- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan44
tag
Üdv mindenkinek!
Szombat óta én is tagja vagyok a "klánnak". Egy morpho lilás modellt hoztam ki az Euronics-tól, az órával együtt. (A Telenor cs.szett visszahívni és azóta sem hívtak, pedig már október 20-án kértem az igényt a visszahívásra. Bár ahogyan nézem, valakinél az órára nem is adtak számlát, szóval akkor meg ilyen szempontból inkább jobb, ha az Euronics-ot választottam, még ha sajnos így drágább is volt a készülék. Na de most ez nem annyira lényeges.)
Olvasom jó ideje a fórumot és ezt a "bezöldüléses" dolgot akarva-akaratlanul is nézegetem mindig a saját példányomon.
Sajnos nekem is az LG paneles készülék jutott.
Mivel én még úgy tudom benne vagyok a 3 munkanapban, ezért meg szeretném kérdezni a véleményeket, hogy mit gondoltok? Visszavigyem holnap az Euronics-hoz vagy ez még normálisnak mondható?
A legalacsonyabb fényerővel készültek a képek.
Előre is köszönöm!
-
Norbi14
senior tag
Vettem egy vezetnèlküli töltőt, de semmi reakció ha rárakom a telefont. Valamit be kell kapcsolni?
-
SlayR
senior tag
Gondoltam még lehet fokozni a hisztériát...
Tavaly ott volt nagyon jó példának a Samsungnál a kijelző vörösödés, az épp nem rég felhozott fórumon szintén ment a hiszti majd kiderült, hogy egy csomó ott is kamu volt meg direkt hangulatkeltés....ott is megindult a hívják vissza a telefonokat meg azonnal cseréljék ki, mert sz.r a kijelző...végül az egészet megoldották egy javítással....nem is értem ha sokan ilyen nagy szakértők miért nem a nagy cégeknél dolgoznak, mint tökéletességi szakértő?!
-
-
Cry0
őstag
válasz Fantomas80 #2547 üzenetére
na itt még jobb áron van mint a gyártó oldalán, sajnos mikor én vettem még itt nem árulták
egyébként innen vettem csak full bodyba.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Ryder1
senior tag
Segítsetek pls. Órát nem tudom párosítani a telefonnal. Health alkalmazás frissítve, Okosóra résznél is frissítettem a listát, de nem jelent meg semmi új. Volt ma restart, reinstall is.
-
doooo
veterán
Hol van itt a javítás? Vagy legalább annak az ígérete? Vagy legalább a hibák hivatalos tudomásul vétele.. Egyébként is, ez nem annyira homogén elszíneződés, sok helyen a ragasztásról, annak a hőingadozásra való rossz reakciójáról beszélnek, ami nyilván nem sw hiba, tehát egy sw frissítés nem tudja megoldani.
-
Skynet258
veterán
Gondoltam bepróbálom a promózott Bluetooth controller-t, de ennyit azért nem ér...
-
SlayR
senior tag
Ott pl hogy cserélik, és nem kötnek bele, hogy ez nem hiba....Hova ígérjen többet amíg nincs teljes biztos? Az hogy mit beszélnek az meg kb 6 féle hibalehetőség felmerült... sokan a kijelzőt mondják, mégsem lehet arra sem fogni mivel az LG Iphoneokhoz is szállított idén kijelzőt ott semmi hasonló nincs.....
-
KaitouP
nagyúr
-
doooo
veterán
Nem ugyanazt szállítja mindenhova... Ez egyáltalán nem kifogás. Ha a világ második legnagyobb gyártójának mondja magát a Huawei, akkor 2 hét alatt igazán tehettek volna valamit az ügyben, legalább mondhatták volna, hogy "Igen, nem tudjuk az okát, de van hiba néhány készülék képernyőjével, megértésüket és türelmüket kérjük, amíg ki nem derítjük a hibák pontos okát, és azt, hogy pontosan hány készüléket érint a dolog.", de inkább csak lapítanak, Kínában biztosan ez a szokás...
-
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Srácok, látom hogy csak erről a kijelző páráról van szó. Jó lenne tudni, hogy kbmilyen aranyban jelentkezik ez. Látom hogy sokaknál több csere után is ott a gond, de mennyien vannak akiknek nincs? Tehát ez a hiba konkrétan ott van és mázli ha nem, vagy csak a problémás esetek vannak itt kitárgyalva?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem az elégedett felhasználók vannak sokkal nagyobb/95%/ többségben, akik HASZNÁLJÁK a készüléket teljes megelégedéssel, és nem járnak fel sem ide sem semmilyen fórumra, és még csak azt sem tudják, hogy mi ez az egész! Itt is KB 5-6 embert érint és tisztelet a kivételnek azt hiszik, hogy ezt biztos direkt kicseszésből és csak velük csinálta a Huawei 😂
Biztos jelen van ez a probléma, de ami itt megy már napok óta figyelem és olvastam végig, az már vicc de inkább szánalmas👍Ez a mostani felhozatal legjobb Androidos telefonja, pont.
Mondom ezt úgy, hogy nekem nincs is mivel visszamondtam az előrendelést, mert nem tudnám a képességeit kihasználni így mint olyan teljesen feleslegesnek éreztem 330K-t kiadni érte!Viszont akik megvették az ismeretségi körömben mindenki oda még vissza van tőle, és még csak hírből sem hallottak semmilyen hibáról!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #2574 üzenetére
Akkor már csak az érdekelne, hogy miért nem tolod arrébb a biciklit, ha:
- Nincs ilyen készüléked
- Szánalmas ami itt folyikMenj a készüléked topikjába és ott oszd az észt.
Ryder1, nem tudom, de működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
hadan
tag
Valakinek van infója hogy az óra támogatja/támogatini fogja a zenelejátszók vezérlését? Én eddig nem találtam semmi érdemlegeset. Jó lenne ha az óráról lehetne vezérelni a lejátszókat.
Más: még Honor 8 Android 6-nál volt Spotifyon teljes albumos lockscreen, most Android 9-en Mate 20 Pro-n már nincs. Erről tudtok valamit?
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
WiZARD
addikt
válasz spartan44 #2551 üzenetére
Használat közben volt már olyan helyzet, hogy láttad a zöldet?
Vagy csak az olvasottak miatt kaptál kedvet, hogy egy fullsötét szobában, minimum fényerőn fekete/szürke kijelzőt fotózgatni kezdd, hogy megfelelő exponálás mellett, és kellően oldalra fordítva már némi látható zöldet is előidézz?Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
veterán
-
arti1121
senior tag
sziasztok
sokat olvasok itt atopicban a kijelzö zöldülésröl. azt lehet tudni hogy a vodafone milyen panelosat árul? holnap mennék venni tölük.
esetleg nincs valami kontrol oldal ahol IMEI szám alapján ellenörizhetö lenne a készülék?köszi
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #2582 üzenetére
Na a bagoly mondja verébnek. Offold magad inkább mielőtt még mélyebbre süllyedsz.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
vasi89
addikt
Van ami engem jobban aggaszt a zöld kijelzőnél, habár az enyémen is látszik sötétben halványan de egyenlőre nem foglalkoznék vele. Nincs értelme.. Viszont a gorilla glass 5-től többet vártam 1 hétig nem volt rajta fólia de kijelzővel lefelé sehova nem raktam és a zsebemben sem volt semmi más ezen kívül. Plusz még farmer sem volt rajtam hanem szövetnadrág aminek a zsebében semmi nincs ami karcolhatná. Ehhez képest
-
xedamen
senior tag
válasz N.YCityBoy #2574 üzenetére
5-6 embert érint? Kb 4-en írták, hogy nincs bajuk vele, akiből 1 azóta írta, hogy előjött a probléma. Továbbá nem emlékszem olyan kommentre, hogy bárkivel is direkt cseszett volna ki a Huawei, többen sérelmezték, hogy nincs még hivatalos álláspont, de ezen kívül egy TULAJ (nem iPhone troll) sem hibáztatta a gyártót.
Biztos az ismerőseid, akinek mindenek van Mate 20 Pro-ja, hozzád hasonlóan nem látják értelmét 330k-t kifizetni egy telefonért, ellenben itt többen iPhone X/Xs-ről / Galaxy S8/S9-ről / Mate 10/P20 Pro-ról váltunk, amik szintén csúcs kategóriás készülékek - vagy voltak - így van viszonyítási alapunk. Ha egy Galaxy Mini-ről vagy Sony Xperia Tipo-ról jönnék azt sem tudnám mi az az OLED és "hírből sem hallanék semmilyen hibáról". Örülök az ismerőseid örömének, tényleg a legjobb androidos készülék a piacon a hibáktól függetlenül. Nekem már a második Mate 20 Pro van a kezemben, de ez is cserés sajnos. Egy rossz szót sem mondtam az eszközre, sőt, megváltam az iPhone XS Max-omtól is, mert ez annyira bevállt. De azt állítani, hogy szánalmas ami itt megy csak azért mert van minőségbeli viszonyítási alapunk és nem egy 3310-esről jövünk, ami után a színes kijelző megváltás már-már bicskanyitogató.
Ahogy előttem mondták, el lehet tolni a biciklit ha nem tetszik, ami itt megy, vagy lehet venni ilyen készüléket zöld kijelzővel aztán megnézném miket írnál. Az a vicc meg szánalmas, hogy az ilyenek, akik álmodoznak erről a telefonról, úgy osztják itt az észt, mintha a MediaMarkt-nál valaha is közelebb kerültek volna hozzá és szarnak az igazi tulajok valós véleményére.
U.i.: a képek magukért beszélnek, szívesen látnék egy csoportképet az összes Mate 20 Pro-s ismerősöd kijelzőjéről is
Szerk.: Tényleg várom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #2588 üzenetére
Gyengébb visszaszólásra nem volt kapacitás?
Keríthetek neked egy modit a személyeskedő hangnemedért, csak folytasd még.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wucky
senior tag
Ha olvastad a teszteket, és nem vagy funkcionális analfabéta, akkor az első 5 mondatban leírják, hogy ez konkrétan nem okosóra, hanem fitnesz karkötő inkább. Utánna felsorolják hogy mit tud. A zenevezérlés, telepítgetés, MP3 rámásolás stb nincs benne. Viszont tud GPS nélkül 2 hetet, GPS-el meg 22 órát edzéssel.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
veterán
-
xedamen
senior tag
válasz KaitouP #2589 üzenetére
Ne foglalkozz már vele kérlek! Levegőnek kell nézni az ilyen irigy embert, aki csak a MediaMarkt-ban tudja nyomkodni a telefont aztán itt veri a nyálát. Valószínűleg van egy P9 Lite-ja, aztán felsz*pj@ a Huawei-t, mert LCD-n színek sincsenek, nemhogy zöld.
Hagyd a francba, majd megunja. Válaszolj inkább te is rendesen a vásárlás előtt álló fórumtárs kérdésére a tapasztalataid alapján, őszintén, ahogy eddig és ne engedd, hogy felmérgeljen egy olyan ember, akinek nincs jobb szórakozása az életben, minthogy olyan topikba írjon, amihez köze sosem lesz.
-
spartan44
tag
Nappal, világossal nem vettem észre, ellenben este, alvás előtti Spotify hallgatásnál viszont (amit egyébként sötét szobában teszek, minimális fényerő mellett) igen, kezdett gyanús lenni.
És mivel még benne vagyok a 3 munkanapban, így inkább visszaviszem, mert hátha az lesz, mint amit Krinyo is írt. (Ezúton is köszönöm tőled is.)330 000 Ft-os telefontól szerinrem az lenne az ideális elvárás, hogy ha szándékosan akarnék, se tudjak ilyen mértékű, napról napra egyre látványosabb elszíneződést előidézni. Legalábbis én így gondolom, aztán lehet, hogy velem van a baj...
-
xedamen
senior tag
Lehet ez a zöld kijelző igazából egy feature a Huawei-től, hogy karc esetén is cserélhessék a kijelzőt
Viccet félretéve, tényleg durva, mert se a P20 Pro-m (4 hónap) sem a OnePlus 6T-m (szintén 4 hónap) nem lett karcos fólia nélkül. Ellenben az iPhone X-el, bár az 7 hónapig volt meg... Azt gondoltam volna én is, hogy ennél erősebb, köszönjük, hogy szóltál!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest