Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Honor Band 4 - legalább a színe élénk
- [Re:] Hauwei m40 - miért ne vedd meg soha, de soha
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- [Re:] Huawei Nova 5T - álruhában
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Hozzászólok Aktív témák
-
pjohnny
csendes tag
Igen, Spigen.
Ha csak egyet szeretnél, akkor vedd a Liquid Crystal átlátszó tokot.https://aashop.hu/termek/spigen-liquid-crystal-atlatszo-honor-9/
Én vettem még egy ilyet is: Rugged Armor Black
https://aashop.hu/termek/spigen-rugged-armor-fekete-tok-honor-9/
Egyik sem az 1500 Ft-os kategória, amit bármelyik üzletben eléd tesznek, de nem is kell kéthavonta újat venni! Részemről maximálisan ajánlott mindkettő.
-
Peter.70
őstag
Sziasztok,
A Honor 9 tudja fogni az európai műholdakat?
-
pjohnny
csendes tag
Nincs nálam tolómérő, nem tudom, mennyi pontosan. Nem vastagabb, mint ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy elegendő védelmet adjon, később is pontosan illeszkedjen, és normálisan nézzen ki, nem úgy, mint a Nillkin pl. amiből használtam és láttam eleget ahhoz, hogy szóba se jöjjön. Nekem nem tűnik vastagnak. (Mellékszál, de a H7-re rendelt IPAKY is csalódás)
-
Aryon87
nagyúr
Hiányoztam?
Egy zsákra való képsorozat:
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
starbug82
csendes tag
válasz
pjohnny #1517 üzenetére
Jól néz ki ez a Spigen tok, de hogy majdnem négyszer drágább is a Nillkinnél
Ez utóbbi annyira vállalhatatlan? Már majdnem megrendeltem, de ez a szép kis Spigen szállítással együtt rettentő húzós.
Másnak is vannak rossz tapasztalatai az (átlátszó) Nillkin tokokkal?
Illetve üveg tapasztalatok is érdekelnének, hazai beszerzéssel, lehetőleg inkább kisebb, mint túlérős változatra.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz
starbug82 #1519 üzenetére
Nekem semmi bajom a nillkin átlátszó tokjával. Jól illeszkedik, hátlapot tökéletesen védi.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
espi38
őstag
Sziasztok! Mindenkinek jó tanács ha kintről akár rendelni tokot akkor az aliexpresstől ne tegye mert már most konténerekbe gyűjtik és csak jövőre kézbesítik.
Ismerősöm van a postánál onnan az infó -
spider80
őstag
Sárgulásról egyelőre nem tudok nyilatkozni,még csak 2 hete van meg, de esélyes sajnos. Szerintem minden átlátszó tok besárgul.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
nrg_52
őstag
Be is sargul, viszont a fustszinunel nem nagyon lehet eszrevenni. Viszont idovel karmolodik, picit meg is nyulik. Egy fel evet bir durvan, en kb annyi ido utan csereltem h8-on. Viszont, ha azt nezem, hogy kb 2 evig tervez az ember a telefonnal, meg akkor is olcsobb, mint a spigen, ha 4-et hasznalok el. En a cafele attetszot szeretem, mivel eleve matt, nem latszanak rajta a karmolasok. Mikor eladtam egy rajtam maradt ujat, egy hasznaltat adtam ajandekba melle. Nagyon meg kellett nezzem melyik-melyik. ☺️
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
junior11
veterán
Sziasztok, üzemidővel hogy áll a telefon? Nagyon érződik az OIS hiánya fotózáskor? Milyen a térerő 2 SIM használatakor? A Honor 9 mellett az S7 amivel még szemezgetek, ezért érdekelnének a dolgok, köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Aryon87
nagyúr
válasz
junior11 #1535 üzenetére
S7-et felpofozza. + Nem eg be a kijelzo
Nekem nem hianyzik az OIS, pedig nincs stabil tartasom.
Videonal van EIS, az segit egy kicsit a helyzeten.
Uzemido alsohangon 5 ora SoT, viszont nekem munkanap 05-20:30ig siman kibirja, mindenfele bohockodas nelkul.
1 simet hasznalok, igy a kerdesedre nem tudok valaszt adni. 1 simmel jo[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
-
junior11
veterán
válasz
Aryon87 #1538 üzenetére
Megnyomkodtam mindkettőt, de csak rövidebb ideig. Az S7 kijelzője nekem jóval szebb volt, beéghet, ez tény, ha nem vigyáznak rá. H9 mellett ott volt még a P10, annak is kicsit szebbek voltak a színei és a fehér nem volt olyan piszkos, mint a H9-en (gondolom IPS Neo vs LTPS miatt). Ott van még az emui agresszív memóriakezelése, mely állítólag orvosolható beállításokkal, mégis volt rá jócskán panasz a H8 topikban is.
Nagy előnye számomra a dual sim viszont, ahogy a P10-nél is, de az még nekem drága, bár amúgy sem sietek a vásárlással. Valamint ott van még H9 esetén az emmc tárolóhely, kérdés, mennyivel lassabb valós használat során az S7 és P10-zel szemben, ahol UFS van, appok megnyitása során ez érezhető vagy csak másoláskor? S7 az Oreo után már gondolom csak bizt. frissítéseket kap, míg a H9, mivel újabb, esélyes lehet az Android P-re is, bár a Huawei-nél sose tudni, mi lesz.Lacno Tudom, ott az S7-et javasolnák. Nem akarok vitát szítani a 2 telefon között, csupán érdekelnek a vélemények, tapasztalatok, gyűjtöm az infókat, elvégre nem kevés zsé egy új teló, legalábbis számomra.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Bjorngolf
tag
No a mai naptól énis és párom is H9-es tulaj
ma már nyuztuk a kicsikét és nagyon meg vagyok énis és ő is elégedve vele
Tokok szempontjából h ha jól olvasgattam eddig akkor a Nilkin tokot és üveget érdemes venni hozzá. Esetleg mit tanácsoltok még? (nem fontos az ára annyira, inkább az a lényeg h érjen is valami ne csak vastagabbá tegye a telefont)
-
Bjorngolf
tag
Egyenlőre jön majd egy ilyen:
[link]
nem tudom h milyen lessz(ezt már a telefon vásárlásánál berendeltem h legyen valami átmeneti)
De szerintem akkor ideiglenesen jön egy Nilkin tok is mellé
Üvegfoliara mit ajánlasz? Jöhet abbol is Nilkin? -
nrg_52
őstag
válasz
Bjorngolf #1547 üzenetére
A nillkint nem tudom milyen rajta, eddig csak brotect meg cafele volt az enyemen. De mivel a nillkin jo szokott lenni, h8-ra ajanlott is, ezert feltetelezem h9 eseteben sem nyulhatsz vele melle. Hatha mar van itt valakinek es megisztja velunk a tapasztalatait. Brotectet is be lehet par nap alatt szerezni, az mondjuk folia+uveg kevereke, nem klasszikus uveg. Viszont ha ram halgatsz rendelsz hamar a levegoeltunteto szmotyibol, ennel a telefonnal nagyon kell sajnos.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Laza koronavírus topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gitáros topic
- OpenWRT topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asus routerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- További aktív témák...
- Új MSI MODERN 15 „Kis Gamer” Laptop 15,6” -30% i5-10210U 8GB 512GB SSD NVIDIA MX330 FHD IPS MATT
- RTX3070 Inno3D Ichill X4 - 3 èv garral
- HP ZBook 14u G6 (840 G6) workstation*i7 8565U/16GB/512GB/Radeon Pro WX3200/vil.MAGYAR bill.
- (VADONAT ÚJ) HP EliteBook 840 G6***gyári specifikáció***i7 8665U/16GB/512GB NVMe SSD/vil.MAGYAR bill
- Újszerű 4 polcos Rack Szerver Szekrény!
- FUJITSU ESPRIMO P756/E90+ (Intel 6. gen. - LGA 1151 - DDR4)
- 2db Intel Xeon X5647-es processzor - 4 mag / 8 szál, 12MB, 2.93/3.20 GHz
- Flyer S Series Pedelec túra/városi ebike kerékpár
- Új (!), bontatlan, Logitech C922 webkamera… olcsón, 2 év garanciával
- i7-8700T/9700 - i9-9900 +4 féle lap +8-32GB DDR4 +RX550-5700XT/GTX-ek/RTX-ek +SSD [GARANCIA+SZÁMLA!]
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest