- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haaszkrissz
csendes tag
Feltettem a legújabb leaket, eddig minden rendben van. Úgy tűnik a készülékfigyelés is működik, ami az előzőnél teljesen halott volt nálam.
-
commanDOS
senior tag
Na hosszas nyűglődés után vettem én is egy (használt) Z10-et. Eddig jónak tűnik. 10.3.0.738 van rajta.
Az eladó szerint ez így volt, ő nem nyúlt hozzá, nem is ért hozzá. Ahha.. na mindegy, nem firtatom.
Vannak benne ügyes dolgok, de egyes helyeken határozottan instabil még. Fagyás nem volt, lassulás se, de csinált pár hülyeséget (partnerekhez nem tudtam fb profilt kapcsolni, mert egy kezelhetetlen oldalra vitt mindig), ami egy újraindítás után elmúlt. Bekapcsoltam, hogy vízszintes felületről felemelve oldja a képernyőzárat. Jópofa, de érdekes módon ez sem mindig működik. Giroszkóp és az összes szenzor a tesztek szerint rendesen működik.[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
commanDOS
senior tag
válasz eventus #29605 üzenetére
Igen, én is arra akartam utalni, hogy érezni még a döcögést, de biztos vagyok benne, hogy, ha kijön a hivatalos, akkor király lesz.
Apropó: olvastam, hogy ebben lesz valami akksi kímélő alkalmazás, amivel töltöttségi szint függvényében állíthatom a kijelző fényerejét és a processzor órajelét és egyebek. Ezt egyelőre nem találtam meg, vagy ebben a hackelt változatba még nem is került bele.[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
eventus
veterán
válasz commanDOS #29606 üzenetére
Az a 10.3.1-ben lesz. Ha nagyon használhatatlan, akkor tegyél fel egy 10.2 romot, utolsó hivatalos az jó: 10.2.1.3442. BlackBerry Link letölt és készülék szoftver újratöltése. Előtte a készülékben csinálj egy biztonsági adattörlést. Akksi legyen feltöltve.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #29608 üzenetére
Egyébként lehet, hogy az előző tulaj is vette, és ezzel vette.
(Ha van bennünk egy kis jóindulat.)No, a Z10-re most csomagolódik ki, a Z30-at meg húzom lefele.
Lehet, hogy még mielőtt lefekszem aludni (éjfélre megyek egy kicsit dolgozni - még jó, hogy nemrég értem haza), addig rá kéne nyomatni.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
DeerDawe
tag
Eddig hibátlan a .2072-es leak. Különbség talán annyi, hogy szerintem gördülékenyebb az előzőhöz képest.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #29612 üzenetére
Most bootol, aztán belakom kicsit.
Nekem eszembe se jut egyébként róla az android, max. akkor, ha esetleg egy droidos app bekavas netán.
Bár az utóbbi időben már csak a WAZE került föl rá.
Viber, FB, ... hanyagolva a BB-ről!18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #29614 üzenetére
Én már sem a droidra, sem a 10.2-re nem is emlékszem!
18 éve itt
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az a poén hogy tegbap jött meg az új telefonom amiot egy webshopbol rendeltem és ami szoftver van rajta az a 10.3.1.747 . Nem az elsö z10-em régebben volt már csak vissza tértem hozzá . Tisztában vagyok vele hogy a bolt rakta fel a szoftvert csak érdekességkén közlöm . A készülék ujnak tünt a foliák rajta voltak és a töltö illetve a kábel meg a füles is be volt csomagolva . Az elölapján nem volt rajta a folia de attol még ujnak tünik , a hátlapján viszont rajta volt . Jelenleg még ismerkedek a 10.3-al de egyenlöre nagyon tetszik . Egy dolgot hiányolok belölle hogy az alkalmazásokat nem tudom áthelyezni az sd kártyára illetve nem hiszem hogy onnan müködnének . Jó lenne az alkalmazásokat oda is lehetne telepíteni .
[ Szerkesztve ]
-
szeky81
tag
Előfizet-e valaki itt a Telenornál a BIS-re? 2100 Ft, 150MB/hó. Azért kérdem, mert a mostani 500 megám nem igazán elég és ha fentebb lévő előfizetésre váltanék akkor ugyan ennyit fizetnék kb 5000 Ft-ot. Csak ugye a BIS-nél van adat tömörítés. Így lehet elég lenne így is nekem.
szódabikarbabónábó'
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #29626 üzenetére
Így van. Ez nem Droid menedék..
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
Pár napja vettem észre, hogy görbe a Z10-em. Asztalra fektetve neteztem és billegett. Probáltam több sík felületen is, és mindenhol billeg. Hátlap a helyén. Kijelzövel lefelé is billeg egy picit. Valaki hallott/látott hasonló Z10 flex telefonról? -
RoliApu
újonc
Fényképezéskor az új képeket vissza tudom nézni, amíg a fényképezőgépet be nem zárom. Miután a fényképezőgép alkalmazást bezárom, a képek mappában az újonnan készített képek sehol.
Restart után megjelentek az addig keresett képek.... -
PHenis
senior tag
válasz l.sebestyen #29630 üzenetére
Trénél vettem újonnan. Egyszer esett le még az első héten ahogy megvettem. Érdekes ez a görbület, mert az üveg felöl is görbe...
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
Coc@s
őstag
Nem megy olyan jól a Samunak szerintem, hogy erre valóban legyen pénze, no és sajnos a BB-nek sem megy annyira - bár jó lenne - , hogy ha nagy gáz van Samuéknál, akkor a BB legyen a megmentő.
Bár egy másik láb lehetne éppen, de remélem, erról valóban szó sincs.
Így is már túl droidos lett a BB10!18 éve itt
-
PHenis
senior tag
-
minek?:S
őstag
Üdv
Lenne egy sürgős kérdésem. Ha osztok mobilnetet akkor hol tudom megnezni/beallitani, hogy fizetős e?
(nyelvtant ne nézzétek, most keltem. remélem érthető voltam)Üdv.:M.
-
kovi831
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem:
1.Meg tudná nekem valaki mondani, hogyan kell hangot felvenni a telefonnal?(pl. ha telefonálok azt szeretném rögzíteni, vagy csak ugy simán)
2.Miért van az, hogy néha nem menti el a neveket a sim-re? Van olyan név amit egyszerűen beírtam és nincs benne.
Volt olyan is, hogy korábban beírt neveknél(simre kb. 5db) volt ugy h nem találta meg, nem volt meg benne csak többszöri újraindítás után.3.Total Commander-be nem jelenik meg a betűjel, intézőbe is csak hálózati meghajtóként van jelen.Korábban mindig látható volt.
Szoftver lett rajta fríssítve, de nem tudom melyik volt előtte.Most 10.2.2.932 van rajta, oprendszer verzió száma:10.2.2.1531
-
hampidampi
senior tag
válasz kovi831 #29645 üzenetére
1. Diktafonként érdemes a Remember alkalmazást használni. Ott pedig alul Voice Note gomb. Hívást rögzíteni csak külső alkalmazással tudsz, de ezek mind úgy működnek, hogy csak a kihangosított beszédet veszik fel. Tehát gyakorlatilag azok is csak diktafonok.
3. Menu/Settings/Storage and Access/USB Mass Storage-t állítsd on-ra, akkor fogod látni az SD kártyát mint meghajtót. Ilyenkor viszont a belső memóriát nem látod.
-
steyer9094
tag
válasz eventus #29647 üzenetére
Én a kérdést sem értettem, te legalább megfejtetted
Panasonic EB-GD50 - Nokia 5110 - Nokia 3210 - Nokia 3310 - Nokia 3650 - Nokia N70 - Nokia E51 - SonyEricsson Xperia mini pro - Blackberry 9800 Torch - Blackberry vbQ10 - Blackberry Passport SE - Nokia 3 BBM pin ATTI79
-
RoliApu
újonc
válasz l.sebestyen #29635 üzenetére
STL 100-2 hivatalos Os, és android appok nélkül, semmi mókolás....
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest