- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"HP lep top eladóvá vált ki kel cserélni az el lapot szalag hibás és nem ad képet üzletbe adom"
...a képeken a gép egyik sarka sz@rrátörve... mondjuk hogy mit kell cserélni, az nem derül kiMutogatni való hater díszpinty
-
-
-
KROK640
nagyúr
Öcsém is erről panaszkodik, hogy folyton, elkaphatóan hallgatózik a telefonja.
nekem a Honor V20 nem teszi... bár lehet, hogy azért sem, mert a wifi éllandóan ki van kapcsolva ha épp nem használom, a mobilnet meg csak akkor van bekapcsolva ha nem vagyok itthon és nincs wifi. A telefon élete 98%-át offline éli.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Nekem a Geforce Xperience imádja bekapcsolni a mikrofont az asztali gépemen. Mikor videókat csinálok, a mikrofon ki van kapcsolva, de rögzítésnél 2-3 naponta teljesen magától visszakapcsolja azt, hogy ő a mikrofonról is rögzítsen. Mindig külön ki kell kapcsoljam. (mér csak azért is bosszantó, mert ilyenkor a játék hangja, a hangfal miatt és a billentyűzet leütések miatt sokkal rosszabb minőségű lesz, mintha csak "belülről" venné. Nem egy, amúgy tök jól sikerült videót dobtam már el, csak emiatt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
válasz Trailblazer #93414 üzenetére
Az hagyján, de az itteniek meg velem!
Mutogatni való hater díszpinty
-
fatpingvin
addikt
válasz jozefgucci1 #93416 üzenetére
ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. az a kormánykerék nem tűnik praktikusnak a célfeladatra
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koko52
nagyúr
válasz fatpingvin #93417 üzenetére
Ha átalakították a lehajtást és +-90 fokot fordul csak a kormány akkor tökéletes. Na erre az esély nulla.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koby11h
őstag
válasz jozefgucci1 #93416 üzenetére
Elsőre telefonon olyan volt, mintha megolvadt volna a kormány...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
koko52
nagyúr
válasz fatpingvin #93420 üzenetére
Természetesen nem. Csak pályára alkalmas.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koby11h
őstag
Az olcsó Makita hirdetésekre ezt jött vissza:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a küldött adatok alapján a hirdetőt már beazonosítottuk. Illetékes munkatársaink megvizsgálták az esetet és megtették a szükséges lépéseket a kérdéses hirdetővel szemben.
Oldalunk csak a hirdetéseknek ad felületet, a termék valódi állapotára és az adás-vétel körülményeire nincsen rálátásunk.
Társaságunknak nem áll jogköré módjában, hogy feljelentést tegyen, de abban az esetben ha a hatóság megkeresi Társaságunkat, minden adattal segíteni fogjuk a nyomozást."
Ez a hivatalos válasz, a semminél ez is több. Elvileg nem is várható el más Tőlük."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #93423 üzenetére
"Illetékes munkatársaink megvizsgálták az esetet és megtették a szükséges lépéseket a kérdéses hirdetővel szemben."
A semmit.
De hogy esetleg a hirdetést törölnék, ara hivatkozva, hogy netről szedett képek? Mert amikor én korrekt termékfotót tettem fel, akkor helyből leszedtékMutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
Törölték minden hirdetését és minden felhasználót is.
Ahogy sorban rakta fel mi meg sorban jelentettük, úgy kaptam mindig jelzést, hogy vizsgálják, a végén pedig ezt.Nekem is volt hirdetésem, amit visszadobtak, de végül mindig fel tudtam adni amit szerettem volna.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
envagyok
veterán
A jófogás staffja hülyék gyülekezete, mert normális emberek normális hirdetéseit ki se engedik, ti. számukra elképzelhetetlen, hogy valamiből esetleg 2-3db is van az eladónak, és többszöri hirdet ha meg egyben teszem fel, akkor meg az a baj, hogy 1 termék egy külön hirdetésben szerepelhet
Plusz ez a 180 napos archiválásos hülyeségük, ilyen a világon nincs, csak kis hazánkban.
Nem csoda, hogy haldoklik, alig tesznek fel új hirdetést, szar az értékelési rendszere, tele van csalóval, lebutítják a képeket, eltűnnek a régi beszélgetések ..
Ha így folytatják, hamarosan húzhatják a rolót, mert a FB és a vatera is ezerszer jobb.
Egy előnyük van, bár horror áron, az utánvétes háztól-házig -
BiP
nagyúr
válasz koby11h #93430 üzenetére
Ja, nem is azért, mert egy átlag használt szőnyeg nem lenne jó a kutyának feküdni, játszani, rágni.
Csak konkrétan ez.
Aki egy ilyen széthasznált szőnyeget 50e-re értékel, ott gond van az értékrendjével és a rendről, tisztaságról alkotott képével.
No, ezért nem adnám oda a kutyának, még a végén elkap valamit. -
koby11h
őstag
válasz envagyok #93431 üzenetére
Ez sokszor attól függ, hogy a hirdetésed kihez kerül. Volt nekem is olyan, hogy több különböző termék egy hirdetésben is átment és megjelent.
De volt olyan is, hogy kifogtam egy Yossarian-t, aki önhatalmúlag cenzúrázta a hirdetésemet és csak harmadszorra sikerült feladni..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz envagyok #93431 üzenetére
Ennyi
"Egy előnyük van, bár horror áron, az utánvétes háztól-házig"
Azt meg nem merem bekapcsolni, mert amilyen fogalmatlan arcok használják, tuti bebuknám a díját.@ham : Biztos érne ennyit kevésbé rongyosan... de így gyújtósnak nem túl jó
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
törölt tag
Az volt már, hogy valaki egy törött motorháztetőt árul pénzért?
Kinek, hova, mihez? -
BiP
nagyúr
válasz homerhamm #93444 üzenetére
Itt valami susmust érzek. Éles képek, látható rajta a termék, és nem az udvaron van fotózva a disznóól mellett egy betonra terített szőnyegen. Gyanús, felettébb gyanús
És még a leírás is viszonylag értelmezhető. Gondolom a patyi box az party box akar lenni, sima typo-nak elmegy.
Bár kicsit drágállom. Ennyiért luxusvillát kapok Floridában. -
válasz envagyok #93443 üzenetére
Ja, csak valahogy nekem meredek a Jófogáson írogató arcokból kiindulva, hogy ezek tényleg átveszik és kifizetik amire csak rányomtak. Egyáltalán pl. meg tudja-e adni a címét, meg ilyenek
Szóval marad a hülyefilter, és üzenetváltás, stb. után viheti.Mutogatni való hater díszpinty
-
homerhamm
addikt
válasz Trailblazer #93448 üzenetére
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest