- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky975
senior tag
Bocs de vidékiként ezt nem tudtam kihagyni,nekünk mindenhez többszáz km.-ert kell utazni.
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
veterán
válasz Rocky975 #40101 üzenetére
ja, de ha valaki kelet-mo-ról érkezik, annak meg nem elég bp-ig menni, hanem még tovább budaörsre, egyrészt. másrészt budaörs nekem újpestről kb másfél óra lenne bkv-val.
más kérdés, hogy a fentebb említett telemaxnak van csomó szervizpontjuk a honlap szerint, ha azokon is foglalkoznak htc-vel, akkor az még jó is lehet.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
Skillet
addikt
válasz Akoneira #40078 üzenetére
Nem ismerem a körülményeket, és nem akarok senkit megsérteni, de szerintem az illető falsoskodik. Valamiért becsokizott, vagy passz. Tiltóra rakott 99%. Nekem ez egyik volt barátnőmmel volt így, a férje fekete listára pakolt, nem tudtam hívni
De mondom, passzolom, mert nem ismerem a sztorit.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
barbaron99
tag
sziasztok, valaki tudna segíteni, mert elakadtam.. Gyári 2.2.2 van fent, rootoltam sikeresen unrEVOked-3-2-Windoze.exe -val, mert a legfrissebb 3.3 azt írta ki, hogy "failed to get root is your firmware too new" A 3.2-vel ment, ellenőriztem, Rootcheck siker MyBackup Root-tal is lementettem mindent, ahogy kell, most próbálom a cwm recovery "backup and restore" de az istennek sem tudom elfogadtatni egyik menüpontot sem. HBOOT-nál megy a bekapcsoló gomb, újraindul és betölt a CWM v2.5.0.7, ahol a hangerő fel-le gombbal tudok a menüpontok között választani, de az ég világon sehogy sem tudok semmit sem kiválasztani. bekapcs és menügombok rövid és hosszan nyomva egyaránt csak a kijelzőt kapcsolják ki/be. A többi gomb pedig nem csinál semmit. Várom mielőbbi segítségetek!
-
Youri
veterán
Az agyamat eldobom...
ecare:
javítás nélkül vissza, nem rendelhetõ alaplap
WTF... én a nem reagáló gombokkal adtam be!!!RTX ON
-
r4z
nagyúr
válasz barbaron99 #40111 üzenetére
A trackpadot is lehet ám használni. Nem csak simogatni lehet, hanem benyomni is.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
barbaron99
tag
CM 7.2.0.1-et telepíteném fel első romnak a gyárira. A rom manager-rel most próbálom partícionálni az sd-t, Swap partíciót hozzon létre, vagy nem kell ennek a romnak? ebben a leírásban a ledroid romhoz azt írják pld, hogy annak 0 legyen megadva. Ennél hogy célszerű? Ha ezzel megvagyok, akkor már csak a cm-7.2.0.1-bravo.zip és gapps-gb-20110828-signed.zip fájlokat tegyem az sd kártya gyökerébe és a cwm-ből install zip from sdcard és kész is lennék? sosem flasheltem még Desire-t, ez az első alkalom. Ez alapján a leírás alapján csinálom: http://livingandroid.blog.hu/2011/03/31/htc_desire_rootolas
-
Skillet
addikt
hát...kicsit meg vannak zavarodva, lehet annyi meló van gombsort én úgy tudtam nem tisztítani, hanem cserélni szoktak, és nem kell alaplapot is cserélni miatta. de aztán fene se tudja. a tisztítást még megérteném, az alaplapcserét semmiképp.
nekem amúgy a trackpaden kívül mindegyik gomb baszakszik. remélem meg fogják tudni oldani. írok nekik mailt.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
r4z
nagyúr
válasz barbaron99 #40118 üzenetére
Nem kell swap. Ha használni is akarod az Ext-et, akkor a Simple2Ext nevű programot is rakd fel a ROM belakása előtt.
-
YoungOld
tag
Sziasztok!
Én most jutottam el odáig, hogy a gyári Androidot lecserélem CyanogenMod 7.2.0.1-re. Root, S-Off, ClockworkMod Recovery megvan, biztonsági mentés RomManagerből megvan (PC-re átmásolva), vacsi új 16GB-os Samsung class10-es kártya benne (előtte PZoley útmutatója szerint partícionálva), rátéve a CyanogenMod (az ő honlapjukról letöltve, kártyára rátéve változatlan formában a .zip). ROM Managerből elindítottam a telepítést, és el is kezdte. Előtte bepipáltam a wipe cache/data cuccot, de most nem kértem a backupot (hiszen azt korábban már megcsináltam), és elindult a telepítés. A recovery-ben vagyok éppen. Kiírta, hogy:
-- Installing: /sdcard/cm-7.2.0.1-bravo.zip
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...és alatta a sárga állapotcsík, ahol kb. 60%-ig egész hamar eljutott, itt azonban megtorpant és már vagy 20 perce semmi . Aksi fullon volt induláskor. A készülék home gombjára annyit reagál, hogy eltűnik a szöveg és előjön a háttérben látható zöld robot meg az állapotcsík. És ennyi. Youtube video szerint ennek pikk-pakk kéne történnie. És most be vagyok rottyantva, hogy lett egy jó kis téglám. Mit rontottam el? Baj van, vagy csak beparáztam? Segítséget kérek szépen, ha valaki tud.
Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...
-
YoungOld
tag
Úgy néz ki, hogy sikerült! Először a ROM Managerből indítottam a telepítést, ő újraindította a készüléket és elkezdte a telepítést (és abbahagyta). Csak az akksi kivételre reagált érdemben. Ez megtörtént, és kezdtem újra, de most rögtön a recoverybe léptem, ott wipe data és cache megtörtént, majd installáltam a kártyáról a rom-ot. És pikk-pakk! Kiírta, hogy befejezte, én meg megkértem ezt a kedves kis recoveryt, hogy akkor már pattintson egy rebootot nekem. És kész! Most megyek és ráizgulok az új romra De továbbra sem értem, miért probléma egy gyors kártya (class10) . A gyári class2-es volt, sok helyen írták, hogy az apps2sd-hez legalább class6-ot érdemes. És nem drágák ezek a kártyák, ezért vettem class10-est. Vagy úgy értetted, hogy felesleges volt class6-nál gyorsabbat?
Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...
-
dombila
senior tag
válasz YoungOld #40131 üzenetére
Nagy baj nincs, de kis file-ok használatánál - és az Androidnál főként erről van szó - a sebessége a Class 6-os alá eshet/esik. Zene és video lejátszásban jó lesz, de az Ext partíció kicsit szenvedni fog. A Class 10-es kártyákat fényképezők és videókamerák számára fejlesztették, ahol nagy file-kat kell sorban írni/olvasni.
-
YoungOld
tag
válasz dombila #40132 üzenetére
Óóó, értem, köszönöm a felvilágosítást! Mondjuk én telón nagyon ritkán hallgatok zenét, vagy nézek filmet (évente 2-3 alkalom), szóval pont nem nekem találták ki akkor a class10-et... Sebaj, a gyári class2-nél még mindig biztosan jobb lesz.
Majdnem váltottam One X-re, aztán inkább a Desire romosítása mellett döntöttem, amíg nem lesz új teló (fél év?). Most állítgatom be (bár majdnem minden pont jól van defaultból is ), tényleg nagyon süti ez a CyanogenMod. És már látom a gyári rendszer korlátait. Tisztára, mint amikor a Neo kinyitja a szemeit, és a Morpheus meg mondja neki, hogy még sosem használtad őketNincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...
-
r4z
nagyúr
válasz Reddevil84 #40137 üzenetére
Én már kevésbé virulok az ilyeneken. Főleg, hogy már több ismerősöm is úgy áll neki a ROM-olásnak, hogy azt se tudja, milyen gombok vannak a telefonján. És nem az az eset egyik se, hogy a szakinak új telefonja van, és mókolni akarja egyből, hanem abszolút fingja nincs róla, hogy eszik vagy isszák ezt az egészet, csak egy haverjának a nővérének a mosógépszerelőjétől tudja, hogy van ilyen szó, hogy flashelés.
barbaron99, ez nem neked szólt, te becsületesen utánaolvastál legalább, mit hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
én is úgy voltam vele, hogy cserélni fogom, mielőtt még lejár a gari (decemberig garis)
de most nincs rá keret, minden pénz elment az autómra, és még több el is fog menni, szóval dézi marad, lehet jó sokáig ha a gombok újra normálisan mennek majd, akkor ez a tény annyira nem is fog zavarni.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
szata.68
senior tag
Helló
Nem tudjátok,hogy merre van a vibromotor a telefonon belül?
Nem rezeg rendesen,csak erőlködik. Hasonló volt az előző telefonomnál (N95),akkor a vibromotor félköre alá szorult be valami,talán most is hasonló a helyzet.Előre is köszi
Tomi
-
Reddevil84
tag
Kaptam egy emailt ma az Ecare-től:
Tisztelt ügyfelünk
A készülék elkészült
Üdv.Végülis már 1 hete használom
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
klambi
addikt
nem tud valaki 1 nagyon jó htc szervizt, nem feltétlen a gyárira gondoltam mert drága szokott lenni, szegény desire-em behalt már van 1 másik donor de állítólag azzal is van gond... :S
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
i400
senior tag
Track 'n Trace délután még azt mutatta hogy javítás alatt most meg este hogy érvénytelen?! Ez azt jelentené hogy elkészült??? Mondjuk az jó lenne mert tikkelek már a hiányától
-
siofok
őstag
Tudttok ajánlani vmi modern kinézetű,szép óra widgetet?digitálisat?:-)
OnePlus nord 2t
-
jozsi84
tag
Sziasztok!
Már 1éve Desire tulaj vagyok, eddig csak a disc drive opcióval kapcsolódtam a PC hez.
Ma feltelepítettem a HTCSync -et és nem kommunikál a gép a telefonnal!
Desire kiírja, hogy Unable to find HTC Sync on your PC.
Kapcsolódásnál kiválasztottam a HTC Sync opciót a telefonban, be van kapcsolva az USB debugging is!
Próbáltam már két gépen is, egyiken Win7 32bit másikon 64bit rendszer van, de mindenhol ugyan az...
A telón gyári rom van, 2.2.2 AndroidPLS Segítsetek ha tudtok!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest