- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz #73499136 #5351 üzenetére
Nem jelzi nekem se. Ugyan akkor ha nagyon akarom, ebben az üzemmódban is van logika. Miután nincs "célkereszt" így honnan tudná a telefon, hova fókuszáljon. Ugyan akkor a kiválasztott fókuszt tartja. Tehát ha a képernyő közepére böktél, oda fog fókuszálni még akkor is, ha közben elfordítod a telefont. Tehát egy statikus beállásnál nincs gond. Kérdés, hogy a követő fókusz a valóságban mit is jelent? Ha a képernyő közepén van mondjuk a kutyám, rábökök, befókuszál. Eddig rendben. És ha a kutya odébb megy, tényleg követi a fókusszal? Mert akkor ez már autofókusz.
Munkahelyen vagyok, tehát ezt nem tudom kipróbálni. -
törölt tag
válasz gabancs #5352 üzenetére
De megint csak az a kérdés hogy felvétel nélküli üzemmódban honnan tudja hogy hova fókuszáljon?? Pedig ha megnézed (felvétel indítás nélkül) remekül csinálja, megkeresi a terület fókuszpontját gondolom távolság alapján és ott a zöld négyzet, ha tovább viszed akkor megint az adott pontra teszi, és így tovább.
Az a fókuszálási mód amiről írtál (mi van ha a kutya odébb megy) szerintem működik arra van a célkövetés, de az egy másik téma, Az autó fókusznak, amiről beszélünk az lenne a lényege hogy ha elfordítod a kamerát akkor az új középpontban (zöld vagy fehér négyzet) levő valamire élesedjen autómatic, na ezt nem teszi meg.
-
-
törölt tag
válasz gabancs #5356 üzenetére
Még valamit erről (remélem nem fogják sokallani a témát ) Ha megnézed alaposabban a videó felvétek közben, én most próbálgatom, igaz hogy megjelenik a fehér négyzet azon a területen ahova ráböksz de nem vált zöldre, vagyis nem hajtja végre a fókuszálást, csak oda fókuszál ahova az elindítás előtt már rá lőtte magát, azért ez gáz.
-
gabancs
addikt
válasz #73499136 #5357 üzenetére
Az igaz, hogy nem vált zöldre, de nekem határozottan úgy tűnt, hogy változtatja a fókuszt.
Na, kipróbáltam. Határozottan fókuszál, ehhez kétség nem fér. Indítottam makro közelségből, ugye ide automatikusan fókuszált. Elindítottam a felvételt, és egy legalább 6 méterre levő tárgyra irányítottam, ami természetesen homály volt. Oda böktem, és gyönyörűen ráfókuszált. A négyzet ugyan fehér maradt, de a felvételen szuper lett.
-
espista
senior tag
B118 alatt fókuszál magától.
Romani ite domum!
-
törölt tag
válasz gabancs #5359 üzenetére
Lehet hogy így van, ennyire nem elemeztem még ki, de az autófókusz mindenképpen hiányzik, egyszerűen azt nem értem ha felvétel indítás nélkül működik akkor felvétel közben miért nem? Ez megint valamilyen szoftver hiba lehet, ha hiba egyáltalán , mert az is elképzelhető hogy a Kínaiaknak ez így jó.
-
gabancs
addikt
válasz #73499136 #5362 üzenetére
A fene se tudja. Gyakorlatilag olyan 2 métertől a végtelenig éles, tehát csak a közeli felvételeknél van gond, ha akkor akarunk messzebb levő dolgot videózni. Ha 5-6 méterre levő dologra fókuszáltatunk rá, akkor bárhova forgathatod jó lesz. Legalább is a saját képernyőjén.
-
jampop
tag
Egy pár új kép
[link]Link a mobil fotós fórumból.
[ Szerkesztve ]
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
honeker
őstag
beszélgetünk a mobiltv adapteröl de sajnos ez van "samsung galaxy note 2. super a készülék,jől és meg bizhatoan müködik,csak egy nagy problémám van ,látom be fogja a M1,M2,DUNA1 ,csak sajnos nem nézhető.RTL,TV2,DUNA WORLD persze tökéletesen élvezhető. " fucs a F1 nek
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Van egy iGO primo 9.6.22-m ami nem akar elindulni, mert skin hibára panaszkodik. Valaki tud segíteni, akár privátban is.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
petyaaa6
tag
Nektek nem laggol az iras ? Neten a gepeles vagy esetleg a face messengeren?
Ami feltunt, hogy face messengernel qrvara tud laggolni, megha fullos ram szabadsagiis van. Mitol lehet? Nagyon idegesitoHuawei p6 - perfect for business..and for everything
-
M3xx
tag
Sziasztok! Most fog kézhez érkezni a teló. Kérdésem az lenne, hogy mi a legfrissebb elérhető T-mobilos frissités? Eddig Samuk voltak használatban, itt is Menüböl Szoftverfrissités alatt online megoldható? Mennyire támogatja a naprakészséget a Huawei illetve a T?
-
Yager01
senior tag
Ha valakit érdekel van még egy egy darab kijelző és hátlap fóliám. Privátban írjatok és megbeszéljük...
-
Zsocy155
őstag
Bízom benne, hogy nem a teló hibája.
Még egy érdekesség: A 24 órás szolgálat nagy részét az autómban töltöm és közben ugye netezem. azt vettem észre, hogy ha a teló az kezemben -az ölemben van amikor benn ülök az autóban- akkor nincs net, ha felteszem a napellenzőre akkor pörög mint a ringlispir. Gondolom ez is a szolgáltató sara. -
monroe8609
aktív tag
Most jott jelentes h frissites elerheto.. b 111 ..ahogy olvastam semmi kulonbseg ez es a b 107 kozott...viszont lehet frissitek,akku idovel nem vagyok tulzottan megelegedve bar nem rossz...ha frissitek akkor az eddig leszedett alkalmazasok torlodnek ugye?? Mit tehetnek??
-
Nimda
addikt
válasz monroe8609 #5384 üzenetére
De van különbség, tedd csak fel az alkalmazások nem törlődnek, mert az OTA nem resetel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Yager01
senior tag
szerintetek le lehet tiltani valahogy a gyári tárcsázó nem fogadott hívás kijelzését? Nem szeretném ha fent az állapotsoron megjelenne az értesítő ikon. Egyáltalán nem használom a gyári tárcsázót....így viszont a nem fogadott hívásaimról duplán értesít a készülék. Egyszer szól a Rocket Dial amit használok, illetve feldobja az állapotsorra a gyári is ...
-
gabancs
addikt
Visszacseréltem a B118-at a B114-re. Ez talán jobban kiforrott verzió. Azzal se volt semmi gond, működött, de összeségében jobbnak érzem a 114-et.
-
espista
senior tag
Tud valaki tanácsot adni a Wi-Fi eldobálásra? B118-as romom van és DLINK DIR-615-ös routerem. Átállítottam b/g mixedre (az n-t kihagytam) és a 6-os csatornára (az volt a legerősebb), de a problémám ugyan úgy fennáll. Tele van már a t..öm vele, hogy negyed óránként újra kell indítanom a telefonom!
Romani ite domum!
-
Nimda
addikt
válasz espista #5390 üzenetére
Az elég durva, ha már újra kell indítani.Nálam is dobálja, de általában magától visszacsatlakozik.Olyan csatornára kell állítani, ami szabad és semmi más nem használja a környezetben.Ettől nem függ a jel erőssége, csak a stabilitása és a sebessége.
Amúgy ez a probléma már elég régi, de megoldás rá nem mindenkinek van.Kinek ez, kinek az javít valamit.Ha egy bizonyos frissítési időszakon belül nem javul, hát könnyen lehet, hogy a hiba akár hardveres, illetve gyártási hibából adódik.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz Zsocy155 #5393 üzenetére
Igen ez így van, de akkor sem szabadna a telefont újraindítani ahhoz, hogy működjön.
Amúgy nálam akárhová állítom, ugyanúgy viselkedik a wifi.Mintha nem működne az opció.
Én ezt betudom annak is, hogy a frissítések, illetve a factory reset kevés ahhoz, hogy az előző romok maradványait eltüntesse.Sok lehet az "összeakadás".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- Külpolitika
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Monitor hiba topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest