- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake65
csendes tag
Sziasztok!Valaki segítsen.L29C636B211-ről,hogy tudok L29C432B192-re menni?Elég ha letöltöm a romot és dloadból teszem fel?
-
KZP
őstag
A navigációs sávot itt sem lehet eltüntetni...
Töltésnél nem mutatja, ha gyorstöltésen van. De egyik sem tragédia, tetszik a nougat. -
gyvince
senior tag
Sziasztok b320 van a telo hogyan tudom.frissiteni egy kis leirást kérnék meg köszöném nagyon
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
iceQ!
addikt
Én speciel a nulláról indultam mivel Twrp-s variációt nyomtam. Használtam már nugatot, itt is hozza a kötelezőt lesznek bugok úgy érzem. FB app nem a legjobb. Van mikor random bezárja. FR-t nyomtam a telepítés után
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
snake65
csendes tag
Sziasztok.feltettem az itt leírt módszerrel a nougatot.billentyűzet nem volt,azt varázsoltam rá.viszont a tárcsázó nem müködik.ötlet?vagyis telefonálni tudok csak azt * # * # 2846579 # * # * kodot nem fogadja el
[ Szerkesztve ]
-
Tomtotom
senior tag
válasz gyvince #10905 üzenetére
Az itt leírtak alapján visszamész B192-re, nekem a google fordító segített , és utána mehet fel a Nougat. A B300-as rollback rom, és a B192 után is feltétlenül csinálni factory reset-et, különben nem lesz jó, illetve a factory reset mellett cache törlést is. [link]
A 192-es rom linkje már lehet, hogy nem jó.
Ezután mehet a rkgergo - nek köszönhetően a 10782-es leírás alapján a Nougat.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
csocsoszán
őstag
Aki KangVip4.1-es b386-oson van ez a leírás működik!
Ja és DL00-s a telefonja.
https://forum.xda-developers.com/mate-8/general/nxt-dl00c17-oem-info-t3532469[link]
Gyári lesz a teló, annyi, hogy a bootloader nyitva marad.
Rögtön felajánlotta az 575-ös frissítést.
Más lett a menű, de még nincs tapasztalatom.
Csak annyi ami számomra gáz, hogy a totalcommanderben az ftp-s fájl átvitel nem működik!
TWRP-t még nem raktam rá. KangVip 575 fog vszeg felkerülni.[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
miquci
tag
Üdv!Segítséget szeretnék kérni.Venni akarok egy mate 8-cat és az eladó azt mondja hogy független a készülék.Sajnos nekem jelenlen nincs nano sim-em hogy kipróbáljam.Az lenne a kérdésem hogy sim kártya nélkül hogyan lehet megállapítíani hogy tényleg független e a készülék.Előre is köszönöm a választ!
-
berigazek
őstag
-
snake65
csendes tag
Sziasztok!Nekem az L29C432B192 felrakása után L29C900B192 verziót ír ki.Ötlet,hogy miért nem L29C432B192-t???És a rom felrakása után valami encryting-et csinál
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz csocsoszán #10916 üzenetére
Itt ingyen is megtalálod
Bár lehet, hogy az még EMUI 4-re készült.#?*@&!
-
miquci
tag
válasz csocsoszán #10918 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.Remélem hasznát fogom venni.
-
berigazek
őstag
válasz zeon.hu #10924 üzenetére
Felmegy,de amint írtam pár nappal ezelőtt,nem MINDEGYIK 4.1-es téma kompatibils az EMUI 5-el,csak 80 %.ban jó,mint pl.a Black Pyramid is
Akkor csináld meg nekem a Black Pyramid témát,hogy megmaradjanak a ,,piramis" ikonok a Status Bar-ban!
Megtudod szerkeszteni,mert nekem NEM sikerült az EMUI 5-re!?[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
zeon.hu
nagyúr
válasz berigazek #10925 üzenetére
Most csak EMUI 3 és 3.1-es teló van nálam.
De gyere át a P7 off topikba, ha tudok, akkor segítek (ne itt offoljuk tele a topikot).
Tedd fel a Theme Editort, már EMUI 5 támogatás is van benne.#?*@&!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha volt már téma, de sajnos idő hiányában nem tudok visszaolvasni!
Az lenne a kérdésem, hogy Telekomos telefonomon B180-as szoft. van ( érdekes, hogy frissítést nem ajánlott fel soha ), erre felfog majd menni a Nougat?Köszönöm!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
berigazek
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz berigazek #10935 üzenetére
Megpróbálom.
Jó lenne, a Cross-t házasítani, a Pyramid-al.
Imádom, a Cross ikonjait, a Pyramit status bárját, és fekete hátterét.
Jó lenne.Szerk:
Valahogy nem az Eu-s romokhoz van össze rakva ez a pyramid[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csocsoszán
őstag
Nézzétek meg legyetek szívesek, hogy a raw nálatok is jó?
Mert én úgy látom jók a 30Mb-os képek!
Ez meglepetés! (Camera zoom)Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Zototh64
őstag
válasz csocsoszán #10938 üzenetére
A fotó részébe még nem bonyolódtam bele, csak egy-két kattintásnyit kint az utcán, de holnap lövök párat.
Most meg megnézem a raw-ot, az tényleg jó lenne, ha rendes raw lenne.
Nem találok benne állítási lehetőséget, a raw-hoz.
Neked hogy jön be eddig az Emui 5?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz berigazek #10941 üzenetére
Ott a keresőjébe csak írd be, hogy cross és csak az lesz. Nem tudom, külön csak annak a linkjét küldeni, ne haragudj, máshonnan nem tudom így. A telefonban nem tudod kiválasztani, vagy rákeresni? Abban is benne kell legyen.
-
csocsoszán
őstag
válasz Zototh64 #10940 üzenetére
A gyári fényképező alkalmazás lehet, hogy nem tudja.
Ezért írtam, hogy én a camera zoom-ot használom!
(Szt. nincs hiba a képben. 30Mb-osak.)
Nekem bejön! Eddig nem találok hibát! Minden mükszik.
Ha nem lesz hiba, KangVippezem hamarosan. Csak még utána kell olvasni hogyan és van a bármi gond vele.[ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Zototh64
őstag
válasz csocsoszán #10945 üzenetére
Örülök, hogy megy szépen minden, rendben ahogy kell!
Nálam is hibátlan eddig, akksiban pedig már biztos, hogy veri az eddigi összes kipróbált romot.
A gyári fényképezője nem tudja, feldobok akkor egyet a már megvásároltakból, ami tudja a RAM-ot.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
berigazek
őstag
Zototh64
Nem jó a Theme Editor végtermék ,,nekem"...mindig visszaáll alapra a Status Bar Ikonjai,amikor a telefont visszaállítom (MERT AZ IS ELÁLLÍTÓDIK) a ,,Kezelőfelületek elsőtétítése"-re,mert fehér lesz a téma váltás után.
Sajna még várnom kell egy kompatibilessb Theme Editor kiadásáig,amelyik Huawei Mate 9 PRO-ra íródik!,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Zototh64
őstag
válasz berigazek #10947 üzenetére
Statuszbar változik nekem Pyramid kivételével, meg is marad, a kezelőfelületek viszont fehérek maradnak, bár mit csinálok velük.
Ha telefon vissza állítást csinálsz, akkor szerintem evidens, hogy vissza áll a theme gyári alapra.
Maradt a várunk vagy szokunk verzió úgy néz ki.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csocsoszán
őstag
válasz Zototh64 #10946 üzenetére
Csak javasolni tudom ezt a nougatot.
Hibát eddig nem találtam. Aksi idő szerintem is jobb a többinél. Gps-t ma kipróbálom. RAW működése csodás. Mondjuk én ritkán fogom a 30Mb körüli képeket használni, bár van ben egy 128-as kártya.
A dupla kopp hiányzik. De annyira tetszik az egész rendszer, hogy nem is tudom akarok e KangVippezni. (Még a root sem hiányzik annyira, meg okos tokom van, ujjlenyomat olvasót nem használok, így a dupla kopp sem érdekes annyira.) Érdemes volt ennyit várni!
Örülök,hogy nem egy bug halmazt kaptunk!
A mix még mindig jobb, de most van egy új telóm, legalább is egy új rendszer ami tetszik!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest