Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nrg_52
addikt
Nem hinnem, hogy sokkal jobb lenne, mivel majdhogynem full ugyanaz belul. Jo nincs ois, viszont van infra + normalis vissza, alkvalto, nem simogatni kell, ez nekem pl. tobbet jelent. Minosegibbnek sem neveznem, meg ha full muanyag lenne megertenem. Szebbnek meg egyertelmuen szebb a h9. Izlesek es pofonok. A lassabb tarhelyet normal napi hasznalatnal nem lehet eszrevenni szerintem, arrol nem beszelve, hogy ahhoz ki kell fogni a gyorsabb tarhelyel szerelt p10-et, hogy egyaltalan legyen mirol beszelni ezugyben. Tesomnak p10 van, o meg pomt azt mondta, hogy cserelne.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
junior11
veterán
Délig megtapiztam az S7 mellett a H9-et kék színben is szép, nemcsak ezüstben. A P10 dizájnra nem nagyon jött be. Az S7-nél feltűnt, hogy a fehér színnek olyan sárgás árnyalatai vannak és oldalról nézve hozzátársult még enyhe kékes árnyalat is, mellétéve a saját telefonomat, melynek IPS LCD-je van, a fehér fehér volt. Nagy előny lenne számomra a dual sim a H9/P10-nél, ha a későbbiekben megmaradna a másik SIM kártyám is, bár ezt még nem tudom, viszont 2 telefont cipelni nem éppen kellemes szerintem.
Ami a H9-et illeti, nekem szebb, mint a P10, ha ezt választanám, nem tudnék dönteni, hogy kék vagy ezüst legyen
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
junior11
veterán
Amúgy nektek a bekapcsológomb nem lötyög? A kéken és az ezüstön amit ma próbáltam ilyen holtjátéka volt, az S7-en meg sem mozdult.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Bjorngolf
tag
válasz junior11 #1583 üzenetére
Én csak 1 napja használom de se nekem se asszony készülékén nem érződik ez a lötyögés. Lehet amit megtapiztál azt már valaki megstrapálta :/
Amúgy ma végre megjött egy tok amit rendeltem ebayről. Eddig nekem tetszik (már csak azzal is h teljesen zárt (kamera-töltö-jacken kivül minden fedett körben a telon, a gombokon is rajta van a tok). Hogy ha gondoljátok lövök fel róla képeket h h néz ki (de am persze veszek majd egy Spiegen tokot is biztonság kedvéért )
-
chelsi
csendes tag
Ilyen problémával más is találkozott honor 9 kapcsán? (huawei fb csoportba láttam kiírva)
1. a különböző appok értesítéseit csak akkor kapom meg ha belelépek az applikációkba (messenger, viber, gmail stb..), alkalmazásokon belül mindent engedélyeztem már de zárt képernyőn keresztül nem rezeg nem villog és nem csörög.
2. a beállítosok ellenére kilő futó appokat a telefon lezárásákor vagy lezárás nélkül is[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Üdvözlök mindenkit. Tegnap én is tulaja lettem egy kékségnek. Nekem jobban bejött mint az ezüst. Mindjárt lenne is egy kérdésem. Eddig egy "hibát" tapasztaltam, mégpedig, hogy a fotó készítésénél pro módban az élő kijelzőn csak az ISO érték változása követhető. Ha beállítom egy fix isora és a záridőt akarom növelni akkor az élő kép nem követi le ahogy növelem. Tehát nem világosodik vagy sötétedik. Hiba teszem 5sec es záridőre akkor is sötét marad a kijelző. De az elkészült kép az jó lesz. Így viszont az első kép zsákbamacska. Remélem érthető a kérdés. Másnak is ilyen?
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Aryon87
félisten
-
DaDa
senior tag
Ez akkor meg nyugtató. Végül is nem olyan nagy gond de akkor ez nem hiba hanem ilyen. 😀
Előd LG G4 való időben mutatta és azért hittem, hogy ez hiba[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
-
hosszug
tag
Sziasztok!
2 napja én is Honor 9 tulaj lettem szép kék színben. Idáig teljes mértékben megvagyok vele elégedve sőt így Lumia 735 után áldás az android. Egyenlőre fóliát nem találtam olyat ami teljes egészében fedné a kijelzőt.
-
Bjorngolf
tag
Szerintetek ez jó?
[link]
Tokot már rendeltem a telohoz, de még üveget/foliát nem.
Köszi előre is a segítséget szuper am a telo imádom nagyon -
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Én tegnap óta vagyok tulaja egy ilyen telónak kék színben és egyszerűen gyönyörű.Nagyon tetszik eddig a telefon,összeségében meg vagyok vele elégedve.Tokot már vettem hozzá egy flip személyében.Viszont nekem is fóliát kellene rá ajánlani.A Nilkin fóliákat néztem én is ezeket mennyire nehéz feltenni?
[ Szerkesztve ]
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest