- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz Tillu70 #10451 üzenetére
Nem fogják észre venni, csak ha be írsz nekik, vagy valaki.
De lényeg, hogy nem Nálad van a hiba.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Tillu70
tag
válasz MaciLaci1970 #10453 üzenetére
Köszönöm, közben én is megtaláltam, többeknek feltűnt, hogy nem működik a link.
Most töltöm, remélem simán felmegy majd.Jut eszembe, a frissítés menüből elég, ha indítom, vagy van valami okosság erre?
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Tillu70 #10454 üzenetére
Bodrik régi leírása a B152-re tökéletes erre is:
https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_mate_8_kirinpancel/hsz_565-565.html[ Szerkesztve ]
-
Tillu70
tag
válasz MaciLaci1970 #10455 üzenetére
Siker! köszönöm a segítségeteket!
-
Cunaja
addikt
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok! Új OTA van a Mate 8-hoz. NXT-L29C432B560 . Firmware finder dobta ki.
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v73563/f1/full/update.ziphttp://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v73563/f1/full/changelog.xml
[ Szerkesztve ]
-
dongasre
tag
Sziasztok! Rég csináltam hasonló ügyködést a telon. Ezt pontosan melyik módszerrel kell telepíteni ?
Jelenleg Nxt-L29C432B320 van telon, erre fel tudnám rakni ?
Előre is köszönöm a segítséget!SM s21+
-
-FreaK-
veterán
válasz dongasre #10464 üzenetére
Mármint a nemrég linkelt B560-ra gondolsz? Mert, hogy pont azt írtuk le, hogy még nem tudjuk, hogyan kell... tessék olvasni
Este fogjuk kipróbálni, én elsőnek szerintem egy dload telepítéssel.
Ha nem akarsz szenvedni vele (márpedig egy kiadós mély torkosra elég nagy esély van), akkor szerintem várd meg míg vagy a telefon felkínálja OTA, vagy a HiSuite a frissítést, nekem az a gyanúm, hogy ez pár napon belül meglesz...
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz dongasre #10466 üzenetére
jah inkább várd meg míg a
hülyék(mi) kipróbáljákAmúgy a B320 nem is jött ki Európában hivatalos frissítésként, úgy tudom, a Magyar, Telekomos készülékek meg maradtak is B180-192-n ha jól rémlik.
Ennél most jó esély van, hogy végleges lesz és kijön mindenkinek. Egy pár napot várj vele szerintem, aztán ha nagyon szeretnéd, és már kipróbáltuk hogy hogy jó, akkor nekiugorhatsz
[ Szerkesztve ]
-
haten
tag
Na végre! Már azt hittem egyedül maradok a 7.0-val! Csak bátran! Nagy hibáját nem találtam az elmúlt egy hét alatt. Bár ez magasabb, nekem B575.
-
-FreaK-
veterán
Egyedül? November óta 7.0-át használok, de vagyunk többen is
A kínai és az EU régiónak eltérő a számozása, így a magasabb verzió szám nem feltétlenül jelent újabbat.
Nekem úgy tűnik, hogy először csak a kínai régióra fejlesztenek bétákat, és aztán ha azt kikupálták, akkor kapja meg a nemzetközi verzió is. Szerintem a B577/B580 ugyan az lehet mint ez a mostani B560 a miénkre. De ez csak tipp. -
rkgergo
csendes tag
XDA-n már próbálgatják az 560at felrakni. Valakinek sikerült,de 521-log maradt a verziója.
-
rkgergo
csendes tag
válasz DzsonKonor #10471 üzenetére
-
rkgergo
csendes tag
Én még csak most töltöm le. Lehet hiába...
-
Zototh64
őstag
És Project menüből?
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
-FreaK-
veterán
válasz Zototh64 #10474 üzenetére
Nincs project menü.
Nekem felment dload-ból! De ehhez már nougat alól kell indulni!
Viszont a verzió szám nekem is maradt B521-log, viszont az android biztonsági szint az dec1. Óra, bill. továbbra sincs benne. Előtte csináltam egy FR-t, de most csinálok megint.
(#10476) rkgergo: ez már nincs nougat alatt.
[ Szerkesztve ]
-
rkgergo
csendes tag
*#*#2846579#*#* utána a menüben Software Upgrade, majd ott SDCard Upgrade
-
rkgergo
csendes tag
Frankó
-
-FreaK-
veterán
válasz DzsonKonor #10479 üzenetére
Yep.
Beállítások ugyan úgy megfagy pár mp.-re és most sincs frissítés menü.
-
berigazek
őstag
válasz DzsonKonor #10477 üzenetére
A béta verzió csak manipulálással megy fel.A végleges elérhető lesz majd mindenkinek OTA-n...csak türelem
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
godyx01
csendes tag
Én már nem várok tovább :-D Tegnap leptem meg az asszonyt egy sony xperia x - el. Első bekapcsolás és jött is le a Nugat minek itt várni még van másik teló amin lehet nyüstölni :-D
-
godyx01
csendes tag
Szia !
Kicsit későn de most lett érkezésem .. Köszönöm, hogy írtál és amint látom már magam részéről se aktuális a dolog
Ami a lényeges lenne, hogy ha jól emlékszem neked kínai verzió van fent meg hát te kintről rendelted.
Az én telom meg Eu-s így ebben az esetben se tudnám használni ha át küldted volna de azért nagyon köszönöm.
-
godyx01
csendes tag
Igen a pont ott van. :-)
Csak hát lett egy óriási dilemma azzal kapcsolatban, hogy hát ez az új készülék nosztalgikus hangulatokat kelt bennem És mivel többéves Sony használat után váltottam a Mate 8 -ra most egy kicsit elgondolkodtam, hogy mi lenne ha...... vissza térnék a múltba Ami persze nem a nugát nyüstölésnek köszönhető..
-
atikó
őstag
nekem ezt a b560 kisem írja a program.
-
rkgergo
csendes tag
Újabb OTA-kat is raktak fel ma.
Linkek:
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v73816/f1/full/update.zip
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v73816/f1/full/changelog.xmlhttp://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v73795/f1/full/update.zip
http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v73795/f1/full/changelog.xml -
rkgergo
csendes tag
válasz DzsonKonor #10491 üzenetére
Hát ezt én sem tudom, de van olyan verzió is ami csak 430MB. Akkor az mi lehet? A mai verziók más méretűek mint a tegnapi volt.
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
Én azért leszedtem egyet, de dload mappás megoldással, 5%-nál megáll ez is!
-
atikó
őstag
fel is tetttem, de a bluetooth ugyan úgy nem működik, bekapcsoláskor szép kék buborékok lettek, és a bizt. szint változott de ennyi.
-
-FreaK-
veterán
válasz Pietro 22 #10495 üzenetére
B320-ról indulva, csak TWRP alól lehet feltenni. Kell hozzá valami hw eu zip is, amit közvetlen a rom után kell flashelni.
Este pont ezt tervezem megcsinálni, én is mert azt írják, hogy a hiányzó programok meg pár bug amiatt van, mert nem raktam fel ezt a hw eu zip-et is (pedig tuti, hogy felraktam, max valami hiba volt a telepítés közben). Akkor már rögtön tolok egy root-ot is mellé.
(#10496) atikó: Azt írják xda-n, hogy a BT is azért nem megy, mert nem volt flashelve ez a hw eu zip a rom mellé.
szerk.: közben megkerestem ezt a fájlt itt a telós fájlok között, erről van szó: update_data_full_hw_eu.zip (747.6mb)
[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
válasz -FreaK- #10497 üzenetére
ezt most nem igazán vágom.
Mindenki: B521-ről frissítetem annyi változott még,hogy a jobb felső sarokban a szolgáltató neve mellett eddig értesítésnél, számot rakott ki, mostmár az ikonját az aktuális értesitésről pl: skype, facemessenger.
egyébként fel lehet tenni a twrp 7.0 alól?
[ Szerkesztve ]
-
ananaszmamut
csendes tag
Sziasztok. Valaki cserélt már érintőt Mate 8 telon? Ismerosomnek beretort de a kijelzo mukodik!
-
Skimaster
senior tag
válasz ananaszmamut #10499 üzenetére
Nekem is törött már,csak egybe tudod cserélni,kb 30-40 ezer és Pesten van ember,aki megoldja.Eredeti kijelzőt használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest