- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomaszem
csendes tag
Hello! lassan bő fél éve használok egy Z10-et stl100-1, eddig nem voltak vele problémáim mostanában viszont egyre több. Akku nem tölt ha rádugom, vagy nem teljesen tölt fel és előbb is kikapcsol, néha 10 néha 20% alatt. Eddig megvoltam ezekkel a problémákkal most viszont ez jött elő, ami már eléggé aggaszt.
előlapi és hátlapi kamera képe.
Valaki találkozott már hasonlóval ? vagy esetleg valami tanács ?
Már gondolkodtam ez előtt is hogy beadom szervizbe, hátha tudnak kezdeni vele valamit, vagy cserélik egy stl100-2-esre amivel elvileg nincsen ennyi probléma. Ez lenne a járható út vagy van netán más is ? -
sasa134
addikt
válasz tomaszem #22803 üzenetére
ezt más kamera appal is csinálja, vagy "csak" a gyárival? tegyél egy próbát. mert ha mással is csinálja, akkor sztem a kamera halt be, ha mással jó, az a jobbik eset, valamiért a kamera app elcsesződött. Le tudod szedni a kamera bar file-t pl innen, és Sachesivel telepíteni: [link]
Avanti Roma
-
slashing
senior tag
válasz eventus #22797 üzenetére
ez így egy az egyben hülyeség már bocs...
az a réteg olyan kicsinek bizonyult hogy a csőd szélére került a cég(és ha Kanada nem avatkozik bele már kitudja kinek a kezében van) és mivel nem akartak a sivatagba egy rohadt nagy gödröt ásni és beleborítani a sok telefont így lett a Z10-ből egy elég sikeres készülék.
az a réteg olyan fanatikus volt még itt is fél évvel ezelőtt hogy bármilyen felmerülő hiba csak user error de ha nem az akkor meg a szokásos duma hogy hát akkor minek BB-t vett.
(#22808) hagel: Nekem valamelyik Instagramos app rémlik!
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz Polarstar #22808 üzenetére
úgy rémlik, a mindigTV app, de akkor nem indult tőle 10.2.0-án
slashing
A BB nem a Z10 miatt került a csőd szélére - és a szerény eladások ellenére sem ment mégsem csődbe. Kb 2007-ben olvastam először, hogy csődbe fognak menni, azóta meg minden nap. Azt mégse..A fanatikus tagokról meg: sztem kb miattuk van még értelme néha benézni ide, mert próbálnak segíteni, de a türelem véges, sok user pedig igenis nulla okostelefon tapasztalattal, a felhaszn. kézikönyv (alapvető dolog!!) olvasata nélkül kérdez, majd köszönés nélkül távozik. Ezen userek száma megnött , ahogy az eladások is. Senki nem lett sztem lehülyézve, de néha tényleg elképesztő dolgok mennek. Ez velejárója egy nyitott fórumnak. Sztem kb akkor van jogod ekézni a "fanatikusokat", ha annyi energiát rakasz bele, mint itt páran abba, hogy máson segítsen és a BB10-et megismertesse egy szélesebb körben.
ON.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
tomaszem
csendes tag
válasz sasa134 #22804 üzenetére
Nem csak a gyárival, droidos alkalmazásoknál is ez van. De a gyári is sokszor csinálta azt hogy torzított képet csinált, mintha 4:3as arányt húzta volna szét 16:9-re. Az viszont (gondolom) biztos hogy szoftveres volt.
Újraindítás sem segített. Bár első nekifutás után azt írta ki hogy kamera alkalmazás leáll, utána hogy kevés a rendszermemória vagy mi, utána megint hogy leáll, majd hagytam kicsit míg bosszankodtam magamban, utána elindult normálisan de ez fogadott ismét.
-
minek?:S
őstag
Hali.
Ha veszek széthajtható védőtokot, azt hogy kell elképzelni, hogy működik? A felénél félbe lehet hajtani? Illetve, ha veszek egy olyan széthajtható tokot és egy kihúzhatósat, akkor tudom használni egyszerre a 2-t?
Üdv.:M.
-
-
őstag
válasz sasa134 #22816 üzenetére
Én erre gondoltam [link] vagy ez az amit te mutattál? Igazából utálom a tokokat, azt se tudom mi melyik hogy, de nincs szívem porban meg minden körülmények között szabadon hagyni a telót.. ahhoz túl jó
Esetleg még ezen gondolkodom, mert olcsó [link]
Szóval ez(ek) beleférn(én)ek egy kihúzhatósba? [link]
-
tomaszem
csendes tag
válasz sasa134 #22814 üzenetére
De használom. mindig tv és igrann vagy mi.
..vagyis, nem használom csak fent van, de már 4-5 hónapja, és eddig így nem volt vele probléma.
azt mondod akkor lehet ezek kavarnak be ? A minap felraktam a snap2chat-et kipróbálni, lehet akkor az a ludas ?Holnap otthon leszek gépemnél és akkor kipróbálom kamera bar.t meg előtte letörölöm ezeket. Remélem megoldja a problémát.
Meg mostanában frissített 2977-esre telefon, amiről olvastam most hogy elég sok gond van vele, lehet akkor ez is belekavart a dologba -
MODERÁTOR
Szeretem, mikor a telefon magától újra indul a zsebemben, és elövéve már a pin kódot tolja az arcomba.
Főleg ha fontos hívást várok.20 éve a Prohardveren
-
sasa134
addikt
válasz minek?:S #22817 üzenetére
Ez amit te linkelsz, ez a Transform shell tok, eredeti BB tok. De ez egy bepattintós tok, a telefon elejét, kijelzőjét nem védi, de a hátlapot és a sarkokat igen. Egy remek tok! Hátul hosszanti irányban ketté lehet hajtani és akkor a telefont meg tudod támasztani egy asztalon. Van róla sok ajánlás itt a fórumban, nekem is van egy, nagyon szeretem.
A többi amit linkeltél az mind más-más tok, el kell dönteni, mit akarsz.Aktiv legyen vagy ne? Bör, műanyag, szilikon? Belebújós (zokni), hajtogatós, sima kagylós? Van ezer fajta, Pesten sztem pár száz forintért kapsz szilikonos tokot Z10-hez (keresd Hagelt, segít megmondani, hol), az körbe meg a hátát védi a telefonnak.
Ezekkel együtt nem fogod tudni még belerakni egy kihúzhatósba, mert annyira megnöveli a telefon méreteit, hogy nem fér bele. A zsebes tokokat a telefon pőre méretére tervezik.#(22818) tomaszem
sztem először a mindingtv appot kapd le, majd próbáld, hogy előjön-e a hiba. Nem hiszem, hogy az új OS lenne.. Ha továbbra is szarakodik, dobd fel a kamera bart.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Günther
tag
A telefon elnavigált 1200 km-re, nem merült le. Navfree offline. Azt hiszem én abba a szerencsés kategóriába tartozok, akiknek nincsenek akksi bugjai és egyéb nyavajái.
-
őstag
válasz sasa134 #22820 üzenetére
Hát.. te mit javasolsz? 4k-t mondjuk nem szívesen adnék ki egy tokért. Fehér kéne és valami minőségibb azért.
Szerinted megéri ezt a gyári BB tokot venni? Kijelzőre vigyázok. Ami miatt kellett volna a kihúzhatós, az azért, hogy melóban övre tudjam akasztani, vagy csak úgy.. mert menő. Ez amúgy Aktív tok? Azért beszélek majd Hagel-lel is, köszi!
Günther
Akku nekem is jól bírja
-
eventus
veterán
Felpakoltam a 700-as fejlesztői verziót + bar pack (amik hiányoznak). Nagyon flat, de nem rossz. Marad pár napig.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
félisten
Emlkedett a hangvétel.
BlackBerry = ios klón! Ma vágtàk a fejemnek!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
őstag
válasz Kolondrum #22831 üzenetére
Remélem te valami nagy és kemény tárgyat vágtál az övéhez
Én a melyik okostelefont vegyem c. topicban kapok mindig leb@szást a
"mesterektől", hogy mindig BB-t ajánlok.. mert, hogy az milyen sz@r, lassú ..Most nem keresgélek, ha nagyon érdekel akkor ott van, galaxys80, mint samu fan mondta párszor, Viktor0610 kb mindig ..
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz minek?:S #22825 üzenetére
Én úgy voltam/vagyok vele, hogy ha már vettem egy ilyen komoly telefont, akkor gyári tok lesz hozzá. Ez az aktív dolog is mókás, bár tény, hogy én amúgy is le szoktam zárni a telefont, még akkor is ha csak leteszem magam mellé az asztalra, így csak annyi a változás, hogy nem kell rajta matatnom, csak visszacsúsztatni a tokba.
Nekem aktív bőrtokom van, aminél azért kellett egy kis idő - mondjuk csak vasárnap óta van, a telefon meg csütörtök - míg megbarátkoztam vele, hogy a felső rész védtelen. De most, hogy a BeBuzz-zal úgy működik a led, ahogyan szerintem kéne, már nem zavar. Amúgy is vigyázok a cuccaimra.Mondjuk még nem lenne rossz, ha a BeBuzzban lehetne rangsort beállítani. Ha pl előbb van valami facse történés - ami kevésbé érdekel - akkor hiába lesz nem fogadott hívásom, csak a facse jelzés villog. (Ez még csak elmélet, ki akartam próbálni, de most meg az emaileket nem jelzi. )
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Novics
senior tag
válasz Novics #22837 üzenetére
És akkor most jól elszégyellem magamat, ugyanis csak várni kellett egy kicsit - többet - és villog a led, és ha utána megcsörgetem magamat, akkor már mind a két eseményt jelzi. Hát ez zseniális! (Mondjuk a gmail-nél már ott volt az ikon a képernyőn, de még akkor sem villogott.)
(#22839) sasa134 Csakúgy, mint Hagel-lel. A kis különcök.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
DJosef
őstag
Üdvözlet! Tegnap apósomat sikeresen megtérítettem. Elcserélte a galaxy SIII-át egy fehér Z10 LTE-re.
Forget about it
-
eventus
veterán
Egy jó van a 10.3ban: van ismét próba lehetőség egy értesítés beállításánál Teszek fel később képeket. Nagyon ronda Tiszta android
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Naptár ikon már írja is, hogy milyen nap van, nahát.
-
eventus
veterán
válasz sasa134 #22849 üzenetére
A több jó, de ahogy kinéz... Összes ikon android flat, fakó fos, bbm kimaradt, az még szép És nagyon szép, hogy a gyári menü flat, de bármit letöltesz, annak szép ikonja van. Együtt naaaaagyon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest