- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke72
aktív tag
válasz lezerpiramis #29550 üzenetére
Procin ha észrevennéd lassabb csodálkoznék én nem vagyok annyira otthon benne viszont van olyan jó mint z10 és a 1.5G ram sem mérvadó.Akksit ki lehet cserélni,gar időn belül szakszervíz utána akár máshol is.
Kijelzőben pedig egyáltalán nem hátrány az 5"Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
MittuDomain_
őstag
válasz eventus #29523 üzenetére
Időjárás: yr.no [A norvég meterológiai szolgálat appja, még az életben nem találkoztam ennyire pontos, megbízható információkkal. Budapesten 5 perc pontossággal jósolja a havat, esőt, szelet..., külföldön sem hagyott cserben soha. Plusz hatalmas területalapú adatbázis. A Somlóra gyakran járok, külön hozzáfér és megjeleníti a hegy tetején lévő és a környékbeli falvakban működő mérőállomások értékeit. Webcam hozzáférés világszinten. GPS alapú előrejelzés. /ezt sok másik is tudja, csak nekem nem mindegy, hogy megmondja, mi van Lágymányoson, Kőbányán, Csepelen.../ Egy köpönyeggel szemben mondjuk max 10 napos előrejelzés van, de szerintem 7 felett már minden jóslás.]
Telekom: az app lényege pont az, hogy ne kelljen a mobil böngészőjéből belépni, ha kíváncsi vagyok, mennyi netem van még, mennyi telefonáltam, hogy áll a hónap hátralévő része. Gyorsabb, kényelmesebb, egyszerűbb. Nem kicsit.
Sky map: androidos beidegződés, teszek egy kísérletet a Startracker-rel is
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
lezerpiramis
őstag
válasz ferke72 #29551 üzenetére
Nem a kijelző a gáz (a felbontás se nagyon érdekel, nekem a 320x240 is jó volt a 8520-as idejében ), hanem a készülék mérete. A Z10 ideális, Z30 volt nálam többször is, azt annyira nem szerettem a méret miatt. Bár lassan az 5 hüvelykes kijelző már mininek számít
Z3-at még sose próbáltam, nálam ezek mennek 1 nap: 4 email-fiók (1 push napi 40 levéllel kb., 1 30 percenként, 1 2 óránként, 1 pedig manuálisan szinkronizál), FB, LinkedIn, GTalk, BBM, napi néhány hívás, 1-2 sms, 2G lockon mindez, illetve napközben Wi-Fi-n van a teló (BT, GPS, NFC kikapcsolva). Így általában elmegy egy napot, csak hát vannak vidéki túrák + keményebb 24 órák, és akkor már necces a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Lui82
tag
Helló
régen voltam már a fórumon, stl 100-1 esetén még mindíg előfordul akkukalibrációs probléma vagy már megoldódott? -
nagyúr
válasz l.sebestyen #29555 üzenetére
Ez a probléma akkor fog megoldódni rendesen, ha majd az unokáink a Blackberry múzeumban olvassák a kiállítási tablót a 100-1 Z10-ről.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Lui82
tag
válasz l.sebestyen #29555 üzenetére
És létezik olyan 100-1 -es aminél nem jött elő?
Akitől venném állítja,hogy soha sem volt ilyen problémája. -
icezozo
addikt
válasz lezerpiramis #29560 üzenetére
nalam is van stl100-1 es semmi gondja ! ( felesegem hasznalja es igen elegedett vele)
http://qwankido.hu/
-
Lui82
tag
Akkor marad a 100-2 vagy még kicsit gyűjtök és z30.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz lezerpiramis #29562 üzenetére
ez jó volt
-
Coc@s
őstag
válasz icezozo #29561 üzenetére
Nekem is van 100-1 es Z10-em.
Nekem annyira jött elő, hogy 5-10% körül kikapcsolt.
Egy idő után kicseréltettem. Ez is hasonló. DE.
10.3.1-el van annyira jó az üzemidő, hogy tökmindegy hány %-ot mutat a kijelzés, bőven végigbírja a napot.
Innentől meg nem érdekel, hogy 5-10 % -ot írna, amikor kikapcsol!18 éve itt
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hátha valakinek van valami ötlete, javaslata a problémámra. Van egy BB Z10 STL-100-2 típusú telefonom, ami valamiért megadta magát. A készülék korábban párszor magától újraindult. Az egyik töltést követően elfeketedett a kijelző, a telefon felforrósodott és azóta nem kapcsol be. Két akksival is kipróbáltam a készüléket de nem működik(mindkettő eredeti gyári, a töltő is) Más gyári BB töltőkkel is próbáltam. Mikor töltőre teszem világít a piros LED, de bekapcsolni nem kapcsol be. Egyszer sikerült elérni a BB logóig, majd elkezdett betölteni, de néhány százalék után tűzforró lett és rögtön kikapcsolt.
Van valami tanácsotok ezzel kapcsolatosan? Szerintetek mi lehet a probléma?
Magam tudok vele valamit alkotni? Vagy van kimondottan ajánlott Z10-el foglalkozó szerviz/ember itt a csapatban?Köszi
-
sodrac
csendes tag
Srácok, sürgős segítség kellene.
(tudom, keresés, visszaolvasás,etc, de enélkül most nem tudom végezni a munkám, ezért az SOS)Olyan gondom van, hagy a Z10-em naponta többször eldobja az adatkommunikációt. Hiába állítom be az APN-t (Telenor), hiába állítom a hálózati módot 2g-3g-re, hiába állítom a hálózatválasztás módját automatikusra naponta többször is be kell írnom az APN-t és utána újra indítanom, hogy lássa a hálózatot és működjön, mert valamiért mindig elveszti az egész beállítást.
STL-100, teljesen független.
Mi lehet a bibi?Köszi: sodrac
szabadban és konyhában főzni, közte pedig tűzni...
-
sodrac
csendes tag
Amit elfelejtettem: STL-100-1, szoftver 10.2.1.3062
szabadban és konyhában főzni, közte pedig tűzni...
-
DeerDawe
tag
Blackberry Classic partneronál 123.000 Ft.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
gbutcher
tag
Sziasztok!
Csináltam egy nagy marhaságot, aminek az lett a vége, hogy a simkártya alatti kis lábakat kitörtem a telefonban.
Szerintetek ezt bármilyen szerviz meg tudja javítani?
Help! -
Orgi
addikt
Az gondolom nem normális, ha rámegyek a menüben a "Játékok" ikonra és folyamatosan a "Hiba történt. Próbálja újra. (SC_HTTP_SERVER_ERROR)" üzenet fogad
-
gbutcher
tag
válasz Polarstar #29576 üzenetére
T-mobilra gondoltam, már csak a gari miatt is. Ritka alkalmak egyike hogy pont ma voltam Pesten.
Bár ismerve a T és a BB kapcsolatát, bármilyen hibával kapcsolatban cserélték a telefont gari esetén. Kérdés hogy saját hibám miatti javítást vállalnak-e? Ha nem, akkor tényleg mehetek Pestre egy jó fajta szervizbe. -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Hol tudom beállitani hogy a szövegbevitelnél ne adjon ki hangot a betük nyomkodása ,
-
teo77
őstag
Sziasztok! Melyik verziójú rendszer a legfrissebb jelenleg? Magyarországon,persze. Blue mobile-os vagyok. Független a készülék. Nekem 10.2.xxx van.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
eventus
veterán
-
Coc@s
őstag
válasz eventus #29589 üzenetére
Nem tudom miért, de nekem ezekkel sincs több gondom, mint a korábbiakkal.
Sőt, a 100-1-es Z10-el nekem rosszabb volt a 10.3.0-s sorozta, mint a 10.3.1-es.Szeptemberben jött volna, de inkább majd 10.3.1 lesz, valamikor, egyszer csak, talán idén...
Talán február. (Vagy később...)
18 éve itt
-
eventus
veterán
10.3.1.2072 simulator elérhető. Leak is jön hamarosan
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
Itt a Leak is: [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest