- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Nekem is megérkezett OTA B381.
-
Sragi
őstag
Nekem is most dobta fel az update-et B360-->B381
-
Sragi
őstag
Mondjuk én csodát nem várok tőle. Kell majd egy FR.Aztán kitudja hátha meglep.
(#17259) Sanki
Hát anno nem bírtam várni a B131-re
Az utolsó 2 magától jött[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is most jött az értesítés, hogy frissíthetek B381-re.
Szerintetek frissítsek? Jobb lett a kamera?
Hogyan tudok biztonsági mentést készíteni? -
Sanki
addikt
Közben elvileg kiadták a forráskódokat is, elvileg innentől megindulhatnak a különböző custom romok fejlesztései.
-
Sanki
addikt
-
törölt tag
Én sem rootoltam, mert amíg nincs rá másik ROM, addig nem láttam sok értelmét. Már csak az a kérdés amúgy, hogy oké, kiadták a 7.0 forrást, de mi lesz a többivel, lesz-e rá majd EMUI 6, meg Android O, és azoknak lesz-e forrása? Mert például Mi5-re amikor kijött a forrás, akkor 6.0 forrást adtak ki, és annak a kernelét próbálták betenni Lineage 14 alá (mert a Xiaomi tovább nem foglalkozott a témával, kiadták a kódot egyszer, viszlát), de például az ujjlenyomat olvasó elég lassú lett, meg az üzemidő sem volt valami jó.
Amúgy az S5 az már 3 éves telefon. 3 éve még Huaweinél sem lehetett letiltogatni túl sok appot. Például a zenelejátszót sem, a gyári futott folyamatosan, ami azért volt vicces, mert fülhallgatón levő távirányítóval a gyárit is kezelte, egyszerre azzal, amit amúgy használtál Tehát elindult valami tök más zene a gyári appban, amikor a saját zenelejátszót próbálta távirányítani az ember...
[ Szerkesztve ]
-
sanyika987
aktív tag
Huuuu határozottaban merül a telefon b381 alatt mint b360 nál
iphone 14
-
jatszo
aktív tag
válasz sanyika987 #17273 üzenetére
FR
-
Yasuo
aktív tag
válasz sanyika987 #17273 üzenetére
Nekem is sajnos érezhetően jobban merül B381-en.
-
Csabikavagyo
tag
Szerintem várjatok egy pár napot,nekem már kb. 2 hete fent van a B381 és mintha egy picivel jobb lenne az akksi idő mint a 360-on volt. FR nem volt. Jó a közelébe sincs a B131-hez képest.
-
sanyika987
aktív tag
válasz Csabikavagyo #17277 üzenetére
Kiderül
Nem fogom pakolászni vissza az fix
1 napot kibír vígan de akkor is elmarad a b360 tól
Az a vicc ha nyomkodom nem merül jobban mint az előd de alapba egy napi átlagba igeniphone 14
-
Sragi
őstag
FR mindenképpen kell majd. Nekem B360 után nem volt. Plusz wipe cache is lesz. Az a helyzet ,hogy sok a felesleges app. Pedig megfogadtam nem "rakom tele" ezt a telefonomat..Viszont abban is majdnem biztos vagyok,hogy a B131 alatti üzemidőt nem fogjuk soha elérni Nougat alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Csabikavagyo
tag
válasz sanyika987 #17278 üzenetére
Én pl. arra lettem figyelmes,hogy reggelente az ágyban nyomkodva nem esik 90% alá. A B360-on pedig mindig olyan 86% -ra esett le. Pedig minden nap ugyanannyit lustálkodok kb.
-
Quqesz
nagyúr
Na nekem is fent van a B381...meglássuk.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
TaRka94
senior tag
-
sanyika987
aktív tag
válasz Csabikavagyo #17280 üzenetére
Ha használom nekem kb ugyan annyi
De máskor ilyenkorra ugyan ezzel a használattal 60% körül vagyok most 42iphone 14
-
fdisk
őstag
És aki 380-on van az is meg fogja kapni a 381-et, vagy csak a 360-ok?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
rosejbli
senior tag
-
nrg_52
addikt
válasz Csabikavagyo #17280 üzenetére
De estere behozza. 😂
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Lordpaduc
csendes tag
Nekem is megjott kozben a 381, de inkabb varok vele par napot irjatok le majd a tapasztalatokat!
-
-
dussy
őstag
válasz west76 #17242 üzenetére
Félreérthető voltam. Úgy értettem, hogy hibátlanul teszi a dolgát, nem fagy vagy akad.
A jelzést a beállításokál lehet törölni?
( Direkt kikapcsoltam az automata frissítés keresést, de mégis jelzett. )[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, h ez a rohadt mediaszervert hogy lehet kilőni? Tudom, h volt róla már szó, de nem árt, ha ujra előkerü. Már napok óta szenvedek tőle meríti az aksit nagyon. 381-en vok FR volt, memória kártya van, formázvai volt. Azt vettem észre, h a legkülönfélébb tevékenységekre is beragad. Pl. Youtubozás, spotify, videozás facén, v. szimpla file letöltés után pörög, mint a finger spinner.
Ez inkább android probléma, vagy a huawei softja nincs normálisan megirva? Hogy lehetne a problámat megoldani? Egyébként 360-on is beragadt sokszor! Hogy kéne megszabadulni ettől a problémától?Honor 8
-
törölt tag
-
Quqesz
nagyúr
Na én csináltam egy gyári visszát és újra raktam mindent nulláról(kb 40 app,mindenhova bejelentkezés, 3 térkép here-be, 2 a gogli mapsba) és most vagyok 52%-on 3 óra 3 perc sot-tal....ha ilyen marad jó lesz. Gépen nem lógott, max 10 percet(zene,képek,stb és 100%-al húztam ki)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.