- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lpburny
tag
Egy csomó weboldal akad görgetésnél. Aminek van mobilos verziója, az még nem vészes. De desktopos weboldalak sokszor nagyon rendesen szaggatnak scroll közben, pl ez is, ha átváltok teljes nézetre. Valamint görgetésnél sokszor bevillan egy fekete téglalap, ahol épp rendereli a tartalmat. Azt vettem észre, hogy ha bezárom a böngészőt és újra megnyitom, akkor valamelyest javul, de egy idő után belassul megint.
Emellett a galéria is érdekes, pl a képek törlése tetű lassú, vagy amikor használom a csúszkát gyors navigáláshoz, akkor is várni kell 3-4 mp-t, hogy betöltse a képeket. Mindig full wipeot csinálok, mielőtt telepítek egy leaket és mindegyik 10.3 alatt ezek voltak a tapasztalataim.
-
ripla
addikt
válasz lpburny #30201 üzenetére
na most megnéztem neked.
z10 100-1, és a 10.3.1.1450 leak van fent.a böngésző tökéletesen működik, kb. 2 másodperc volt, amíg teljes nézetbe átdobta ezt az oldalt, görgettem, nagyítgattam oda-vissza gyorsan egymás után, semmi renderelés probléma, teszi a dolgát ahogy kell.
a képeknél sem tapasztaltam semmi olyan problémát amit írtál.
nekem egyetlen bajom van a képnézegetővel, ha rányomok egy képre, majd nyomok egy vissza-t, akkor visszaugrik az album elejére. zavaró, főleg 500+ képből álló albumoknál, de csak ennyi.[ Szerkesztve ]
-
lpburny
tag
Az oldalak betoltesi sebessegevel nincs semmi gond nalam se, csak a gorgetessel. A sebesseg erzet eleg szubjektiv tud lenni, de mondjuk ha a beallitasok listait gorgetem, hat az osszehasonlithatatlanul folyamatosabb. Masok is irogattak hasonlokat errol. [link]
Amit mondtal a galeriaval kapcsolatban, megneztem. Nalam nem ugrik vissza..valszeg az ujabb verzioban ezt mar javitottak. Ha torolsz egy kepet a mozaik nezetben, a torolt kep azonnal el is tunik? -
lpburny
tag
-
laszlolczka
őstag
Egyébként Z10 STL-2 full dobozos készűlékem,karcmentes -független.2 féle tokkal 45-éert eladó.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
lpburny
tag
válasz l.sebestyen #30207 üzenetére
[Ez] van most benne, szerintem ennek jonak kellene lennie. Nalam kb 4000+ kep van.. nem tudom, hogy ez szamit -e. Mondjuk nem egy mappaban vannak.
Ha masnal a bongeszo is jo es a galeria sem lassu, akkor tanacstalan vagyok
-
Coc@s
őstag
-
Coc@s
őstag
-
laszlolczka
őstag
Igen ez igaz,de koromnál fogva már szükségem volt egy lapátra-ezt szemüveg nélkül is tudom kezelni.Az Lg nagyon sokat fejlődött.De azt sem bánom ha a Z10 megmarad,mert nagyon megkedveltem-nálam hiba nélkül teszi a dolgát,természetesen mindig a legújabb leakkel. .Jó lesz az asszonynak
[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
Február 19-én érkezik minden készülékre a hivatalos update-10.3.1.
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit fura, hogy z10 fórumban ilyet kérdezek de : Q10 vagy Z10?
a nagy kijelző nem szempont, Nexus5 mellett kellene valami új
OnePlus3
-
DeerDawe
tag
-
turbulencia8
őstag
válasz errrtu #30218 üzenetére
Én Z10-et vennék. Ha nem szemeteled tele droidos appokkal, akkor egészen jó az akkuideje, érdemes pár ezrest a BBWorld-ben hagyni: BeeMaps Pro, Neutron Player stb) Amint fölraktam pl. az Amazont, máris sokkal gyorsabban merült (pedig nem futott elvileg semmi a háttérben), de 10.3.1-ben az utóbbi hibát elvileg orvosolták.
-
errrtu
aktív tag
válasz szeky81 #30219 üzenetére
Akkuidő fontos, fizikai bill. nem tudom, hogy fontos e mert a mostanin annyira nem jött át az "érzés" de ez nem mérvadó. Viszont a "minden más" szempont nem tudom, hogy mi? A médiatartalmak magamba szívására ott a nexus ezért a kijelző mérete nem lényeges. Megbízható, stabil kezelhető munkaeszközt keresek.Ami ráadásul legyen szép és egyedi legyen MÁS...
Talán még azt is tudom képzelni, hogy annyira elkap a BB, hogy átpártolok teljesen bár ahogy most olvasgatom a fórumokat azért itt is vannak bosszantó, érthetetlen hibák. Lehet jó részük "user error" de ezt mivel nem értek hozzá eldönteni nem tudomturbulencia8: mit értesz "egészen jó" alatt?
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
turbulencia8
őstag
válasz errrtu #30222 üzenetére
Mindig 3G-n működik, néha a wifi-t is benyomom, egy imap fiók folyamatos, push szinkronja (és persze BBM). Reggel a munkahelyre kb. egy óra böngészés, és mivel céges telefon: nagyon sok telefonálás és napi 5-20 email. Estére általában 40% marad a szufla. Tartalék akku (eredetinek tűnik, és csak pár ezer forint volt a tvc-mall.com-ról) azért van a névjegykártya-tartómban, de eddig kétszer használtam egy év alatt. Fontos volt, hogy a guglis vackokat száműzzem a Z10-ról, aztán minden paranormal activity megszűnt. 2G-n két nap is meglenne, de már nem szórakozok ezzel.
-
MODERÁTOR
válasz turbulencia8 #30223 üzenetére
Ez tényleg egészen jó.
Én ha 3G netezek 1 órát akkor a töltöttség leesik 100%-ról ~65%-ra.
Ezek után ha még sokat is telefonálok a 2 db email figyelés mellett, az este 7 órát már nem éli meg a telefon.20 éve a Prohardveren
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #30226 üzenetére
Ja, Z10-en és a volt Z30-asomon is azok mentek már egy ideje.
18 éve itt
-
nagyúr
válasz l.sebestyen #30228 üzenetére
benne van pedig...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz lpburny #30230 üzenetére
Nekem eddig egyszer volt, hogy a nagyító mozdulatra elkezdett vibrálni a böngésző. Elengedtem, de tovább csinálta. Kiléptettem és restart. Azóta ilyent nem láttam.
A bejövő számot a mobil nem tiltja, azt egy szoftver kezeli majd külön.
Itt ugrott a majom a vízbe. Ugyanis a régi oprendszer ezeket a hívó azanosítókat nem adta át külső programnak, hogy a csöngést, stb blokkolja.
A 10.3.1 már átadja és lehet blokkolni. A gyári max a profilokat fogja engedni. Ez is egy szűrés.[ Szerkesztve ]
-
l.sebestyen
senior tag
-
nagyúr
válasz l.sebestyen #30233 üzenetére
Nem, nem lehetett. Megvetted és nem ment. Ez volt a pofára esés!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A hivatalos megjelenés előtt egy utolsó újabb LEAK, kár hogy nem találom Z10-re: CrackBerry
20 éve a Prohardveren
-
kalmanahos
tag
Sziasztok!
Van olyan PC szoftver, amivel a z10 telefonkönyvét lehet szerkeszteni? Nem szeretném egyenként a kütyün. Köszönöm
-
jcage
tag
válasz kalmanahos #30238 üzenetére
Outlook
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Orgi
addikt
válasz kalmanahos #30238 üzenetére
Szerintem legegyszerűbb, ha fel van szinkronizálva gmail fiókba az összes névjegy és akkor ott a gmail felületén tudod könnyebben szerkesztgetni őket.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Szeretett Z10 em meghalt... gondolkodok is alternatívákon (MI3, MotoG, Honor6, Lumia 735, használt szifon) de valahogy mindig visszajutok, ahhoz, hogy szerettem én a kis BB-met, és bármelyik másik rendszert is nézem, midenhol vannak hiányosságok...
Szóval a nagy kérdés, hogy a BB-k közül szerintetek melyik a best buy? Milyiket lenne érdemes venni, ha nem veszem figyelembe, hogy tapi, vagy qwerty, illetve mondjuk legyen rá 300 eurom)
Kösz
p.[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
törölt tag
Sziasztok! Blackberryn lehet tőzsdézni?
-
barrasz
aktív tag
válasz l.sebestyen #30233 üzenetére
Merre találtad meg az elemek elrejtését nekem még nem sikerült.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest