- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
melyik szerinted a legstabilabb rom, mit ajánlanál? már meguntam a sza...t, kicsit elég lett most ebből...
most innen néztem, de csak sokan kedvelték az ICS-romot... nemtudom attól meg félek kicsit, mégis csak beta... szépnek szép de akkoris...
[ Szerkesztve ]
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
r4z
nagyúr
válasz klambi #40253 üzenetére
MIUI 2.2.10 DTP. Csak súlyos user error esetén adhatja meg magát, nálam hónapokig, sok használattal is betonstabil és gyors volt.
ICS-ből soha nem lesz teljesen stabil és hibátlan ROM szerintem.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
arpy17
tag
válasz Reddevil84 #40257 üzenetére
Kitartó munkával ki lehet azt is billenteni a stabilitásából...
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
zhorvath
aktív tag
Tegnap este végigcsináltam mindent. Kivettem az SD kártyát, újra particionáltam, formáztam. ROM fel, semmit sem csináltam vele, hagytam 1 órán át önmagában futni.
Kernelt nem cseréltem. Mobilnet bekapcsol, ROM 1 perc után lefagy. Hard reset, újraindítás. Újraindításkor lezáró képernyő bejön, lefagy, meg sem lehet mozdítani. Megint újraindítás, utána működik. Az előbb telefonálni akartam, de nem ébredt fel a telefon, megint hard reset. Hát ennyi, én ezt nem értem. -
zhorvath
aktív tag
Na, lecseréltem a radiot, kíváncsian várom a fejleményeket.
-
aor
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik ma megadta magát a teló akkuja. Kérdésem, van tapasztalat az utángyártottakkal, vagy jobb ha marad az ember a gyárinál?
Danke
Zolio -
klambi
addikt
google.process.gapps.com váratlanul leáll, egyből telefon indulása után, valaki tudja mi okozhatja?
-
Tranceking
csendes tag
Sziasztok!
rootolással küzdök már egy hete de még nem találtam egy értelmes leirást ami elejétől a végéig érthető lenne! mind más és más
esetleg tuna valaki ebben nekem segíteni?HTC Desire
BRAVO PVT4 SHIP S-OFF
HBOOT 1.02.0001
Android 2.3.3Diablo III, BF3, BF4
-
klambi
addikt
-
dombila
senior tag
válasz Tranceking #40267 üzenetére
Nincs már mit root-olni már a telefonodon!
Ez már S-OFF valószínűleg van recovery-d is (mivel Revo-val S-OFF-oltad.) Ha még nem cseréltél ROM-ot, akkor a Revo-val felnyitott telefonodon még a gyári - nem root-olt - 2.3.3 ROM fut.
Összekevered a root és az S-OFF fogalmát.
A root nem a telefon tulajdonsága, hanem a ROM-é. A telefonod abban az állapotban van. hogy tetszőleges ROM-ot fel tudsz már rá tenni. (van recovery-d) Ha az adott ROM root-olt (a custom ROM-ok mind azok), akkor jutsz oda, amit szeretnél már egy hete.Tölts le egy ROM-ot pl. innen.
- Utána indítsd el Recovery módban a telefont. (Hangerő le + power --> HBOOT; válaszd a recovery-t)
- Csináld meg a recovery menüjében a wipe-okat. (Wipe data/factory reset, wipe cache, Advanced/wipe dalvik cache)
- Az Install zip from SD-card opcióval pedig telepítsd fel a kiszemelt ROM-ot. (A ROM zip file-át előtte másold az SD kártyára, de NE bontsd ki)Egyébként PZoley oldalán minden ROM-nál le van írva, hogyan kell telepíteni. A Wipe-ok helyett neki van egy ZIP file-ja, ha azt "telepíted" a ROM előtt, az elvégzi az összes Wipe-ot is.
Szerk:
Ha esetleg a jelenleg futó gyári ROM-ot szeretnék csak root-oltá tenni, akkor a recovery-ből ezt telepítsd fel és kész. De ettől jobb megoldás a ROM csere.[ Szerkesztve ]
-
Tranceking
csendes tag
ahogy olvasgattam az unrevoked az nem tud 2.3.3-at rootolni
még egy dolog találtam az androidportálon egy progit
UnlockRoot!
letöltöttem egy v2.4.1et
usb debugging módba raktam a telóm
rámentem a progiba hogy root, felismerte hogy htc desire
elkezdte csinálni rebootolt a teló is egyszer
felpattintott a telóra egy superusert!
leszedtem a setcpu-t ami elvileg csak rootolt telóval megy mikor elinditottam akkor felhozta a superusert hogy allow vagy deny akkor most mi a helyzet? rootolt a teló?Diablo III, BF3, BF4
-
dombila
senior tag
válasz Tranceking #40271 üzenetére
Végülis igen.
A telód eddig is az volt, csak az aktuális ROM-od nem. Lásd előző hsz-em.De az UnlockRoot csak amiatt tudta megcsinálni, mert már S-OFF voltál, anélkül a HTC telefonokon elhasalt volna.
-
dombila
senior tag
válasz Tranceking #40272 üzenetére
lézetik. Valószínűleg nem tetted fel a gyári visszaállítás előtt a Downgrade HBOOT-ot és emiatt a HBOOT-ot nem tudta visszazárni a gyári exe.
De sebaj, a lányeg, hogy végül sikerült!
-
Tranceking
csendes tag
válasz dombila #40274 üzenetére
először felraktam a PB99IMG_downgrade az alpharev oldalárol szedtem
aztán telefont Fastboot usb-betettem és inditottam az exe-t!
tehát visszaraktam érdekes egy kütyü ez a régi gt540et gond nélkül rootoltam ebbe meg vannak olyan furcsaságok a szemem fenn akadDiablo III, BF3, BF4
-
Tranceking
csendes tag
válasz Tranceking #40276 üzenetére
inkább leírom mit szeretnék elérni!
Gyári rom megmaradjon mert sztem stabil és gyors használom már régota semmi bajom csak ha több minden van telepitve elfogy a telefon memóriája és kicsit belassul
nézegettem a custom romokat ismerősöm telóján elég gyatrán viselkedik
valahogy azt megoldani hogy a telepítés ne a telóra menjen hanem az sd-re!
ennyi lenneDiablo III, BF3, BF4
-
Tranceking
csendes tag
CM-9-ICS-DTP-V1.8
PZoley féle rom
erröl tud valaki valamit irni?
telepítés előtt kell recovery-t cserélni?Diablo III, BF3, BF4
-
Tranceking
csendes tag
D:\htc\anroid flasher>@echo off
cd data\
taskkill /F /IM adb.exe
taskkill /F /IM fastboot.exe
HIBA: A folyamat ("fastboot.exe") nem tal lhat˘.
adb.exe reboot bootloader
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
fastboot.exe flash recovery recovery.img
sending 'recovery' (3762 KB)...
OKAY [ 0.594s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.594s
fastboot.exe boot recovery.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 0.609s]
booting...
FAILED (remote: not allowed)
finished. total time: 0.609s
Del recovery.imgmiért kapom mindig ezt a sok failed-et?
FASTBOOT USB be van a telóDiablo III, BF3, BF4
-
dombila
senior tag
válasz Tranceking #40278 üzenetére
Szerintem ha stabil ROM-ot akarsz, akkor az ICS-t ne erőltesd.
Semmilyen ROM előtt nem kell recovery-t cserélni! Miért kellene? A Recovery pont arra van, hogy abból lehessen ROM-t telepíteni, partíciókat formázni, backup-olni, ...
Amit a Revo feltett Recovery-t azt ne bántsd, jó lesz minden ROM-hoz.
-
dombila
senior tag
válasz Tranceking #40279 üzenetére
Milyen recovery-t szeretnél így felírni? És minek?
A legegyszerűbb recovery csere, ha recovery-ből flash-eled az új recovery zip-jét.
Ha puccos recovery-t akarsz, akkor meg töltsd le a 4Ext Recovery Updater-t. Ez feltesz egy app-ot amivel telepíteni tudod a 4Ext Touch Recovery-t.
A GT540-hez és általában más telefonokjoz képest a HTC a nandlock-ban (S-ON) tér el. Ez nem engedi futó ROM mellett a system írását. Emiatt nem lehet hagyományos módon root-olni a HTC telefonokat. Csak a HBOOT-on keresztül vezet a root. Ezt csinálta az unrevoked is és ezt csinálja a Revolutionary is.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
válasz Tranceking #40277 üzenetére
Tessék, itt van root-olt gyári 2.3, amihez tudsz a2sd támogatást is installálni. Ezen az oldalon mindent megtalálsz hozzá. Neked csak a ROM és az A2SD kell.
Ja, és nem kell hozzá recovery-t cserélni, a jelenlegi simán jó hozzá.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként jó lenne, ha megfordítanád a sorrendet. Előbb kérdeznél, és csak utána csinálnál mindenféléket. Eddig mindig csináltál valamit, majd amikor bajba kerültél kérdeztél. Előbb mondd el mit szeretnél ha nem tudod hogyan kellene csinálni, és várd meg a választ! Nem lehet olyan sürgős, hogy tönkretedd a telefonod.[ Szerkesztve ]
-
arpy17
tag
válasz Tranceking #40283 üzenetére
pzoley több romja is tudja azt. én most egy jó ideje a MIUI-DTP-V2.4.13-vel használom, és teljesen jó. (mondjuk kell hozzá a cl6-os adata, az biztos...)
kitartó munkával ezt is meg lehet fektetni, de ahhoz már tényleg meg kell pakolniSONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
dombila
senior tag
válasz Tranceking #40283 üzenetére
Korábban PZoley-nak is volt ilyen ROM-ja,
de most végignézve a listáját, már nincs.
Mégis van! Ahol a ROM alatt az szerepel. hogy "Adatkezelés: All" ott a telepítés során elérhető ez az opció is.Az a2sd++ valóban mindent (app és app adata is) az SD kártyára rak, emiatt aztán a ROM szépen belassult. Az appoknak sokkal többet kell az SD-ről olvasnia - mert az adataik is ott vannak - így aztán akad is.
Ha nem elég az a2sd+ (ami az appok adatait a data-ban hagyja, és nem mozgatja át az SD-re), akkor próbálj meg egy PZoley féle DSWS ROM-ot. Itt a data és system partíciók fel vannak cserélve így nem 160 MB data-ból indulsz, hanem 250 MB-ból. Ha ehhez még egy a2sd+ is van, akkor elég nehezen fog elfogyni a data...
[ Szerkesztve ]
-
nyergess
tag
Helló!
Semmi különleges, ugyanúgy felflasheled, ahogy a romot tetted, csak itt wipe nélkül. Tehát recovery/install zip/megkeresed és elindítod/végigmegy/restart/normál indítás. Ekkor már az új kernel fog működni, ezt tudod is ellenőrizni a teló Állapot menüjében.
Megjegyzés: ha nem bootolna be rendesen az install után a rom, akkor a már említett usb brick nevű jelenséggel van dolgod. Ennek megoldását korábban már írtam.
Sok sikert! Írj majd, mire jutottál! -
batabe
senior tag
használja valaki itt pzoley ginger sense 2.10a DSWS romját?
azt vettem észre, hogy nem kapom meg azokat az SMS-eket, amelyben ő és ű van. Vagy legalábbis nem jelenik meg.
valami megoldás, ötlet?S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
Tranceking
csendes tag
ilyenkor mégis mi a tarkafasz van?
nem tudok egy kurva romot se telepíteni
a recoverybe csak ennyi van
http://www.abload.de/img/20100829_004w6fq.jpgDiablo III, BF3, BF4
-
klambi
addikt
google.process.gapps.com váratlanul leáll 1ből indulás után dobálja ki... senkinek nem volt ilyen?
-
r4z
nagyúr
válasz Tranceking #40289 üzenetére
Gyári recoveryd van. Végezd el a leírás alapján a folyamatot, amit privátban küldtem!
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
CB
senior tag
válasz nyergess #40287 üzenetére
Szia!
Rendes tőled, hogy válaszoltál a problémámra. Sajnos a recovery menben nem találtam meg az USB brick menüpontot, viszont a fixed permissions-ra sikeresen rákattintottam. Remélem ezzel nagy gondom nem lesz.Lehet, hogy visszatérek a sense megjelenítéshez, bár a miui is tetszik.
pzoley féle Ginger-Sense-DTP-FN V2.10a-A2sd+ romot már próbáltam, sajnos nekem össze-vissza keverte a csengőhangokat, de lehet, hogy én nem tudtam rendesen beállítani.
A lapozós óra viszont nagyon tetszett
Eddig a legstabilabbnak a gyári rom bizonyult, viszont az meg ugye nem magyar, bár ott is mindent be tudtam lőni. Ott viszont nem volt lapozós óraHa már a lapozós óránál tartok:
A pzoley féle lapozós órát hogy lehetne miui-ra feltelepíteni?40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
arpy17
tag
USB brick az újabb recoverykben van, ezek szerint a tiéd nem az. ez nem is baj, ha működik minden, hagyd csak így.
A fixed permissions-t ha csak a gugli fordítóba másolod be, akkor is látható, hogy jogosultságokról szól, szal az előzőhöz semmi köze.
Csengőhangokra érdemes ezt használni. egyszer mented le, aztán minden rom telepítés után csak egy kattintás visszaállítani. nekem még egy romnál sem keverte össze.
A gyári rom tényleg stabil, de azon kívül tényleg szinte semmit nem tud... annak jó, aki csak telefonnak használja a kicsikét.
Lapozós órára próbálj fancy widgetet, beautiful widgetet, vagy hasonlót, kb 10ezer megoldást találsz a marketen, keress például flip clock-ra. mindez megy miui-n is.
Ja, és ha tudsz romot telepíteni, ne is keresd az USB brick megoldását, nincs olyan gondod.
-
CB
senior tag
válasz arpy17 #40294 üzenetére
"Ja, és ha tudsz romot telepíteni, ne is keresd az USB brick megoldását, nincs olyan gondod. "
Köszi a választ.
ROM-ot tudtam telepíteni A2SD+ partícióra:Most pl. ez van fent
de pzoley felrakott a letöltésekhez egy frissítést. Ha azt feltelepítem, a HTC felirat után nem megy tovább a telefon.
Erre ajánlotta nyergess topiktársunk az USB brick funkciót, amit nem találtam.A fancy widgetet must is fentvan, a ROM tartalmazza, de ez nem lapozza az órát.
Az ajánlott program csak a csengőhang beállításokat menti, vagy az értesítési hang beállításokat is?
A fixed permissions-ra csak véletlenül nyomtam rá a menüben kutakodás közben, remélem nem csináltam vele nagy galibát.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
arpy17
tag
A fancy-hoz sok ingyenesen letölthető skin van, azt most biztosan nem tudom, hogy lapozós van-e, szal azt keresni kell.
Csak a személyekhez kötött csengőhangokat menti, alap csengőhangot, értesítési hangot neked kell állítanod, de az már csak 2 tétel (nekem kb 40 emberhez kellett újra-újraállítgatnom, mielőtt ismertem ezt a progit)
-
nyergess
tag
válasz arpy17 #40294 üzenetére
Az USB unbrick-ot azért ajánlottam neki, mert nem bootolt be a frissített romja. Nekem ez sokszor előfordult, s az említett funkció megoldotta.
CB: én a 4Ext Recovery Touch-ot használom recoverynek. Abban Tools/USB unbrick alatt található. Másfajta reco-t nem ismerek, a gyári meg nem tartalmazza. Egyébként neten van más leírása is az elérésére, rá is nézhetsz.
Többi kérdésre/óhajra-sóhajra kaptál választ arpy17-től. -
nyergess
tag
Vki próbálta már a Voice Search-öt magyarul? A neten mindenfelé olvasom a tapasztalatokat, de nekem nem megy. A Google Search appnál ott volt eddig is a mikrofon jel, de arra fel szeretne dobni Marketra, sikertelenül, mert nem találja a Voice Search-öt. Külön rákeresve nem dobja ki. Ha desktop felületen keresek rá a Marketen, akkor megvan, de kiírja, hogy Magyarországon nem elérhető, illetve a verzióleírásnál is még csak a tavalyi verziót írja. Szal nem értem a dolgot.
Egyébként Zoley legutolsó MIUI romját használom, ergo a 2.3.7-es Android megfelelne a kívánalmaknak. Vkinek javaslata, hogy esetleg mit nézhetek el? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz nyergess #40299 üzenetére
This update has already started to roll out, and will continue to do so over the course of the next week. How you get started with Google Voice Search depends on what kind of phone you have. If your phone runs Android 2.2 or later, and you see the microphone icon on the Google Search widget on your homescreen, all you have to do is tap the icon to start a voice-powered search. Otherwise, you can install the Voice Search app from Google Play. Note that you can only speak one language into the app at a time, and you may need to change your language settings to use one of these new languages.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest