- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Milyen ez a clearplex fólia? Érdemes felrakatni?
Egyébként lehetne akár hátlapra is rakni? Ki tudna váltani egy tokot? -
kakuk.tamas
addikt
Nah, ma vettem egy gyári Huawei smart tokot. Fekete színű, tökéletes. Igaz, így jelenleg nem látszik a gyönyörű hátulja, de majd veszek szilikont is. Ami jó ebben a tokban, hogy a kameránál kb 2 mm-el magasabb, így tuti nem karcolódik a kamera.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
vasi89
addikt
Nah ma voltam bent ismét és ki lett cserélve a telefon mivel 3 napon belül voltam. Habár először nem akartak azonnal hiába ismerték el ők is h hibás. Aztán mondtam nekik h oké majd visszajovok de a telefont nem hagyom bent. Érdekes egy fél óra múlva már nálam volt az új. De szerintem ez sem hibátlan, a legalján rozsaszinesedik kicsit. Fantasztikus amúgy, senki másnak nincsenek ilyen gondjai csak nekem? Nem keresem a hibát, eléggé feltűnő tud lenni fehér háttérnel. Ez is BOE.
-
veterán
-
norbert9212
csendes újonc
Csak én vettem észre hogy a 146-os frissítéssel kikerült a 5x-ös optikai zoom a videózásból?
-
NY_A
őstag
válasz norbert9212 #3960 üzenetére
Miért volt?
Most gondolkodtam csak el rajta, hogy én még ki sem próbáltam a videózást. -
veterán
-
vasi89
addikt
válasz N.YCityBoy #3959 üzenetére
Ha visszaolvasol akkor látod h eddig 3gy rossz szavam sem volt. Viszont ha ranezek a kijekzore és alul rózsaszínes az nem normális... Lehet téged nem zavar de engem jobban mint a zoldules.
-
WiZARD
addikt
válasz norbert9212 #3960 üzenetére
Az 5x eddig se volt optikai.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Tokko
csendes tag
válasz thomas92 #3835 üzenetére
Na ezzel pontosan így voltam én is.. Most hogy már új készüléket kaptam... Tovább lépek és Max azt olvasom el ami érdekel... De ha valakinek problémája van azzal ahogy leráznak vagy beszélnek vele kérdezze meg hol lehet panaszt tenni...
Azután hogy ezt megtettem kiemelt ügyfél lettem 🤔.. És többször felhivtak rejtett számról.. Elnézést kértek és tájékoztattak a lehetőségekről.. Elmagyarázták amit amúgy is tudtam.. De azért legalább bocsánatot kértek azért ahogy beszélt velem egy két ügyintező.. Mert azért ne keverjük össze azt hogy ki kiért van...
Másrészt ezért a hangsúlyért más helyzetben már rég lejárt a kezem ha nem hunyászkodott meg az illető.. De persze egy nő volt aki személyeskedett velem.. Így mit tudok tenni?! Hallgatók max csúnyán nézek. 😏 Úgy tesznek mintha neki kéne kifizetni a hibás telefont..Frissítés... nekem a 3. Készülék azzonal 146 ost dobta ki. Boe kijelzős.. De itt már nincs belenyulva meg amúgy Vodafone tol lett véve az első.. De ezt már szerintem ők (voda) se tudják követni hogy milyen telefont kaptam a végén..
Az meg érthető hogy valakinek nem tetszik akár egy apró hiba... Nyilván emberre válogatja kinek mi fér bele.. Prémium kategória... Úgyhogy úgy is nézzen ki.. Különben is ki mire használja az is egy másik dolog.. Én pl távirányítónak.. Fényképezni.. Akár filmet nézni munkaidőben vagy játszani.. Honfoglaló stb.. Torrentezni.. Pc laptop már csak akkor volt Használva ha nem volt telefonom.. Ami igen ritka.. Bár most elofordult..[ Szerkesztve ]
-
Tokko
csendes tag
Szerintem nem az a lényeg.. Hanem hogy van amelyik műanyag széleken egy kis ragasztóval.. Nem az hogy mit írnak. Elolvastam azért írtam. Be tudom én is másolni amit írnak. Meg is értem. De akkor is azt mondom írom amit tapasztaltam.mindig többet veszek kB 3-5 eladótól és tapasztalatbol írom. Van rajta fólia mert legtöbbször darabokra törik. Amikor leveszem róla. Nem m20p féle hajlított üvegfóliára gondolok. Előre sorry ha így írom. 🙏
Kíváncsi leszek Telekomnál mennyi idő lesz, mire megjön ez a frissítés.
Azt írd már le viszont nekem hogy mi köze a frissítéshez a Telekomnak? Ja igen. Persze.. semmi 🤣😂. Úgyanúgy független.[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
A Telenorosra is megjött ma OTA-n a 146-os...
-
-
Tokko
csendes tag
Jó hogy valaki legalább "olvas" a sorok között😉
Ez egy idézet.... Kimaradt az idézőjel.
Rossz az aki rosszra gondol... Kissé ironikus akartam lenni.. Kétértelműen gúnyos.. De amúgy ilyenkor csak gratulálni szoktam.. És megkérdezem... "Valóban" ? Nem mondod..? 😂 De akkor inkább csak hallgattam mert a végén elkeveredik a telefonom a hibás termékek között
Ha valaki primitív módon bunkó nem alacsonyodunk le hozzá.. -
arti1121
senior tag
sziasztok
tudja valamelyikötök hogy a vodafone jelen pillanatban milyen kijelzövel forgalmazza a telefont?
köszönöm
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Wucky
senior tag
Ki milyen nem üvegfóliát ajánl? Soha semmilyen telefonomon nem volt fólia. Soha nem volt karcos egy kijelző se. Ezen már van 2. Pedig nem volt pofára téve. Az Iphonom 1 év alatt olyan maradt mint az új. Úgy adtam el hogy semmilyen karc nem volt a kijelzőn. Ez azért gáz egy ilyen árú telefontól.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
p2pp
őstag
Tegnapi Clearplex fólia by MM kérdésekre reagálva.
Úgy áll a telefonon a fólia, mint "Katiban a gyerek".
Nekem tokban van ezért úgy kértem, de lehet totál
a széléig is kérni. Ahogy szeretnétek úgy teszi rá.
Milyen lesz hosszú távon és mennyire bírja majd?
Ezt talán még senki sem tudja. Vmi kell rá az tuti.
(Amit nem értek, gyárilag miért is nincs rajta?)
Ezidáig minden telómon volt legalább 1 fólia gyárilag)
Eddig, de ez 1 napot jelent, semilyen következtetést
nem lehet levonni. Ami biztos ahogy megveszitek,
azonnal kell rá vmi. Sokat beszélgettünk, h páran mondták
már az éleknél erőteljesen kopik a zsebhasználat miatt.Nekem szimpi ez a Clearplex by MM megoldás.
[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Fantomas80
tag
Nekem a csere után ugye Boe kijelzős. Jobb oldalán zöld árnyalattal. Egyenlőre nem foglalkozik vele.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
tabletta
tag
válasz Fantomas80 #3978 üzenetére
Nekem Fehérváron csinálták.
-
veterán
Másnak is éjszaka amikor minden ki van lőve merül 10-15%-ot 7-8 óra alatt?
Szerintem ez nagyon sok, néztem az aksi adatoknál de semmit nem ír ami így meríthetné!
Eddigi telefonjaim ugyan ilyen használati szokások mellett éjszaka maximum 2-3%-ot merültek, nem értem a dolgot -
NY_A
őstag
válasz N.YCityBoy #3981 üzenetére
Nekem nem merül éjszaka semmit. Repülőbe szoktam rakni.
Volt már, hogy 80-nál lehúztam este a töltőröl és reggelre 79 lett, de nagyobb merülés nem volt még.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
NY_A
őstag
válasz N.YCityBoy #3983 üzenetére
Próbáld ki, hogy este lefekvés előtt lefuttatod a telefon kezelőt. Hátha kilövi ami fölöslegesen merít a háttérben.
-
veterán
-
p2pp
őstag
válasz Fantomas80 #3978 üzenetére
A győri Tescóban lévő, illetve a Veszprémben
lévő áruházunkban is hamarosan elérhető lesz a szolgáltatás.
Üdv, a MediaMarktEzen kívűl, mindenhol van már.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #3981 üzenetére
Jajj, rossz topik, sorry! Törölhető.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
DrJaka
aktív tag
Én most rakattam fel.
Gyári kék (csúszós) szilikon tokban használom a készüléket, ennek megfelelően én is azt a méretet kértem ami nem ér ki a széléig.
Pont ezért egy jó tanács annak aki rászánja magát. Hívjátok fel a figyelmét annak aki felteszi, hogy amennyire lehet próbálja középre tenni a fóliát. Nekem balra el van csúszva kb 1mm-t (nem kukacoskodás) és vagy pont mákom lesz, és nem lesz gond, vagy fel fogja nyomni a tok a fóliát.Amit még jó tudni, hogy aláírat a Media Markt egy papír hogy gyakorlatilag a felrakással kapcsolatos problémákért (levegő/por megy alá stb.) nem vállal garanciát. Természetesen meg lehet próbálni (az én esetemben is) visszamenni reklamálni, de erre hivatkozva szerintem el tudnak küldeni bárkit...
Huawei Mate 20 prO
-
SoundX
tag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok és a segítségeteket szeretném kérni.
Adott mostani telefonom, egy p9. Kicsit eljárt már felette az idő, lassan lejár a harmadik év garancia is. Bajom nem volt vele igazán, de itt a váltás ideje. Szeretek önjelölt mobilfotósként képeket lőni, sokat utazom, ilyenkor filmet nézek, facebookot nyomogatom, olvasok, tehát fontos, hogy ne merüljön le pár óra alatt és mobilhoz képest, elfogadható képeket készítsen, valamint multitasking mellett ne kelljen újratölteni egy cikket, csak mert olvasás közben küldtem egy SMS-t aminek a tartalmához felcsaptam a Google-t és az e-mail klienst. Ezek mellett gondoltam rögtön a Mate 20 pro-ra. Viszont, nagyon megijeszt ez a sok probléma a kijelzővel, valamint nyomot hagyott bennem, a mostani készülékkel szerzett, support tapasztalat, hogy 7.0-ás Androidnál frissebbet nem fog kapni. Alternatívaként az almás márka, "sima" X nevű mobilját kezdtem nézegetni.
Engem nem érdekel az Android vs iOS vita, de fontosak az alábbi szempontok:
- szép képek, lehetőleg bármilyen körülmények között
- normális üzemidő (egy nap, mert úgy is minden este feldugom töltőre a telefont, szóval ha este 9-10 felé van 15%on, az nem érdekel)
- megbízhatóság
- legalább 2 évre szeretnék vele tervezni.Ti melyiket ajánlanátok erre a célra? Tudnátok pro/contra érveket bármelyik mellett/ellen?
Előre is köszönöm.
András
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
veterán
-
SoundX
tag
válasz N.YCityBoy #3991 üzenetére
Értem de ezért írtam ki mind a két topikba. Szeretek megfontoltan vásárolni és kíváncsi vagyok a használók véleményére
Köszönöm a gyors választ
-
veterán
Én csak annyit mondok, hogy megfordult már nálam rengeteg készülék de ilyen jó még egyik sem volt, ja és ez az első Huawei telefonom, de azt hiszem egy ideig maradok ennél a márkánál👍
Brutál üzemidő 2 nap simán illetve 40 perc alatt feltolja 20%-ról az aksit 100-ra
Nagyon gyors és teljesen röccenés mentes, én még nem találkoztam laggal
Gyönyörű kijelző, voltak persze ezek a zöldülések, de szerintem amennyit eladtak ahhoz képest elenyésző
Kamera valami elképesztő fotókat lő, szerintem a videóval sincs semmi baj, mert sokan erre panaszkodnak, hogy nem annyira jó, hát nem tudom amiket eddig csináltam kitettem itthon a 65"-os Oled tévére és elképesztően szép főleg HDR-el😀[ Szerkesztve ]
-
SoundX
tag
válasz N.YCityBoy #3994 üzenetére
Az igazság, hogy az én szívem is maradna a márkánál. AR támogatást kapott már ez a készülék? Picit szarul érintett mikor az IKEA appját nem tudtam telepíteni... Valamint szó volt a reszponzivitásról, pl ha Messengeren szeretnék egy macskát a fejemre "varázsolni" nem fogja a kamera fps-ét ledobni 15-re?
mint a P9 esetébenA videózás annyira nem érdekel, max a 960fps lassítás, ami nekem kicsit műnek tűnik, a YouTube-on található minták alapján.
-
jani70
aktív tag
146-os frissítés milyen újdonságokat hozott a 122 képest?
-
veterán
-
NY_A
őstag
válasz gilimbgalamb #3998 üzenetére
Eddig is jó volt, de most még jobb. Én már csak azt használom egy ideje, elég lehetetlen körülmények között is szinte azonnal felismer. Mire magam elé emelem a telefont már ki is old.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu99
tag
Tehát jól értem, hogy 6 ezer Ft egy rohadt fólia és nem vállal felelősséget a saját munkájáért? Tehát ha az ember trehányul dolgozik 6 ezer forintért, akkor semmiféle felelőssége nincs és ha nem sikerült, akkor buktam 6 ezer forintot? Na, hát eddig gondolkoztam, hogy felrakatom, de ezek után biztos, hogy nem. Ez az az összeg, amit én nem vagyok hajlandó bevállalni, más munkája iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest