- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blooben
csendes tag
Sziasztok!Ma lefrissítettem a rendszert 10.3.1-re.Egy gondom lenne, hogy kikapcsolt automata elfordulásnál az alkalmazások és a hub is fekvő módba áll át.Ez mitől lehet és hogy lehet kikapcsolni?Bekapcsolt elfordulásnál nincs ilyen probléma, normálisan működik.
-
room303
tag
válasz kalmanahos #30608 üzenetére
küldtem privát Gmaps témában
-
ventorbe
csendes tag
Sziasztok!
Z10-en próbáltam ma frissíteni a rendszert 10.3.-ra, szépen le is jött az 1 gigás fájl, majd állítólag fel is telepítette, ezután újraindult a készülék, nem kapcsol be és azóta a LED folyamatosan vörösen villog (2 villanás - szünet - 4 villanás), esetleg valakinek van ilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a segítséget!
-
sasa134
addikt
válasz MIFtIli #30707 üzenetére
Hmm..
BlackBerry worldben frissíts minden appot.Ott kell lennie a szürke kis mikrofonnak a jobb felső sarokban a (.) gombon.
Lehet a földgömb ikonnal elkapcsoltad a kiosztást. Nem tudom.@ventorbe
Akku ki-be 5 percre. Majd bekapcs. Ha hibát ír ki, akkor pc, BlackBerry link, készülék szoftver újratöltése. Jah és lassú a boot, türelmesen várd ki.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
K e n y a
tag
Sziasztok!
A régi Snap felmegy az új rendszerre, vagy van a 10.3-ra is? Az Amazon várakozáson alul teljesít sajnos...[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
Gymnova81
tag
SZiasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy akárhogy próbálom a Link-el összehozni a telefont egyszerűen nem akarja az istennek sem az igazságot. Csatlakozó telefonba be, Link elindul, de nem tudok másolni rá se zenét, se képet, videót, sem pedig dokumentumot. ha szinkronizálni szeretném akkor meg csak kiírja hogy szinkronizálás, meg hogy ne válasszam le a kábelről a telefont , de semmit nem csinál. Egy órán keresztűl csak az látszik hogy ugyan próbálkozik, de nem tölt semmit..... Alul pedig kiírja hogy csatlakozási hiba. Újracsatlakoztatom és akkor sem műkszik, pedig a kábel jó.Ez a probléma megvolt 10.2-vel is (gyári), és most a 10.3.1-re (gyárira) való frissítés után is. A 10.3.1-re való frissítés után, még egyszer lecsutakoltam mindent egy készülékszoftver újratöltéssel, és mégis fenn áll a hiba. Mi lehet a gond? -
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Most tettem fel a hivatalos 10.3-at a T-mobile-os Z10-emre. Amikor bekapcsolom a forgatási zárolást elfordul a telefon kijelzője, de nekem állítva kellene, hogy maradjon! Sügér vagyok vagy mit kell beállítani?
-
szeky81
tag
válasz minek?:S #30698 üzenetére
Én indás vagyok. Smtp-hez a szolgáltatód címét kell beírni, pl. Smtp.telenor.hu. Imapot válaszd a telón és a kiszolgáló címe imap.indamail.hu legyen. Titkosításoktat kikapcsolni mindkét esetben. Meg a pusht is kilőttem. Remélem menni fog
Az smtp felh./jelszó párost üresen kell hagyni![ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
-
tresh
veterán
válasz kalmanahos #30641 üzenetére
Igen, megnyitod bongeszobe fb app meg iOS en is egy fos csodat itt se kell varni. Wahtsapp,bbm, mostanra 10.3.1 alatt a viber is vallalhato, szerintem boseges alternativa.
-
tibi683
tag
Köszönöm a segítséget már fent is van az új rendszer!
Akinek facebook üzenet értesítési problémái vannak, tegye fel nyugodtan az Androidos Messengert az Amazon store-ból!
Nálam tökéletesen jelez minden üzenetnél és be lehet zárni mert fut a háttérben is, készülékfigyelőben mutatja, bár még csak wifin teszteltem.
Illetve az Androidos alkalmalmazások sebessége is rengeteget fejlődött végre nem lassú a Viber és tudok játszani az Angry Birds Epic-el[ Szerkesztve ]
-
blooben
csendes tag
válasz davidbence #30714 üzenetére
Nekem is ez a gondom.Sikerült valahogy megoldani?
-
aate
tag
A HUB-ban egy bug : Hiába jelölöm az üzenteket olvasottá minden újnál ismét megjelennek.
-
minek?:S
őstag
Amúgy nektek ha rezgőre állítjátok akkor is pittyeg, ha írnak fb-n, whatsappon vagy akárhol? Mert nekem igen és ez elég idegesítő. Van külön beállítási lehetőség erre vagy csak akkor nem csipog ha "Néma"-n van?
(#30718) SymbianOS
Elfogadnám
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
minek?:S
őstag
-
félisten
Befutott az első hívásom és első telefonálásom is. Hát volt meglepi. Névjegyzékből eltűntek emberek akik később visszamásztak. Nem tudom hova tenni miért.
Első bejövő hívásom: Rezeg és fülhöz tartva halkan csörög, felvétel után nem rezzen amúgy. Bemásztam a beállításokba és olyan 70%-on volt a hangerő ahogy korábban is. Felemeltem kicsit, semmi lényegi változás. A csúszka végétől nagyon kicsire kezd el hirtelen rohadt hangos lenni, de be tudtam állítani. Vagy bug vagy az a baj, hogy ráfrissült a régi rendszerre.
Akku sokkal jobban megy, fúúúú! Most 25 órás az akku és 10%-on voltam. Ez az én mércémben nagyon jó! Kiemelkedő! STL100-2 Z10Ha most toltok egy WIPE-ot akkor a 10.3 megy vissza? Mivel érdemes kezdeni? Elsőnek szedjek le mindent a telóról, kevés adat legyen rajta és mehet? Ennyi?
minek?:S! Gondoltam, teló jobb sarkában más is látszik.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
aate
tag
Ez a Widget vagy mi hogyan jön elő vagy csak készülék függő ?
-
Hutiii
csendes tag
Szerintem sokkal sokkal lassabb, mint a 10.2. Megy vissza a 10.2.2 utolsó verziója
[ Szerkesztve ]
-
popely16
tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy megnyitom az amazon app storet es utána ki is dob erre van valami megoldás ? Koszi -
Coc@s
őstag
válasz Hutiii #30740 üzenetére
Egyébként nagyon belakott rendszerre frissítettél rá, ill. frissítés után a BBM-ben frissítetted az appokat?
Nekem helyből tizenvalahány app frissült az új OS-re.
No meg egy ekkora ugrás esetén (is, de nem csak ekkor) érdemes egy gyári állapotból való újra belakás, ami kényelmetlenségekkel jár, idő, ill. utána végképp várni kell 2-3 napot, amíg beáll a rendszer, de megéri.18 éve itt
-
-
őstag
Rezgés Bug még mindig meg van, a némításon kívül van valami amit csinálni lehet?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
commanDOS
senior tag
Hát én picit csalódtam most a Blackberryben. A leak OS szinte hibátlan volt pár apróságtól eltekintve. Gondoltam, na majd a hivatalos, az maga lesz a tökély. Ezzel szemben a Z10-re is megérkezett a rezgés bug és néhány, eddig működő BB world-ből frissen letöltött app sem működik.
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Lenne valaki olyan josagos, hogy adna nekem egy autoloader linket egy STL100-1 tipusu Z10-hez?
Elore is KOSZONOM.
Forget about it
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest