- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi4
tag
köszönöm
-
joebacsi4
tag
nem láttam hibát
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Nexus 4 vásárlására szeretném adni a fejemet, de a beszerzés menetével kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
a verzió:
Adott a külföldi ismerős aki le tudja rendelni ki is tudja fizetni, de csak októberben, mert jelenleg itthon tartózkodik.b verzió:
Viszont adott egy hazai dombornyomásos bankkártya is amit most próbálnak beregisztrálni németként, hogy azzal lehessen fizetni. Állítólag ha sikerül akkor mi is láthatjuk a német play store kínálatát. Ez tényleg így van? Mert azt olvastam, hogy valami proxy dologgal kell átverni a rendszert. Ez utóbbit nem nagyon értem, hogy mit mivel kell használni, hogy átverje a store-t és németnek ismerjen fel engem. (Számítógépről vagy telefonról kell csinálni, vagy hogyan?)Előre is köszönöm a segítségeteket!
ÁkosCsak egy lelkes felhasználó...
-
Pigmeus_1
tag
válasz csenor #22707 üzenetére
Lenne külföldi szállítási cím.
Viszont most mondták, hogy euro-ban ugyan annyi mint dollár-ban!!!
Ez tényleg így van, mert az nagyon nem jó! (Azért a dollár és az euro között nem kevés árfolyamkülönbség van)(szerk)
Viszont sikerült beregisztrálni az OTP kártyát, és most olyan mintha német lenne.
De ezzel nem oldódott még meg a dollár/euro történet és a VPN-es belépés sem teljesen tiszta még számomra.[ Szerkesztve ]
Csak egy lelkes felhasználó...
-
C.Brigante
veterán
válasz Pigmeus_1 #22708 üzenetére
ezen meg tudod nézni /proxy/ még ha be is regelsz, mit írsz be szállítási címnek?
egyébként nem tudom miről beszélsz 199dodo, most néztem 250 a 16-os.[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Időről időre frissíteni akarja magát a gyári 4.3-as rendszerem JWR66V-ről JWR66Y-ra, de soha nem sikerül neki. Annyi van, hogy a telefonon a bootloader nyitott, rootolva van és TWRP recovery van rajta. Ez mitől lehet?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
MartOOn
addikt
Hello! Nexus4 billentyuzetet ra lehet vhogy varazsolni s4-re? Folyamatosan melleutok ezen a a a ... Csodalatos masinan... Hianyzik a regi klavim... Azon gyorsan melleutes nelkul tudtam irni. Vki vmi otlet? Koszi!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
atike
nagyúr
Itt egy kis lelkendezés egy konkurens oldalon... Igen, anno itt publikált az a bizonyos másik cikkíró - itt is meg van említve...
-
assemble
addikt
-
sacro
tag
válasz Scooter74 #22722 üzenetére
Szia ! Nekem is ez a problémám. Ok unroot. De elég csak a supersuval unlockkolni vagy ncry toolkittel menjen az unroot? Az nem baj ha nyitva marad a bootloader? Illetve supersu unroot esetén nem tűnik el a "nem gyári recovery" és mikor a fríssitést pont mintha a recovery nem tetszene neki.
-
madoxx
aktív tag
3G/Hsdpa wifi tethering esetén milyen mértékű merülés a "normális"?
-
Scooter74
őstag
-
sacro
tag
Köszönöm ! Azon vagyok 4.3-on. Tehát akkor csak annyi hogy visszamegyek stockra megvárom a frissítést majd újra bootloader nyitás és root ?
-
sacro
tag
Ncry Toolkittel 1 click menü és S.R. Menü? Csak megerősítés miatt :-)?
-
gaben88
őstag
Azt írják a srácok, hogy nem kell visszazárni a bl-t. Gáz lenne megint mindent belakni... A bl nyitás pedig tudjuk, hogy full wipe-ot jelent.
Ha neked sikerült megírod? Köszi! Este lehet én is kipróbálom az unroot-ot.
-
kano
nagyúr
Sajnos ismerősöm sem tud hozni az USA-ból ilyen készüléket nekem. Megrendelték volna a store-ból, de nem érkezett volna meg New Yorkba csütörtökig, Ő pedig akkor jön haza.
Úgyhogy nem tudok csatlakozni hozzátok sajnos.
Pedig már annyira beleéltem magam....[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Worlon83
aktív tag
válasz gaben88 #22731 üzenetére
Én már 2x álltan vissza így Stock 4.3-ra Ncry toolkittel, és bootloader végig nyitva volt és úgy is maradt. Ha ezzel állsz vissza, akkor Root is maradhat, úgy is mindent abszolút felül ír ("SD kártyát" is).
4.3 OTA update-hez se kell bootloadert zárni, ezt is tapasztalatból mondom.
Sajna elég sokan össze-vissza írnak itt mindent. -
Pigmeus_1
tag
Érdemes lenne talán neked is írni az Amerika express cégnek.
Én már várom az ajánlatukat.Közben megnéztem és a 8GB-os jelenleg hiánycikk, de a 16GB-os még 1-2 munkanap alatt kiszállítható. (legalábbis a store alapján)
-
-
-
Pigmeus_1
tag
ÓÓÓÓÓ
Köszi a linket!
Ez nem a túl olcsó kategória (ráadásul nem is rendelhető), így őket dobom is.
Köszi!
-
gaben88
őstag
válasz Worlon83 #22733 üzenetére
Tehát akkor nem úszom meg a hivatalos OTA frissítést adatvesztés nélkül? Mert ahogy írtam is, stock 4.3-am van, nyitott bl-el, roottal, TWRP recoovery-vel, de még sem frissül a dolog. Bár "frissítés" után szól is mindig a TWRP, hogy fixálja-e a rootot, mert az elveszett és én igen nyomok neki.
-
Worlon83
aktív tag
válasz gaben88 #22741 üzenetére
Próbáld meg a gyári recoveryt vissza tenni, elvileg lehet külön, ha jól tudom. Utána már mennie kell a frissítésnek.
CWM-el nem ment nekem se fel az update, ha jól emlékszem.Adatvesztés meg nem lesz, ha előtte szépen lemented, ami kell. Ne keverjük már megint a fogalmakat, kérlek!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Kb 2 napja nincs... Egész eddig volt, csak mikor lementek az árak, hirtelen rájuk zúdult sok ember, és gondolom van valami limit, hogy mennyit lehet rendelni. Még egyszer mondom, mert nem sikerült megértened, a kolléga tőlük várt árajánlatot, ezért raktam be a linket, hogy ne várjon rájuk, mert itt is azok az árak vannak kint, amiket privátban/e-mailben adnak..
-
Cseri0058
őstag
Aki sokat utazik annak ez nagyon megéri...én majd lehet beszerzek egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Pigmeus_1 #22735 üzenetére
Na ige, de amikor kiválasztja az ember NY-ot akkor már nem. Valami ünnep is van náluk. Megnézzük még a UPS 2 napos szállítást, aztán lemondok róla. Marad az LG G, ami nagyon OK.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
stbtamas
aktív tag
Hali
Nagyon vacilálok a telefon vásárláson, de túl sok a készülék és én nem tudom eldünteni mit vegyek.
Ezért lenne pár kérdésem:
- üzemidőben hogy áll gép? Nekem folyamatos 3G+wifi kapcsolat kellene. 1 napot reggeltől estig kibír így a masina, ha azért 2-3 órát megy a kijelző is? (twitter + facebook + 4-5 email szinkronizálás)
- fullHD videókat milyen mératben vesz fel? mondjuk 1 10 perces video mérete átlagosan mennyi?
- videózás közben műküdik a vaku? be lehet kapcsolni?
- mennyi szabad hely van a rendszeren, amit bátran használhat az ember (16GB)
- hibái vagy gyengeségei a készüléknek?Nem tudom eldönteni hogy ez, vagy az LG G, Sony xperia ZR vagy blackberry q5 legyen.
Romot cserélgetni, belepiszkálni a rendszerbe nem szoktam.ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
stbtamas
aktív tag
válasz Pigmeus_1 #22748 üzenetére
Igen ám, csak az jóval drágább itt nálunk.. Ha olyan váalszt kapok akérdéseimre ami megfelel, akkor inkább maradnék nexusos, márcsak a frissítések miatt is..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest