- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Továbbra is fenttartom, hogy a Mate 20 Pro a piac jelenlegi legjobb androidos készüléke, vagy legalábbis az egyik legjobb alternatíva a készülékek közül. Gyönyörű maga a készülék, és a képernyőről is ezt mondanám el, ha nem zöldülne. Gyors, tud mindent amit egy csúcskészüléknek kell, egyszerűen fantasztikus élmény használni.
Ha a Hua orvosolja a problémát, és mindenki hibátlan készüléket kap, egy szavam sem lesz, és mobilvásárlás terén kussolok 2, de lehet hogy 3 évig is.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
spartan44
tag
Az Euronics-os üggyel kapcsolatban: nemrég voltam náluk ismét és tisztázták, hogy miért 250-et írtak a cserekészülék számlájára.
Azt mondták, azért, mert mivel én előrendelésben (az ő szavaikkal élve: kedvezményes áron) vettem meg náluk a készüléket, ezért az előrendelői árral kellett dolgozniuk, ami náluk úgy nézett ki, hogy 250 000 a telefon és 80 000 az óra. A (sztornózott) számlán azért az eredeti, 330 000 Ft-ért tüntették fel a telefont, mert a leltárból/gépből csak ezzel az árral tudták lehozni.
Direkt, kétszer is megkérdeztem az ügyintézőt, hogy ha esetleg arra kerülne a sor, hogy le kéne vásárolnom a telefon árát, mert nem tudnak pl. cserekészüléket biztosítani vagy akármi, akkor most 250 000 vagy 330 000 Ft értékben tehetem-e meg -> 330 000 Ft. Legyen meg az eredeti számla és a cserekészülék számlája is (tehát az összes papír)!
Szóval ilyen mindenféle könyvelési, elszámolási protokoll miatt kellett a 250 000-es árral dolgozniuk, mint ahogy mjani1172 is írta.
Egyébként a Huawei ügyfélszolgálata nekem még mindig nem írt vissza az ég világon semmit sem a tegnap írt levelemre. (Pedig egy olyan dobhatnának nekem is, mint ami a 2684-es kommentben van. )
(Plusz, a Huaweiblog-nak is írtam, ők sem méltattak (még?) válaszra.)[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
válasz spartan44 #2703 üzenetére
Ez megérne egy NAV-os kérdést.
Most ezt magyarázzák, de majd, ha odakerül a sor, hogy csere és a kis hölgy már nem lesz ott, akkor majd nehéz lesz ezt bizonyítani.
A szó elszáll, de az írás marad.
Én az Extreme Dgital-ban vettem és ott az van a számlán, hogy Mate 20 Pro + Watch GT 329.990 Ft. Az óra nincs feltüntetve értékként, hiszen nem is érték képző.
Az Euronics egy zseniális társaság, úgy csinálják, hogy nekik jó legyen.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
hadan
tag
NM Memory benchmark. Amazon.de oldaláról vásároltam 40 euró volt.
(#2703) spartan44
Szaerintem meg pont fordítva van. Te az órából kaptál 100%-os kedvezményt és nem a telefonból. Az óra elviekben ajándék.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
spartan44
tag
válasz Kavinton75 #2705 üzenetére
Hát mivel pontosan ugyanolyan LG paneles készüléket kaptam most is, mint amit leadtam, ezért gyanítom, hogy szombaton újra meg kell látogatnom őket. Az első telefonom először gyakorlatilag semmilyen zöldes elszíneződést nem mutatott. 2. nap után kezdett nagyon feltűnő lenni (azaz tegnap), már esti használat közben is látszott.
Ezen se látok (még?) annyira kirívó elzöldülést (egy igen picit azért látszik, de ha ilyen marad, nekem teljes mértékben megfelelő lesz), de mivel ugyanaz a panel (01-18-10-43), nem fűzök hozzá sok reményt. De én örülnék neki a legjobban, ha többet nem kéne ezügyben ezzel szívnom.A számlával kapcsolatban még esetleg annyit meg tudok majd tenni, hogy telefonon felhívhatom azt az Euronics-ot, ahol ténylegesen is megvettem a telefont. (Mert most egy másik városban tartózkodok és ezért az itteni Euronics-ban cseréltettem.)
Egyébként szerintetek a melegedés befolyással lehet vajon erre a zöldes problémára? Van itt olyan, aki csak(!) hagyományos úton töltötte a készülékét (tehát egyszer sem használta a gyorstöltőt) és neki is elszíneződött végül?
[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
Hali srácok gyönyörü lenne ez a telefon ha nemlenne az a pocsékság a kijelző tetejin.....
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Krinyo
senior tag
Mivel az óra ajándék, nincs értéke, jól átvágtak, mert 330-as értéken kellett volna leszámlázni a telefont. Ez így nem jó, te nem kedvezményes telefont és 80 rugós órát vettél...
-
Wucky
senior tag
Huawei blog nem is nagyon fog. A nagyképű Ádám, face - én a Huawei közösségben hamarabb válaszol. Én 2A-el töltöm, mivel van egy ilyen Huawei töltő. De csak azért mert azt nem sajnálom a melóba vinni. Egyébként egyszer használtam a gyorsabb töltő. 26%-ról 83-ra tolta 30 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
WiZARD
addikt
válasz spartan44 #2707 üzenetére
Nekem 1 hete van meg, LG, nem gyorstöltöttem, és nem zöldül.
(ha nagyon erőlködök, töksötét szobában, a full levett fényerejű sötétszürke kijelzőt kellően világosra exponálva fotózom, akkor valóban látni némi zöldet. Gyakorlatban, használat közben soha nem vettem volna észre)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Fantomas80
tag
válasz spartan44 #2707 üzenetére
Nekem is LG 01-18-10-43 As panel van benne. Eddig még nem zöldül 5.- én vettem de nem akartam addig használni amíg fólia, tok még nem jön. Szombat óta viszont használom. A P20 pro töltőjével töltöm az övét még kise bontottam.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
spartan44
tag
Csinált(att)am pár képet a mostani cserekészülékről és összevetettem a ma leadott készülék képeivel (amik tegnap este készültek, 4,5 napos használat után). Ugyanolyan körülmények között készültek, ugyanazzal a kamerával.
Bal oldal, régi, leadott készülék
Jobb oldal, régi, leadott készülék
Szemből, régi, leadott készülék
Lehet, hogy rosszul látom, de azért elég jól kivehető a különbség. Mintha talán egy igen kicsit a jobb oldalán látszódna valami, de őszintén, ha ilyen maradna, nekem ez tökéletesen elég lenne.
Az Euronics-ot majd megkérdeztetem holnap, ha meg tudom. Meg én igazából úgy vagyok vele, hogy ha az a feltétele annak, hogy le tudjam vásárolni a teljes vételárat, hogy az órát is visszaadjam, akkor visszaadom. Nekem annyit nem ér, pontosabban az többet ér, hogy a teljes vételárat le tudjam vásárolni, ha 'neadjIsten arra kerülne sor.
(Egyébként köszönöm, hogy ezt a számlás dolgot jeleztétek nekem, nekem fel sem tűnt volna. Sajnos az ilyen könyvelési, számlázási dolgokhoz nagyon hülye és naív vagyok, így engem könnyen meg lehet kopasztani ilyen trükkökkel.)
-
Cry0
őstag
itt nincs olyan a menübe mint a samsungnál hogy ki lehet kapcsolni a gyors töltést ? vagy ahoz hogy lasabban töltsön mindenképpen másik töltőfej kell?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
veterán
-
vasi89
addikt
-
legenda
Kikapcsolható (vissza) töltés közben, nem?
Elvileg nem teljesen kapcsol be, vagy marad bekapcsolva, csak a töltést mutatja, de mivel a rendszer nem fut és nem tudja felügyelni a szuper töltési módot, ezért az nem működik, hanem attól lassabban tölt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SlayR
senior tag
Az új témánál örülnének az Iphone X-esek ha csak zöldülésük lenne
-
veterán
-
mjani1172
addikt
válasz TheBikerider #2726 üzenetére
Már másodszor írod enyhén gúnyos megjegyzésed.
Mit szeretnél vele mondani? -
Kavinton75
senior tag
Mindenhol annyi a telefon, mint amennyiért a többség vette órával.
Nyilván nem ajándék volt, ja de.
Lehet 2-3 hónap múlva már annyi lesz a telefon ára, mintha levonnánk az óra árát, de az már egy másik történet.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
mati12
senior tag
Tessék:[link]
Gondolom erre meg az lesz az Apple fanok válasza,hogy ők legalább cserélik....
De azt is eltudom képzelni,hogy ez csak egy üzleti fogás amit nem véletlenül találtak most ki.Ezzel is demonstrálva,hogy mennyivel jobban foglalkoznak ők a vevőikkel mint mondjuk a Huawei.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
tudnék rá választ adni, de lavinát indítana el, ha a haterek utána vérszemet kapnának. Tehát csak annyi, ahogy azt a előző kommentben is megpendítették: attól, hogy máshol van hiba, ez kevésbé lesz gáz vagy zavaró a tulajoknak? nem hinném... persze lehet én gondolom rosszul, mert már 2 ember is felhozta a topikban, hogy ott is van baj. meg ugye a samuval is példálóztak sokan. ha tévedek, az viszont szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Te most mit is akarsz konkrétan? Bebizonyítani h nem ér a telefon 330ezret vagy ez valamiféle Önigazolás, hogy Te jó vételt csináltál 400ért? Ios topicban szoktalak látni, gondolom iphoneod van.
@joey04: nem ez nem mentesíti a huaweit, de az meg tök normális h sokan ide jönnek példálózni az apple-el meg samsunggal? Arra próbálok én is rávilágítani, hogy ezeket a márkákat sem kell magasztalni. Egyik sem foglalkozik túlzottan a szériahibás dolgokkal. Az apple hány év után is ismerte el h a macbookok kijelző kopása valóban az ő hibájuk? ez csak 1 példa...
[ Szerkesztve ]
-
mati12
senior tag
válasz mjani1172 #2731 üzenetére
Nem fölösleges szálnak szántam. Arra akartam csak kilyukadni,hogy mekkora marketing fogás ez megint az Apple részéről. Valószínűleg ők is tisztában vannak a Mate 20 pro zöldüléses problémájával és azzal is,hogy a Huawei a mai napig hivatalosan nem lépett még semmit ezügyben. Erre ők betolják ezt a dumát az egy évvel ezelőtt megjelent készülékükre,holott a hiba nagy valószínűséggel nem tegnap jelentkezett náluk és gondolom nem is olyan mértékben mint a Huawei-nél. Erre jön még,hogy 3 évig kiterjed a csere... Mi ez ha nem egy óriási marketing fogás ami azt akarja sugalni,hogy vegyél Iphone-t és ha gond van a kijelzővel mi 3 évig ingyen cseréljük neked.
[ Szerkesztve ]
-
-
vasi89
addikt
válasz MikeWazowski #2734 üzenetére
mondjuk azt én sem tudom
-
etnies
senior tag
válasz Kavinton75 #2715 üzenetére
Nekem is, és csak akkor látom a zöldülést, ha direkt előidézem: minimum fényerő, szürke háttér (pl Spotify) és teljesen fénytelen szoba. Akkor a két szélén látszik kb. 2-2 mm.
Ma reggel ötkor jöttem dolgozni, utcai lámpa fényénél sem látszódott. Ha így marad, akkor nem cseréltem ki, mert rendes használatánál nem látszik.Akinek előjött a zöldülés, annak sima használat közben is látszódott?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
etnies
senior tag
Azt nem értem, minek etetitek ezt a sok trollt
-
xedamen
senior tag
Gondolom ezt is az LG gyártja. Kezdem azt hinni direkt csesznek ki a gyártókkal 😂
-
etnies
senior tag
válasz T0rnad0 #2719 üzenetére
"Sokan találják a hagyományos töltést túlságosan lassúnak, de aggódnak a gyorstöltés biztonságossága miatt. Ne aggódjon tovább: A Szupertöltés megérkezett. A Szupertöltés közvetlen kapcsolatot létesít a Telefon és a töltőfej között és intelligensen koordinálja a töltési feszültséget és áramot a Telefon akkumulátor töltöttsége alapján az okosabb, gyorsabb és biztonságosabb töltéshez"
Fél év gyorstöltés meg sem kottyant a P20 pro-nak. Megtudja valaki mondani, miért féltek tőle? Van valami racionális oka vagy ez valami ezotéria?
Régen voltak Ni-Cd aksik, amiket le kellett meríteni és fullra tölteni, azt szerették. Utána jött a líthium-os technológia és sokáig senki nem mert rátölteni a félig merült telefonra, mert Úr Isten, mi lesz.
Most ugyanez megy megint: technológiai ugrás van, emberek meg fosnak tőle.Gyorstölt a Huawei, Samsung és Apple is.
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Hú milyen indulatok vannak itt a topikban...
félve merem csak megkérdezni:
Miután rábólintottam Telenornál a készülékre utána olvastam a kijelző gondokról. Láttam itt fórumon is sokan jelezték a zöldülő kijelzőt, arról esetleg van már statisztika, hogy az eszközök hány %-t érinti? Céges kedvezményt is felhasználtam a vásárláshoz, amit vissza már nem tudok csinálni, és elvileg hétvégére átfut a rendszeren, és megkapom én is a telót... -
tomboy0013
veterán
Ha lenne statisztika is kitörölhetnéd vele. Amint itt is láthatod alig van akinek nem zöldül, szóval sanszos hogy a tiéd is zöldülni fog.
Érdemes jó alaposan utánanézni a mai csúcstelóknak vásárlás előtt mert elég sokkal akad gond, némelyikkel elég komoly, mint pl a Mate 20 Pro-val is. -
Pongi1975
tag
válasz tomboy0013 #2749 üzenetére
5.-e óta folyamatosan használom, a gyári töltőjével, és nem zöldül...Azért már előjött volna ennyi idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.