- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz turbulencia8 #23099 üzenetére
Megvárom én azt a kis okosságot az USB-re. Az fox, hogy attól, hogy töltést mutat a telefon az semmit sem jelent és az fix, hogy sokat ártunk a töltési időnek a nyomkodással. A fenti bank okos, ha nem lát terhet a végeken fogja magát és kikapcsol. Szted hányszor látta, hogy semmi sincs a végén és kikacsolt? Mert kicsit nyomkodtam.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tutyesz
csendes tag
Sziasztok!
Az van hogy a z10-sem 5 perc netezés után nagyon felforrósodik!
A kijelző iszonyatosan meleg lesz!
Garis még! Érdemes vissza vinnem? -
lugosi
MODERÁTOR
És slashing:
Szerintem az üzleti felhasználás nem a BES -t jelenti feltétlenül. Ugyanakkor azt sem hiszem, hogy az üzleti felhasználás az ultra kockulást jelenti a telefonnal. Szerintem azt jelenti, hogy valaki a céges életben, a munkája során ezekhez a feladatokhoz használja a telefont és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat.
-
nagyúr
válasz lugosi #23103 üzenetére
Atis, kiegészíteném még: az üzleti felhasználás jelenthet nem csak nagy vállalatot, hanem kis vállalkozást is.
Ismerek illetőt aki a találmányai jegyzeteit tartja benne eleve titkosítva.
A mobilt a "lehetőségekhez képest olcsón és jól védi".
Számára ez kényelmes és járható út.
Levelező nála is bekötve. Anyagot tömörítve, jelszavazva küld. SecureSmart nélkül is tudja, hogy telefonon, sms-ben a dolgairól nem beszél senkinek.
BlackBerryvel pl nem fáj a feje. Mással nem lenne olyan "hepi"Én simán egyetértek vele. Kellően biztonságos a BlackBerry így BES nélkül is.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
djulu
csendes tag
Sziasztok. Nem megy a bbm video funkció. Azt írja, hogy : csatlakozás a bbm videó szolgáltatáshoz. Várjon, majd próbálkozzon újra.
Az asszony telefonjáról engem: ezzel a partnerrel nem folytatható bbm videó csevegés.
Az a vicces, hogy múlt héten még ment és wifin szoktuk használni
Ötlet? Hozzászólás? Javaslat?
Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
slashing
senior tag
válasz Polarstar #23104 üzenetére
Oké de ezt minden mással megteheti, iOS-el WP-vel Androddal is... pont ezért nem lehet azt mondani hogy ezért jobb üzleti szempontból a BB egyszeri felhasználóként, vállalatiként biztos jobb mint akármelyik másik(BES). És hogy visszakanyarodjak a kiinduló ponthoz, pont ezért kell alkalmazások terén mérni a rendszereket nem ilyen üzleti címkével(ami megfoghatatlan, üres címke csak) és társaikkal.
Ha az ismerős ezt a bevált módszert csak BB rendszeren és azon futó alkalmazásokkal tudja csak megtenni akkor azt lehet mondani hogy jobb üzleti szempontból(mezei felhasználóként) mint a többi de ezt kétlem.
És most nem arról beszélek hogy szar a telefon csak kezeljük helyén/reálisan a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
Én már rég használom a traffi huntert, nagyon jó kis app. Bár os10-en kicsit lassan fut és izzasztja a telefont.
Más: Nekem a készülékfigyelésnél mindig a rendszer fogyaszt a legtöbbet valamiért a készenlét kb a rendszer fele a kijelző meg picit több mint a fele. Ezek után van a PIM szolgáltatások és ez alatt minden más. Ez a PIM például mit takar? Valahogy nekem gyanus, hogy be van ragadva valami mert közvetlenül vásárlás után, még sokkal jobban bírta.
-
minek?:S
őstag
-
lpepe
tag
t-mobilnál garancia érvényesítésben van-e valakinek tapasztalata?
eltűnt a garanciapapír, anélkül is fog menni, vagy ragaszkodnak hozzá? saját z10, márciusban vettem... -
boken
senior tag
válasz Günther #23115 üzenetére
Szia,igen.köszönöm az írányítást
Nem offal akartam kezdeni de sok féle platformot megjártam már,de ez a viszálykodás minden hol jelen van.Ipepe,ugyan nem BB-vel,de egy Lumia 920-al voltam a Mom Parkban ott számla,garjegy nélkül megnézték,imei alapján és javították is.
[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
pippo76
tag
A számla is elég hozzá. Az is tartalmazza azt amit kell, illetve ez alapján előkereshető. Amennyiben semmid nincs meg akkor menj be egy T-pontba és a telefonod alapján kérj egy hivatalos számla másolatot és már meg is oldottad a problémádat. Legyél határozott, kényelmetlen feladat nekik, de meg kell csinálniuk.
-
slashing
senior tag
válasz Polarstar #23124 üzenetére
De nem azért kizárt mert máson nem tudja megcsinálni hanem azért mert ő BB-t akar használni ergó nem azért van BB telefonja mert az üzleti dolgait csakis azon tudja elvégezni. Ezért hülyeség azzal jönni hogy ez egy üzleti telefon és minek akar egy hétköznapi ember ilyen vagy olyan alkalmazást vagy fícsört a telefonján használni vagy a gyártón számon kérni hogy miért nincs rá.
-
sasa134
addikt
Ehhh...
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
csanalaci
csendes tag
Szisztok !
Több év Androidos felhasználói múltal pénteken megvettem életem első BB telefonját, egy Z10 személyében. Tényleg nagyon furcsa eleinte, de remekül teszi a dolgát.
Kérdésem:
Pénteken felraktam a Viber 10 alkalmazást, ment is. Tegnap este több alkalmazást frissítettm a BB world-ből és most nem megy a Viber. Értesítést kapok, hogy fényképet küldtek, és, ha rányomok a Viber alkalmazásra a BB World nyílik meg. ???
Letöröltem, újra telepítettem. Hiba ismét. Mi lehet ez ?STL100-1, 10.2.1.2977
-
lugosi
MODERÁTOR
-
eventus
veterán
Megint a vita, lerágott témák, nem is BB tulajok mondják a tutit....
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
sasa134
addikt
ismét nagyon rossz embert kóstolgatsz...
nézd, mi lenne, ha nem okoskodnál itt többet? van (vagy épp nincs -nekem úgy rémlik, mintha azt írtad volna, hogy eladtad a Z10-et -nem keresem ki 23 ezer hsz közül), most mégis visszajársz trollkodni, félinformációkat dobálsz, ferdítesz - sima troll üzemmód.
Az (elvileg) meglévő, 2 telefon használatára kényszerítő, app nélküli,nem biztonságos, vírusos stb. BlackBerryd miért nem adod el, ha ennyire boldogtalan vagy vele? Nagy mazochista lehetsz, ha ezek után nap mint nap használod.
Nagy szükség lenne a tudományodra más topokikban, de mi tudnánk élni nélküle...[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Yiggdrasil
aktív tag
Nem értem, hogy miért kell itt egymást szidni, meg megítélni, ha mond egy véleményt egy olyan rettentően fontos dologgal kapcsolatban, mint egy (elnézést de) szaros okostelefon.
Alapvetően eléggé szomorú, hogy manapság már kb nem is ember, akinek nincsen egy majd százezres csodatelefonja, illetve hogy úton, útszélen mindenki ezeket a szarokat nyomogatja, olyan rettentően fontos dolgokat csinálva, megosztva, amik nélkül valóban igen szürke, és aggasztó lenne ez a világ.
Nade mindegy, ide tart a világ, megjelentek, beépültek az életbe, érvényesül az a vicces elv, hogy "megszoksz, vagy megszöksz". Persze ezek hatására a munkaadók követelményei is nőttek, hiszen csak egy ilyen kütyüt kell egy előfizuval megdobva a drága alkalmazott kezébe nyomni, és akkor már nemcsak a munkahelyen, vagy céges gép esetén otthon, hanem már 0-24ben lehet basztatni emailekkel, ilyen-olyan belső programok által küldött feladatokkal elfoglalni az amúgy rettenetesen unatkozó munkaerőt. Hát nem nagyszerű? Ugye
Én az összes rendszert próbáltam már, volt sok Androidos telefonom, iPhone-t is használtam egészen a 4. generációig, és voltak Lumiáim is. Most meg ugye egy Z10es BB, ami számomra az első telefon ettől a márkától. Én úgy látom, hogy minden rendszernek vannak előnyei és hátrányai is, az, hogy kinek melyik a szimpatikusabb, az teljesen egyéntől függő. Nekem eddig bevallom, hogy a WP volt a legszimpatikusabb rendszer.
Nem szeretek semmit sem sárral dobálni, ha épp valami olyan hibája/hiányossága van egy készüléknek/rendszernek, ami számomra zavaró, csak abban az esetben szoktam negatív kritikával élni, ha pofátlanságnak tartom az adott jelenséget.Anno kritikával éltem a Galaxy S3-am kapcsán, mivel az akkor úgymond csúcskategóriás készülék mindenféle belepiszkálás nélkül 3 hónaposan kb használhatatlanra lassult, fagyott, újraindult. Nem tudtam csendben lenyelni, hogy egy százezer forint feletti készüléknél hogy engedheti meg a gyártó, hogy ilyen súlyos hibákkal küszködhessen az éppen aktuális zászlóshajó. Persze azóta volt olyan droidos készülék is a kezem alatt, ami szinte hibamentes használatot biztosított, és 99%-ban kiszolgálta az igényeimet.
Az Apple-nél is szomorúan érintett, hogy csak egy év garanciát biztosítanak, illetve hogy mindenképpen kötelező az újabb rendszer, amit persze (érthető módon) egyre nagyobb nehézségekkel futtatnak a régebbi készülékek. Illetve ott pofátlannak tartom az árazást.
A WP-vel utoljára 7.8nál voltak problémáim, de az új rendszernél már nem. Nem fogom isteníteni, mert attól, hogy nekem tetszett, másnak lehet, hogy nem szimpatikus.
És akkor a szeder-csoda. Sajnos mára már nagyon megbántam, hogy anno sok pénzt kiadtam erre a telefonra, de sajnos engedtem a kísértésnek, és beadtam a derekam. Eléggé vegyes érzéseim vannak ezzel a telefonnal/rendszerrel kapcsolatban, nem tudom hova tenni. Megértem, hogy a cég profilja az üzleti szolgáltatások nyújtása, és ezekhez biztosítanak hardveres eszközöket is. Viszont itt azért van némi hiányossága a rendszernek (csak hogy egyet említsek: feketelista). Nem vitatom, hogy jó a titkosítása, ésatöbbi. Viszont én egy átlag magáncélú használatra készüléket kereső embernek nem feltétlen ajánlanám (ezt a típust), mert engem annyira nem győzött meg. Szerintem ennek a telefonnak az extra szolgáltatásai abszolút nem jelentenek a többi versenytársakéihoz képest akkora előnyt, hogy ezt a platformot válasszák.
És akkor a Z10-re kitérve:
Én személy szerint felháborítónak tartom, hogy egy ilyen nagy cég, aki a megbízhatóságáról híres, illetve a minőségéről, kiad a kezei közül egy olyan telefont, aminél köztudottan eléggé idegesítő hibák vannak. És persze mindezért nevetségesen sokat kérnek el ("nem a mostani jaj bebuktuk mégse veszik, szórjuk ki a készletet" árra gondolok). Engem nem tud megnyugtatni az az infó, hogy jaj ez csak a bizonyos altípusnál van jelen, a másikok jók/jobbak. Ezzel az én szememben ez a gyártó is a Samsung szintjére süllyedt.
Ezzel most nem azt mondom, hogy az összes készülékük rossz, csak egy ilyen dolgot nem lett volna illő megengedniük maguknak.
Magát az OS-t meg úgy tudom felfogni, mint anno a WP 7.5/7.8-at. Belevágtak valami újba, dolgoznak rajta szépen, de a megvalósítás még koránt sem tökéletes, de valószínűleg ez is ki fogja nőni magát (remélem a 10.3 is ebbe az irányba halad majd). -
KZP
őstag
válasz Yiggdrasil #23136 üzenetére
Egyetértek azokkal a dolgokkal, amiket írtál, főleg az első részével.
Nekem is volt pár hónapig Z10-em, de már eladtam.
Egyébként milyen konkrét hibákra gondolsz? -
eventus
veterán
A technika öli meg az emberi érzelmeket, viszonyokat. Majd az életet.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
Talán fog nekünk segíteni, hogy a "másik" vezetés igyekvő. Látszik, dolgoznak.
Merjük remélni, minden jobb lesz.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
"Én mind a kétszer BBOS-t írtam nem BB 10-et."
Ez konkrétan nem igaz. [link]
A Z10 topikban vagyunk, itt írod, hogy az OS egyik bírálata, hogy kevés az app, "érintett a kémprogramba" és szerinted mennek vissza az emberek a régi rendszerre.
Milyen régi rendszerre mennének vissza, ha a BBOS-re gondoltál volna, mikor az a régi OS?
Be kell látnod hogy tévedtél, ennyi az egész. -
hsrasus
aktív tag
én csak a WP-t és a BB10-et ismerem, viszont úgy zu zammen az egész jelenségről nagyon hasonló véleményem van. valójában teljesen mind1 melyiket használja az ember, mert bármelyiket meg lehet szokni, csak az kérdés mekkora a hajlandósága rá. viszont valamiért az emberek olyan szinten védenek gyártókat, termék típusokat (vagy akár politikai pártokat, vallási irányzatokat), mintha a saját dédelgetett gyermekük lenne. sajnálom, de ezt képtelen vagyok megérteni. vajon milyen indíttatásból és miért jó ez nekik? arról nem is beszélve, hogy az idő előrehaladtával az ember is változik, a technológia is és könnyen lehet, hogy egy olyan cipőben találja magát, amiről soha nem gondolta volna, hogy belebújik.
alapvetően van jónéhány tényleg segítőkész ember a fórumban és emiatt még mindig azt mondom, hogy az összkép pozitív. sajnos ez a meddő vita már többször kialakult, mert van pár egyéb ember, aki a fenti fanatikus kategóriába tartozik és bár valódi konstruktív megjegyzése vajmi kevés volt, azért mindig megnyilvánul. (akinek nem inge ne vegyere magára!!)
ha megkérdezem, mert nem tudom, hogy 6x5 mennyi, akkor nem azt a választ várom, hogy vegyél abakuszt, logarlécet vagy számológépet, hanem azt, hogy 30, ha valaki nem tudja, akkor minek válaszol?
ha meg azt mondja 35 és később kiderül, hogy nem annyi hanem 30, akkor lehet azt mondani bocsi. sztm ettől nem hogy kevesebb lesz valaki, hanem több, mert saját magával szemben is van kritikája...
na mind1[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz hsrasus #23144 üzenetére
OFF
Bocs, h neked írok -általánosan mondom amit mondok, erre a "vita" témára. Nem az a baj, hogy vki leírja a véleményét valamiről, jót, vagy rosszat, tök mindegy. Senki nem lett lehurrogva. Tőlem pl egyszer nem olvastál sztem android/Wp/iphone fikázást - nem is fogsz, mert nem érdekel az egész.
De megint a ködösítés megy, és ez a bosszantó, mert a kollega itt tényként állít olyanokat amik nem, vagy csak részben igazak - tehát nem véleményt fogalmazott meg, hanem tényeket állított. Még ez sem lenne baj, van, hogy hibás/hiányos valaki ismerete - van ez így, emberek vagyunk. De itt nem erről van szó, hanem a BB folyamatos ekézéséről, fikázásról, arról, hogy összemosunk mindent mindennel - és a végén senki nem lát tisztán, aki meg ide betéved, beleolvas, az csak félinformációkat/butaságokat lát. Ha valakinek nem tetszik a BB - lelke rajta, nem elégíti ki az igényeit - megeshet - semmi gond ezzel. 1000x elmondtuk, nem való mindenkinek. Akkor tényleg, mi értelme megtartani, naponta undorral, fanyalogva kézbe venni és úgy használni, hogy közben semmi öröm nincs benne? és ha mi ekkor azt mondjuk : "figyu vegyél mást, úgy tűnik, nem neked való", akkor meg jön a megsértődés, hiszti, hogy " mekkora parasztok ezek a BB fanok". Most akkor ki a hülye?ON.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
cris78
őstag
Emlékszik még valaki a nokia 3410-re. Az volt az első mobil amiben ha az ember ékezetes betűt írt sms-ben akkor csak 70 karaktert lehetett irni. Ha az ember nem figyelt, rögtön két sms-t küldött. A hiradó is foglalkozott vele akkor, én meg leveleztem a fogyasztóvédelemmel. Akkor rossz volt az a telefon? Vagy hiba volt? Én ennek ellenére szerettem. Kezd olyan lenni ez már mint anno az xbox vs ps a jobb. Én akkor is különc voltam, nintendo wii-ztem
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest