Hirdetés
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Realme X2 Pro – van új a nap alatt
- [Re:] Sony Xperia 5 II - kiskedvenc
- [Re:] Samsung Galaxy Fit 2 - az edzőn sok múlik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Hozzászólok Aktív témák
-
EndR
tag
válasz
borkarico #1700 üzenetére
Nem tolómérővel mértem, de kb. 3mm lesz szélesebb vele.
Nem nagyon van tapasztalatom más szilikon tokokkal, mert ezelőtt flip tokot használtam, de szerintem ez nem vészes, ráadásul szép is marad.
(majd esetleg a többiek megmondják, hogy ez sok-e vagy sem)3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9
-
EndR
tag
Nem tudom, hogy ott mennyi összesen. Én a spanyol Amazonról rendeltem 8€-ért.
Ha nem találsz olcsóbb megoldást, segíthetek a beszerzésben.borkarico: szerintem nem fogsz csalódni.
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9
-
balint82
senior tag
Sziasztok,
Sikerült valamit elállítanom és egyrészt rendkívül zavar, hogy nem tudom megoldani, másrészt funkcióban is nagyon zavar.
Szóval eddig a lenti rész úgy működött, hogy az ujjlenyomat olvasót megnyomva főképernyőre visszalépett a két szélső funkció gomb is megfelelően ment.
Most sajnos az ujjlenyomat olvasót megnyomva betölti a kicseszett Google asszisztenst. És sehogy sem tudom úgy beállítani, hogy ne asszisztens legyen hanem főképernyő, ÉS menjenek is a szélső funkciógombok.
Pls help me! :Google Pixel 3a
-
Dtomka
addikt
válasz
balint82 #1707 üzenetére
Mivel átolvastam a teljes topicot emlékeztem, hogy vki már kérdezte, és választ is kapott rá
(#1198) nrg_52 -
-
sharp4
senior tag
Sziasztok!
A Telenortól vásárolt Honor 9 független?
Köszönöm a választ!Huawei P40 & Ipad Mini 4
-
EndR
tag
válasz
balint82 #1718 üzenetére
Amit kaptál beállítási megoldást, az a gomb hosszú nyomására vonatkozik.
A főoldal rövid nyomásra jön be, szóval valami más lesz elvileg.Használsz más témát vagy launchert? Ha igen, próbáld meg kikapcsolva.
Ha ez sem, akkor egy full reset esetleg.3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9
-
Dtomka
addikt
Tudtok ajánlani reklámblokkolót? Olyat szeretnék ami bizonyos alkalmazásokban is működik.
-
EndR
tag
válasz
borkarico #1725 üzenetére
Ahogy nrg_52 is írja, nincs olyan. Legalábbis eddig nem találkozott ilyennel senki, a lekerekített előlap széle miatt.
Vagy kisebbet veszel és nem ér ki teljesen a széléig, vagy olyat veszel, ami normál méretű, de akkor levegő marad körben a kijelző szélén. (vannak folyadékok, amik ezt kitöltik; van amelyikhez adnak is ilyet -> ez a "csodaszmötyi").
Nekem utóbbi van, de levegős a széle. Engem nem zavar, a tokkal együtt teljesen rendben van.
Ez az enyém, de azt gondolom, otthon is be lehet szerezni emberi áron jót.[ Szerkesztve ]
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9
-
rajzol01
tag
bocs hogy itt kérdezem de nem tudtok valami okos és egyszerű alkalmazást amivel a telefon tartalmát -pl youtube- továbbítani lehet laptopra?
köszi
-
-
Dtomka
addikt
válasz
Maligám #1732 üzenetére
A saját oldalán lévő nem csak 7 napig használható?
Én az alábbi tokot vettem rá:
HUAWEI Protective Case Huawei Honor 9 szürke -
soniq
tag
Bluetooth-os fülhallgatóval hogy szól a telefon? Van tapasztalat?Aptx-et nem támogat ha jól tudom.Meizu ep51-gyel használnám.
„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
borkarico
aktív tag
Egy kis segítség kellene, zsebben a telo ha csörög ultra hangos és emeli a hangerőt ahogy veszem ki a zsebembol. A hangerő nagyon alacsonyra van állítva nem értem miért ordít zsebbe. Nem lehet valahol állítani ezt?