- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz KisBundi #5308 üzenetére
Nem tudom elképzelni milyen telefonokat fogtál ki, de nekem cl4-es kártyán még egy film sem akadt meg, pedig HD-t is néztem rajta és már írtam, hogy minden másnap min. 8 órát filmet nézek a P6-on.. Mondjuk én az elejétől fogva az MX Player-t használom, mert pl. ott a képernyőn tudok intézni mindent.
-
gyalogbéka12
csendes tag
Hali! A 118-as felrakása után már rögzít HD és FULL HD formátumban!
-
trefi83
csendes tag
Nálatok működik a felhő szolgáltatás?
Nálam mindig foglalt a hálózat! -
okoska74
senior tag
válasz gyalogbéka12 #5312 üzenetére
Igen. Tökéletesen veszi fel amit akarok.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
gbutcher
tag
Üdv! Beléptem a Huawei ascend P6 használók népes táborába. Eddig tetszik a ketyere, hardver jó, az android használhatóságára leszek kíváncsi. Már rég volt ilyen telefonom, és most a WP8-ról jövök. Remélem nem fog csalódást okozni.
Most még B107-es rom van rajta, és nem tapasztaltam olyan problémákat amiket itt olvasgattam. Úgy néz ki, hogy működik rajta minden. -
honeker
őstag
ennyit tudtam ki hozni belőle sok hívás kevesebb böngészés nem volt kikapcsolva éjszaka csak repülő mód
[ Szerkesztve ]
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
KisBundi
őstag
Nekem most B118-al el kezdte dobálni a wifi jelet. Vkinek hasonló probléma?
-
szori
tag
Sziasztok!
Én is büszke P6 tulajdonos vagyok két napja. Eddig nagyon tetszik, bár az akku ezen sem bírja nekem az egy napot, igaz nagyon sokat telefonálok és böngészek, e-mailek folyamatosan jönnek, szal minden telefonnál ez van nekem. Eddig nem volt se fagyás, se akadás, pedig próbáltam szivatni, úgy néz ki, jóban leszünk
Én is WP-ről váltottam, és bár nem engem kérdeztetek, elmondom a véleményem. Anno (lassan két éve...) azért váltottam WP-re (HTC Radar), mert előtte a droidos telefonok kikészítettek a sok fagyással, akadással stb. A WP egy nagyon szép és stabil rendszer, tetszik, nagyon gondolkoztam, hogy egy Lumiát vagy 8X-et vegyek most is. Ami a baj vele, hogy "unalmas", szal hiába lett volna új telefonom, gyakorlatilag csak a külső változott volna, és azért ez számít. Illetve, ha nem csúcskategóriás készüléket vettem volna (szerintem a P6 ez a kategória...), akkor maradtam volna windows-os, mert gyengébb erőforrásokkal az android nem jó annak, akinek szüksége van stabil telefonra.
Kérdésem is lenne. Honnan tudom, hogy milyen rom-om van? ilyen számokat, hogy B114 stb. sehol sem találok. Hogyan lehet frissíteni? Mert a telefon nem talál frissítést.
Illetve volt a tesztben, hogy lehet majd csomó témát letölteni. TUdtok olyan oldalt, ahol találok és nem kínai nyelvű?
-
KisBundi
őstag
Nekem is nagyon gyorsan merül. Kb 1 óra alatt alig használva lemegy 5-6%. Azt sem értem, hogy a többieknek hogy mutathat 29 órától is többet az akkuidő, mikor nekem teljesen feltöltve sem éri el a 24 órát!
Beszélnek itt még 5 órás kijelzőt és 2 napos használatot, de nekem közelében sincs! Még 1 napot sem húz ki! De am összeségében nagyon jó kis telefon csak még pofozgatni kell még kicsit! -
gabancs
addikt
válasz KisBundi #5325 üzenetére
A 2 nap vagy e feletti üzem idő nyilván azt jelenti, hogy hozzá se nyúlnak. Aki rendszeresen piszkálja, annak a kijelző megeszi az aksiját. Ez sajnos ilyen, nincs az az akkumulátor, ami folyamatos birizgálás mellett 2 napot biztosítana.
Okos telefon=gyenge üzem idő.
Aki ezzel nem tud megbarátkozni, annak mindjárt ott a Nokia 100. -
Borg76
tag
Erős használat mellett, 1 nap a reális akku idő, 2 napig max akkor bírja ki ha alig használod.
-
törölt tag
válasz Roland06 #5328 üzenetére
Nálam 1, max 2 napot megy el. Egész nap fönt van a wifin, telefonálok és excelezek, plusz sok email és sms, viber. A fényerő kb. 75%-on van. Éjszaka is be van kapcsolva, nincs repülő mód. Az eddigi készülékeimhez képest még így is dupla időt megy. :-) Persze odafigyelek, hogy ne fussanak fölösleges appoka a háttérben.
-
-
Bandi8407
tag
Elképesztően jól néz ki ez a teló, azt hiszem megvan mit veszek hamarosan
-
törölt tag
válasz gabancs #5336 üzenetére
Igen az valóban van, de csak az a terület lesz éles, amire állítod a célkeresőt, ez inkább fotózásra való, szerintem. Videónál oda kellene hogy fókuszáljon ahova a keresőt irányítod. Azt tényleg nem értem hogy ha a felvétel elindítás előtt fókuszál ahogy kell akkor közben miért nem teszi?
-
gabancs
addikt
Ugyan munkahelyen vagyok, de egyszerű körülmények között kipróbáltam. Nincs auto fókusz videó alatt. Viszont!
Arra képes a szerkezet, hogy videózás közben oda fókuszál, ahova bökünk az újjunkkal. Tehát menet közben is tud fókuszálni, csak nekünk kell megmutatni mire szeretnék fókuszáltatni. -
Gulyopapa
addikt
Na végülis HTC One lett és nem bántam meg
-
törölt tag
válasz #73596160 #5341 üzenetére
Annyira nem értek hozzá de ha jól tudom a videokamerák alapból oda élesednek ahova a kereső célkeresztje mutat. Az világos hogy minden nem lehet éles de azért van a célkereszt vagy itt a cél négyzet hogy ahova az mutat oda fókuszáljon és az legyen éles, ha elfordítod onnan akkor az lesz amire éppen mutat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73596160 #5343 üzenetére
Igen ez így van, de mielőtt elindítod a felvételt nagyon szépen csinálja automatán azt amiről beszélünk, ahova fordítod annak a területnek megkeresi a fókuszpontját és rá élesít, ha elfordítod újra keres és élesít ez így van rendjén, de amint elindítod a felvételt ezt már nem teszi csak úgy ahogy te is írtad.
-
törölt tag
válasz #73596160 #5347 üzenetére
Mondjuk tényleg nem értem hogy ezt hogy találták ki így, felvétel nélkül csinálja, felvétel közben már nem, hm..... ez valami érdekes Kínai koncepció
Úgy tűnik csak meg kellene találni a módját hogy maradjon meg a felvételindítás előtti funkció, és már rendben is lenne, de biztos nem egyszerű. Talán Nimda erre is tud megoldást
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest