- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szponzor
senior tag
Letölthető a Nexus 7-hez készített fájl. Nekem a recovery no command feliratot dob, nem tudok onnan tovább lépni. Ilyenkor mi a teendő?
-
assemble
addikt
Aki az áttetsző navibar/statusbart hiányolja a gyári launcherről:
Nova launcher például támogatja:
-
maajsz
senior tag
Udv, tudja vki mitol van hogy az eddig mukodo utorrent miert irja egyfolytaban hogy "failed to add torrent"? Reinstall es masik kliens sem segit :-$
-
zSSeli
tag
Twrp-n keresztül felraktam, átálltam ARTra, van 1-2 progi, pl az alap droid browser összeomlik. Wipeot nem nyomtam, lehet nem ártott volna. A root elszállt, de amúgy igen gyors stock launcherrel. Novát felraktam, de elszállt mindem beállítása,be kell lakni újra. Asszem a twrp is elment, remélem jön 4.4re hamar one click root
-
Kyller
senior tag
Mi újság a touch problémával a 4.4-en? Engem ez érdekel most legjobban.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Phoenixy
senior tag
Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
"apply update from ADB" ennél a résznél van problémám.
error: device not found-ot ír a gép, eszközkezelő pedig egyéb eszközök >nexus 7 egy felkiáltó jellel!
Ezt a drivert fölraktam : http://developer.android.com/sdk/win-usb.html mikor be volt kapcsolva a Nexus, de itt már nem tudom azt a fájlt megint feltelepíteni.
Ehhez is van egy külön driver, mert sehol se találok semmit...Motorola 4EVER
-
mouzrr
őstag
Melyik jobb választás? Az új nexus vagy az LG g pad 8.3? Még vannak a boltokban olyan "egyedek" amelyeknek problémái vannak az érintéssel?
-
TomPack
őstag
Erről jut eszembe; én pár hete vettem egy 32Gigásat az Aqua-ban, gondolom usából behozott, mert sufnigarit kaptam hozzá. Fastboot-módban azt írja, hogy "REV_E". Ebből okosabb tudok lenni, hogy mikori kiadás lehet? Első széria, vagy esetleg valami frissebb? Javítottak esetleg valamit a kiadások között?
Köszi! -
JSaN
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
Az OTA frissítés folyamatosan érkezik el a készülékekre, nem egyszerre az összesre, így előre nem lehet tudni, hogy nálad, vagy nálam mikor bukkan fel.
Ha felkerül a developer oldalra az image, akkor onnan is telepítheted, kihagyva az OTA-t.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
mouzrr
őstag
És csak júliusban meg augusztusban készültek? Mediamartkt-osokkal(német) mi a helyzet? A dobozon rajta van ez a szám amiből következtetni lehet a gyártási időre, és ez egyáltalán befolyásolja a touch hiba előfordulását? Én már azt sem tudom hogy software-es vagy hardware-es eredetű, örülnék, ha valaki felvilágosítana! Köszönöm
-
szponzor
senior tag
Nem kell root-oltnak lennie. Az enyém teljesen stock, letöltitek a zip-et és gyári recovery-be kell belépni a hangerő le+power gombot nyomva tartva. Itt egy fekvő piros felkiáltójeles droid figura lesz No command felirattal, majd a hangerő fel+power gombot nyomva belép a recovery-be. Ott apply update from ADB menüpont és várja az adb sideload fajlnev.zip parancsot. Én Win7-en nem tudtam összehozni, mert összekeverednek a driver-ek, de Linux alól megvolt 5 perc alatt az egész művelet.
-
TomPack
őstag
A dobozon valóban rajta van, megtaláltam. D90, meg alatta ott van, hogy Made in China 2013 09.
Ha a google developer oldalára kikerül a gyári image, én megpróbálom Pőze leírása alapján feltenni, nem akarok OTA-ra várni. Természetesen a mi file-nevünkkel be helyettesítve. -
TomPack
őstag
Én úgy vettem észre, hogy szerintem nincs gond az ujjam érzékelésével, ha esetleg néha néha 2x kell rányomnom egy linkre böngészés közben, az csak lehet az én bénaságom is. Nexus 4-en kb. ugyanez a helyzet. Viszont a 7-es néha "beragad" gépelés közben, mintha lenyomva tartanám a billentyűt. Olyankor pár másodpercre befagy. Itt azt írta valaki, hogy ez bizony a touch hiba.
De szerintem inkább csak megakad a rendszer egy pillanatra, mert az input megvolt, csak utána kezd el gondolkodni. Egyébként a N4-et sokkal sebesebbnek érzem. Illetve pontosabban fogalvazva; teljesen smooth-nak, és röccenésmentesnek érzem az N7-el szemben. Sőt, a 2012-es verziót is gyorsabbnak éreztem ennél. De végülis nem érdekel, mert csak böngészgetni, meg játékra vettem. Ott meg azért összeszedi magát, nincsenek pillanatnyi megröccenések, mint a menüben való lépdelésnél, vagy programváltásoknál. -
csordas11
aktív tag
Sziasztok! Akinek cm van rajta, kérem jelezze, hogy a touch probléma fenn áll-e cm-nél is.
Ja és aki már feltette a 4.4-et: javult a touch probléma a frissítéssel? -
David3
őstag
Senkinek nem érkezett még meg a frissítés? Most néztem, nekem még nem ajánlotta fel a telefon, bütykölni meg nem igazán szeretném...
-
Zirowe
nagyúr
Ha annyira sürgős, rakd fel sideloaddal, én is azt tettem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz darkpower #1739 üzenetére
Fene tudja, én eddig főzött romon voltam, azon nem volt ilyen gond, a frissítés óta viszont nem néztem, majd holnap.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szevassag
tag
Gyorsjelentés: touch probléma úgy tűnik megszűnt, otg csak Nexus média csak importerrel, de megy. Jelenleg art módban tesztelem a gépet.
-
Phoenixy
senior tag
Végül sikerült felraknom, módosítanom kellett a Google USB Driver ini fájljában egy sort.
Motorola 4EVER
-
szponzor
senior tag
Kikerült az új launcher! Ez végre nem dobja fel a billentyűt, KitKat-nél pedig átlátszó is lesz a stat/navbar.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz szponzor #1748 üzenetére
Nekem eddig nem csinált ilyet.
Az viszont roppant idegesítő minden google now-s eszközön, hogy ha előhívom, akkor nem hozza fel magától a billentyűzetet, hanem először meg kell érinteni a keresősávot.
És ezen még az újban sem változtattak!We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest