- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz marcox1987 #22248 üzenetére
Én ezt a fajtát nem támogatom, szerintem elég gyenge minőség. Angliából érdemesebb.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Coc@s
őstag
válasz marcox1987 #22248 üzenetére
Én ilyet asszony DUALSIM-es csamcsungjára rendeltem, nekem is a héten jött meg.
Sokat szívtam a felrakással, mert nagyon méretpontos, a csamcsung meg nagyon ívelt, így eléggé nehezen találtam el a pontos pozíciót.
Az első fóliát el is b... rontottam.18 éve itt
-
marcox1987
csendes tag
z10nél becsukott szemmel is fel tudja rakni az ember
minőségileg nekem eddig az innen rendelt fóliákkal nem volt gondom.
Karcolódni persze majd fog de hát ennyiért.... kit érdekelmost innen majd még egy egyedi tokot akarok rendelni, saját mintával, bár az már nem lesz ilyen olcsó, 25keményjúró
Clevo W150HRM | Intel i7 | nVidia GT555M |FullHD non-glaer 95% ntsc color gamut led panel | 12GB Kingston | 128GB SSD| 500GB Samsung ■ BB Playbook 32GB ■ iPhone SE
-
Coc@s
őstag
válasz marcox1987 #22253 üzenetére
A Z10-re ugyan máshonnan rendeltem, de erre valóban gyerekjáték feltenni. (szögletes, megfeleő keret)
A csamcsungnak is van kerete, de nincs sarka. :-(18 éve itt
-
veterán
Hi all!
A készülék kamera lencséje mögé bekerült valami szennyeződés, amit kívülről nem tudok eltüntetni. Az a legnagyobb gondom, hogy képkészítésnél is látszik az elkészített fotón a kosz. :/ Felhívtam a gsm boltot , ahonnan beszereztem a készüléket és azt mondták bevihetem , de ez nagy valószínűséggel nem garanciális probléma, de kivizsgálják...
Létezik, hogy az én hibámon kívül bekerül valami szennyeződés a lencse mögé az az én hibám lenne és ez nem garanciális ügy és elhajthatnak? Ráadásul tokban van használva a telefon.
3njoy the Lif3
-
marcox1987
csendes tag
levegő spary? próbáltad már vele? hátha odébb viszi kicsit
Most első kérdés, honnét van a készülék? Hivatalos forgalmazó vagy sufni bolt?
Clevo W150HRM | Intel i7 | nVidia GT555M |FullHD non-glaer 95% ntsc color gamut led panel | 12GB Kingston | 128GB SSD| 500GB Samsung ■ BB Playbook 32GB ■ iPhone SE
-
félisten
válasz korpicschess #22260 üzenetére
Ez gari? Ez?? Amikor ezért pattognak? Hát kivenném a pultból a fazont. Főleg,hogy nagyon jól tudja, hogy 2 perc az egész. Sétálás közben megcsinálom le sem kell ülni. Épp azért ennyire egyszerű, mert könnyen bemehet a por oda. Egy műanyag burkolat választja el a kamerát a külvilágtól. Azt pedig pár csavar tartja. A garvesztésről meg annyit, hogy úgy szétszedem, hogy a csavaron sem látni a dolgot, nem első alkalom lenne. Persze magamnak.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
veterán
válasz marcox1987 #22256 üzenetére
Nem próbáltam, de nem is látom értelmét, mert ha leszedem a hátlapját, akkor sem tudok vele , mit kezdeni , mert a lencsében ven benne a piszok. :/
(#22257) gretzky77 Mobilbirodalom
(#22258) korpicschess Nem volt szétszerelve, gondolom a hátlap leszedés nem minősül annak Azt mondták majd kivizsgálják, hát remélem nem fogok csalódni... Ilyenkor , amúgy mi a menete fogják szétszedik vagy adnak egy új telefont ? Iphone-nál, mondjuk ezzel sok gond nem lenne egyből cserélnék na , de mindegy
(#22259) SymbianOS Nem szösz valami piszok, eddig nem volt benne, és semmi gond nem volt a kamerával. Szét kéne szedni gondolom, mert mint írtam feljebb is a hátlapot hiába szedtem le róla igazából semmivel sem jutottam közelebb a megoldáshoz , mert ez benne van a kamerában. Nem is értem , hogy került oda fél éves telefon + tokban használja a párom...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
félisten
Ez így van, most meg lehet, hogy elkérnek tőled súlyos ezreket a semmiért és te ennek tudatában leszel. Én mindig úgy szedtem szét a garis telóimat, hogy csavarhúzó alá tettek pzs darabot, így nem nyomta meg a csavart és nem ment le a festés róla. Persze van ami nem szerelhető úgy, hogy ne vegyék észre, de ez épp olyan teló aminél ez elég jól kivitelezhető. Én biztosan nem vinném gariba ezért, nem bízok ennyire a "kollégákba". N8 korszakban még üzentem is nekik, hogy te sügér mivel foglalkozzál. 8-9 alkalom után értem célt. Azóta ha a nevem alatt meg be teló az "kiemelt figyelmet" kap. Adatbázisban benne vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz korpicschess #22258 üzenetére
Nekem meg pont az jutott eszembe, hogy utólag került kosz a lencse elé, nem igazán garis probléma első nekifutásra.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz korpicschess #22270 üzenetére
Nem emlékszem, hogy van a Z10-nek olyan IP minősítése, hogy nem juthat bele por.
-
félisten
Miről vitatkozunk? Por megy egy amúgy eléggé drága telefon kameralencséje alá garanciális időn belül. Itt nincs miről beszélni.
-
sasa134
addikt
Kinnt a BBM beta WP-re
Avanti Roma
-
-
félisten
Találtam egy érdekességet a Lion akkukkal kapcsolatban. Kimondottan telefonokban jelentkező hibát írtak ezzel kapcsolatban. Mint tudjuk ezeket már nem kell formázni, nem kell különösebben figyelni rájuk. HA úgy tartja kedvünk töltjük, az elektronika majd intézi. No de havonta 1x ajánlott az akkukat ~~teljesen nullúról feltölteni maxra, mert különben hibás adatokat közölhet a készülékkel ami ahhoz vezet, hogy a telefon az előtt kapcsol ki, hogy az valóban lemerül.
kárátékutyá! Na ment a Q10 - Z10 cserakció?
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
-
félisten
válasz kárátékutyá #22284 üzenetére
Van ez így. Meg van amikor senkinek nem kell hetekig majd hirtelen nem győz az ember válogatni kinek adja oda. N808-nál ugyan ez ment.
------------
Nálam ilyen egy telefon. A telefon tokban van, a telefon kijelzőjén fólia van. Tőlem mindig érdemes telót venni.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Készült: Nokia 808
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kárátékutyá #22287 üzenetére
Már semminek. Napok óta el sem indítom. Bnőm is leállt róla. Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó a gyári böngésző.
Mentiii! JÓnak tűnik főleg mert mágneses. A port azért letörölheted volna.
[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
Ez a képes jelszó tényleg olyan, hogy x próbálkozás után kéri a készülékjelszót és x próbálkozás után töröl mindent szó nélkül?
Tehát ha szórakozóhelyen egy vicces barátom elkéri és nyomogatja összevissza akkor szépen meg leszek szivatva?Nincs olyan verzió, hogy csak nem enged be és kész de nem törli a "mindent"?
-
joeypapa
tag
Ha már BBM...valakinek olyan problémája,hogy BBM Voice androidos telefonnal nem ment? csörög,felveszi / felveszem és azonnal megszakad a vonal...chat megy,kapcsolat megy,minden BBM szolgáltatás megy a droidon,a voice-t leszámítva....
Létezik,hogy a szolgáltatója letilt ilyet? csak nem....
"Censorship tells the wrong story..."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Kolondrum #22273 üzenetére
Szerintem sincs. Ugyanúgy mint egy beázó telefon esetén. Por / víz belemegy. Nem garantálták, hogy por / vízálló. Innentől nincs miről beszélni valóban. Ha IP67-es minősítésű lenne, akkor nem mehetne bele por, illetve víz meghatározott mértékig. Azonban semmi ilyet nem garantálnak.
Ugyanilyen alapon nem is ütésálló. Ezt sem garantálják. A por ugyanúgy, mint a mechanikai behatás (egyszerűbben: leejtés, ütés) vagy a víz külső behatás. Semmi köze a garanciához. A garancia arra vonatkozik, hogy rendeltetésszerű használat esetén az eszköz, mivel nincs rejtett hibája, rendeltetésszerűen fog működni. Nem látom be, hogy jönne be a por a képbe. De szerintem meg kell próbálni. Csak nem kell túlgondolni ezt a gari kérdést. -
joeypapa
tag
válasz lugosi #22293 üzenetére
így gondoltam én is,mármint Wifire...mert az oké,hogy a saját "interneten" letitlja (mint amikor lázadtak ellene) de wifin? egymás mellett volt a két telefon,otthoni hálózaton,azt szolgáltató nem nagyon babrálhatja,minden irányba próbálkozva a hívással...elképzelni se tudom,de Channelen láttam másnak is van hasonló problémája...
[ Szerkesztve ]
"Censorship tells the wrong story..."
-
DeerDawe
tag
Ma én is egy Z10 tulajdonosa lettem.
Első fennakadás a Snap telepítésénél akadt. Letöltöttem a Chrome plugint, engedélyeztem a Fejlesztői-t, de amikor beírom az ip-t: "Ez a weboldal nem érhető el".
Mi lehet a probléma?Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest