Hirdetés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Nagyon örvendetes. Hülye voltam, hogy felraktam ez a frissítést. Hogy lehet a régit vissza tenni? Lehetőleg úgy, hogy az adataim/ appok megmaradjanak?
Egyébként erre a sok kis hibára van már valami hivatalos közlemény? Vagy applesunnyogósat játszanak már a HTCnél is?szerk.:
A gps nekem is rendbe jött már, viszont a kamera néha használat közben úgy gondolja, hogy ő inkább lepihen.
Hát a beharangozott rekordsebességet én sem tapasztaltam. Itt-ott gyorsabb lett, máshol meg sokkal lassúbb, mint volt. Az smseknél meg még mindig rohadt döcögős...
Nagyon remélem, hogy 2.1-et nem csak rootolt desire lehet vissza tenni.[ Szerkesztve ]
C805
-
HaZse
őstag
Nekem egy NONAME autós USB töltőm van, amit még direkt az iPhone-mhoz vettem. (Persze nem működött vele, de szétszedés után és pár ellenállás betétele után már vitte azt is. )
Elvileg és szerintem gyakorlatilag is 1000mA-es, mivel navi közben (Motonav) is töltötte a telefont. (Szeged-Siófok között tesztelve a hétvégén). A poén, hogy a töltőkábel egy Nokia microusb kábel.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
Figyi: sms-t, apn beállítás mentésére van segédprogram. Kontaktok mentődnek a gmail-be (ha úgy állítottad be), a többi beállítást (widgetek, stb), kb. 20 perc alatt meg tudod csinálni
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
james008bond
őstag
Nálam éjjel 1-->reggel 7 között 3%-ot ment le battery...és semmit sem lövök le vagy trükközök, feltöltés után egyszerűen bekapcsoltam a telefont és úgy hagytam...:-), ja és 6:30-kor volt benne egy ébresztés is..:-) / Egyelőre Eclair /
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
r3v0Lut10n
senior tag
ha újra rakod telód gmail accoddal bent marad. ott lesz a downloads-ban (ha nincs is telepítve) mint "purchased" és bármikor letöltheted
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
N4ri87
senior tag
Apám, 3 napja a navikkal tökölök, mert mindenhol azt olvastam, hogy navigonon nincs magyar hangnavigáció, pedig már volt fenn a desin. Erre jössz te, beböffented a "Morelocale" csodaszócskát, vissza dobom a Navigont és röhögve tapasztalom, hogy hunul karattyol!
Szépecsém, ez még egy sört is megérne
Köszönöm!Sippet, ne vedd le a fejem a fenti megnyilvánulásomért. Köszi
C805
-
kzs
tag
Neked totál nem megy swiftp, vagy megszakad a letöltés közben?
Nekem is 2.2 van fenn, és teljesen jól megy swiftp. Eleinte többször megszakadt le-/feltöltés közben, de bejelültem a "keep phone awake" opciót, és megy jól.Ha el sem indul, akkor nem tudok segiteni. Nekem több ROM volt mar rajta...
-
sbazsi
veterán
swiftp. nekem megy.
viszont reggel 7kor vettem le a töltőről, és most gauge battery widget 81%-ot ír ki.
volt kb 5 perc 3g internet, és kb ugyanennyi beszéd. esetleg max 10.weather update automatically kikapcsolva
naptár widget, ebből 2 is, a dátumos, és a következő események, mindkettő a full screenes.ezenkívül 2 widget: names, és aCurrency, ebből 2 is.
froyo óta soxor írja ki, hogy a names lefagyott.
van egy battery history nevű prog.
other usage:
running 19,6%
screen on 16,8%
phone on 12,3%
wifi on 2,0%
wifi running 1,9%cpu usage:
android system, opera mini, network monitor, htc sense, dialer, gmail, suspend, akmd.ötlet
-
MODERÁTOR
Én ezt most egy egyszerű Jabra BT3030-on vettem észre (még 2.1), hogy ha telefonnal veszem fel, akkor hiába vagyok párosítva, a telefon szól - korábban az Acernek tökmindegy volt, mindig a BT-re kapcsolt -, ha meg a headsettel veszem fel, a headset szól. Fura lesz megszokni, de nem rossz.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
r3v0Lut10n
senior tag
ha előtte rácsatlakozik bt-on akkor automatikusan a kihangosítóra megy > ugyanúgy mint ha füles (mikrofonos) van bedugva alapból ott fog szólni ugyanis benyomod, felcsatlakozik az autórádióra / kihangosítóra, onnan úgy kezeli hogy az a hang "kimenet"
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
HaZse
őstag
Hát ez az. Annó a winmo-s telóra volt valami app, de az meg vagy kiadta, vagy nem, de inkább nem adta ki. Ezért is lenne jó, ha tudná, esetleg egy app segítségével ezt tudná.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
r3v0Lut10n
senior tag
nekem csak a csengés szól a telón, ha már felveszem az autórádión nyomja (ott csengő hang helyett addig pittyegés van )
-
LouiS22
veterán
Csak egy ötlet: ha reggelig töltőn hagyod (én az éjjeli szekrény mellett töltöm a telcsit), akkor reggel 100%-on indítod a napot. Bámulatos, nem?
Azt nem írtad, hogy wifi, 3g be van-e kapcsolva folyamatosan.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
janos1988
addikt
Ugy nez ki, hogy pipa. Helyre allt a rend. Kb. 5-6 alkalmazast lelottem (greader, market stb) amik vmiert fut maradnak a hatterben, es most kb. eltelt ugyanugy 20 ora es csak 1 egyseg ment le, a tegnapelotti 4-hez kepest jo arany. Mar csak azt kellene kideriteni melyik progi szivta az akksit.
Raadasul ma kiesett kb. fel meterrol a telo a jo kemeny betonra a felso zsebbol, de legalabb szerencsesen esett es mint a macska "talpra" erkezett igy csak par kisebb karc lett a hatoldalan.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
LouiS22
veterán
Nem értem a kérdést... Jelen pillanatban is rootolt Froyot használok. Ha arra gondolsz, hogy 0.92-es HBOOT és rootolá, akkor a válasz: biztosan, de áttörés még nincs.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Én a gyárit használom, nincs vele semmi bajom, ha kell, tudom használni, és látom utólag is amit fotózni akartam. Nem fotózásra vettem Dézit, arra ott a tükörreflexes Sony
Viszont sötétben finoman szólva gyengék a képek, a LED olyan harmatgyenge, mint ha ott se volna, nem tudtok egy microUSB-s xenon vakuról, ami működik a Dezirével?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
LouiS22
veterán
Miután az egyéb appok is csak a beépített szenzor képével tudnak dolgozni, így értelemszerűen nem lesz minőségjavulás. A zoom fx-ben viszont jópofa a bemozdulás ellen védő feature
Meg kell érteni, hogy ezek az okostelefonok - hirdessék bárhogy - nem fotózásra és nem videózásra lettek kitalálva. Ebből most biztosan nagy vita lesz, mert az ötezres nokia, és a tízezres sony lám milyen jó képeket csinál, de: kijöhet belőlük akármilyen "jó" kép, nem fog versenyre kelni a rendes fényképezőgéppel és videokamerával (amik legalább annyiba kerülnek, mint egy Desire) készített álló, illetve mozgóképpel.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
tudod mire kell egy ilyen telefon kamerája?
ha beléd jön egy idióta, akkor lefotózd azonnal az autókat, vagy ha valamit meglátsz, lefotózd és feltölsd faszbúkra. és erre a dézi kamerája tökéletesen elég.
egyrészt mert alapból 1.3mb-os képeket csinál átlagban, másrészt mert amekkora felbontást faszbúkon kapsz, arra bőven elég és megfelelően éles, ha monitoron nézed. harmadrészt a fotói a szabálysértési előadónál is megfelelnek bizonyítéknak.ha komolyan akarok fotózni, ott a kis tz7-es panám, vagy kerítek egy komoly tükörreflexes cuccot. alapvető hiba, hogy rossz beidegződésből próbáljuk rossz helyre pozícionálni ezeket a kamerákat a telefonokban.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Attila04
tag
Nekem az Omnián volt full Zagg fólia, a következők a tapasztalatok:
1. nem fog felpöndörödni!
2. nagyon jó a cucc, tényleg karcálló, ebben lever minden más fóliát, DE
3. az üvegnél és más fóliáknál jobban tapad, ezért kényelmetlen húzni rajta az ujjadat (és ugye érintőképernyőnél ez nem ritka dolog!) És elég vastag is!
4. kb. 1 év után leszedtem a fóliát, kivéve a kijelzőről, mert a széleknél koszosodott, és érezni akartam a telefon anyagát, nem pedig egy nanotechnológiás cuccot. Desire-re nem is raknék ilyet, mert bűn elrontani, olyan jó anyaga van. Viszont alatta olyan volt az Omnia, mint amikor a dobozból vettem ki újonnan.
5. a Desire-re rendeltem noname fóliát, méretre vágott, nagyon vékony, nagyon láthatatlan, és elég olcsó is volt, akit érdekel, írjon PÜ-t. Annyi baja van, hogy karcosodik a fólia, de csak akkor látszik, ha nincs bekapcsolva a képernyő.Összességében jó cucc a Zagg, de mégegyszer full body-t tuti nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
mumk
tag
Érdemes azt a Radiot használni amit a rom készítője javasol és ez nem mindíg a legfrissebb változat. Sok kellemetlenségtől megkímélheti magát az ember. Van olyan rom ahol bele lehet főzni a radiot, pl MCR. Egyébbként leszeded hozzá és recoveryből simán flasheled azt is.
MIUI 0.12.24.
-
kiskacz
senior tag
Amíg a dolgot le nem "nullázod" addig igen. (Kapásból feltettem 2 db. 7 - 11 megás játékot, és nem egész 1 mega ment el.... ) Motonav, stb-k mellett még mindíg van 88 megám úgy, hogy nem rootoltam.... -1/ nem szeretnék, 2/ ezek után minek? (Tudom- tudom, de én pl. a fizetős marketet úgysem használnám... ) tehát: Nekem tuti!
Huawei Mate 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest