Hirdetés
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Bombaformában futott be a Poco X3 NFC
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Összefog az Oppo és a OnePlus
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- iPhone topik
- [Re:] Honor MagicWatch 2 - névcsere varázsütésre
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Hozzászólok Aktív témák
-
tomi_x
tag
Akkor még egy kérdés :
Milyen védelmet ajánlotok a képernyő üvegére?, -
tigipuf
senior tag
Nekem honor 8 van de szerintem ez esetben mindegy.Két ajánlott tipusú üvegfólia rendelésem van útban kínából,de szerintem mennek a fiók mélyére.nagyon elégedett vagyok a német "hibrid"? fóliával,tökéletesen tapad BROTECT® AirGlass® Premium Glass Screen Protector Clear
for Huawei Honor 8.Már a xiaomi 4c-nél is eleget kínlódtam az üvegfóliákkal.
Elnézést a kissé csapongó írásért[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
HurkaLES
tag
Tegnap csinált egy érdekes dolgot a telefon. Be volt kapcsolva rajta a hangfelismerés, arra az esetre ha nem találnám a telefont. És ugye a Dear Honor-ra hallgat.
Nagyszüleimmel beszélgetek hallom valaki mond valamit. Na mondom ez kicsoda micsoda. Ránéztem a telefonra ki volt írva egy szám hogy azt szeretném e hívni vagy vissza lépni. (or cancel) na én mondtam is neki hogy cancel és elkezdte hívni egyik ismerősöm.
Szóval ki is kapcsoltam ezt a lehetőséget nem hiányzik ez nekem.
Viszont legutóbb nem kaptam választ. Láttam videóban olyat hogy a srác hangalapúan nyitott meg alkalmazásokat. (Gondolom ez olyan mint a Siri). Valószínűleg nem használnám. De annyira böki a csőröm ha nem találok rajta ilyet.
/Honor 9 Blue/
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Ha 105 k körül lesz akció erre a telóra (normális boltból), akkor én is veszek egyet
A kérdésem az lenne, hogy a dual standby mit takar: ha netezek aktívan az egyik kártyán, és hívnak a másikon, akkor bejön a hívás, és a netes kártya szétkapcsol?
Csak mert a G4-en így működik, és remélem itt is.
-
barano
csendes tag
válasz
HurkaLES #2458 üzenetére
A hangalapú app-megnyitás gondolom Google Assistant volt. Nem tudom, magyarul működik-e, nekem angolul van és így gond nélkül meg tud nyitni bármilyen appot, aminek a nevét felismeri. Sőt, a népszerűbb appok esetében más feladatokra is képes, pl. új Twitter-üzenet írására és küldésére.
-
barano
csendes tag
válasz
HurkaLES #2466 üzenetére
Hosszan megérinted a home gombot, és magától feljön. Alapból az "OK Google" vagy "Hey Google" kulcsszavakra is reagál, de ez részben a beállításoktól is függ... Ha még nem használtad, akkor azt hiszem, legelőször meg kell tanítani, hogy felismerje a hangodat és a kiejtésedet. Ezután már a hívószóra indul, érintés nélkül. Viszont sajna zárolt képernyővel valamiért nem működik, az fel kell hogy legyen oldva.
[ Szerkesztve ]
-
Hexán
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes B180-as frissítésre várnom OTA-n keresztül? Csak mert eddig nekem nem jelzett. A 150-es viszont rendben megjött OTA-n. Nektek rögtön jelzett,mikor jött az új update?
Előre is köszönöm a válaszotok!
-
bedibazsa
senior tag
A telefon működik 4G+-on? Csak mert nekem még sosem írta ki, a hálózat pedig tudja ezt.
-
tomi_x
tag
Sziasztok!
Pár napja a viber nem jelzi hanggal hogy üzenetem érkezett. Már végig bogarásztam az összes beállítást, variáltam vele, de semmi.
Ötlet? -
bkiky01
senior tag
B180-at használok. FF talál B181, B182, B183 verziót, amik elvileg tele vannak biztonsági frissítésekkel.. Hiába szedem le, hitelesítésnél elhasal.. Ez az első honorom, ami ennyire fennakad ezen a hitelesítés dolgon..
-
Dylan_
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy másnál is előfordult már e az a hiba, hogy a Hotspot funkciót nem tudja használni?
B150-el megy a teló, mikor megvettem (október) akkor jól ment sokáig.Kb 2-3 hete csinálja, hogy a hotspotot ha bekapcsolom, rá 5-6 másodpercre kikapcsolja magától.
Próbáltam már mindenféle frissítést, töröltem a hotspot beállítást és újra beállítottam, semmi.Amikor bekapcsolja akkor amúgy pár másodpercig látszik a wifi ssid-je, de mire csatlakozna hozzá bármi is, lekapcsolja....
Nagyon kéne néha, a tab-ra telóról osztottam eddig a netet.Mobilnet és Wifi amúgy teljesen jól megy.
Van ötletetek mit próbáljak meg? -
Dylan_
tag
A gyári beállításokat inkább nem akarnám, mert akkor állíthatok be egy csomó dolgot újra...
A frissítés jó lenne ha jönne, eddig kicsit csalódás ez ügyben a teló. Megvételkor jött rá 1 frissítés, azóta semmi. Kicsit gyakoribb frissítési ütemezést vártam egy ilyen telóhoz.Nincs beállítva adatforgalmi korlát a hotspotra, de most próbaképp beállítottam azt is, és ugyanaz a probléma (felvettem persze jó nagyra a limitet)
-
plck
tag
Sziasztok.
Nektek volt mar olyan, hogy nem tudtatok hivni?Ranyomok a nevre es egy pillanatra bejon, majd meg is szakad a hivas.
Ilyenkor engem sem tudnak hivni, azt jelzi a masik felnek, hogy ki vagyok kapcsolva. Ujrainditas megoldja a problemat. Par havonta jelentkezik.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Nekem a hazai media marktos készülékre most jött a B182.
[ Szerkesztve ]
-
HurkaLES
tag
Miért ragadnál B150-en?? Gondolom lesz majd neked is.
Illetve most kíváncsiságból próbáltam rámenni az android verziónál hogy van e kis játék, de nincs.. Unalomból az előző telómon mindig játszottam rajta. Ezt miért vették ki? ://Honor 9 Blue/
-
zhorvath
aktív tag
válasz
bedibazsa #2495 üzenetére
Az enyém is Telekomos.
De olvasgattam egy kicsit és egy német fórumban találtam megoldást.
Bemész a rendszerfrissítés menüpontba.
Ott a jobb felső sarokban ráböksz a 3 pöttyre és kiszeded a pipát, hogy értesítsen az elérhető frissítésekről.
Rákérdez, hogy tényleg ezt akarod-e? Jóváhagyod.
Utána rányomsz, hogy frissítés keresése, nem fog találni semmit.
Ismét a 3 pötty és felül megjelenik egy "legfrissebb teljes csomag letöltése" menüpont.
Ha nem aktív akkor lépj vissza, megint kerestess frissítést.
Nekem a 2. próbálkozásra lett aktív és kínálta fel letöltésre a B182-es csomagot.
Letöltöd, telepíted és örülsz.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] Bombaformában futott be a Poco X3 NFC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- [Re:] [rollcsi:] Creative Labs SB0790 PCI Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio 7.1 belső hangkártya
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest