- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
válasz norbert1998 #12251 üzenetére
Vagy tükörmagos
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
djculture
félisten
válasz norbert1998 #12251 üzenetére
Az ilyen hirdetési oldalak arról híresek hogy pontos típus van kiírva. Mint a múltkor kivolt írva hogy nagy barna auto eladó kecskére disznóra cserélhető.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz norbert1998 #12256 üzenetére
Jófogáson volt de elég gyorsan el is tűnt, azt már ők se bírták mert igazi paraszt verzióban volt írva.
-
djculture
félisten
válasz norbert1998 #12259 üzenetére
Azért mindig van légy ami rácsap a sz@rra..
-
djculture
félisten
válasz norbert1998 #12261 üzenetére
Én már ezeket egyből reportolom, persze értelme nem sok van max írnak hogy vették és majd ránéznek köszönik.
-
veterán
Egyébként nagyon találó az oldal neve.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
norbert1998
nagyúr
válasz szabogabor10 #12263 üzenetére
amúgy igen
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézzetek rá a "Minyon imádóak közössége" FB oldalra. Azt is ez csinálja, és szivatja a népet, meg gyűjti a lájkokat.
Live-Die-Respawn
-
TaaT
nagyúr
Mennyi buta ember van facén
"Osztva en megnyernem a tv t orulnek neki mert a fiamnak ijen tv t adnek karacsonyra neki merr nem tok venni sajnos mert segeny vagyok ezert akarnam eszt meg nyerni"
Give them hell Ukraine!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz norbert1998 #12266 üzenetére
A TV-s se rossz:
"Ha igen Lájkoljátok a Minyon imádóak közössége oldalt osszátok meg ezt a bejegyzést és írjátok kommentbe, hogy mire használnátok elsősorban ezt a tv-t!
Én mondjuk grillezni. Vagy körmöt reszelni.
Na jó offot befejeztem.
Live-Die-Respawn
-
seniman
veterán
Kedvenceim az "emlékszel XY-ra,ebből-abból a sorozatból,valóságshow-ból?nézd meg most" című posztok.Katt után kötelező lájk és megosztás a tudatlan összes ismerősének nagy "örömére".
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
válasz Depression #12270 üzenetére
Én nem fáradok ilyesmivel,tudom hogy az összes ilyen poszt kamu.Meg amúgy sem izgat a magyar celebvilág sorsa,a holdra lőném ki az összeset
-
válasz T_Stark #12240 üzenetére
Nemrég hasonló sztori velem is: hetek óta keresek valamit itt az aprón, mire végre valaki feltesz egyet egész jó áron. Nem régi tag, nehány pozitívval. Egyből lecsapok rá, semmi alku, viszem a cuccot. Időpont, helyszín lebeszélve másnapra, minden ok. Én örülök hogy végre meglesz az árú hosszas keresgélés után. Nem tartott azonban sokáig az örömöm mert két óra múlva jön egy privát hogy "bocs eladtam másnak".
-
jookomak
őstag
Ugyanaz a két telefon, csak gondolom anyu másik asztalán, másik terítővel fényképezve: [link]
-
ViZion
félisten
válasz jookomak #12274 üzenetére
De ilyen retard embernek (igen, ekkora paraszt vagyok, h a helyesírása és a francos posztjai alapján így megítélem ) mi a francnak a sok lájk? Pénzt kap érte? Vagy mi a bré értelme van?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
wolfman
veterán
Mi a különbség a postán maradó küldemény és az ajánlott között? Pontosabban az ajánlottnak mi a lényege?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz #25583896 #12281 üzenetére
pfff... fasza. Mondjuk aki ilyen szarságokra lájkol, azzal nincsenek beljebb szerintem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
wolfman
veterán
Na jó csak most vettem memóriát és mondtam az embernek hogy legyen postán maradó. Azt mondta végül csak ajánlva adta fel, mert az biztosan a kezembe kerül. Na jó, de hogy adta fel ajánlva ha csak a posta címét adtam meg neki, a sajátomat nem? Ajánlottan fogom felvenni a postán?
-
ViZion
félisten
válasz wolfman #12286 üzenetére
Igen. A kettő nem zárja ki egymást. Bár úgy tudom postán maradót nem lehet minden esetben kérni.
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Speed® #12289 üzenetére
"A postai szolgáltató-helyre címzett és ott kézbesítendő („postán maradó”) küldemények címadatainak a címzett nevén kívül tartalmaznia kell annak a postai szolgáltató-helynek a nevét és az irányítószámát, ahová a kézbesítést kérték."
Tehát Wolfman-nak ugyanúgy postán maradó levele fog érkezni, csak ezt a feladó nem tudja.
Amúgy ezt miért itt beszéljük meg? [link]
Give them hell Ukraine!
-
SUPREME7
addikt
Mert a moderátor a hülye ha előre utalsz 65K-t
Bele se merek gondolni, mennyi embert b@sztak át karácsony előtt.
Kellemes ünnepeket
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz seniman #12294 üzenetére
Ren lehet mosolyogni,meg rohogni, de azok a felhasznalok, akik sok-sok penzt utalnal elore, vaktaba, komolyrn elvarnak hogy ezt tegye a moderatori garda. Vagy minimum fizessuk ki neki (marmint a prohardver informatikai kft, vagy a moderatorok, vagy maga parci) azt a penzt amit elutalt, mert ot atvertek. Es momdom ezt teljesen komoly elvaras, amolyan minimum lenne szamukra. Meg az is alap, hogy a ph tegyen feljelentest (lol, jogalapja sem lenne hozzá). Nehany usernek tenyleg nagyon elgurult a gyogyszere.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
seniman
veterán
válasz Depression #12296 üzenetére
Kevés magyarországi számlával lehet a paypalt párosítani.Na meg a tudatlanok azt is átb@szásnak hinnék,mivel azt sem tudják,mi az.
-
föccer
nagyúr
válasz Depression #12296 üzenetére
Hát, ezt nem tisztem megítélni, hogy mit kellene és mit nem.
Nem használom sem a pay-palt, sem az aliexpresst, de valamilyen refound rendszerre gondolsz, ha jól sejtem. Ezzel 2 problémát, nehézséget látok. Egyrészt ehhez az adás-vételbe a Prohardvernek jogilag bele kellene lépnie, hiszen rajta keresztül kellene folynia az üzletmenetnek, pénznek. Nyilván semmi közöm az oldal üzemeltetőihez, így csak és kizárólag magán véleményemet írhatom meg, de kötve hiszem, hogy a tulajdonosnak bármi ilyen terve lenne. Egyrészt temérdek cash fow-nak kellene rendelkezésre állnia hozzá, másrészt meg olyan kérdéseket vetne fel, hogy a garanciális ügyintézést, kinek kell intéznie, akkor ki adott el, kinek mit. Egy milliárdos cég megteheti, hogy kiépít egy ekkora rendszert, de hiába a PH az ország egyik legnagyobb online sajtó orgánuma, nem hinném, hogy erre erőforrása lenne.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
wolfman
veterán
Az lenne az alap, hogy ha egy eladó picikét is furcsa viselkedést vesz fel, akkor hagyni a fenébe és nem venni tőle semmit. Csak sajnos az emberi inger az, hogy akkor is erőltessük a dolgokat ha már nagyon necces minden.
(#12296) Depression: Most nem akarom a PH vagy HA tagokat hibáztatni, mert így is a HA az egyik leghasználhatóbb online piaci oldal (legforgalmasabb), de gondolod ha évek alatt nem tudtak egy értelmes, logikus értékelési rendszert kitalálni és megvalósítani, akkor a paypal dolgot be tudnák integrálni még a rendszerbe? De mondom, semmi ellenségeskedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest