-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integra
titán
válasz z123456789 #23851 üzenetére
mert noha egy teljes lapot lapozol ikonok alapján, a háttér nem mozdul egy teljes "lapot"
pompi:
most is tanultam valamit, nem ismertem a nevét, eddig, thx[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz z123456789 #23851 üzenetére
Nem 5 oldal van. Vagyis lehet, hogy a gyári launcherben 5 bebetonozott oldal van, de az egy dolog, egy normális launcherrel ez módosítható, lehet kevesebb is, több is.
De ha megfigyeled akár 5 oldalnál is, akkor láthatod, hogy scrollozásnál nem egy teljes oldalnyit megy arrébb a háttér.
Ezt a technikát egyébként Parallax scrolling-nak hívják.Feel Good Inc.
-
z123456789
addikt
...jó.Szóval nem jöttem volna rá magamtól. Azt látom amit leírtok, és gondoltam hogy ebböl jött ki valahogyan a szám, csak nem tudom hogy hogyan.
Az angol szöveget sem fogom megérteni, szóval simán elfogadom hogy annyi a felbontás aztán kész.Szeretném érteni, de angolul sem tudok annyira, meg grafikusprogramozómérnök sem vagyok.Köszönöm!
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, nem egyedül panaszkodtam néhány sorral feljebb Light Flow ledkijelzőre. Ha másnak is lesz ilyen problémája, a gyártói oldalon pontos leírás olvasható, hogy mit kell beállítani a Nexus 4 tulajdonosoknak: [link]
A program ezután szépen működik.
-
heidrich
senior tag
Srácok holnap jön a Nexusom, partnerotol rendeltem még tegnap, ugyvolt ma kapnak 16GB-s feketét és holnap megkapom a telefont Szegedre de még mindig nem jött nekik meg szóval valószínű ebből jövőhét lett volna. Fehér 16-osuk volt szóval módosítottam arra a rendelést holnap itt is lesz. Remélem nem fogom megbánni a fehéret, igazából a színnel semmi bajom sincs volt már fehér telefonom csak nem tudom élőben mennyire üt el a fekete előlap és fehér keret és hátlap.
Várhatnék jövő hétig de utálok várakozni meg most Nokia 6210-el tolom már tegnap óta Mondjuk az akksi ideje meglepően jó...iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
Most vettem észre, hogy miután tegnap a toolkittel visszatettem a gyári 4.3-at a G-től letöltött képből (flash image paranccsal), és most vettem észre, hogy az eddig 16gigás telefonból most csak 8 gigát tudok használni, gondolom rosszul lett partícionálva. Valaki találkozott már ezzel? Hogy lehetne valahogy renbe hozni?
-
dnelb
veterán
CM10.2+r182 franco már napok óta stabilan megvan a 4 és fél óra kijelző. Szerintem egész jó ez a nexus7es féle cpu szabályozás.
-
-
joebacsi4
tag
nekem is ugy remlik, hogy 50GB-t irt.
en play-rol szedtem le.
megtalaltam es tuti, hogy 50GB-t kaptam[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz janosibaja #23868 üzenetére
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ismerősömmel meg szeretném vetetni a Nexus 4-et.
Mivel Ő Kanadában lakik. Ha megrendeli 199 dollárért akkor ahhoz számol még fel a google vmi postázási díjat pluszba?
Köszi a választ előre is.Üdv Misi
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
lacex
tag
Nem volt sim csere, vágatva lett
[ Szerkesztve ]
Nem vártam semmit, mégis csalódtam.
-
Pompi
MODERÁTOR
199$-ost már nem fogja tudni megrendelni, mert a 8GB modell már kifogyott.
De amint a kosárba rakja ki fogja neki írni a szállítási díjat. UK-ban 10 font a szállítás, németeknél 10 euro, USA-ban is hasonló összegre lehet számítani, 13 dollárt írtak itt anno páran.Feel Good Inc.
-
Amúgy jó poén, hogy a dopboxra is kaptam 50 gigát (galaxy tab miatt), meg most a boxra is, így lassan nem fogok tudni mit csinálni a sok ingyen tárhellyel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bilux
veterán
Ha jól látom itt felül középen lesz az állapot jelző led.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
noorbertt
őstag
Srácok! és lányok.. Ti hogy léptek be a fórumra? Mióta ez a ratyis ha van azóta prohardver és onnan klikk a forumra. Ti hogy?
-
petipetya
nagyúr
-
z123456789
addikt
box felhőhöz még:
Én is beléptem a Nexus-ról, és kapásból megkaptam az 50 GB-t -
z123456789
addikt
Jól sejtem hogy ha én külön csengőhangot szeretnék minden appnak, akkor notification mappába be kell másolnom, majd valamilyen külső appal ki tudom választani ezeket?Mondjuk light flow-val, ha már a ledet az kezeli?
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz HUNgaroczel #23880 üzenetére
Amelyik régióban kifogyott a 8GB ott nem lesz már újra.
8GB Nexus 4 is sold out at Google Playnoorbertt: mi köze a HA-nak a fórumra való belépéshez?!
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Integra
titán
szvsz semmi bumper nincsen ezen, nem tudom, hogy hol látsz te bumpert
ott van még a műanyag körmöcske is a hátlapan, ahol nincsen rányomva rendesen a vázra.
ellenben az lehet, hogy itt a burkolat egyáltalán nem számít, mert ennél a beadott módosítási engedély kérelemnél a belső dolgok átvariálása a lényeg, tehát lehet sima dummy az egész készülék....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
petipetya
nagyúr
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, restellem, de két nap után is még hülyeségeket kell kérdeznem , mert akad, amit nem találok a telón:
- a két ujjal lehúzós gyorsbeállítások kőbe vannak vésve, vagy lehet konfigurálni, hogy mi legyen elérhető?
- leginkább a GPS ki- bekapcsolás elérése hiányzik. Egyáltalán hogyan lehet gyorsan ki- bekapcsolni a GPS-t? (Még lassan se találom... )Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest