- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz dombila #29048 üzenetére
Nekem meg most 20%-on van Mondjuk használtam rendesen, összedobtam egy jó kis WP7 felületet, meg egész délelőtt fórumoztam/fácséztem (most is telefonról vagyok).
sippet: Na, akkor lesz velem egy "régi" kolléga is, ősz elején tervezem én is venni.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Skillet
addikt
válasz dombila #29053 üzenetére
Volt már szerencsém hozzájuk. Melegedett a teló, alaplapcsere. Szent lászló tér 20 ha jól emlékszem. Te miért viszed? Én pl hátlap ... a szokásos fotó foltosodás, meg sajna a gyári rommal is csinál érdekes dolgokat a vas. :s van, hogy újra is indul.
A kijelzőt körül ölelő gumival se vagyok megelégedve. Eléggé beengedni a piszkot. Főleg bal oldalon. Ott még látszik is, hogy kicsit fura a gumi. Nem illeszkedik pontosan.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
sssz
őstag
válasz dombila #29048 üzenetére
na tessék!! itt a bizonyíték én meg itt tépem magam hogy bizonygassam hogy nem olyan fontos az a custom rom
nem rossz ez a gyári sem, én szeretem lehet egyszer rászánom magam a root-ra, de még mindig nem érzem azt az éget kényszert mint anno a samsung galaxy spica-nál
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
dombila
senior tag
válasz Skillet #29055 üzenetére
Nálam is a koszosodás a gond. Baloldalt az üveg széléről 2 ponton "támad" a por, lassan a fél képernyőt bevonja. Finom, nagyon kis szemcsés porocska. Tavaly egyszer már kitisztították, most beszéltem velük, azt mondták, ha megint porosodik akkor alkatrészcsere lesz már. (Üveg?, ház?, gumi? , nem tudom). Jó lenne már véglegesre megoldani a kérdést, mert napfénynél nagyon-nagyon zavaró tud lenni.
Érdekes, hogy neked is baloldalon piszkolódik...
-
sippet
senior tag
válasz dombila #29062 üzenetére
ezalatt azt érted, hogy a kijelző üvege alá kerül be por? ezt garanciában meg tudják csinálni? korábban azt olvastam xda-n, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni, mert az üveg, illetve az érintőpanel össze vannak ragasztva, ennek a szétbuherálása meg teljes képernyőcserét kíván. persze ha erre hajlandóak, akkor leszarom, hogy nekik mennyibe kerül. mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy a tökömbe mehet egyáltalán oda be por, dehát ugye a híres htc anyaghasználat, meg az összeszerelés minősége blablablablabla. na persze, meg a tököm, az.
mindezt csak azért kérdem, mert nekem is van néhány nagyon apró porszem, szintén baloldalt, vonalban a hangerő-szabályozó gomb alja alatt kb. másfél-két centivel. mondjuk nem igazán zavar, mert bekapcsolt képernyőnél nem látszik, amúgy meg minek nézegessem, de azért ha leküzdhető a dolog, akkor kapható lennék rá.
-
Skillet
addikt
válasz dombila #29062 üzenetére
konkrétan neked be is megy a képernyőhöz a por? durva.
nekem igazából a ház és kijelző közti gumi baloldalon eléggé érdekesen néz ki. nem passzol rendesen a helyére. és emiatt bemegy a kosz leginkább a kijelző üveg és a gumi közé. igazából ennyi. de ez legyen a legnagyobb bajom.... de sajna van itt még.
kilépeget a teló a programokból. force close ablakokat dobál. újraindul váratlanul meg ilyenek. szóval passz. de remélem megoldják. remélem náluk is előadja ezeket a dolgokat mert ha nem, akkor van a gáz
meg persze a hátlapot is lecseréltetem, homályos a kamera takaró lencse. meg még pár ilyen biszbasz. összeírtam nekik megkapják a listát aztán mazsolázgassanakMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
dombila
senior tag
A Speedshopnál olcsóbb a Desire S (99,900.- bruttó), mint a sima Desire (107,890.- bruttó)
De csak a szürke. A fekete 129,900.-.
Mitől gagyibb a szürke? -
Skillet
addikt
vaterát néztem épp tegnap. ott ajánlgatnak 65öt a telókért azoknak akik kb 70 körül hirdetik. ebből gondoltam. de az az 5 ezer már mindegy
viszont én tényleg gondolkodtam rajta, hogy eladom... persze rádobnék pénzt és megint ugyanilyet vennék remélve, hogy azzal már kevesebb nyűg lenne
de más telefon jelenleg nem jöhetne szóba nálam. szeretem a desire-t.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
SZATA
senior tag
Hi!
Gondoltam, hogy megírom mit sikerült ügyködnöm, h ne mindig csak kérdezzek, hanem néha vmi okosat is mondjak.A dolog ott kezdődött, h egy pm setinstalllocation buhera után nem tudtam olyan appokat frissíteni a Marketen, amik alapból támogatták az App2SD-t és ezért a kártyán voltak. Utánatúrtam a neten, és azt találtam, h törölni kell az SD/.android_secure könyvtárban található smdl2tmp1.asec fájlt. Írták még, h a rendszer lelkében is törölni kellene egy hasonló fájlt, de ezt nem teljesen értettem, meg úgy sem férek hozzá mert unrooted vagyok, ezért nem foglalkoztam vele, hátha anélkül is sikerül.
Letöröltem a fájlt, azóta rendben megy a Marketes frissítés. Okuljatok!
Ja és köszi, h próbáltatok segíteni! -
Hooper
őstag
Hello!
Tudna nekem valaki segíteni hogy a hátlapi kamera üveg foltosodásának garis cseréjének mi a menete?
lassan 1éves a teló, gondoltam rá szánom magam
Köszönöm! -
SZATA
senior tag
Közben felmerült egy kérdés:
Mi az a hőmérséklet, amit még károsodás nélkül kibír a Dézi, mikor melegszik? Arra gondoltam, h elég meleg szokott lenni ha süti a nap az autós tartóban, megy a GPS, nagy fényerőn, és a töltésről már ne is beszéljünk. Amit kiír a teló akksihőre, az mennyire mérvadó / pontos? Esetleg inkább a többi alkatrész hője számít?
Köszi! -
Skillet
addikt
válasz Hooper #29073 üzenetére
nem tudom mi a menete, de én is jövő héten viszem be emiatt...de mivel más baja is van a telónak, ezért én tuti ott kell hagyjam, és mellesleg akkor a hátlapot is megrendelhetik hozzá. de úgy tudom, hogy ha csak a hátlapot kell cserélni akkor is ott kell hagyjad a telefont, de lehet tévedek.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bega82
tag
válasz sippet #29066 üzenetére
Igen, csak ugyebar tudtam, hogy otthon frissitget a wifirol, a melohelyen meg nem jo a wifi, ezert nem megy fel, de ugy voltam vele, hogy bekapcsolva maradhat, eddig is mindig ugy volt... csak mint kiderult scannelgetett a munkahelyen, es probalt csatlakozni, ez ette az akksit.
-
bbalika81
aktív tag
-
sssz
őstag
válasz master90 #29078 üzenetére
Csak egy ideig húzza le. Addig míg azok, akik váltani akarnak eladják, és a szolgáltatók pedig kiveszik az ajánlatukból. Várhatóan ez szerintem ősz felé lesz.
Addig szerintem akár 55 körülre is lemehet. Utána szerintem be fog állni 65 körülre.Mindig lesznek olyanok mint én akik nem akarnak egy tepsit szorongatni de azért számít a vas és ha megkapja a 2.3-at akkor ez még mindig egy elég ütős kis teló lesz
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sippet
senior tag
válasz LordAndrew #29082 üzenetére
jobb felső sarokban rákesel a hboot szóra, és 10 perc olvasás után minden világos lesz.
-
FeRRaR1
őstag
Én egyszer kitapasztaltam egy véletlen folytán, hogy igen sokat bírnak.
Ezt az alvás figyelőt tettem fel, írták dugjam töltőre, airplane mod, aztán párna alá.
Hát így tettem, reggel ébredéskor furcsán meleg volt a párna...
A telefon pedig annyira forró volt, hogy nem tudtam megfogni!!!Szóval elég sokat bírnak, szerencsére nem lett semmi baja, azóta is tökéletes, ez kb 4 hónapja volt.
-
VipJoco
tag
Mennyire szokásos jelenség az aksihalál? Nekem több mint 1 éve megva a telefon eddig magamhoz mérve egészen jól birta az aksi, volt hogy 3 napot is elmet, de legtöbszőr minden este feltettem tölteni. Nah most tegnap elött éjjszaka nem volt fent töltőn mivel 60%volt az aksi este 10-11körül, reggelre lemerült, úgy hogy se wifi se hívás, semmi nem történt vele. Reggel feltöltöttem estére 40%on volt az aku, pedig egész nap hozzá se nyultam, max 10-15perc telefon. Este megint töltöttem, ma 15-20perc wifi + 15perc nyomkodás és 84%on az aku 4óra alatt. Ahogy nem használom netet folyamat kikapcsolva a wifi, nincs mozgó hátterem, semmi extra.
Érdemes új aksit vennem, avagy küldjem szervíz, ami mindenapos munka melett innen Szeged környékéről nem könnyen kivitelezhető, max futár.
-
FeRRaR1
őstag
válasz VipJoco #29085 üzenetére
Hát az semmiképpen sem normális, hogy 60% esik egy éjszaka, én két naponta töltöm, és 2x% szokott lenni mikor második nap este rádugom. Az aksi nem egyik napról a másikra megy tönkre, ha nem folyamatosan romlik ahogy használod.
Lehet, hogy beragadt valami program ami leszívta, sys info pro, ezt tedd fel, ez részletesebben monitorozza, hogy mi használta az akkumulátort, és néha rá nézel (napi 4-5)
Esetleg recoveryben egy wipe battery statot is csinálhatsz.
-
r4z
nagyúr
Rájöttem egy új bugra (fícsörre!) a Sense 2.1-ben. Ha netezés közben nyomtok egy menüt és rányomtok az értesítési sávra, az oldal tetejére ugrik a böngésző.
-
solanthugor
aktív tag
Sziasztok nekem annyi problémám volna hogy nemrég vettem egy desire-t, és gondoltam elkezdem kicsit piszkálgatni, fel szerettem volna tenni egy recovery-t de már itt elakadtam, unrevokeddel, nem ment pedig a driverek is fel vannak rakva, aztán próbálkoztam android sdk/tools/ CMD/ fastboot flash recovery recovery.img paranccsal, de ezzel sem sikerült, természetesen az ehhez tartozó driverek is fent vannak, hboot/fastboot modban próbáltam, de csak egy writing failed hibaüzenet lett a vége, tudnátok nekem ebben segíteni?
Előre is köszi...Ui: a telefon volt egyszer szervízben, és onnan s-off-olt hboot-al jött haza...
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29089 üzenetére
Unrevokeddel mennie kéne. A HBOOT driver és a HTC Sync driver is fent van? A HTC Sync el van távolítva? USB debugging aktív? Tudom, amatőr kérdések, de gyakran kimarad egy dolog. Milyen HBOOT verziód van?
-
solanthugor
aktív tag
igen, a hboot és sync driver is fent van, sync eltávolítva, usb debugging belőve, hboot verzióm pedig 0.93.0001... ezért írtam ide mert kicsit kezdek elkeseredni...
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29091 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy adb push-al feltolod a /system/app mappába a superusert és ROM managerből flasheled a recoveryt.
Vagy Android flasherrel fastbootból felflasheled a recoveryt, és onnan másolod be a superusert Android commanderrel.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz solanthugor #29093 üzenetére
Az ADB-s próbálkozásaidból gondoltam, hogy tapasztaltabb játékos vagy Most telefonról nem tudom részletesen leírni, ha első hsz alapján nem megy és más segítség nem érkezik, akkor késő délután szívesen leírom neked részletesen
-
bbalika81
aktív tag
válasz LordAndrew #29082 üzenetére
a cm7-hez s-off kell, van belőle sima stock verzió is, kell hozzá a2sd script, ott van az oldalon, meg ext4-et csinálj, mert arra optimalizálta, ehez is van egy aligment zip ami ext3-ból csinál ext4-et.
-
dombila
senior tag
Nem tudok RUU-t futtatni, USB connection error miatt el sem kezdi. Nem látja a telefont a kábelen. Ugyanakkor adb-vel simán elérem.
Mi baja lehet az RUU-nak? Látott már valaki ilyet?Ja ée az eszközkezelőben látszik a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Azóta kb számtalanszor cseréltem romot, illetve az appot sem használom már, szóval vissza nézni nem tudom, de erősen olvadó műanyag szaga volt, illetve a fém része úgy égetett, hogy nem bírtam megfogni, csak 10 perc hűlés után kb. Szóval elég meleg lehetett.
Ha saccolnom kéne 70~80 fokos
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest