- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
T-mobile által forgalmazott Z10 lehetséges,hogy független?(Már,ha esetleg még találnék valahol...)
Van a családban egy 9300 Curve és egy 9320 Curve a T-mobile-tól és mind a kettő kártyafüggetlen. -
törölt tag
válasz Genova1983 #23201 üzenetére
Z10-et a telekomnál már nem kapsz. kifuttaták a telefont!
-
törölt tag
válasz Genova1983 #23203 üzenetére
én pár ezerrel drágábban veszem majd a függetlent...akkor miért vegyem meg a szolgáltató függőt
-
K e n y a
tag
Bementem a város "legnagyobb" telefonos boltjába... Tokot kerestem a Z10-re. Mondom az eladónak, hogy mit szeretnék, néz rám hülyén. Majd hirtelen fény gyúl a szemében és kinyögi, "ááá... a telefonod túl egyedi"!!! Gondoltam magamba köszi-köszi te buzi! Rendeltem eBay-en...
[ Szerkesztve ]
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
K e n y a
tag
Amit forgalmazott a Tré, a gyári bebújtatósat 3500-ért, teljesen jó lenne, de hát persze, hogy nem lehet már kapni... Ezért lett eBay...
-
CloZee
aktív tag
Én innen vettem fóliát. Igaz 3db van írva a címben, de valamiért 5-öt küldtek
-
Vulpolone
tag
válasz Genova1983 #23203 üzenetére
Nekem is jött készletértesítő hajnal 2-kor, de 5:30-kor , ahogy géphez kerültem ugyanúgy nem lehetett már rendelni
HTC U11
-
hlevi05
csendes tag
Sziasztok!
Most állok Z10 vásárlás előtt. Mit tudtok tanácsolni mire figyeljek oda használt készülék vásárlása esetén? -
Kingfisher79
tag
BlackBerry Limited, a global leader in mobile communications, announced today that the BlackBerry(R) Z30 smartphone has been named the gold winner in the Consumer Product of the Year category in Best in Biz Awards 2014 International, the only independent business awards program judged by members of the press and industry analysts.
The RIMpire fights back!
-
lugosi
MODERÁTOR
-
félisten
Gyakran csak a márkajelzést fizetjük ki.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
CloZee
aktív tag
válasz Kolondrum #23223 üzenetére
De ennyi pénzért akkor sem fogsz akkumulátort kapni, főleg nem 3-at.. Kapott valami szar, összegányolt valamit aztán majd meg lesz lepődve, ha kigyullad a telefonja zárlat miatt és ezzel együtt leég a fél lakás. Volt már rá példa nem is egyszer. Az akkumulátor az pont az a dolog, amiben nem szabad spórolni.
[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
kérdésem a facebook alkalmazás használókhoz: készülékbeállítások-->fiókok-->fb Itt mik az értesítések, és az üzenetek szinkronizálása? Ha kikapcsolom az értesítéseket, akkor nem kapok értesítést az új üzenetekről, csak csendben szinkronizál?
Mik a tapasztalatok 2G-n is működik az üzenetküldés?Addig állítgattam, míg nem jelzett semmire már és újra akartam telepíteni. Namost az újratelepítés után 2x szerepelt a hub-ban a fb fiók. Most úgy áll, hogy nincs fent a fb app és a fiókok közül is kitöröltem a fb fiókot, de a HUB-ban van két fb fiókom (ugyanaz 2x), amit persze használni nem lehet. Ezt most így hogy? Hogy lehet ezt megjavítani?
-
félisten
válasz PHenis #23229 üzenetére
Én ezen is túlléptem, le van lőve minden aztán csak akkor látom ha belépek. Amikor mindent szinkronizált meg szólt kb folyton csengett a teló és hamar elegem lett. 2G-n a FB nálam HASZNÁLHATATLAN olyan lassan jönnek be a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Hutiii
csendes tag
Srácok, a 10.2.2 milyen újdonságokat hozott?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz CloZee #23224 üzenetére
A pár hetes tapasztalatok alapján rendes használat mellett jó egy nappal tovább bírja mint a gyári, esetleg másféllel. Eddig még nem jelent meg a gombafelhő a ház felett, pedig töltöttem a 9780 töltőjével, egy Samsung töltővel és egy szivargyújtó-töltővel.
Megígérem, hogy szólok ha a 3-ból egy is tönkremegy, vagy megsemmisül.Sutis, 3 angol font volt a 3 db. Ma már több lenne, kicsit esett azóta a forint.
Egyébként amellett, hogy utángyártott, gondolom a beragadt készletet árulják ki valahol. Ha a 3 db-on van fél font haszon, vagy akár csak nullszaldós, jobban járnak, mert
-nem kell mint veszélyes hulladékot megsemmisíteni, kezelni
-van eggyel több pozitív értékelésük az ebayen.Gondolom 97xx szériához ma már nem nagyon adnak el tartozékot, így vagy eladás, vagy veszélyes hulladék szabályok szerinti megsemmisítés.
[ Szerkesztve ]
-
ViZo72
tag
válasz hsrasus #23194 üzenetére
Off:
Hozzád hasonlóan én is többet olvasok itt, mint amit írok ide, viszont természetesen napi szinten követem az eseményeket, hiszen Z10-es telefonom van, érdekelnek a vele kapcsolatos infók.Teljesen egyetértek a véleményeddel (a korábbival is: 23144), ezekben pedig különösen egyetértünk:
1. "az emberek olyan szinten védenek gyártókat, termék típusokat (vagy akár politikai pártokat, vallási irányzatokat), mintha a saját dédelgetett gyermekük lenne".
Autós fórumokon is ugyanez megy, emberek mennek "ölre" egymással, hogy a gyártók helyett védjék a termékeket és bizonygassák saját választásuk helyességét, mint egyedüli jó megoldást.
(Politikai fronton is ez megy, pedig azok aztán végképp nem érdemlik meg, hogy egymással harcoljunk miattuk).2. sasa134-nek írtad: "Nem tudom, hogy esetleg amiatt, mert külföldön élsz, de megvan benned, ami a legtöbb itthoni honfitársunkból hiányzik és ez az elfogadás, tolerancia."
Valóban Ő az egyik legkorrektebben hozzászóló ember (talán eleve ilyen, talán a külföldi életmód is befolyásolja, ez nekem is eszembe jutott), emellett persze lehet mindenkinek nehéz napja és nem mindig sikerül higgadtan válaszolni a kérdésekre / állításokra... (Ez volt a sasa kibeszélő :-) )Viták persze mindig lesznek, nincs is ezzel semmi baj, nem látjuk egyformán a dolgokat még ugyanazon készülék kapcsán sem, de talán próbáljuk meg közös erővel minimalizálni azok elburjánzását.
Mielőtt egy provokatív, vagy butának tűnő, esetleg sokszor ismételt kérdésre válaszolnátok és nagy lendülettel leírnátok ami elsőre kikívánkozik, vegyetek nagy levegőt és finomítsatok rajta, hogy ne késztesse visszavágásra az illetőt :-)Telefonnal kapcsolatban (mivel nekem a Z10 az első okos telefonom) én szívesen látom olyanok véleményét is itt, akiknek volt vagy van többféle telefonjuk, többféle OS-el és lehetőségük van összehasonlítani az egyéb gyártók termékeit a Z10-el (lévén, hogy ez Z10 topik).
Nyilván vannak előnyök, hátrányok, de ha a leírás korrekt hangnemben történik, szerintem senkinek nem kell felkapnia a vizet.
Biztosan van sok dolog amit a BB jól csinál és mások rosszul, illetve fordítva, csak éppen mivel nem vagyunk egyformák nem mindig egyeznek a vélemények, álláspontok...Véleményen szerint a Z10-es vagy leendő Z10-es tulajok számára ez egy nagyon hasznos topik, főleg ha ha témánál maradunk és nem veszekedéssel töltjük meg az oldalakat...
-
félisten
Hm 2 óra alatt 23% merülés az sok! Ma csak a BBM frissült, az lehet? Reggelre elvben padlóra kell kerülnie az akkunak, majd kiderül.
Szerk: Van egy jókora tüske a CPU használatban pontosan nem látom mikor, de feltöltés után. Hú ú ú elkezdek aggódni. Bnőm is frissített én meg ráírtam közben, volt is galiba, de majd reggel elválik mi lett a vége, max újraindítja.
[ Szerkesztve ]
-
K e n y a
tag
Értem, köszi!
-
Tóth Thamás
csendes tag
Üdv!Olyan kérdésem van,hogy Nekem csak 97%-ig tölti fel az akkut a töltő!Mondjuk Én a Playbook töltőjét használom ami 2A-os!Előre is köszi!!
-
PHenis
senior tag
válasz sasa134 #23237 üzenetére
Arra már rájöttem, hogyha előbb törlöm a fb appot és utána a fiókot akkor beragad a hub-ba egy használhatatlan fiók. Tegnap este óta bu*iskodok vele, számtalan telepítés-törlés, restart, akku ki-be, ki-be jelentkezés... már 4 fb fiók van a hubban amit nem tudok onnan törölni :-)
Ennek a hub-nak nincs egy .ini-je vagy valami konfig fájlja valahol, nem akarom elhinni, hogy ezért újra kell húzni a rendszert.
Eddig tökéletesen meg voltam elégedve a telefonnal, most egy kicsit android érzésem van... -
sasa134
addikt
válasz PHenis #23244 üzenetére
De amit írtam, az próbáltad? Az app egy dolog, meg a HUB fiók is. Ini nincs. Amit próbálj még meg: BlackBerry World --» My World --» saját alkalmazások... --» telepítve --» itt keresd ki a FB-ot, hosszan nyomj rà, és kuka. Ezután restart és telepítsd újra.
A gondot az okozza, hogy az appot törölted de nem a fiókot. Ezután rátelepitettél. HUB-os dolgokat fiókként kell kezelni.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest