- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A BBM nem fordul el ha elfordítom a telefont? Nem lehet, valahogy beállítani? Állóban nem tudok gépelni.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
De néztem, csak valahol elbukik mindegyik. Vagy a kijelzőt nem védi, vagy a teló sarkát, vagy nem praktikus vagy nagy lesz tőle a telefon. A flip tok még talán jó lenne, de nem találtam infot arról pl hogy mágneses e, azaz ha becsukom rögzül e vagy sem. Egyelőre megvárom a fenti tokokat. Ez bevált a 808-hoz. Nagyon kellemes a fogása és tartós is. Remélem ehhez is beválik.
-
joeypapa
tag
válasz Kolondrum #21647 üzenetére
amit írsz az világos,tulajdonképpen (félre ne értsd,nem beszólás) de nem fedeztél fel semmi újat ezzel. a fogyasztói társadalom diktál,jobban mondva:a gyártó / termék diktál,a társadalom meg megy,azt gondolva,hogy ő írja a szabályokat -holott valójában (ha most csak a telefonokról is beszélünk) az irányítás nem a mi kezünkben van. nem azért jön egyre erősebb 8 meg nem tudom hány mag,nem azért jön évente új oprendszer mert nekünk szükségünk van rá hanem azért,mert nekik szüksgük van arra,hogy mi szükségesnek érezzük. na midnegy,ebbe most belemenni is felelseges lenne,a lényeg ebben annyi,hogy a BB csak ebből a szemszögből nézve "gombócos" a torkán,de cserébe minőséget biztosít,biztonságot ad és egy felhasználói élményt. a BB nem gyerekeknek készült, és nem is kell beállnia a sorba,szerintem az OS10 -főleg amik jönnek majd most- nagyon erős fonalat kapott el,így merem azt mondani,hogy nekem nem nagyon van már másra szükségem,holott a fórumozók többéséghez mérten jelenleg én is a "gyerek felhasználó" (semmi flotta,titkos meetingek,stb..) kategória vagyok,de nyitott annyit a vállalat az üzleti szféra szobájából,hogy azzal szinte minden fontos (telefonos) igényt kielégítsen,így bővítve a felhasználókat.
Érvnek pedig a mindenféle márkák mindenféle hardvereit azért nem hoznám "perdöntőnek" mert bár erősek valóban,de mivel a BB (az applehez hasonlóan) elsősorban hardvert gyárt,hardvert értékesít,ezért csak melléépít egy szoftvert aminek a céleszköz specifikációját kell megfogni,és kész. ebből adódik,hogy mikor a 10.3 keról szóba,van összesen 4 kiadott készülék amit figyelembe kell venni és jöhetnek az újak.
Ez szerintem már nem feltétlen a 18évességről szól,hidd el nem csak te vagy aki szarik bele ezekbe a csilli-villi dolgokba,az 5 colos kijelző+névlegesen mindent tudás nem az embernek magának,hanem a környezetének szól.akinek pedig megbízható telefon kell,kellő tudással,felépítéssel és megjelenéssel (ect...) az nem fog kisebbségi komplexussal ébredni azért,mert nem a hírdetőtáblák aktuális csúcsával a feje mellett kel. (teszem hozzá,hogy a többi platformon is megvannak a megfelelő készülékek,ott is meg lehet választani a minőséget csak sokkal több közül kell kiválogatni és persze nagyobb lutri az egész). azzal pedig,hogy van aki nem ismeri a márkát,csak erősödik a BB megjelenése / egyedisége
[ Szerkesztve ]
"Censorship tells the wrong story..."
-
bzs73
őstag
válasz l.sebestyen #21656 üzenetére
Fehérbe néz ki a legjobban, és vehetsz rá Berry boltban fekete hátlapot. Na úgy meg űber szuper.
ja a fehérnek nem annyira gumis tapintású a hátlapja, mint a feketének, már csak ezért is jobb lecserélni, de kinézetre is tutibb.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
félisten
válasz joeypapa #21654 üzenetére
A sok birka kapaszkodik a 8 magba. Nem kell. Nincs rá szükség. Csak azért fejlődnek ezek, mert így a kedves user pénzt ad ki az újra. A régi sem régi csak korábbi. Én még benne voltam abban a sulis légkörben ahol már akkor is az volt a menőbb akinek a jobb telefonja volt. S3,S4,S5. Minek ennyi sorozat? Mire nem elég egy S3? Mire? Ja tudom! A 24D-s játékra meg az antutu2023-ra, mert 1 ponttal kevesebbet mutat..... Most éppen az I5-6 váltás lóg a levegőben. Ott kitrollkodtam magam. Légnyomás mérő kell egy telefonba? Nem! Aztán mégis ezzel villognak valahol. Egy friss eset,hogy otársam(tanfolyami) lecserélte korábbi droidját (Talán SE ST18) egy Sony Z2-re, de semmivel sem használja ki jobban vagy bármi. Annyit megtudtam tőle,hogy az okosórája gyorsabban működik vele. A szerencsétlenje ahogy mindig elővette a tepsit és két kézzel navigálta. (ez már személyes utálat)
BB nem gyerekeknek készül >> +1, de bennük van a pénz, a sok pénz, a sok gyorsan megszeezhető pénz. Talán azért nem ismerik sokan a tizenévesek közül a BB-t? Költői. Az a baj, hogy ha a BB nem lép, azaz nem afelé megy amit a piac akar, akkor szar lesz nekik a világ. Kíváncsi vagyok mikkel jön elő.
A BB OS 10-ben én személy szerint látok még hiányosságokat. Pontosabban lehet még azt építeni és növelni az élményt. Csak egy példát mondok: Billentyűzár és minden ami körülötte van. Feloldás, beállítások.
A BB kiegészítők palettája nagy. Bnőm nem is tudott választani tokot (hála égnek mert kapott gyárit freebe végül). BB-hez van nyuszifüles tok? Nincs sztem. Az akiről fent beszéltem talált a droidos samujához nyuszifüles tokot. Ezzel elégedett és ezzel menő. Én meg azzal vagyok ha olyan bölcsőben alszik a telefonom amit reggel ha kinyitom a szemem úgy tudok megérinteni, hogy nem kell a telefont a kezembe venni.Röviden a véleményem és le is zártam: Nehéz dolga van a BB-nek és nagyon össze kell magát kapnia. Nem aludnék nyugodtan a vezetők helyében. Szomorú lenne ha azért tűnne el, mert sok tizenévesnek a szelfizős nyiszifüles tokos 8 magos procis kínai android kell. Ez 1 hét után rögtön lejött a telefonról és az OS-ről bennem.
slashing! Sztem sem, és ez gond nekem. Példával éljek: A vajas kenyér is pofával lefelé esik le. Továbbá munkám miatt nem praktikus ha semmi nem tartja zárva. Nem irodában rohadó fajta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
badzsy21
csendes tag
Sziasztok,lenne egy problémám.Telefonálás után zsebre vágtam a telóm, majd egy félóra múlva kaptam egy bejövő hívást, csörgött a teló de nem a hívás funkciós kijelző jött elő hanem a kezdőképernyő fogadott és angolul beszélő női gépi hang,sajnos nem értem mit mond.Kikapcsolás, akku kivétel megtörtént ugyanaz fogad kezdőképernyő angolul beszélő női hang.Mit tudnék még csinálni?Előre is köszi a segítséget.
-
sasa134
addikt
válasz badzsy21 #21661 üzenetére
Valszeg elindítod véletlenül a 'Hangvezérlés' funkciót (mikrofon ikon), ahol angolul kérdezi egy hang, hogy 'what would you like to do?'
Zárd le a kijelzőt, ne engedd, hogy gesztussal feloldjon a kijelző, csak gombbal, vagy tedd aktív tokba, esetleg kijelzővel ne comb fele vágd zsebre.
A Hangvezérlés elindul a +/- hangerő gombok közti kicsi gomb hosszan nyomásàval is, lehet azt nyomod be valahogyan.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
eventus
veterán
SzépBlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
joeypapa
tag
válasz Kolondrum #21658 üzenetére
igen,amúgy ez a két dolog (a brutális kijelző ami legjobb esetben 2 kézzel használható) + az indokolatlan alkatrészes tokok ( nuszifül,pandafül,rókafarok,...) amit sose fogok megérteni...
viszont félteni nem kell a BB-t,elméletileg javulnak a részvények,nő az eladás,jönnek a mutatók.
ui.: én kifejezetten lennék a vezetők helyében,jól mutatna a CV-ben
(egyébként én még egy szép új tabletnek örülnék,szerintem azzal tudna előremenni,én biztos vevő lennék rá )
"Censorship tells the wrong story..."
-
eventus
veterán
SzederBlog újra él és egy jó cikkel indul: 10 ok, amiért szeretjük a BlackBerry Boldokat [link]
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
félisten
válasz RumiTT #21669 üzenetére
Az összes powerbank mA értékeét fenntartással kezelem. Ezt amit rendeltem fele annyinak tartom, azaz arra számítok éppen annyit tol majd a telóba, hogy rendesen minden gond nélkül estig elmenjen. Azért egy 30%-ot remélem rá tud tölteni. Másik otrásam rendelt cella bankot és külön vett bele cellákat. Valami samuja van. Nulláról 100%-ra 9X tölti fel a telót. Cserébe kb akkora mint maga egy Z10 és több cm vastag. És hát egész éjjel tölteni kell.
[ Szerkesztve ]
-
badzsy21
csendes tag
válasz sasa134 #21663 üzenetére
Köszönöm a választ én is erre gondoltam.A baj,hogy csak gesztussal tudom feloldani a képernyőzárat aztán kéri a számkódot de ott már csak ismétli angolul a beütött számokat és nem csinál semmit.Az oldalsó gombbal sem mentem semmire sajnos.Közben hívtam a BB szervízt ott azt mondák vigyem be.
-
-
félisten
talàltam egy bbm bugot.
-
félisten
válasz sasa134 #21687 üzenetére
Azt teszteltem. Eddig mindig úgy van ahogy gondoltam. Na tehát. Írjanak nektek egy BBM üzit. Ha a HUB-ból nyitod meg akkor a kijelző elfordul ha elfordítod a telót. Ha a menüből indítód a BBM-et és úgy nézel rá az üzire akkor nem fordul el, csak állóba lehet írni.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz Kolondrum #21689 üzenetére
Ez nem bug, tudjuk a kezdetek (10.0) óta. Az egész HUB elfordul, az egy kliens. Ha emailt irsz benne, az is elfordul. A BBM nem tud elfordulni (mint ahogy a vagy egy millió más app sem ami úgy van megirva). Amúgy ha BBM-et külön inditod, akkor más funkciók előjönnek, ami a HUB alól nem érhetők el, az csak szigorúan véve üzenetkezelésre van.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
vihar előtti csend van a fórumon
Avanti Roma
-
DonThomasino
veterán
Ha most veszek egy Z10 et a T nél akkor az gyárilag független?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
sasa134
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók