Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz asysoft #14888 üzenetére
Tegnap nyomkodtam vagy 3/4ed órán keresztül.Odaraktam egy s3 mellé...hát hogy ki a francnak jön be az a túlszaturált fos?Sose fogom megérteni.
De a nexus az pöpec.Egyre jobban tetszik.Jobban szeretem az élethü szineket.
A méret nekem pont passzol.Amúgy is imádom a nagy telefonokat, söt, ez még majdnem hogy kicsi.
Amiket felsoroltál, egyáltalán nem vészes dolgok.A cincogás, egyébként nem abból fakad hogy a wifi kapcsolódik?
Ne nézzetek hülyének, de a tabletem is cincog, ha megy a torrent rajta, és folyamatos az adatforgalom wifin keresztül.
Csak egy tipp.Bár még elég korai nekem itt ötleteket osztani.Visszaolvasgattam a vezeték nélküli töltös dolgot.Azóta már eltelt még egy kis idö, talán jobban kiforrottak a tapasztalatok.Jelenleg melyiket jaánlanátok?
-
Paca2
senior tag
én titaniummal állítok vissza minden adatott...
SXS-en volt h naponta többször is cseréltem romot
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Slukkica
őstag
válasz bodoraudio #14898 üzenetére
ROM az még nincs de kernel már van, tegnap óta
(#14900) sheratan:Lehet programidító icont kitenni a lockscreenre
Más kinézetet és icon elosztást simán meg lehet oldani egy másik Launcher elindításával amit egy adott dologhoz kötsz!
(#14903) BDave:Így ahogy mondod! A nandroid backup-ot sem másik rom-ra, sem másik telefon típusra nem lehet átvinni.
Erre a célre egy észszerűen beállított Titanium Backup-ot használok. Aminek a mentéséből, állítgatás nélkül vissza tudom tolni a cuccaimat. Elkezdve híváslista, sms, képernyők, widgetek ikonok, wifi jelszavak, bluetooth párosítások, fiokjaim + szinkronjai!! Nekem ez 79 db.
Ez előtti telefonom egy One X volt amire gyári sense rom-ra is hibamantesen nyomtam vissza a dolgaim és "laktam" be pár perc alatt
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok ! légyszi a kernelt hogyan kell cserélni, felrakni ? raktam rá egy cm -et .. és ahhoz melyik passzol ?
-
Slukkica
őstag
válasz bodoraudio #14907 üzenetére
Ment Hangouts-on
Szinte minden benne van mint a többi kernelben. Elég hosszú lenne felsorolni. De egyszer majd nekiállok
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz petipetya #14912 üzenetére
Persze, tudom én ezt. Sőt, én is szívesen használnék gyári droidot, csak jelenleg funkcionalitásban azért még jóval többet ad a CM, például megcsinálták rendesen benne a Quick Settings részt, meg van százalékos akku kijelzés, meg lehet állítani a launcherben alap dolgokat (hány képernyő legyen, legyen-e search bar, stb). Ha ezeket betennék a következő kiadásba, akkor nem hiszem, hogy szükségem lenne a gyárin kívül nagyon másra.
-
C.Brigante
veterán
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
szponzor
senior tag
OTG kábelen keresztül USB egér nem megy külső táp nélkül, ugye? Létezik olyan táp, ami nem 220-hoz kötött?
-
::Trunks::
senior tag
Na most jott meg a nexusom. Dobozos verzio,kaptam hozza tolto atalakitot. Viszont headszett nem volt benne. Az nem jar vagy csak engem rantottak le vele? Bontatlan volt a doboz.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
petipetya
nagyúr
-
z123456789
addikt
válasz ::Trunks:: #14917 üzenetére
Nem jár hozzá alapból
-
::Trunks::
senior tag
válasz petipetya #14918 üzenetére
Hat az komoly. Van itthon vagy 4, de 100k-ert azert elvarna az ember.
Masik: Valami jol mukodo youtuberol mp3ba leszedo progit tudtok.
Az S3-on volt valami ,de nem emlekszem a nevere. Tok gagyin nezett ki ,de tette a dolgat!::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
szponzor
senior tag
válasz korpicschess #14916 üzenetére
Távoli asztalt kellene használnom és könnyebb lenne egerésznem, mint érintőképernyőt böködni. Olyan megoldás kellene, amivel akár a buszon is megoldható lenne ez.
-
defy456
aktív tag
válasz ::Trunks:: #14917 üzenetére
Nem jár hozzá.
Nekem jól bekavart a nandroid nem olyan régen. A galériában eltűntek a backup készítés után lőtt fotók. Ezzel nem is lett volna baj, mert készültem rá. Viszont visszaállítás után ha csináltam akkor átfedésbe került 2 kép az új és amit a nandroid után a visszaállítás előtt csináltam. És ez annyi képnél megcsinálta ahány képet csináltam a két művelet között. Előképnek a régit mutatta, ha rámentem akkor az újat. Nehéz volt kiírtani a régi képeket, hogy ne csinálja ezt.
-
szponzor
senior tag
válasz ::Trunks:: #14921 üzenetére
KeepVid.com böngészőben nem megy?
-
törölt tag
válasz ::Trunks:: #14921 üzenetére
Mondjuk szerintem nem olyan nagy baj, hogy azt a hulladékot nem csomagolják minden mellé oda, amit gyári headsetként szoktak egyes gyártók értékesíteni. Nagyjából az 500Ft-os kategória.
-
okezsoke
tag
Még egy dolog, itt a nyári szezon. Használtok vízálló tokot? Van valami tuti ajánlatotok?
ELég hasznos lehet strandon, a légbuborék miatt az esetleges ütésektől is véd. -
winery
aktív tag
-
HardRic
addikt
Kis ömlengés pár sör után.
Ez a telefon annyira jó. Nem hittem volna, hogy emiatt alig fogom használni az iPadet. iOS-nél hatalmas gond, hogy nem tördeli a szövegeket a böngészőben, meg a többi írás is baromi pici a minin. A Nexus 4 simán kivált egy kis tabletet. Annyira kurvajó. -
-
törölt tag
Sziasztok, ma megrendeltem a fehér nexusom én is (cheer), esetleg valaki tudja hol tudnék venni fehér bumper-t rá? (Esetleg gyári előnyben)
Köszi
-
C.Brigante
veterán
Parszor feltettem magamnak a kerdest, van olyan bongeszo ami nem lagol gorgetes kozben? Kiprobaltam par100at de egy sem olyan! Valaki tud ilyet?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
TomPack
őstag
válasz C.Brigante #14942 üzenetére
Igen, van ilyen. A gyári android böngésző. Én többek között ezért tettem fel custom romot.
-
madoxx
aktív tag
Van már olyan fólia ami lefedi a lekerekített részeket a kijelző szélén?
(plusz pont ha nem jön le egy hét után ) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest