- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenor
senior tag
Hardveraprón kaptam a 16Gb-os telefonomra egy 45 ezres ajánlatot.
A vevő azt mondta, hogy ez újonnan 53 Ft adóval, szállítással és, hogy a piacon áruló emberek elvannak szállva egy kicsit, és horror árakon árulják! WTF!? -
manchester85
veterán
Van itt olyan, aki iPhone-ról váltott nexus 4-re és rendelkezik némi összehasonlítási alappal? Elgondolkoztam, hogy kipróbálnék egy stock androidos telefont. A lockscreen értesítések hogyan érkeznek meg a telefonra? Elsősorban az IM üzeneteknél lenne fontos (viber, fb message, stb) vagy az értesítősávot mindenkepp le kell hozza húznom?
i6 Silver
-
dennistar
csendes tag
válasz manchester85 #22906 üzenetére
Asusboy-ról tudok aki iphone használó volt.
-
petipetya
nagyúr
Alapesetben le kell hozzá húzni az értesítési sávot.
Viszont vannak olyan feltelepíthető alkalmazások (pl. missed it), amelyek képesek közvetlenül a zárképernyőn megjeleníteni az ilyen értesítéseket.
Próbálgattam ezeket, de számomra most a sáv lehúzása a leggyorsabb, és ez késztet a legkevesebb odafigyelésre a művelet végrehajtása során.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kaft001
csendes tag
Szia. Nem minden esetbe. A Viber és a Whatsup támogtja a kijelző felélesztés funciót, és akkor egy kis ablakban jelenik meg. Sajnos többnyire lekell huzni az értesitősávot.
Vagy használhatod ezt az appot: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.activenotifications -
törölt tag
-
C.Brigante
veterán
bejelzett az ota nálam 4.4 balaton szeletre, nem tudom merjek e frissíteni...
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
BDave
őstag
válasz C.Brigante #22912 üzenetére
Szerintem ne, mert lehet benne Hummer.
-
csenor
senior tag
válasz defy456 #22914 üzenetére
Igen olvastam, de azért 45 ezer az nagyon vad!
Annyiért még egy normális S2-t se kapok.
Mindegy mennyi volt újan a Nexus a sok agyon marketingelt samsung fent fogja tartani az árát.
S3-ak vannak 75 ért és azt azért bőven veri. Lehet, hogy Nexus tulajok úgy járnak a legjobban, ha már nem lehet újan kapni, mert akkor nem lesz mire hivatkoznia a vevőnek. -
dogi01
aktív tag
Biztos volt már kérdés de mikor kerül bele a gömbpanoráma a 10.2-es CM be? :/
Focal-ban van de azért az nem annyira jó... -
Axe Miskolc
tag
Ezekre tudnátok megoldást:
-Telefonálás közben ha elalszik a képernyő és fel szeretném ébreszteni (pl.vki számát bediktálnám)mit tegyek?
A be-ki gombra leteszi,a hangerőre semmi,koppintottam rá,az se megy.
-A Blútyúk még mindig nem melózik rendesen a Jabra Drive-al (HOX al rendben van/volt) de semmi javaslat nem érkezett a megoldásra,valaki-valami?
-Az órát megnyomva az ébresztő részleget szeretném látni egyből,erre van megoldás?
-MTPn még mindig nem ismeri fel a szgép,bár már letöltöttem,letöröltem,újratöltöttem a drivereket.
Köszi! -
atike
nagyúr
válasz Axe Miskolc #22923 üzenetére
- ha elveszed a telót a fejedtől be kell jönni rajta a képnek (közelség-érzékelő )... utána meg megnyomod a névjegyeket és kikeresed a kért számot...
- bluetooth-ra passz, több infó kellene
- az órás "problémára" szerintem ha bármilyen launchert felraksz be lehet állítani (nem tudom hogy tényleg így van-e, de szerintem tuti ott megoldható)
- milyen oprendszeren próbálod?[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Beállítások / kisegítő lehetőségek / a bekapcsológomb megszakítja a hívást ne legyen bepipálva.
"nincs rá lezsóidő"
-
FearTomi
őstag
-ahogy a kolléga írta, ha elveszed a fejedtől vissza kéne jönnie a képnek, ha van rajta fólia, ami eltakarja az érzékelőt, az bezavarhat.
- Az MTP hiba sajnos gyakori. Nekem a Nexus 7-et nem ismeri fel a gépem, viszont másik gépen tökéletesen működik. Ez sajna a Windows hibája, nem sokat lehet tenni ellene, a Windows reinstall segít
- A playes hozzászólásokat olvasva a Jabra Drive lehet a ludas nem a nexus, próbálj egy firmware-t frissíteni a Jabra-n.Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
pcnet
addikt
Én is iPhoneról váltottam, jöhet kérdés privátban. Fórumot pár naponta olvasom.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Bilux
veterán
Android 4.4 - KitKat
Android 6 - Lion Bar
Android 7 - Mars
Android 8 - NutRageous
Android 9 - Oh Henry
Android 10 - Peppermint Patty
Android 11 - Quality Street
Android 12 - Reese's Peanut Butter Cups
Android 13 - Snickers
Android 14 - TwixNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Axe Miskolc
tag
Köszönöm a reakciókat!
Gondoljátok,hogy nem vettem el a fejemtől telefonálás közben ámde megpróbáltam kikeresni egy másik számot? Aki tud ilyet,prezentálja!
Sajna nem jön vissza a kép.A powergomb beállítását szerettem volna így hagyni,azt szeretem,ha azzal lehet kinyomkodni a hívásokat.
Gyári rendszer van rajta,semmit nem változtattam,root sincs.
A bluetooth recseg,ha N4-el használom,HOX al tökéletes,nem találom valószínűnek,hogy a készülék hibája.
Update:ránézek a Jabra firmwire frissítésre,köszi az ötlete![ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Axe Miskolc #22933 üzenetére
Próbáltad másik lejátszóval?
Nekem egy mw600 bt fülessel tökéletes, persze ez rajtad nem segít.
"nincs rá lezsóidő"
-
madoxx
aktív tag
Adott egy szituáció:
Zenehallgatás fülessel, teló zsebben. Felhívok valakit, képernyőt lezárom, beteszem zsebbe, beszélek, majd lerakom/lerakják. Az eredmény hogy bekapcsol a kijelző a lockscreenen. Ezt szeretném nagyon elkerülni
(gubancok: elkezd "próbálkozni" a zsebem a pattern-nel + kint van egy music player vezérlő widget amit előszeretettel "nyomkod", szintén a zsebem)Valakinek tippje? A cél hogy hívás végén ne kapcsoljon be a kijelző.
(N4, ParanoidAndroid)
-
gaben88
őstag
válasz barbaron99 #22858 üzenetére
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
GeneraL_XTX
veterán
Van alapjáraton led-es értesítés. Ha jól beállítod rögtön látni fogod, hogy mi érkezett (sms,mail,facebbok etc) mert különböző színre állítod be őket.
-
noorbertt
őstag
Ismer valaki olyan megoldást amivel korlátozottan tudok feltenni gappsot? Play és térképre volna szükségem semmi másra. Jah meg kontakt és naptár szinkron is kellene. De tényleg más nem
Google szolgáltatásokat fagyasztottam, de még használja az aksit. Nem power vadászat miatt kell, egyszerűen nem kell a többi és ha nem kell minek oda alapon.CM-et használok.
[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
Sziasztok,olyan programot keresnék ami automatikusan szinkronizálná az elkészült fényképeket,letöltéseket a box felhőjébe.
Astro fájlkezelőt használok.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
-
forintuser
őstag
Adjatok egy esélyt a MIUI-nak. Feltoltam a legutolsó frissítést.És nagyon megy a rendszer..
Holnapkészítést vállalok.
-
AsusBoy
senior tag
Szia!
Én Iphone 3GS ről váltottam , tudom nem mai ketyere de APPLE .
Eddig androiddal úgy voltam ,hogy nem kell nekem mert akad ,befagy gagyi alkalmazások tömkelege fogad a play áruházban , aztán mikor mégis megvettem a Nexus 4-et , pozitívan csalódtam mindenben .
Nagyon tetszik , szépen kidolgozott az egész . Iphone-nál fél órát csesződtem (lehet énvoltam a béna de minden egyes itunes frissítés után megváltozott minden és soha nem tudtam mit hol találok ) mire feltettem egy zeneszámot most meg mint egy pendrive ,azt húzok rá amit szeretnék ( max 4gb).
1 nap alatt hozzá szoktam mindenhez , nagyon tetszik a Nexus 4 illetve az Android rendszer is .
Értesítéseket úgy állítod be ahogy szeretnéd , vagy értesítősávban vagy megjelenik egy kis ablak , illetve led jelzést is kapsz ha bármi történik . Alkalmazásoknál amit nem találsz jónak ,hogy értesít nyugodtan kikapcsolhatod szóval testre szabható könnyedén.Gyári Androidos a teló . Nem nyúltam hozzá ( nem is szeretnék ). 5-6 órát (ha szeretnék) el lehet érni kijelző idővel .
Nagyon szeretem ezt a telefont ,erős hardver ,szép formai kivitelezés egyszóval Csúcs
LG & Google
-
Worlon83
aktív tag
válasz noorbertt #22946 üzenetére
Nem. Kérlek, ne feltételezd, hogy én mit gondolok, mert rosszul gondolod.
Attól oksotelefon, hogy akár egy laptopot és sok más eszközt is ki tudsz vele váltani. Tehát sok mindenre tudod használni, és ha már ilyet vesz az ember, érdemes is kihasználni. Viszont, ahogy le is írod, szinte alig használod valamire. Ehhez kár volt ilyen készüléket, főleg ennyiért venni. Persze a szíved joga, hogy eldöntsd mire adod ki a pénzed, de szerintem szánj rá egy kis időt, és ismerd meg a telefonod valódi képességeit és az általa nyújtott lehetőségeket. Én is, a mai napig is tanulom, és fedezem fel, hogy még mire jó, mit lehet kihozni a telefonból.Az eredeti kérdésedre: Tegyél fel egy slim rom-t, vagy az alap CM-t gapps nélkül, és töltsd le playről azt a keveset, ami neked kell.
Mondjuk attól, hogy egy app fent van a telefonodon, nem fogyaszt semmit sem, és lehet még jól fog jönni. -
noorbertt
őstag
válasz Worlon83 #22948 üzenetére
"Ismer valaki olyan megoldást amivel korlátozottan tudok feltenni gappsot? Play és térképre volna szükségem semmi másra. Jah meg kontakt és naptár szinkron is kellene."
Ebből levontad a tanulságot hogy én nem használom ki a telefont és nem is értek hozzá? Nah meg hogy elég nekem egy alap telefon plusz GPS No comment
"Attól oksotelefon, hogy akár egy laptopot és sok más eszközt is ki tudsz vele váltani." Ettől még nem okos De mint írtam ha neked okos hát oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest