kemény) Majd teszek rá Nilkin üveget....de lehet azt sem
atikó
Szombat óta nyúzom,letisztult Nougat 7.0 rajta,gyors,nem lagol,akksi 48 órát bír ki rengeteg molesztálással,jó a fogása,röviden nagyszerű.Mivel európai semmi kínai felesleges app nincs rajta!
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
-
haten
tag
Én 3 évig hordtam belecsúsztathatós tépőzáras tokban munkába a GG2-es One M7-et. Sosem volt rajt fólia, most is karcmentes, mint újkorában. Telefonra sosem tennék már fóliát, a Mate 8-on is csak addig lesz, amíg a gyári meg nem indul valahol. Amúgy jó ez a mágneses tok hozzá Galaxy A9-es, 1900 Forintért főleg tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Lehet már rootolni a Nougat-ot, de a TWRP-s telepítéskor kell elvégezni.
[link] -
BoSSanCS
aktív tag
válasz berigazek #9863 üzenetére
Nyilván Szerencsére így megmaradt mindenem, nem kellett legyalulnom a rendszert Eddig nagyon tetszik egyébként, sokkal simábban megy a rendszer és van pár olyan változás, amit csak üdvözölni tudok (például az értesítések jelzését és hogy egy legördülő menüre rakták az értesítéseket és a gombokat, nem kell külön lapozgatni), nekem a Nougat-os kék szín is nagyon bejön, illetve nem vettem észre, hogy jobban enné az akksit, sőt szerintem kevésbé merül, mint B386 alatt. Összességében tehát bejövős.
-
ricshard444
veterán
B320rol amit manualisan tettem fel lehet majd OTA-n 7.0t vadaszni? Elegge lemaradtam.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Májkülnájt
tag
Valaki tudna ajánlani powerbankot ehhez a telóhoz, ha van tapasztalata vele az külön előny. Kritériumok: 10000mah felett legyen, árban 10 alatt, ès gyorsan töltsön tehát támogasson vmi gyorstöltèsi szabványt, Köszi
-
iceQ!
addikt
válasz Májkülnájt #9871 üzenetére
Árgép???
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
iceQ!
addikt
válasz Májkülnájt #9873 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
M3aN
senior tag
válasz Májkülnájt #9873 üzenetére
Én ilyet használok, nézz rá esetleg:
[link] -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Májkülnájt #9871 üzenetére
6e itt a hardveraprón xiaomi 10.000 mAh-ás power bank.
Nagyon minőség, nagyon olcsón!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
haten
tag
Hmmm... Holnaptól lesz elérhető az ingyenes Galileo műholdrendszer az origo hírportál szerint. Azt írják az új rendszer 10x-es pontosságú, és mostantól 1 méteres pontosságú lesz a gps okostelefonokban és önvezető autókban. A teljes 30 műholdas rendszer 2020-ban épül ki kompletten.
-
atikó
őstag
valaki tapasztalt olyat a 7.0 (b521)NXT-L29C432B320
kapcsolatban, hogy nincs billentyűzet?
mert eljutok a wifi beállításig ott csatlakozok aztán vissza tér a nyelv választáshoz, és mindig ezt játsza -
Tomtotom
senior tag
Megjött az AliExpress - ről rendelt eredeti Huawei borjúbőr tokom. Tökéletes, le a kalappal + ajándékba kaptam egy gyári kijelzővédő üveget. Még nem is láttam ilyet
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
gulupeti
senior tag
A lezárt képernyős értesítések nem jelennek meg a telefonon. Van, hogy napokig jó, van, hogy csak 1-2 napig, de olyan is van, hogy naponta többször újra kell alkalmaznom a témát, hogy ezek megjelenjenek. A telefon magyarországi, B180 rom.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? Megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
válasz gulupeti #9887 üzenetére
Nos....éppen ezt akartam most ,,Új" hsz.-ként kérdezni,hogy nekem is a Nougat 7.0-nál be volt álllítva,hogy kikapcsolt képernyő esetén mutatja kéken az órát a fekete képermyőn vagy,ha abalakos tokban van a teló.Egy napja frissúlt a rendszer és bármit csinálok,beállítok nem mutatja az órát,tök sötét a képernyő....azt is be lehet állítani,hogy reggel -7-től este 22:00-ig mutassa az órát utána kapcsoljon ki teljesen,de most semmi.... ,,süket-néma"
Valmi ötlet?,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
75lion
tag
Sziasztok!
Amit a firmware finder (play áruházos) programmal letöltök firmware-t azt nyugodtan lehet telepíteni?Xiaomi 11t pro
-
iceQ!
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest