- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_misi
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki valamit arról, hogy a playbookblog.hu oldallal mi van? BBM nem találja meg a PIN-t az oldal belépésénel meg felhasználónevet és jelszót kér. Már nem létezik az oldal?[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz s_misi #23253 üzenetére
A honlap nekem sem jön be, a BBM csati működik (mondjuk májusi az utolsó bejegyzés), bár nekem régóta fel van véve . Nem tudom, mi van velük, rákérdezek. Volt hír, hogy összeolvadnak a berrybloggal - de utána még jöttek cikkek/posztok pár hónapig. Lehet, hogy ennek vége és a berryblog maradt:
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
csanalaci
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok gyakorlott BB felhasználó ( 1 hete van meg a készülékem ), és néhány napja azt vettem észre, hogy feltelepítek egy alkalmazást a Blackberry World-ból, ami látszólag fel is megy, és ha el akarom indítani akkor nem a telepített alkalmazást indítja el, hanem az utoljára használt alkalmazást. Elő két nap nem csinálta, azóta sajnos igen. Tegnap újra telepítettem a rendszert a Sashi-val, igaz, nem autoloaderrel, de nem oldódott meg. Mi lehet a baj ?
STL100-1 10.2.1.2977/10.2.1.3247 -
sasa134
addikt
válasz csanalaci #23255 üzenetére
szia,
ne haragudj, de annyira fura ez a jelenség, hogy muszáj evidensnek tűnő kérdést feltennem - mert ilyenre még a fórumon nem volt példa.
- a frissen telepített alkalmazást a BB Worldból nyitod meg, vagy az "ikonjával" a telefon menüjéből?
- az active frame-ben minden be van zárva?
- milyen appal adja ezt elő? csak bizonyos appokkal vagy mindennel?Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz eventus #23252 üzenetére
Most éppen nem.
Épp egy szifonban van a kártya, nyaralni vagyok és nem akartam külön fényképezőt hozni. (Z10 szervizben sajnos)
A 9780 itt van a bőröndben biztos ami biztos alapon. Szegény szifonban az akksi úgy merül, hogy Cousteau kapitány megirigyelné.Plusz mire a szifon prediktívvel megválaszoltam az emailjeimet, felment a vérnyomásom.
[ Szerkesztve ]
-
vitezpeto
tag
Sziasztok!
Egy régebbi problémával kereslek meg újra Titeket. Van egy z10 stl100-2-em. Telefonálás közben néha begerjed a mikrofonom, de csak 3G-n. 2G-n sohasem csinálja. Vodás vagyok, és szerintem innen ered a probléma. A hiba miatt lecseréltem az előző z10-em egy újra, de ezzel is előjött a probléma. A BB-k előtt Nokia 920-am volt, de annál nem jött elő. Előtte egy HTC-m, az viszont ugyan ezt produkálta. Találkozott már valaki ilyen problémával? Már kártyát is cseréltettem, de az sem segített. Előre is kösz mindenkinek!
-
sasa134
addikt
válasz vitezpeto #23258 üzenetére
ez a fura hibák napja...
sztem ez nem telefon probléma, ha a 2. Z10 is csinálja (mennyi az esélye..) , illetve előtte a HTC-d is csinálta..Valami hálózati probléma lehet, ha a 2g-n nem gerjed, csak 3g-n..Nem értek a hazai vodához, nem tudom, ez mennyire jellemző. Függő a telefon? nem tudod egy másik szolgáltató SIM-jével kipróbálni?térerő/lefedettség okés, nem ugrál?[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
félisten
Lehalt a bbm. Szoktatok restartolni telepítés vagy frissítés után? Ram is alig volt szabadon. Megérett rá.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
vitezpeto
tag
válasz sasa134 #23260 üzenetére
Üdv.!
Gyári független a telefonom. Próbáltam más kártyával is, azzal nem csinálja. Használhatnám 2G-is, viszont azon néha szakadozik a hang. Lassan kijelenthetem, hogy a Voda egy nagy sz....r. Csak azt nem értem, hogy a nokia miért nem csinálta. Lehet, hogy a HD hang lekezelés miatt?
-
csanalaci
csendes tag
válasz sasa134 #23256 üzenetére
Szia !
Mindkét módon, tehát a BB Worlds-ben indítva is, illetve a telefonon lévő alkalmazások közül az ikonra nyomva is. Két alkalmazást próbáltam: Viber 10 és Silent. Mindkettőt már a múlt héten telepítettem és használtam is, később a Vibert akartam indítani akkor jelentkezett először. Letöröltem az alkalmazást, újra telepítettem és nem változik semmi.
Nem vagyok tapasztalt, az active frame pontosan mit takar ? -
félisten
válasz sasa134 #23263 üzenetére
Itt nem, reggel is képküldési hiba vagy egyik másik üzi nem ment el. Bnőm restartjára várok még és újra nekifutunk. Én pl ha jön a 10.3 biztosan tartok előtte egy restartot és csak utána uszítom rá. Júli 31 óta ment a rendszer.
-
sasa134
addikt
válasz vitezpeto #23262 üzenetére
Akkor ez bizony szolgáltató lesz..Hogy a Nokia miért nem csinálta? passz, nem tudom, miben különbözhetnek - valószínűleg a rádió file más, a két OS-ben (sőt biztos), lehet a Z10 meg a HTC érzékenyebb.
Amúgy a voda tényleg egy kalap fos, itt is, pedig Németo. legsűrűbben lakott vidékén élek, de én 2 hónap után dobtam a frnacba a voda sim-et, nem lehetett használni, a 20 perces vonatúton a lakásom meg az iroda között kb 10x szakadt meg a vonal. Szar az egész, párommal folyamatosan csak "halló...halló"-ztunk , vicc volt. Érdekes, ugynazon a területen közlekedek, ugyanazzal a telefonnal, de az o2 kifogástalan. Szóval sok múlik a szolgáltatón, nagyon sok.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz csanalaci #23264 üzenetére
értem, tehát ha a Vibert akartad indítani, akkor mi indult el helyette? ez a Silent nevű alkalmazás?
Az active frame az a felület, ahova az alkalmazást lepöckölöd (a HUB és a menű közti terület gyakorlatilag) - itt látod a futó alkalmazásokat kicsi ablakban, itt tudod bezárni is őket (kis ablak sarkában az X-szel), itt tudsz váltani köztük, azaz ezzel van lehetőség multitaskingra.
De. Vannak appok amik headless tudnak futni (ilyen a skype, a whatsapp, de ilyen a FB alkalmazás is) - ezeket nem látod az Active frame-ben, de futnak a háttérben - azaz beépülnek. Nem tudom, hogy a Viber milyen ebből a szempontból mert nem használom . Meg kéne nézni a Beállítások/ Alkalmazáskezelő / készülékfigyelés alatt, hogy mi fut a háttérben.
Sztem a Viber szarakodik, elég gány app, próbáld meg ne a BBW-ből feltenni, hanem pl a SNAP alól, azzal nem jeleztek ilyesmi anomáliát.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
PHenis
senior tag
válasz sasa134 #23250 üzenetére
Végig csináltam a léppseket, de nem lett jó.
Bemásolom a vonatkozó részt, hogy tudjunk róla beszélni (meg más is értse):
(#2846) sasa134:
(...)
1., Facebook fiók törlése (Beállítások /Fiókok /Fb --> belép, majd kuka ikon)
2., ezután Facebook APP törlése!! nagyon fontos!
3. ezután irány a HUB-ba (még mindig ott lesz a Fb, sőt akár 2 vagy 3 fiók is, attól függően, hányszor kívántuk hozzáadni "újra". Semmi gond, indítsuk újra a Hub-ot: 5x húzzuk az ujjunkat a jobb felső sarokból a képernyő közepe felé -- > HUB újraindul
4. indítsuk újra a telefont
5. telepítsük a Fb alkalmazást a Bb Worldből
6. település során fiókként hozzá fog adódni a HUB-hoz
7., voilá, újra egy Fb fiókunk vana HUB-ban, ami működik isA 6. pontnál felmegy a fb, de azt mondja, hogy "A fb fiók nem található, jelentkezzen be" és fiók hozzáadása gomb van csak. A HUB-ban ugyanúgy több fiókom van.
-
csanalaci
csendes tag
válasz sasa134 #23267 üzenetére
Szóval, ha az active frame-ban mindent kikapcsolok, akkor a telepített alkalmazás nem td mit indítan, csak villan ha rányomok az ikonjára. Az alkalmazás engedélyek között, ha megnézem, akkor a telepített alkalmazás kapcsoló fülei nem aktívak, minden ki van kapcsolva és nem is tudom őket kapcsolni.
-
sasa134
addikt
válasz csanalaci #23270 üzenetére
Ez elég fura, attól, hogy az active frame-ben bezárod, majd újra rányomsz az okinra, indulnia kéne - mindennek. A Vibert tedd fel sztem a Snap-ből,bár a többiek jobban tudnak ezügyben nyilatkozni, hogy honnan érdemes. Megnéztem azt a Silent! envű alkalmazást, hát másfél csillag az értékelése és szidja mindenki mint a bokrot. Szóval ha minden egyéb rendesen műkösik, és csak ez a 2 alkalmazás produkál fura dolgokat, akkor Silent - kuka, a Vibert meg töltsd le máshonnan.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz PHenis #23271 üzenetére
igen, el kellett volna...
Még egy dolgot nézz meg: HUB, Több, Beállítások, HUB kezelése --> itt FB, és válaszd ki azt az opciót, hogy "megjelenítés csak központban". Ezután HUB restart. Nézd meg , nem tűnnek-e így el.Ha nem, akkor nincs jobb ötletem: biztonsági adattörlés és újra belakni a telefont
Avanti Roma
-
félisten
Meggyógyult a cucc h bnőm is restartolt. Lehet, h végig nála volt a gond.
-
sasa134
addikt
válasz PHenis #23275 üzenetére
Sajnálom... Normál esetben ez nem ilyen bonyolult, meg szivatós, valami ott nálad beragadt a HUB-nál.
Visszatérve az alapkérdéshez: a FB fiók beállításoknál az "értesítés" az minden jelzés, kivéve a privát üzenetek érkezését. tehát ha ezt bekapcsolod, akkor like-olásról, hozzászólásról stb kapsz értesítést. Az "üzenetek szinkronizálása" bekapcsolása esetén a privát üzenetekről kapsz jelzést - és csakis arról.A 10.2.2 úgy tűnik, német T only OS, sztem nem fogja más szolgáltató kiadni. A 10.3 elvileg meg kell, hogy érkezzen akkor is a telefonodra OTA, ha a 10.2.2 van fent, mivel az magasabb verziószám, szóval a további frissítéseket nem befolyásolja.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Coc@s
őstag
A 10.2.2-ről egy-két apróság.
Amióta az van fönn - és amíg nem használtam a WAZE-t, - mintha lassabban merülne egy kicsit kb. ugyanolyan használat mellett.
A WAZE sajnos ezt is ugyanúgy meghülyíti. (De ez a WAZE hibája.)Az akku töltöttség kijelzőjének baja nem változott. Tegnap 10% körül lemerült. Gondoltam, nem egyszerűen töltöm, hanem kivettem az akksit 20-25 percre, Rádugtam PC-re, majd beletettem az akksit.
88%-nál azt mondta, hogy full.
Hagytam a csudába, majd ma reggel megint föltettem a laposomra úgy, hogy el volt indítva a BBLink. Fél perc és már 100-at jelzett ki.
Szóval ez a hülyeség maradt.Viszont pár perce tűnt föl, hogy a hívás előzményeknél a telefonszámok mellett van egy kis nyilacska, és azt lenyitva ott vannak az Infók, lehet SMS-t küldeni ill. hívni.
Korábban ez ha jól emlékszem, hosszan nyomva a számot jött elő.
(Vagy csak eddig nem tűnt föl nekem?)[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
boken
senior tag
Sziasztok,a G2 topicban megígértem hogy írok pár dolgot a G2 és a BB Z30 közötti különbségről,a saját tapasztalataim alapján.
Szívesen fogadok minden észrevételt negatív és pozítiv irányban is,addig ameddig az a cikkhez kapcsolódik.
cikk
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Barcsik
aktív tag
Szia!
Nekem még a 2977 van fent. Nálam is jelentkezett ez a hibás szint jelzés. Egyszer kipróbáltam, hogy a saját töltőjével töltött, amíg kellett. Töltőről levett és számítógépre dugtam USB-n. Ott szépen feltöltött 100%-ra, majd lehúztam. Azóta nincs baj a töltés jelzéssel, saját töltővel is tökéletes, nem nem vacakolni semmivel. Ez négy töltés óta így van.
-
icoj69
tag
Sziasztok!
Megpróbálnám felrakni az új ROM-ot, de a Sachesi csak ilyet talál: 10.2.1.3295
Lehet, hogy rossz kódot adtam meg? (262)iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
CloZee
aktív tag
Akkor ez a 10.2.2 most német T only vagy hogyan van?
-
eventus
veterán
Videó a Passportról: [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
BB9360
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy Curve 9360-as boldog tulajaként kérem, hogy vajon érdemes-e most venni Z10-est?
Az ára számomra az ingerküszöb alá esett (Telekom), és bár nem lesz egyszerű felhajtani egyet, talán nem reménytelen.Ugyanakkor vajon érdemes-e 2 év hűséget bevállalni egy "kifutó" típusért? Z30 jobban bejön, de nem tudok annyit áldozni, és félek, hogy a Classic vagy a Passport is magasabb árkategória lesz.
+ eddig bejött a fizikai billentyűzet, vajon a Z10 virtuálisa hogyan fog tetszeni?Előre is kösz a segítséget!
-
sasa134
addikt
válasz BB9360 #23297 üzenetére
szia,
ha fizikai qwerty függő vagy és nem akarod hűséggel láncolni magad, érdemes lehet Q5/Q10 vásárlásán gondolkozni, akár használtan is. Mindegyik remek gép, bőven többet nyújtanak mint a 9360. Nem akarlak persze a Z10-ről sem lebeszélni, a támogatás miatt nem kell aggódni, a legújabb 10.3(.1) OS is jön minden BB10 készülékre.
Amúgy a Z10 virtuális billentyűje abszolút top szerintem, pedig ha valaki, akkor én tényleg utálok üvegen gépelni.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
BB9360
aktív tag
válasz sasa134 #23298 üzenetére
Kösz, ez gyors volt.
Tavaly óta vagyok BB-s, a telóhoz (új, 2 év T-s gari) ingyen jutottam, szóval mindenképpen jó vásár volt. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, bár néha csinál egy-két furcsaságot...
Próbálom követni a topikot, eléggé pörög, és nem vagyok geek, hogy az esetleges felmerült problémákra adott összes választ megértsem.
A q5, q10 szimpatikus, de annyit nem tervezek kiadni érte, minek, ha ez is az elvárásaimnak megfelelően működik...
Lehet, hogy érdemesebb kivárjak, amíg ez garis, és ha lejárt, akkor szétnézni (majd' egy év múlva), és az akkori kínálatból csemegézni... (hátha addigra megint szerencsém lesz, és nagyobb befektetés nélkül jutok készülékhez :-))
De a lényeg, hogy még nem találjátok "kifutónak, elavultnak" a Z10-et. Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest