-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
carbon romot hasznaál valaki?
-
dnelb
veterán
Azzal is, de nekem ilyen gondom sose volt, szóval lehet account függő vagy nem tudom. De elég érdekes hogy valakinek sosincs, másnak meg mindig.
"stabilabb" értem, azt hittem van benne valami extra funkció ami neked must have. Így nézve én nem szenvednék vele, CM már elég stabil szvsz.[ Szerkesztve ]
-
Makee2013
csendes tag
Sziasztok!
Megvan a pro változat a toolkitből, de nem akarja frissiteni magát 'update server cannot be located'
Mi lehet a gond?
Törött az érintőm és le szeretném menteni a képeket meg videokat. vmi egyéb megoldást tudtok?
Nem tudom feloldani a telót és addig nem látja a gép sem a tartalmát. -
zola-
őstag
Ha gyári 4.3 romom van, és a wifi beállításainál bekapcsolom azt, hogy alvó módban "soha ne csatlakozzon" akkor is csatlakozik. Ez valami bug?
-
twine
veterán
válasz #13908480 #23041 üzenetére
Tiszta zsebben semmi baja nem lessz,,, egy fél évig így használtam
Fóliát pedig fürdőszobában, előtte durván bepárásítva a levegőt forró vízzel, hogy ne legyen "láthatatlan"szösz sem a levegőben...úgy menni fog,,,,aha mégsem,és pesti vagy,vagy itt jársz,a speedshopban felrakják neked profin, ö'ccázé'a "hozott" fóliát is, ,,,[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Ez a TWRP tetszetős Encrypted telefonnál a reconvery eléréséhez is megkel adni a passt. Azaz formatálni sem tudja az esetleges tolvaj
-
-
deva
tag
... és semmi sérülés nincs, olyannyira hogy a csomagolás is tökéletes állapotban van (a buborékos boríték is, amibe tették, a műanyag doboz is, és a bumper is). Tudnám, hogy miért jelölték hibásnak, és kellett 1 órát a semmiért túráznom... De ez már egy másik történet.
It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.
-
barbaron99
tag
válasz gaben88 #22802 üzenetére
Ezek szerint an N-Cry root nem ér semmit, akadályozza az OTA update sikerességét? Tehát amég el nem távolítom végtelen ciklusban 2 naponta megkapom az ugyanazt az update-et, ha jól értem? Kérnék egy kis segítséget hogy csináljam vissza és jól. A Nexus 4 toolkitet danate-oltam, többet is utaltam pár dolcsival, mint ami a minimum volt még tavaly decemberben, amikor megjött a Play-en keresztül a telóm. Jött vagy 3 update a Toolkitre azóta és aztán semmi. Ez elég aggasztó, mert azt hittem a megkapott valódi regisztrációs kóddal állandó Toolkit frissítésre vagyok jogosult. Még ott tart a regisztrált N4 toolkitem, hogy 4.2.2-nél újabb romot nem tudok kiválasztani benne. Várom mielőbbi segítséged, segítségetek.
-
Trolee
aktív tag
Meg tudná valaki mondani hogy hány mah-os a gyári töltő, ill. hogy mi a pontos típusszáma? Nagyon köszönöm.
-
twine
veterán
-
SÖ
addikt
válasz madoxx #23042 üzenetére
Azért nem vagyok abban biztos, hogy a kamera zörög. Amióta megvan - fél éve - mindig ment a rezgő motor. Tehát ugyan úgy zöröghet az aksi rezgő motorja, én arra tippelek. Ha ez zumm motor volna, már rég bedöglött volna, mert sokkal finomabb mechanika.
cukrosleves
Ted fel a NetLive appot. Ez mindig mutatja az éppen folyó adatforgalmat, és az azt generáló appot. Mind ezt az értesítési ablakban.[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ti SlimPort átalakítót használtok, és milyen vele a kép- és hangminőség HDTV-n ill. hol vettétek? Van pár olcsóbb itt, csak nem tudom ezek jók-e.
-
GeneraL_XTX
veterán
Ki kéne írni a címbe, hogy IGEN, A KAMERA ZÖRÖG!!!
-
w333
félisten
válasz #59070464 #23079 üzenetére
Így van S3 LTE zörgött, és az Xperia Go / ZTE Balde is zörög !
Jelenleg ezek vannak itthon gyorsan le is teszteltem(#23080) GeneraL_XTX
Pontosabban a fókuszt mozgató mechanika mozog benne, ami persze érthető mert pl. ha be lenne feszülve és a telefont egy erős ütés érné, akár tönkre is tenné az Autófókusz !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
pcnet
addikt
iPhone topicban is napi szinten terítéken volt a téma. iPhone kamerája is zörög. Ugyan olyan hangot ad mint Nexus 4.
Android OS darálás havernál is jelentkezett Galaxy SIII-on gyári ROMmal. Tehát nem főzött ROM miatt van és nem is Nexus 4 "betegség".
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok! Egy hete gyarapítom a boldog tulajok táborát!
Két kérdésem lenne: Ki milyen tokot haszál?
A másik, hogy hogyan lehet a kontaktokhoz összekötni a facebook profilképüket?Előre is köszönöm a segítséget!
-
w333
félisten
Nexus 4 gyári romon ha be vannak kapcsolva Goolge Szolgáltatások nincs Android OS darálás, de főzött romon már igen !
És merek fogadni hogy haverodnak az S3 telefonján is be van kapcsolva a "Goolge Szolgáltatások" és azért van Android OS darálás
Nekem is ez volt az S3 LTE -vel, nem lehet ellene mit tenni a gyári és a főzött romon is megvan ez a hiba, persze ha kikapcsolja a Goolgle szolgáltatásokat akkor ez megszűnik !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
LeadZeppelin
tag
-
baluka6
aktív tag
Üdv
Nektek nem kopik a hátlapon lèvő imei szám? Gondoltam a gyári a fòlia rajta van és nem lesz gáz, de már elèggè lekopott ès csúnya. Van valami megoldás?
-
zola-
őstag
A nexus root toolkit v1.7.2 egész könnyen kezelhetőnek tűnik, és viszi a 4.3-as romot. Van vele valakinek esetleg tapasztalata?
-
membrandj
nagyúr
Mi történik, ha esetleg lefagy a teló? Akkumulátor nem kivehető,szóval van valami bill kombó amivel resetelni lehet?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Amarton
tag
válasz forintuser #23098 üzenetére
A bekapcsoló gomb 8 másodpercig nyomva tartása csinálja meg a resetet.
http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
Bilux
veterán
válasz forintuser #23098 üzenetére
kapacitív gombokra gondolsz remélem.
Elég ha a power gombot nyomod hosszanNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest