- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz 7Heads Drago #3198 üzenetére
(#3199) k3z3w
Jol van, príma, akkor intézem a dolgot.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
7Heads Drago
veterán
Emlékeim szerint számla nem kell. De a postán adnak egy formanyomtatványt és azon minden szépen le van írva. Azért úgy kell számolni hogy kell egy fél óra a kitöltésre meg mire sorra kerülsz. Habár nektek rajzolni nem kell.
Ha cserélték a telot, azt pedig az általad megadott címre helybe hozzák. Feladás után másnapra már nálad is van. Szóval ha jelezték feléd pl emailben hogy cserélték, másnapra jó eséllyel örülhetsz.
A Tmx honlapon pedig jó eséllyel nyomon is követhető hívogatás nélkül is. [link]
IMEI és munkalap szám kell neki csak. Ezt aszem emailben fogják neked megküldeni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
blueMerle
veterán
-
-
Kakukk1985
csendes tag
Azokhoz szolnék akik most vettek telekomtol mate 20 pro-t milyen kijelzővel érkezett? Még mindig van közte LG vagy már Boe kijelzős készletet teríti a Telekom? Köszönöm.
-
jani70
aktív tag
válasz Kakukk1985 #3207 üzenetére
Kedden vettem,és BOE!
-
Trex3399
tag
Sziasztok!
Telekomtól előrendeltem előfizetés mellé egy Mate 20 Pro készüléket, aminél 2 hét után jelentkezett ez a zöld képernyő dolog, még csak oldalt, de egyre szembetűnőbb.
Kérdéseim: MI a teendőm? a Tmobilhoz kell vinnem a készüléket vagy a Huawei szervízbe?
Valamint, úgy tudom, hogy mivel ez egy típus hiba, kötelesek cserélni a készüléket, legalább is egy cikkben azt olvastam, hogy a britt és finn megoldásra hivatkozva mindenképp új készüléket kell kérni!
Volt már akinek volt és megoldódott ez a hiba?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Én is kedden vettem és BOE
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Trex3399
tag
válasz Kakukk1985 #3215 üzenetére
Online, órával, igen!
-
xedamen
senior tag
válasz smidipeti1 #3190 üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy a tapadóstól kiráz a hideg, nekem kell a valamennyire üveg hatás Nézelődök még
-
hzoltan
tag
Én 17-én vettem és LG kijelzőset kaptam.
-
vaguny
tag
14-én rendeltem, 16-án pénteken szállították ki, LG kijelzős, alig észrevehető hibával (az itt olvasott zöldüléses "figyelemfelhívás" nélkül nem biztos, hogy feltűnt volna), de inkább éltem a 3 napos csere lehetőséggel. Készlet ugyan nem volt, de péntekre állítólag lesz. Remélhetőleg BOE.
[ Szerkesztve ]
-
jani70
aktív tag
válasz Kakukk1985 #3215 üzenetére
Óra nélkül,és személyesen
-
jani70
aktív tag
Gyárilag van fólia a kijelzőn vagy nincs?Mert én nem látom!P20 pron volt...
-
Krinyo
senior tag
Én 1600-ért vettem gyári szilikon tokot, nagyon jó, de inkább az ablakost használom, mert az sokkal jobban védi, védi a kijelzőt is.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Pongi1975 #3205 üzenetére
Ezt miért? Elvileg mindent leszed... vagy nem? A lányomnak a p10-én pont behalt a felismerés, a jelszót amire emlékezett meg nem fogadta el. Csináltunk egy gyári visszaállítást és minden jó lett.
erahurka: nagyon kemény ez a tok
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Colani
tag
Van más is ebben a kurva fórumban minthogy ki mikor vette honnan? Hogy lehet tartalmat tvre kiküldeni?
-
vasi89
addikt
válasz xedamen #3222 üzenetére
Az a tok ami p20pro-hoz volt az a fajta mate20pro tok most is 1400 a speedshopnál
[ Szerkesztve ]
-
norbert9212
csendes újonc
Sziasztok! Tudtok jó kijelző védő fóliát rá hogy honnan tudnék venni? Vagy az sem baj ha valakinek van eladó.
-
sayCet
aktív tag
vagy külsős appal: BubbleUpNp
attól függ mit akarsz, YouTube megy chromecaston, böngészőből videó megy chromecaston.Natívan meg marad a MirrorShare.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
HREH
senior tag
Van már normális üvegfólia a telefonhoz, ami fedi a képernyő lekerekített részét is? Eddig amiket néztem, azok mind sík felületűek, nem védik a teljes kijelzőt.
A héten elvileg megjön a Spigen tok is, reméljük nem lesz csalódás, N5-ön 3,5 évig tette a dolgát."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Colani
tag
Lehet megkoveztek érte de torrentezni szoktam... Letoltok egy filmet és a samunal a lejátszóban volt egy kis ikon ranyomtam és ment is a film a tvn. A telommal közben tudtam mást ugykodni. A mirror share az a tükrözés asszem.... Köszönöm a valaszokat feludito volt kicsit másról is olvasni 😀😀😀köszi mindenkinek
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #3249 üzenetére
De amúgy most kipróbáltam, ha csak a YouTube alkalmazasbol akarsz atkuldeni épp nézett videót az is megy, ehhez van egy dedikált ikon. Gondolom azt hiányolod mert alapból nekem sem volt, de miután WiFi directtel racsatlakoztam a tévére már ott van az is:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest