- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz DeerDawe #29849 üzenetére
Nekem is jobb lett a mostanival, mint a korábbival volt, de azért oda kell figyelni ennél is.
Nem mindig fókuszál magától, csak ha direktben rányomok.Nekem is ugyan ilyen. A hátsó kivágást leszámítva.
Neked nincs kivágva?
Igaz, eredetileg az enyém sem volt.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
zolion01
tag
válasz l.sebestyen #29855 üzenetére
Vissza fogom tenni a gyárit. Több fórumot is végé néztem, rendszerint szoftver frissítés után jött elő a hiba, viszont érdekes módon keveseknek oldotta meg a downgrade, rendszerint szervizben kötött ki. Majd írok mi lett.
-
anyucika
tag
Srácok ilyet honnan bírok beszerezni a Z10emre? dbrand nem igazán frankó :/
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Sos!
Nem akár tölteni a bb!
Semmi baja nem volt, most 15%, két toltore dugva is csak villog hogy tölt, nem tölt, tölt, nem tölt.
Akku ki-be volt, vele együtt restart is. Sw legfrissebb hivatalos, nem leak, 1.2.3062. Stl100-2.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz ferke72 #29868 üzenetére
Közben megoldódott. nem tudom, mi volt a ludas, de egy normális töltőről ment. utána pedig egy Nokia külső akku felküldte 60%-ra. De nem tudom, mi lehetett vele. A csatlakozó jó, nem törtem ki, vigyázok rá, szeretem a telefont nagyon.
Mindenesetre most jó, de azért jól rámijesztett.Ha már baj volt vele, ezt is megkérdezem: Mostanában azt csinálta, hogy csináltam vele egy képet, és utána nem volt a galériában, csak kb 5 perc múlva. Valakinek volt ilyen gondja? Mikor jön már a hivatalos 10.3.1?
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Coc@s
őstag
válasz KSparrow #29869 üzenetére
Ha már baj volt vele, ezt is megkérdezem: Mostanában azt csinálta, hogy csináltam vele egy képet, és utána nem volt a galériában, csak kb 5 perc múlva. Valakinek volt ilyen gondja?
Olvastam már hasonlóról.
Leaket használsz?Mikor jön már a hivatalos 10.3.1?
A CB-n ma megjelent a holnapi dátum.
De ott is kétkedve fogadják.
Meglátjuk holnap este, valakinél elkezd-e OTA frissíteni!?18 éve itt
-
Arminnn
csendes tag
Hello
BB Z10 gyàri visszaàllitàsa útàn ezt a hibaüzenetet kaptam:
bb-10-0015
Tapasztalt màr valaki hasonlot,esetleg vmi megoldàs erre?
Elöre is kössz. -
DeerDawe
tag
Nem tudja valaki, hogy ezt mikkel lehet megcsinálni?
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
zolion01
tag
Sajnos kamera hiba.
Hiába a gyári visszaállítás, totál adattörlés, a homályos kép maradt.Valaki cserélt már modult? Vagy tud szervizet ahol ezt elvégzik?
[ Szerkesztve ]
-
commanDOS
senior tag
válasz Polarstar #29845 üzenetére
Szerintem a transform shell-nél nem kell jobb a z10-re. Normális tapintású, nem ez az undorító fényes, zsíros szilikon, védi a készülék sarkait is, de az oldalaihoz szabadon hozzáférsz. Nyilván magát a telefont még mindig jobb kézbe venni, de sajnálnám tok nélkül hordani, a kihúzhatós tokok meg szerintem kényelmetlenek, ráadásul ha a kezemből ejtem ki, semmit sem ér, csak a zsebemben karcolódik kevésbé.
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
Coc@s
őstag
-
lackok
csendes tag
Én simán párosítottam a BB-t a Youtube fiókommal. A TV Youtube menüjében ad egy kódot vagy QR kódot. Ezt beolvasva vagy bemásolva a Youtube.com/pair weboldalon lehet párosítani a két eszközt. Inne től ha a TV-n el van indítva a Youtube alkalmazás akkor át tudom irányítani ide a telefonon lévő youtube-os lejátszásokat. A telefont utána ki is lehet kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz lackok #29886 üzenetére
Tudom, maradi vagyok, de nem teljesen értem, hogy ez mire jó.
Mármint az, hogy ha a TV-n is ott a YouTube, akkor minek a telefonról átirányítani?
Abban - csak a saját szempontjaimat nézve - még látnék rációt, hogy ha a TV magában nem YouTube-képes, akkor valamilyen úton-módon a telefon adatkapcsolatát felhasználva nézni a TV-n a YouTube filmeket, de ha a TV eleve tudja...akkor minek?[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
Eszerint lehet még várni a hivatalos OS-re.
18 éve itt
-
sasa134
addikt
Hogy érted?
A Classic ma elkezdi megkapni azt a 2072-t, amit elvileg minden egyéb teló is meg fog kapni. Ergo nekem ezt azt sugallja, hogy ez az update kész. A logika szerint ugye a Classic kapja meg először az update-et mivel ők már 10.3.1-en vannak, utána pedig...jönnie kéne a többi telónak. Ez a hír az én olvasatomban nem mondja azt, hogy várnunk kell, legalábbis nem tovább, mint eddig gondoltuk (február ).Avanti Roma
-
Traianus
tag
STL100-1-hez melyik leaket ajánljátok?
-
lpburny
tag
Hát ha ilyen lesz a végleges, akkor én rakom vissza a 10.2.1-et. Nekem sokkal lassabbnak tűnik, sokszor megröccen a navigálás a főképernyőn, vagy egyéb ablakmozgatásoknál. A böngésző meg rengeteg oldalnál elég komolyan laggol-akadozik görgetés közben, sőt némely emailnél még rosszabb. A galéria is szokott mókázni. Nálam rengeteg kép van, és néha össze-vissza dobál a képek görgetése közben, a gyorscsúszkát tologatva sem oda "rak le", ahol elengedem Mindez tiszta telepítés után. Másnak is van ilyen?
Ja igen, a böngésző görgetés újraindítás után megoldódik. Gondolom valami memória túlcsordulás lehet az oka..
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #29896 üzenetére
És már űsachesivel letölthető a hivatalos.
Kód: 302 720
Én este teszem rá. a Z30-ra.18 éve itt
-
l.sebestyen
senior tag
nekem erre a kódra nem dobja fel, gondolom az ország (302 Canada), 720 pedig a szolgáltató kód igaz?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Z10-re is kérünk.
20 éve a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest