- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz Steelers #2301 üzenetére
Annak a 100%-nak a 99%-a, mert tudtommal csak fuggetlenben letezik. Rejtely, hogy mi alapjan szorjak a frissiteseket, legalabbis nem emlekszem, hogy barmikor is valami szisztemat fel lehetett volna fedezni benne. Miota figyelemmel kiserem a forumot, azota ossze-vissza jonnek a frissitesek, kinek hamarabb, kinek kesobb. Mintha egy random generatorral sorsolnak kifele az imeiket, mikor ki kapja meg.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Az előző mobilomnál,P9 Lite,működött az a ficsör,hogy a képernyőn két újjamat szétfelé húztam a képernyő közepétől és így megjelentek az elrejtett alkalmazások. Ezen a telón ez miért nem működik?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
aujjobba
addikt
Tudnátok ajánlani megbízható jó minőségű OTG kábelt a telefonhoz?
Úgy tudom az USB-C érzékenyebb, egy rossz kábel tönkre teheti.[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
BUÉK Mindenkinek!
-
Fordos Laci
csendes tag
Sziasztok !
Búék !
Valaki használ telenornál vásárolt telefont ? A telenor függetlenül vagy függöként adja a H9-et ? -
szendo777
tag
-
jim bcs
nagyúr
válasz Fordos Laci #2308 üzenetére
Független.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Steelers
senior tag
A kijelző érzékenységével mennyire vagyok megelégedve?
Mert én nem igazán, sokszor elég nehezen érzékeli az érintést, főleg a kijelző széle felé. Nem tudom hogy ez csak engem érint, esetleg gond lehet a panellal? -
spider80
őstag
válasz Steelers #2311 üzenetére
Nekem kifogástalan mindenhol. Mondjuk én minde féle fólia nélkül használom.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Steelers
senior tag
válasz spider80 #2312 üzenetére
Én egy olyan fóliát használok, ami nem ér ki a kijelző szélére...lehet ez a gond, mert ott van egy kis lépcső és nehezen érzékel.
Az a baj hogy nem merem fólia nélkül használni,mert talán 2 napig nem volt rajta és egy hajszálkarcot már össze is szedtem.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
A Honor 9 kijelzőjén van oleofób réteg? Mert - úgy néz ki, hogy - a P10-én nincs. Számomra elég fontos az anyaghasználat. Nem igazán szeretem az ujjlenyomat gyűjtő felületeket, ezért gondolkoztam eddig P10-ben. Erre most azt olvasom, hogy annak ugyan recés (a kék színű) és jó tapintású a hátlapja, de a kijelző - az oleofób réteg hiányában - szépen gyűjti az ujjlenyomatokat. A H9-nél úgy néz ki ez fordítva van ...
Egyébként melyik színen látszik a legkevésbé a "kosz"? -
aujjobba
addikt
Veletek előfordult már, hogy a Bluetooth bekapcsolása közben csontra fagyott a telefon?
Nekem ezt művelte tegnap.
Restart után minden működik, a Bluetooth is. -
Steelers
senior tag
válasz watador600 #2324 üzenetére
Ha megjön majd elmesélem!
-
Wlochaty1984
újonc
Sziasztok!
Szeretnèm a segìtsègeteket kèrni.
Adott egy Honor 9.
Messengeren nem tudok telefonàlni,sem hìvàst fogadni.
Kicseng ès szètkapcsol.
Többször letöröltem ès ùjra telepìzettem,de vàltozàs nem törtènt. Ràadàsul wifin csinàltam a hìvàst,szòbal mèg az sincs,hogy rossz a mobilkapcsolat.Valakinek valami ötlete?
Mèg egy kèrdès.
Honor 9-re mikor jön az oreò?Vàlaszotokat előre is köszönöm.
-
qltsar
veterán
válasz Wlochaty1984 #2326 üzenetére
Akkor csibalja ezt, ha a jogosultsagokat megtagadod a programnak. Nezz bele az alkalmazas jogosultsagaiba, hogy a mikrofon, es a hamgfelvetel kezeles engedelyezve van e.
Oreo: beta mar kintvan nov kozepe ota, remeljuk hamarosan jon hivatalosan is.
-
watador600
senior tag
Ezt a bétát egyébként fellehet rakni mindenféle mókolás nélkül? A neten olvastam hogy van valami android program, amire ha regelsz, akkor megjelenik a frissítés, és mint "tester" tudod használni az oreot. Viszont erről semmi bővebb infót nem találtam neten, ami volt is leírás, az nekem nem volt jó, mert a "Huawei azonosító" app-ban nem volt olyan opció hogy regelni tudjak és elvileg ott kell. (??)
Vagy marad az FF-es megoldás?
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
qltsar
veterán
válasz watador600 #2328 üzenetére
Nekem fentvan az app, de mar nincs nyilt beta. FF, vagy megarol lerantod a dloadot.
-
HurkaLES
tag
Srácok, nagyon jó áron hozzá tudok jutni egy honor 9-hez. 1 hónapos, patika állapotban. Nyugtassatok meg, hogy nem bánom meg ha ezt veszem és nem a drágább p10-et...
-
DaDa
senior tag
válasz HurkaLES #2331 üzenetére
Bár nem tudom milyen a p10 de azt tudom, hogy anno nekem is az volt a másik kiszemelt. A sok teszt és videó után ennél döntöttem. És úgy érzem nem bántam meg. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
őstag
válasz HurkaLES #2334 üzenetére
Szia!
Én is a kettő között gondolkoztam. Egy hete van meg, de egyenlőre elégedett vagyok vele. A kamerája jobb, mint amire számítottam, és ahogy olvastam hiába más a P10-é, ez szebb képeket készít. Azt azért hozzá kell tennem, hogy P10-t nem teszteltem, de amikor kézbe fogtam, akkor nem kapott el a tulajdonlási vágy, nem úgy ennél. Pedig a P10-t mentem megvenni és mégis ezzel jöttem ki.Iphone7-t váltottam vele, és egyáltalán nem érzem visszalépésnek. Kijelzője sokkal jobb, kamerája szerintem hasonló, üzemidő jobb.
Nem a pénz döntött, vehettem volna bármit. Adok egy esélyt a Huawei-nek, most hogy visszatértem az android világába. Ha bejön, lehet M10Pro lesz a végső befutó, de eddig ezzel is meg vagyok elégedve. Most a következő hónapokban tesztelem, ha valami nem tetszik, megírom majd.
Ennyit szerintem simán megér.
Üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Wlochaty1984 #2338 üzenetére
A hívott partner biztos, hogy elérhető?
-
snakebait
senior tag
Azt nézem,hogy ezen a telón is mint az előzőmén ( P9 Lite ) van antivírus, mégpedig az Avast. Viszont nem dolgozik aktívan,vagyis nincs real time védelem,csak akkor keres ha én kézzel beindítom. P9 Lite-on használtam az Eset mobile security-t újságos kóddal. Mi erről a véleményetek? Használ valaki valamilyen plussz védelmet Honor9-en? Van egyáltalán értelme? Nem gond az ha már a rajta lévő avast-hoz telepít az ember egy másik vírus irtót? Ugyanis számítógépen ez komoly gondot okozhat.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Bailey
senior tag
válasz snakebait #2341 üzenetére
Én Nortont használok, a családban 10 licenszes verzió van, a licenszeket pedig lehet Androidon is használni, így a PC-k mellett a telefonokon is az van. Én nem tapasztaltam sem lassulást, sem merülést miatta és nem is akad össze semmivel. Más sem panaszkodott, pedig van a családban egy P10 és még egy Honor 9 is Nortonnal. A telefonban lévő Avasthoz nem nyúltam, nincs letiltva semmilyen módon, és nem láttam, hogy zavarná egymást a kettő. Lehet hogy nincs értelme használni, de mégis biztonságérzetet ad.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Wlochaty1984 #2346 üzenetére
Mobilneten próbálsz hívni, vagy WiFi-n? Nem lehet, hogy tiltva van a VoIP a csomagodban / szolgáltatódnál?
-
eurolac
senior tag
válasz snakebait #2341 üzenetére
Szia! Én is feltettem rá az Eset védelmét. Semmilyen lassulást vagy gyorsabb aksi merülést nem tapasztalok.
Play áruházon kívül is kaphatok be csúnyaságot pl.: email melléklet letöltése, megnyitása (munkára is használom a telót), böngészés közben pl. adathalászat.
Számítógépen is csak akkor van gond, ha két real time védelem fut együtt. ha az egyik csak kereső pl.: Malwarebytes antimalware (aktív védelem nélkül) mellette real time a Nod, Avast vagy más, nincs gond ott sem.Eurolac
-
Tekergő82
tag
Sötétben történő fotózásnál jól jön a P10 ben lévő Optikai stabilizálás, + kevésbé is mozdul be a kép kisebb iso/záridő mellett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest