Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
Más a 2 megközelítés. Az androidon ugye már telepítéskor kiírja, hogy az adott app mikhez akar hozzáférni, az az elv, hogy innentől a felhasználó kezében a döntés, hogy ezt elfogadja és használja az appot, vagy nem. Ez is jó lenne, ha a felhasználóknak lenne elég eszük. Akár egy önszabályzás is működhetne így, mert ha sokan nem raknának fel bizonyos appokat a sok engedély miatt, akkor a fejlesztők kénytelenek lennének módosítani, vagy az ilyen appok eltűnnének a süllyesztőben.
Ebből a szempontból a BB megoldása sem feltétlenül jobb (meg az új CM incognito mode sem), ugyanúgy a hülye felhasználón múlik, hogy bemenjen a menübe és beállítgassa ezeket az engedélyeket, márpedig az átlag júzer ilyenekkel nem foglalkozik.
Eleve fordítva kéne megközelíteni a dolgot: a letöltött appoknak alapértelmezetten minden legyen tiltva (semmi személyes adat, telefonkönyv, net, gps stb), amire nem adunk külön engedélyt. Persze így picit macerásabb lenen az élet.
Sőt, bizonyos alkalmazásokat (pl sms program, tárcsázó/telefonkönyv programok) csak úgy engednék a play áruházba, hogy ha a szoftver átesne valami komoly ellenőrzésen a google részéről, aki meg tud ennek felelni az jelen lehet a piactéren, aki nem, az meg ne akarjon az appjába mindenféle hozzáférést/engedélyt a személyes adatokhoz.
-
-
zorromoto
senior tag
skacok mit kell állítani ahhoz hogy ne menjen folyamatosan a 4 mag?A freki az ok.
-
Paca2
senior tag
válasz monyo1212 #15408 üzenetére
én CM alatt csak fényképezőgépként látom, akármit csinálok, minden telepítve van,hiszen fenn van a CM
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
barnam_
nagyúr
válasz zezoka #15409 üzenetére
Persze
Ahogy utánaolvastam, XP-n MTP módhoz Windows Media Player 11 kell. Feltettem, semmi.
Otthon XP-n ua. fenn van a WMP, ua. a Wug Nexus Rootkit drivereit használom, és a Nexus 7 és 4 is simán működik MTP módban. Itt meg csak "Google Nexus ADB Interface" néven hajlandó felismerni. -
noorbertt
őstag
válasz C.Brigante #15419 üzenetére
Különösebben semmit, sebezhetőséget talán...
Akkor ha nem a testre szabhatóság maradjak?
-
Worlon83
aktív tag
Valaki dobna 1 linket a CyanogenMod 10.1 Stabil fórumához?
(nem a ROM letöltési linkje érdekel, az megvan)
Én csak a Nightlies-hez találtam.[ Szerkesztve ]
-
-
zsoltiz
aktív tag
válasz noorbertt #15417 üzenetére
Biztosnág és stabilitás teintetében ugyanazt nyújtja, mint a gyári ROM (semmi fagyással, forceclose-zal vagy egyéb problémával nem találkoztam még, mióta cm10.1 nightly buildeket használok). A benchmarkok szerint picit gyorsabb, mint a gyári rendszer (antutu 20 000 pont körül), talán valmaivel jobban bánik az akksival, és -ami nagy előnye- jóval több benne a beállítási lehetőség. Én személy szerint azért szeretem, mert egy arany középút a gyári rendszer és az ész nélkül mindennel telezsúfolt custom romok között.
-
korpicschess
veterán
Azért remélem mindenkinek feltűnt, hogy w333 is csak azért vágott bele a Nexusba (vagy fog belevágni), mert bejött a hidegfront.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
gery2123
őstag
-
C.Brigante
veterán
válasz korpicschess #15426 üzenetére
nem csak azt tervezi, h mikor fog belevágni?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
w333
félisten
-
Paca2
senior tag
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
FearTomi
őstag
Jah, olcsóbb a Nexust nyomogatni, mint visszakapcsolni a fűtést a lakásba
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
forintuser
őstag
Nálam a kocsiban, a Nexus-t használom fűtés helyet..
Holnapkészítést vállalok.
-
FearTomi
őstag
válasz forintuser #15432 üzenetére
én a hátlapon sütöm a húst
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Olyan problémám van h a telon a kikapcs gomb lezárja és fel is oldja a kijelzot, viszont nem hozza be azt a valamit ahol ott van h kikapcsolása stb és képernyő képet se tudok csinálni.... De viszont mint írtam fel oldani és lezárni tudomMi lehet a baj?
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
korpicschess
veterán
válasz forintuser #15436 üzenetére
Én merülőforralónak használom.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
noorbertt
őstag
-
BDave
őstag
válasz noorbertt #15443 üzenetére
Pl. ClockWorkMod
-
jó-jó, ilyenkor nem melegszik annyira, de a hideg hátlapot ha kézzel megfogod, akkor eltörik.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Benex
senior tag
válasz forintuser #15439 üzenetére
Stock rom Van rajta, ha sokáig nyomom akkor csak lezárja a kijelzot ha elengedem
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
-
SÖ
addikt
Na ma én is megkaptam a droid bugot. Otthoni Wifi-n nem akart csatlakozni. Mindent próbáltam, utoljára hagytam az újraindulást - ami nálam nem egyszerű - az segített. Egyből kezdtek ömleni a frissítések. Firefox, Next, Tunel stb.
Ez random hiba, jó lenne ha az 5.0-ban már nem lennének ilyenek. De ahogy látom a 4.3 elmaradt.Nem csak hogy nem lassabb, de szerintem üzemidőben is sokat dob. A du. 30%, most 50-60% mire hazaérek. De kiszúrtam magammal, 10 karakteres kódot választottam, amit mindig be kell pötyögnöm, de nem bántam meg. Arra lennék kíváncsi, hogy egy jelszó őrző most összeakadna-e a gyárival. Mivel ha feloldom, mert használni akarom, megszűnik a védelem, ezért kéne pluszba.
Mindenkinek ajánlom a gyári titkosítást, mert ha ellopják, nem tudnak rebootolni, de semmit sem kezdeni a telefonnal. Így a bekapcsolt GPS futhat a háttérben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest