- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz vazulka2800 #36600 üzenetére
Biztos, hogy TWRP-t raktál fel?
Ha igen, akkor vagy a készülékeden levő firmware a régi, vagy a TWRP régebbi verzió, amivel próbálkozol.
Ettől függetlenül a hosszan lenyomva tartott bekapcsoló gombbal újra tudod indítani a készüléket,(#36598) Badboys: Valamelyik alkalmazás meríti a háttérben, ezért töltött lassan, szóval csinálj egy hosszan nyomva tartott bekapcsoló gombos újraindítást.
(#36599) no more: Csak ezért nem fogják cserélni a készülékházat.
[ Szerkesztve ]
-
-
ferob
őstag
válasz vazulka2800 #36602 üzenetére
Mert nem tartod elég ideig, addig kell nyomva tartani, míg újra nem indul.
-
-
no more
veterán
Már az értesítési LED is alig ég, nappal nem is látni, a hangszóró is max hangerőn elkezdett már torzítani... Ezek sem okok arra, hogy megszépítsék újra? Meg akkor már kamuzok egy túl hamar merülést, hogy rossz az akksi...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
exlepra
tag
Sziasztok
HTC One M7
htcdeves unlock, cwm recovery, root, a többi gyáriJöt az OTA 7.19.401.30 figyelmeztetés én balga letöltöttem, telepíteni akartam.
A recoverbyen sigature error, de a hbootot mintha frissítette volna 1.61-re , aztán felül a tampered is megjelent.
adb vel próbáltam már kiszedni de nem sikerült.A telefon egyébként működik.
Hogyen lehet feltenni az OTA-t és eltüntetni a tampered-et?thx.
-
Redhun69
újonc
Hello mindenki!!
Azt szeretném kérdezni, miért van az hogy mikor telefonálok akkor halk de egyébként jól szól a telefon?
( ha maxon van akkor se hallok semmit!! csak kihangosítóval!! de zene video stb jól szól!!! ) -
littleBlack
újonc
Sziasztok! Feltelepítettem egy GPE verziót, majd egy Google Plus edition 5.1-est, és mikor vissza akartam menni stockra, kiírta, hogy 12 signature verify failed. bármit próbálok telepíteni, nem sikerül. Most egy cwm van rajta, és egy locked tampered bootloader s-on-nal. Próbáltam én már OTA-val, hboot-al, mindennel. Nem tudok unlockolni se, és semmit se.... Nincs rajta rom, csak a google logo jön be, ha bekapcsolom. Semmit nem tudok vele kezdeni. Kérlek segítsetek!
-
k.arnold
tag
Sziasztok.
Kéréssel/kérdéssel fordulnék hozzátok. HTC One M7 telefonom van, android 5.0.2-vel és szeretném rootolni. Annyit tudok, hogy zárva van a bootloader rész és ki kellene valahogyan nyitnom első körben a roothoz, de sajnos nem értek így hozzá és végső megoldásom ez volt, hogy itt megkérdezlek titeket.
Köszönöm a segítséget.
-
Bounty
tag
válasz k.arnold #36611 üzenetére
A telefont ki tudod nyitni a htcDev oldalán. Majd ezután le kell tölteni a legfrissebb recovery-t, majd be kell azt másolni a letöltött és kicsomagolt android tools mappájába.
Ezután csatlakoztatod a telefont bootloader módban a pc-hez, nyitsz egy parancssort, elnavigálsz az android tools mappába, és kiadod a következő parancsot: fastboot flash recovery recovery.img.
Ha minden igaz, a rootolásra rá fog kérdezni a twrp, ha belépsz később a recoverybe. -
k.arnold
tag
válasz Bounty #36612 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat. Az a baj, hogy már az elején elakadás van. Htc dev oldalán kiválasztom az M7-et, és ahol cmd parancsal kellene belépni a telefonba, ott már elakadás van... pontosan itt:
http://www.htcdev.com/images/uploads/bootloader/step8.png
Azzal a parancsal amit látszódik a képen, nem tudok belépni a C://Android részre...csak visszadob az USERS részre... Telefon közben persze összekötve fastboot usb módban
-
ferob
őstag
válasz vazulka2800 #36609 üzenetére
Töltsd le a 2.8.7.0 verziót innen, ha eddig ezzel próbálkoztál, akkor pedig a 2.8.6.5 verziót innen.
Ha egyikkel sem jó, akkor firmware frissítésre van szükség.(#36608) Redhun69: Ha nincs elkoszolódva a hangszóró rács, akkor a beszédhangszóróval van probléma.
(#36610) littleBlack: Mivel nem gyári ROM van a készülékeden, ezért nem is értem, hogy egyáltalán minek zártad vissza a bootloadert, de OTA frissítéssel soha nem is lehetett gyári állapotra állítani.
Futtasd le a 7.19.401.22 verziójú RUU-t, amit innen tudsz letölteni.
Kapcsold ki a telefont, indítsd el bootloader módban, majd csatlakoztassad a gépedhez és töltsd le az android eszközöket innen, majd tömörítsd ki és másold bele a RUU-t, amit az egyszerűség kedvéért nevezz át RUU.zip-re, majd nyiss ebbe a könyvtárba egy parancssort és add ki az alábbi parancsokat.fastboot oem rebootRUU
Ha megjelent az ezüst HTC logó, akkor lépj tovább.
htc_fastboot flash zip ROM.zip
Nem baj ha nem megy végig a csík, a parancssorban elég, ha látszik, hogy végzett.
fastboot reboot-bootloader
Ha minden sikerült és a bootloaderben is látszik, hogy frissült, akkor indítsd újra és fel fog állni a rendszer.
fastboot reboot
[ Szerkesztve ]
-
Bounty
tag
válasz k.arnold #36617 üzenetére
Az első lépés mint ahogyan írtam fentebb, az egy recovery felrakása. Ez után jöhet a rootolás, amit úgy tudsz elvégezni, hogy recoveryből telepíted mondjuk a supersu-t. De mintha úgy emlékeznék, hogy nekem rákérdezett a twrp a telefon újraindításakor, hogy akarom-e telepíteni. De nem biztos, csak így rémlik.
Annyit tennék, még hozzá, hogy a letöltött recovery fájlt át kell nevezni recovery.img-re különben nem fog működni a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
vazulka2800
tag
Fel raktam a 2.8.7.0 verziót,működik is fel rakom vele a supersu.zip-et beindul a teló megnyitom a supersu-t és azt közli velem hogy nincs telepítve a bináris mit csináljak hogy legyen végre root-om?
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
ferob
őstag
válasz vazulka2800 #36620 üzenetére
Tegyél fel egy normális custom ROM-ot, ami már eleve rendelkezik root hozzáféréssel.
Próbáld ki ezt a ROM-ot, ugyanúgy recovery-ből kell felrakni és újraindítás után fel is áll a rendszer és lesz root hozzáférésed.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Gondom van.
A lányom M7-je folyamatosan újraindul.
Semmit nem tudok vele csinálni.
Nem lehet kikapcsolni.
Nagy nehezen be tudom tenni boot-ba, de onnan is egyszerűen újraindul, és újraindul, és újraindul...
Valakinek ötlete van?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #36624 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy a power gomb adta meg magát.
Elég csak a hangerő le gombot nyomnom, és recovery-be teszi magát, ami számomra azt jelenti, hogy a power gomb benyomott állapotban van.
Ez nem lesz egyszerű menet..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #36626 üzenetére
Van itthon egy pót telefonunk.
HTC Desire x.
Sajnos valami oknál fogva nem engedi a htc fiókot szinkronizálni. (ez a funkció inaktív)
Nem tudja valaki mi lehet ennek az oka?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
littleBlack
újonc
Köszönöm a tippet. Végre hajtottam az utasításokat, de ez történt:
C:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>fastboot reboot-bootloader
rebooting into bootloader...
FAILED (status read failed (Unknown error))
finished. total time: 13.706sC:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>fastboot oem rebootRUU
...
(bootloader) Start Verify: 3
OKAY [ 0.038s]
finished. total time: 0.040sC:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>htc_fastboot flash zip RUU.zip
found large-zip header, file count: 5
processing file 1/5...
sending 'zip'... (50280 KB)
OKAY
sending time = 2.759 secs
writing 'zip'... (bootloader) adopting the signature contained in this image...
(bootloader) signature checking...
(bootloader) rom parsing start ...
(bootloader) rom parsing finish ...
(bootloader) zip header checking...
(bootloader) zip info parsing...
FAILED (status read failed (Too many links))
finished. total time: 8.996s
htc_fastboot finishedMindig ezt adja ki, aztán a "htc_fastboot alkalmazás leállt" és lefagy a htc logónál a telefon... Mi lehet a baj?
C:\Users\littleBlack\Downloads\Új mappa (2)>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.54.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.36.3218.06
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 6.04.1700.6
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: GOOGL001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4310mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-0ddc65a3
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.128sItt van a telefon infoja... Hátha segít... :/ Előre köszönöm a segítséget!
-
ferob
őstag
válasz littleBlack #36628 üzenetére
Őszintén megmondom, hogy nem tudom, hogy te magad vagy esetleg valaki más módosított dolgokat ezen a készüléken, de az biztos, hogy a CID módosítva van GPE készülékhez, míg a MID nincs, így valaki visszaállította S-ON-ra a telefont és mint említetted, a bootloader is vissza lett zárva.
A probléma az, hogy jelenleg a módosított CID miatt egy Sense alapú RUU se fog lefutni, valamint mivel a MID nem GPE, ezért GPE RUU se fog soha lefutni.Az biztos, hogy aki hozzányúlt a készülékhez, fogalma nem volt arról, hogy mit csinál.
Amit csinálni tudsz az az, hogy megpróbálod az unlock token-nel újra kinyitni a bootloadert, ami várhatóan nem fog sikerülni, ha mégis, akkor szerencséd van és újra megoldható lesz az S-OFF állapot, hogy vissza lehessen csinálni a módosításokat. -
exlepra
tag
Sziasztok, a tampered-re valami tipp?
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.61.0000
(bootloader) version-baseband: 4T.35.3218.16
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 7.19.401.22
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: xxx
(bootloader) imei: xxx
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0710000
(bootloader) cidnum: HTC__203
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4282mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-0e2a13e5
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.085sc:\Tools\adb>
-
ferob
őstag
válasz exlepra #36630 üzenetére
Láttam, hogy előzőleg kérdezted az új frissítést hogyan tudod feltenni, de azt S-OFF nélkül csak úgy, ha lefuttatod a legfrissebb 7.19.401.22 verziójú RUU-t, majd a felajánlott OTA frissítést telepíted, viszont a RUU futtatásához vissza kell zárni a bootloadert előbb.
Maga a *** TAMPERED *** flag azért jelenik meg, mert módosítottad a telefon gyári állapotát, így pl. a custom recovery felrakása is ezt eredményezi, de S-OFF nélkül ez nem tüntethető el, viszont semmilyen hátránnyal nem jár.
Két lehetőséged van a frissítés szempontjából, az egyik, ha élsz az S-OFF adta előnyökkel, viszont ez 25 dollárba kerül, de úgy könnyen megoldható a problémád, a másik, ha visszazárod a bootloadert, majd lefuttatod az említett RUU-t, hogy gyári állapotba kerüljön a készülék és felajánlja, majd alkalmazza a 7.19.401.30 verziójú frissítést.
Ezt követően a bootloadert újra kinyitva ismét lehet módosítani a ROM-ot, ahogy akarod, de abban az esetben, ha a bootloader visszazárását választod, akkor a RUU futtatása előtt mentsed le a szükséges adataidat, mert azok el fognak veszni.[ Szerkesztve ]
-
antihero0112
tag
Esetleg nem akar venni valaki egy fasza kis htc one-t, vagy esetleg cserélni valami hasonló mobilra?
-
Medocsabi
addikt
Segìtsetek pls! Elkezdte a telefonom azt csinálni,hogy csak és kizárólag zenelejàtszàskor ad hangot...kicsit hülyén hangzik tudom,de se filmnel,se videonal se jateknal nincs hang,se hangszoron se fulesen....zene mindkettőn megy....valamit elnyomhattam?ezzel együtt észrevettem hogy iszonyat halkan hallom aki hív engem,holott régebben hivas közben halkitottam is,h meg ne suketuuljek...
Köszönöm a segítséget! -
ferob
őstag
válasz Medocsabi #36635 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy média és média között miként lehet eltérő, hogy ad-e ki hangot, de tartsd addig lenyomva a bekapcsoló gombot, míg újra nem indul magától a készülék, ha ez nem segít, akkor állítsd vissza a gyári beállításokat, hogy ki lehessen zárni bármilyen egyéb problémát.
Az, hogy halkabb, adódhat abból, hogy eltömődtek a rács furatai, amin egy száraz fogkefével tudsz segíteni.
-
Juliuska
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni: beállítottam (valahol ) az automata értesítést (a gyári) SMS értesítőn és most, h már nincs rá szükségem, sehol sem lelem, hol állítottam be...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy bootloader nyitás után eltűnt a menüből a "Fejlesztői lehetőségek" menüpont? Rootolni szeretném a telefont, de nem tudom bekapcsolni az USB Debugging mode-ot. -
ferob
őstag
-
_ATi_1
senior tag
-
ferob
őstag
Elérhetővé teszem az új frissítés utáni 7.19.401.30 verziójú legfrissebb RUU-t, hogy a frissített készülékek is visszaállíthatóak legyenek, ha esetleg szükség lenne rá, mert pl. a készülék nem S-OFF állapotú, mivel akkor alacsonyabb verziójú RUU le sem futna, de hasznos lehet akár S-OFF esetén is a legfrissebb gyári verzió egyszerű visszaállításához.
-
Tiger.
nagyúr
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ferob
őstag
válasz Tiger. #36646 üzenetére
Ezek közül az összes régi és egyáltalán nem működik, nem csak ezzel a telefonnal, de sok másikkal sem, szóval ha már ajánlod, előtte legalább kipróbálhatnád.
A HTC beépített funkció tesztje az, amire szükség van, másra nagyon nem, az pedig a *#*#3424#*#* tárcsázóba való beírásával érhető el.
Nagyon ritka esetekben jól jöhet a *#*#4636#*#*, ahol különböző adatokat és statisztikákat lehet megnézni, de ez a többségnek egyáltalán nem szükséges. -
Juliuska
senior tag
Nem, ezeket simán megtaláltam. Az egyik riasztómmal szórakoztam, hogy teljesebb legyen a kép. (A mellékelt fotón az látható, hogy a riasztó - ékezetek nélkül - dobálja vissza azokat az üzeneteket, amelyek hozzá érkeznek).
Megjegyzés:
ezt követően feltelepítettem pár sms kezelőt is, abban a reményben, hátha van bennük ilyen funkció (Textra, GoSMS pro), de sajnos, nem jártam sikerrel...Ebben kérnék egy kis segítséget
[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
-
ferob
őstag
válasz Juliuska #36648 üzenetére
Végképp nem értem, hogy most mit szeretnél, mert eddig valami értesítést akartál kikapcsolni, itt meg azt mutatod, hogy valami riasztó ékezetes karakterek nélkül küld neked vissza üzenetet.
Tehát mi az a probléma, ami a telefonnal kapcsolatos és meg szeretnéd oldani?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest