- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
En a helyedben megprobalnam kicsereltetni/javittatni. Nehez eldonteni, hogy sw, vagy hw hiba, olyasmi hiba, ami hw eredetu, de szoftverbol enyhitheto hatasu. En mar nem hiszek benne, hogy szoftveresen teljesen javithato lenne, de valoszinuleg nem az osszes keszulek(egyforman) rossz.
I am having fun staying poor.
-
khes
tag
Sziasztok. Valamelyik nap történt a tabletemmel egy kis bibi: teljesen kikapcsolt, nem reagál semmire, ha pedig töltőre dugva megpróbálnám bekapcsolni, vagy a botloadert behozni, akkor 5x felvillan az állapotjelző ledje. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő? Nem akarom egyből visszavinni, lehetőleg garis bajlódások nélkül szeretném megoldani. Előre is köszi.
-
Mardel92
tag
Olvastam már róla, ez a jó hangzású FBoD (Five Blinks of Death) hiba.
A legtöbb embernek elmúlt, attól, hogy feltette töltőre 2-3 órára, majd hosszan nyomta a gombot (volt akinek egyből kapcsolt, pár ember 30-60mp-ig nyomta és egyszer csak feléledt). Olyat nem láttam, hogy visszatért
volna a hiba, páran panaszkodnak random akku merülésre, általában egy ilyen után jött elő a hiba.A siker nem garantált, de egy próbát megér .
-
t420s
aktív tag
üdv!
mi kell ahhoz hogy a nexus 7-ből asztali PC legyen?
ugye kell egy monitor (dvi/hdmi), egy billentyűzet, egy egér és kell 220v tápellátás, mert az akku korlátos.
na most van egy darab usb ami OTG is egyben meg táp is egyben-hogy lehetne ezen mindent megoldani?köszönöm
-
zSSeli
tag
a gond a monitorral van, mert ha rányomsz egy usb hubot, akkor tudsz egeret, billt csatlakoztatni meg hdd-t is, de a monitorhoz slimport adapter kell ugye, azt meg nem tudom, hogy rá lehet-e rakni usb hubra. kétlem sajnos, bár ha van elvetemült aki kipróbálta az nyilatkozzon mert engem is érdekel.
aki slimportot vett már, nektek működik? ilyet vettem, rádugom tv-re semmi, kihúzom újra bedugom, akkor van kép 5-10 másodpercre csak vibrál kicsit, aztán elmegy végképp. most próbáltam nexus 4-gyel, tökéletesen műxik, szal legalább nem rossz a slimport átalakító, csak drivert kéne updatelni a nexusban :/
-
dogi01
aktív tag
Helló!
Holnapi nap folyamán veszek egy használt UK-s N7et!
Angol számla/blokk van hozzá, és a boltba szól ahonnan vette! Ebben az esetben csak abban a boltban érvényes a garancia vagy Érvényes az EU-s Asus gari? -
assemble
addikt
válasz Ixion77 #2163 üzenetére
Szerintem ezeknek a nagy reszenel a noname adapter a hibas amit ebay meg hasonlo helyekrol vettek.
A hivatalos analogix slimport adapter-t kell venni, innen, eleg keveseknek van vele problemaja.Ami asztali pc-t illeti: slimport egyidejuleg tamogatja a toltest is, viszont hogy meg otg-t is tamogat-e (valami elosztoval) abban nem vagyok biztos. Ha nem, akkor miracasttal akkor is ki lehet nyomni a kepet.
windows-t meg itt legyszi ne javasoljunk mar legalabb itt ne senkinek, isten ments. Vegre leepuloben van es kezdik atvenni a linux disztrok a helyet, steam is megy mar linux-on, sok jatekkal egyutt, stb. Ubuntu-t is egyebkent fel lehet rakni a tablara szerintem, de funkcionalitasban az android is teljesen rendben van sztem, a kollega valszeg nem ilyen szempontbol akart "asztali pc"-t.[ Szerkesztve ]
-
t420s
aktív tag
válasz darkpower #2162 üzenetére
így van!
mi ebben a furcsa?ott a full hd 22-es monitor. néha rákötöm a laptopra de többnyire lusta vagyok ehhez.
eladni az asztalikat?
jó ötlet!
csak hát portalanítani tesztelni kéne őket adatokat menteni róluk beárazni fotózni hirdetni ezer heylen utána válaszolgatni az olcsójános vevők hülye kérdéseire akik 5 ft-ra is képesek alkudozni stb.ki a francnak van erre ideje /kedve?
Tehát van 3 asztalid, és te a tabletből akarsz egy negyediket csinálni...
-
darkpower
aktív tag
válasz thomasa #2165 üzenetére
Szerencsére nem láttam
Az ubuntu és a többi linux disztribúció továbbra is réteg os, tehát ha nem szereted az MS-t akkor fikázd csak egyszerűen, de az emberek 90+% Win-t használ asztalin
Azzal is lehet szenvedni,h asztalit csinálj egy tabletből végülis az eladásuk helyett, ez már egyéni -
pidzse4
aktív tag
Sziasztok
Nemrég találtam rá az árukereső oldalon. erre a 7 tabletre ami szerintem kenterbe veri a nexus 7 2013 tabletet bár igaz csak 13000 pontot ér el az antutu tesztben de 13 megapixeles kamera van hátul és vakus elöl majdnem 5 megapixeles a kamerája + 4 cpu 1.2 Ghz , 2 Gb ROM , a belső mem 16 Gb és bővithető 32 GB micro sd vel a képfelbontása pedig 1280 ami szerintem tökéletes az aksija 10 orát bir 3800 as, ti mit szoltok? nemtudom hogy melyiket érdemesebb megvenni ? tanácsot kérek mert tanácstalan vagyok és jön a karácsony.
Ráadásul csak 54.990 ft szóval joval olcsobb mint a nexus 7 2013. ami ugye 75000 vagy több.
Itt a link. http://tabbolt.hu/m776-fekete/
Segitsetek már mert tényleg nem tudom mit vegyek.
-
thomasa
senior tag
-
-
thomasa
senior tag
válasz pidzse4 #2172 üzenetére
Én félek az 1 fős cégektől, persze ettől lehet még jó a supportjuk.
http://www.ceginfo.hu/ceg/flexcom-kommunikacios-kft-995803.html#cegkivonat -
z0d1AK
nagyúr
Hol veri ez kenterbe a Nexus 7 (2013) modellt? Csak ha hardvert nézzük, akkor gyengébb felbontású kijelző (az esetleges minőségbeli eltérésről nem is beszélve), jóval gyengébb SoC, kisebb akkumulátor, vastagabb készülékház. És akkor arról nem beszélünk, hogy bár van benne beépített 3G ennyiért, de régi OS, ami ki tudja mennyire van optimalizálva, nincs neve és ki tudja milyen garancia, support áll egy ismeretlen márka mögött, ami N+1. Kínából behozott darab.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
pidzse4
aktív tag
igazatok lehet , bár én most hivtam fel őket az mondták a kicsi az olcsobbik az bővithető de a 50000 model az nem.
Abban is igazatok van hogy régebbi a android 4.2.2 de azért nem olyan régi.
az a baj hogy sehol nem találtam róla videót igy összahasonlitani nem tudom .Viszont a 13 megapixele kamera az azért szerintem nagyon ott van és 2 gb rom is van benne meg 16 GB belső mem ami átlagosnak mondható de még vaku is van benne és 3G.
És azt mondta a srác hogy nagyon szép képeket csinál és a kijelzője is nagyon szép igaz most kerültek a piacra és ezt is kinában gyártják de ma már mindent ott gyártanak.A sebessége igaz elmarad a nexus 7 2013 től de azért nem lassu 13000 pont azért nem kevés szerintem egész jó pl az asus hd 7 is ugyan olyan gyors ha jol tudom és azon csak 5 megapixeles a kamera és vaku sincs.
az aksija meg azt irják 10 orát bir kb annyit mint a asus hd 7 tablet.
Szerintem a Asus MeMo Pad HD 7 jobv ez a FlexCom Tablet 3G viszont elmarad a asus nexus 7 2013 tól ugye szóval valahol a kettő között van vagy nem? Akkor melyiket kéne megvenni áá nem tudom.
ki mit gondol erről.
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
-
pidzse4
aktív tag
nem tudjátok letesztelni a FlexCom Tablet 3G csak adnak a mobilarénának egy teszt darabot és akkor legalább le lehetne tesztelni van ilyen lehetőség csináltok ilyet?
-
pidzse4
aktív tag
válasz thomasa #2181 üzenetére
van benne igazság amit mondasz csak ugy lehet megtudni az igazat ha megveszed és leteszteled máshogy nem de ehez meg kell venni Ez a 22 csapdája Viszont 8 napon belül vissza lehet küldeni
Lehet megveszem aztán letesztelem és felrakok egy videot a youtubra ugy mások is láthatják mire képes a FlexCom Tablet 3G .
-
z0d1AK
nagyúr
válasz pidzse4 #2177 üzenetére
Persze, hogy a srác azt mondja, hogy szép képet csinál, jó a kijelző és gyors, hiszen ő el akarja adni.
A 13 megapixeles kamera önmagában semmi, számos szar, gagyi nagyfelbontású kamera szenzor van a piacon.
Az is, hogy 10 órát kibír, nagyon kérdéses ám.Itt bizony arról beszélhetünk, hogy noname cég, márka, support nélkül. Ha lenne komoly törekvés, support, akkor legalább egy-két oldalon lenne valami róla, tehát az eladó törekedne arra, hogy teszteljék is a készülékét és rátaláljanak a felhasználók.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
dogi01
aktív tag
Na nálam van a Nexus. Tetszik bár nem érzem a telefonnal szemben az elonyet. Az tuti hogy nem fogom a gyari rendszerrel hasznalni mert nekem ez tul buta. Repul majd ra a CM. NexusRootToolkit-el lehet rootolni? Anno nexus 4en nekem az valt be. Esetleg meg az NCry johet szoba. Jelenleg csak 4.4 van a gépen. Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
darkpower
aktív tag
Javaslom még sokat olvass tablet témakörben, ha egy percig is azt hiszed, hogy ez bármiben lever egy N7-t. Szerintem még az előző verziót se, nemhogy a 2013-ast...
Nem baj, ha nem vagy jártas benne, csak tájékozódj, gondolom neked se potyog a zseton az égből..
Ez egy tipikus kínai cucc, a soc gyenge, még antutuban is, nemhogy a valóságban.
Kamera fronton meg ne nyeld be a nagyobb az jobb dumát, tuti, hogy ez is egy darab vacak amit beleraktak, hiába 13mp-es... -
pidzse4
aktív tag
válasz darkpower #2185 üzenetére
Köszönöm a válaszokat nagyon rendesek vagytok. Viszont tényleg jo lenne ha valaki ezt le tudná tesztelni hiszen csak ugy tudnánk biztosat mondani a termékről. Aztán lehet tényleg jó és nem bánnám meg ha megveszem. persze én is félek hiszen nem ismerem sőt senki nem ismeri .
-
ziyan
tag
Szombaton én is beléptem a klubba (bár máig időhiány miatt kb csak a dobozában gyönyörködtem), eddig nagyon tetszik
Próbáltam előhozni a touch bugot, letettem az asztalra, majd írtam (meglepő módön végig tökéletes volt az érzékenysége, éppen csak hozzáértem a betűkhöz, és pötyögte is őket, a vélemények alapján asztalra téve nem erre számítottam), és play-es multitouch tesztelő programmal megnézve 4 újjal nem tudtam semmilyen anomáliát előhozni, pedig vagy 2 percig mozgattam mindenhogy (egymás körül, stb) az ujjaim, pedig még kijelzővédó fólia is van rajta
Galaxy Nexus mellé jött, a 4.7" és 7" között meglepően nagy a különbség, bármilyen hihetetlen is
Miket nézzek még meg, mielőtt nyitom a bootloadert?
[ Szerkesztve ]
-
darkpower
aktív tag
válasz pidzse4 #2186 üzenetére
Egy noname gyártó noname terméke, nem fogja ezt senki letesztelni. Mi értelme van egy ilyen tabletet nézni? még csak egy review sincs róla. Szerintem nem érdemes ilyen hazárdjátékot nyomni, bőven vannak letesztelt tableten hasonló áron. De te tudod persze
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Teljesítményben a fele az n7 13nak, felbontás is a fele, nem lesznek rögtön rá frissítések, a vas sem fiatal, vastagabb, tablettal fényképezgetni elég hülye dolog+kétlem, hogy olyan "gyönyörűek" lennének azok a képek, gondolom nfc sincs, gondolom dupla hangszóró se (bár az már nem olyan ritka), n7 13 meg megy nekem 9 órát bekapcsolt képernyő és wifivel.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
assemble
addikt
Ja gondolom, de meg ugy is celszeru minel hamarabb nyitni, mert kesobb csak nagyobb szivas van vele, visszazarni meg barmikor lehet egy pillanat alatt bamifele szivas nelkul.
Amugy passz, xda-n olvasnek utana ha nagyon alapos akarnek lenni, de amugy nem hiszem h komolyabb gondja lenne ha meg nem talalkoztal vele...[ Szerkesztve ]
-
edgelaszlo
senior tag
ma rendeltem egy Wifis, 32 gigás Nexus7-et.....gondoltam végigböngészem a topikot és lehet hogy csak pszichés kavarás, de megakadt a szemem pár hibán...nyugtassatok meg hogy jól választottam mindenféle Asus MeMo, LG meg tudom is én milyen kütyükkel szemben...
remélem az olvasott hibák nem általánosak...telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
JSaN
addikt
válasz edgelaszlo #2193 üzenetére
Nyugalom mar nincsenek azok a hibak, es elsosorban a touchra gondolok ami meg esetleg lehet de minimalis ami barmelyik mas tab vagy telonal is van, nekem is szar volt szeptemberben. De 4.4re mar nagyon jo lett es nalam nagyon magasra tette a mercet ugy is hogy elso tab. Kategorian belul mindent ver, a kijelzojet imadom sok filmet nezek rajta. szal Jol valasztottal.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
assemble
addikt
válasz edgelaszlo #2193 üzenetére
Magasan a legjobb tablet szerintem a kategoriajaban. Szerintem igazabol jelenleg az egesz piacon is a legjobb tablet, pont.
-
TomPack
őstag
Tényleg nehéz tanàcsot adni, de ebben a topikban ne is vàrj màst, mi mind a N7-t fogjuk javasolni.
Annyi ember van, annyi felhasznàlàsi szokàssal, és milló féle tablet a piacon. Mindenkinek nem lehet ugyanaz a tökéletes. Kétségtelen, hogy àr\érték arànyban a N7 a legjobb vàlasztàs ma a piacon. De ha Neked az àr jobban szàmít, akkor vàlaszd az olcsóbbat. Valahol el kell kezdeni a tabletes szakmàt. Aztàn idővel úgyis kialakulnak az elvàràsaid egy tàblagép felé, kialakulnak igényeid, amit nem kaptàl meg a pénzedért, és majd legközelebb nem lesz kérdés mit vegyél.
Ha most én ràbeszélnélek egy dràgàbb műszaki cikkre, amit te àr/érték arànyban gyengébbnek gondolsz, ràm fogsz haragudni.. nem szeretnék évekig csuklani, vedd meg amit jobbnak gondolsz. :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest