-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
KitKat...te úristen...a következő android remélem coca-cola lesz, bár én mondjuk a microsoft helyében nem a nokiát vettem volna meg hanem a következő android OS nevét......amíg nem voltam itthon, a googlenél elmentek otthonról...előszőr azt hittem ez valami rossz tréfa...
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Mivel pa-val ennyire remekel a Franco r180as, gondoltam cm10.2vel is kipróbálom, kérdésem az lenne hogy olvastam hogy gond volt pár nightlyval, most már jók? Es cm10.2 + Franco megvan jól egymás mellett? (akksi idő jobb ugye?)
Előre köszönömS23 Ultra | Sony A7 IV
-
Tényleg nem lehet ki/be kacsolni a GPS-t, vagy csak én vagyok béna, és nem találom?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ati888
senior tag
Hello!
Tud segíteni nekem abban valaki, hogy hány grammos a telefon dobozzal, tartozékokkal együtt? Az angol postai küldéshez kellene. 500 grammba gondolom belefér.
Mérje már meg valaki nekem lécci.
köszi.
ati
-
Sztbeni
őstag
Amúgy a Voda is forgalmazza a telót a SmartStore-ban. Az ára no comment.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
w333
félisten
válasz pepe091 #23508 üzenetére
Igazad van lesz Nexus 5 csak valahogy megfeledkeztem arról a videóról és már csak a képre koncentráltam amit linkeltél a Nexus 5 -ről, mire már eszembe jutott már nem tudtam szerkeszteni !
(#23511) pepe091
Igen nagyon úgy tűnik hogy LG lesz, de még nagy a titkolózás
Azért gondoltam még esetleg a Moto -ra mert elindították ezt a Moto X -et ![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz petipetya #23512 üzenetére
Különben nagyon okosan csinálja a Google ! mindig szór egy kis morzsát az embereknek hogy beszéljenek róla, és szerintem az nem volt véletlen hogy az új Nexus 5 és Nexus 4 -el egymás mellett fényképeztek ! szerintem nagyon is megvolt ez így szervezve
Persze most kérdés hogy tényleg LG vagy csak azt próbálják elhitetni az emberekkel (a videóban) és közbe boom majd bejelentik hogy az új Nexus 5 valójában Motorola
Szerintem nagy meglepetés lesz majd ezzel kapcsolatban
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
--Rawlings--
tag
-
pcnet
addikt
Próbálta már valaki Ubuntu Touchot? Régen mintha azt olvastam volna, hogy dual bootban meg lehet oldani, de ez a videó szerint nem úgy tűnik.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
noorbertt
őstag
G nexuson elvileg megy
Valakinek van tapasztalata vele? Engem is érdekel, de még nem volt erőm próbálgatni[ Szerkesztve ]
-
Tokra110
csendes tag
Valaki be tudná linkelni (és/vagy írni) azt a hsz-t amiben le van írva kezdő szintről a Nexus 4 rootolása?
-
kiki89
aktív tag
Használ valaki PA 3.99 romot r182 franco kernellel? hogy muzsikál?
szerk: ha nem, akkor kipróbálom és elmondom milyen!
szerk2: (#23524) --Rawlings--:
PA romot használtam egy ideig és megint visszahúz a szívem, abban minden megvan amire szükségem van, faux kernellel használtam, mert úgy szebbek a színek és beton stabil volt nálam.[ Szerkesztve ]
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
--Rawlings--
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire stabilak a főzőtt romok nexus 4-hez? Főleg a PA-ra gondolok, meg úgy önmagában a CM10.2-re. Lehet rootolom én is
-
kiki89
aktív tag
Hali, egy kis problémába ütköztem, miért írja ki a twrp h: "no MD5 file found" mikor próbálok romot telepíteni?
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
-
zorromoto
senior tag
válasz --Rawlings-- #23524 üzenetére
stabilnak stabilak a ROM-ok viszont a 4.3 óta megjelent egy betegsége amit OS darálásnak hívunk. Ez teljesen kiszámíthatatlanul jön elő, és gyakorlatilag mindegyik ROM-on még STOCK-on is.Amugy nagyon jó lenne gyakorlatilag bármelyik.
Én jelenleg a slimbean-t tesztelem. Egy napi használat után 7% környékén ketyeg az OS és a rendszer. Persze ez nem jelenti azt hogy 5 perc múlva is ez lesz a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Nekem is ez a gondom a PA-romokkal. Nem olyan 'smooth' mint a gyári, vagy a CM! Ezért ajánlom mindenkinek a crDroid-ot! A CM nekem eléggé fapados, a cr-be meg be vannak pakolva a PA használható ficsőrjei, és ugyanolyan sima és gyors, mint a CM, vagy a gyári rom! Már volt vele 4h30min kijelzőm is vele, és 22ezres antutum. Ujraindítani csak a frissítések telepítese miatt szoktam. Már az összes romot végigpróbálgattam, de ő maradt, és maradni is fog hosszabb távon is.
-
zorromoto
senior tag
gyakorlatilag én azt mondanám minden megtalálható benne mint a PA-ban, még kijelző dpi is. saját update van beleépítve. Sebességre semmi panaszom. Egyedül a kernelt fogom lecserélni.Az alaporajel nem akar 1026 mhz alá menni.A mai nap egész nap 3g-n nyomultam vele csak most az utolso 2 ora van wifin.12 %-on vsgyok 14 és fél ora készenléttel és 3óra kijelzöidövel. Ez sztem korrekt. Azt mondom jó míg meg nem jön a darálós jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
válasz TomPack #23530 üzenetére
alap kernellel használod ?? vagy franco?? és 3g v 2g ?? Nagyon bejön nekem is a crDROID csak ahogy néztem a cm alap kernele van benne és az akksira a cm10.2-ben nem igen volt jó hatással .. alig bírt stockhoz képest valamit ...
Még ma felteszem ha megírod hogy milyen kernellel használod ?? ( vagy kernel beállítással )S23 Ultra | Sony A7 IV
-
papeti01
senior tag
Német rendelés részletezése a számlán...
249,00 € 249,00 €
Szállítás 9,99 €
Adó 41,35 €
Összesen 258,99 €Gewicht:0.40 kg Typaket
#proudfather
-
Hmm, nem gondoltam volna, hogy ennyire fapados ez a gyári launcher, asszem feltolok valami normálisabbat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bone123
HÁZIGAZDA
GTA III és Vice City milyen Nexus 4 4.3-on? Mennyire zökkenő-lag-fagyásmentes a játék, melyik fut jobban?
-
dogi01
aktív tag
Néhány napja olyan problémába ütközök hogy telefonon elolvasom a friss emailokat de utána PC n olvasatlannak jelöli. Elég kényelmetlen mert amikor haza érek néztem hogy miért van 5uj üzenetem :-D ötlet hogyan tudom vissza csinálni?
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Amúgy bárki a friss 4.3-as térkép alatt le tudja menteni Budapestet offline google mapsbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest