Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz assemble #15450 üzenetére
A router volt az első, újraindítottam. Ezt használtam az iPhonhoz is évekig, nem volt gond. Chip sem lehet, mert érzékenyebb mint az iPhoné. Drive inkább, ezért várom a frissítést. Ez másokkal is előfordult, ezért gondolom, hogy tudnak róla és frissítik. Arra lennék kíváncsi, hogy HTC, SGS, stb is volt már ilyen gond?
-
Paca2
senior tag
végre látom TC alatt az SD teljes tartalmát...
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
nat330
csendes tag
Valami jó, agybadugós, mikrofonos fülest tudnátok ajánlani nekem, ami jobban szól mint az x10 mini-nek a gyári fülese mert az szörnyű (pedig nem vagyok finnyás ). Nem kell csúcsminőség, viszonylag olcsó legyen. Valami ötlet?
-
barnam_
nagyúr
válasz #13908480 #15420 üzenetére
Nem tudom, az otthoni PC-re is csak a Windows media player 11-t raktam fel, és látja médiaeszközként a telefont. A munkahelyi gépem nem látta
Az más kérdés, hogy miután több órát tököltem azzal, hogy XP-n működésre bírjam a dolgot, átültem egy Win7-es géphez, és kb. fél óra alatt adatot mentettem oda-vissza, rootoltam, és telepítettem a CM7-t...
(#15455) nat330: én lassan két éve egy Arctic fülest használok, nagyon megvagyok vele elégedve, és nem volt drága, kb. 4500 ft körül.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Csatlakozom a klub -hoz, megvan a Nexus 4 !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok jó estét jéé mennyi volt desire s felhasználó van ...Azt szeretném kérdezni ha cm 10.1 .0 ra frissitek kell a wipe dalvik és stb vagy elég ha csak autómatán frissit !!
-
Paca2
senior tag
-
Fromtropoja
csendes tag
CyanogenMod 10.1 -ben módosítható a szoftveres gombok sávjának a mérete?
-
TomPack
őstag
válasz Fromtropoja #15475 üzenetére
Nem. Tegyél fel crDroid-ot. Ő egy olyan rom, ami a gyári romot kissé módosító CM-romot kissé módosítja. Így belekerültek olyan funkciók is, amit a hivatalos CM-ból kihagytak, de azon a vonalon alapul, és beépülnek a frissitései is.
-
dergander
addikt
Beteszel egy Vice Cityt és azért már melegedni fog
-
zorromoto
senior tag
mivel lehetne azt is állitani hogy ne csak a frekit tudjam szabályozni hanem a magok számát is?Mint ha valamelyik kernel állitó app-ban láttam volna csak már nem emlékszem melyikben.
szerintetek csak 3G-vel folyamatos internetezéssel mennyit lehet üzemidőben kihozni? Én max 10-12 órát tudtam amiből durván 3.5-4 óra volt a kijelző idő
Xenon Hd ROM- semaphore kernellel. 384- 1200 mhz órajellel
Vajon a Crdoid ROM-al jobb lenne ?
[ Szerkesztve ]
-
danee576
csendes tag
Nekem alig melegszik.. Egesz nap figyelgetem de 40celsius fole nem nagyon megy vagy ezar melegedes ? Nekem HOXom volt ez nekem hűvös.
-
törölt tag
válasz zorromoto #15485 üzenetére
Még valamikor az r50 vagy r80 táján belekerült a franco kernelbe ez a funkció, de nem kézzel lehetett azt hiszem állítani, hanem konstans csak két magot használt, hogy kipróbálja mennyire jó energiatakarékossági szempontból. Nem tudom benne maradt-e, lapozgasd át a changelog-ot.
-
zezoka
őstag
Ma eljött először az a pillanat, hogy újra kellett indítanom a telefont hiba miatt (eddig amiatt nem indítottam még újra)!
Az értesítési sávot nem tudtam lehúzni, ezenkívül minden más működött. Jött egy ebay értesítés, jelzett, és azután nem tudtam lehúzni. De midnen más tényleg tökéletesen működött, szóval az ebay app kavart be szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest