-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ja még annyit, hogy: Z10-hez lesz matt és fényes, Q10-hez csak fényes. Kb 2 hét!
Günther! Részvétem, éltem át ilyet.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
er2es
tag
"If you want a toy, buy an iPhone. But if you want a tool, you need BlackBerry."
-
Tim82
félisten
válasz Günther #21454 üzenetére
Szia!
eBay-es kijelzőknél figyelj erre. (Bár nem néztem utána, melyik verziójú Z10-ed van.)
A beszerelés maga egyszerű (innen indulj ki), de T2 torx csavarhúzó kelleni fog hozzá, az meg azért nem a párszáz forintos kategória (inkább 2-3000 ezer Ft között).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Günther #21457 üzenetére
Az a baj az eBay-es eladókkal (legalábbis amikor én kerestem pár hónapja a javításhoz előlap-kijelző kombót), hogy sokszor nem tüntetik fel egyértelműen, hogy pontosan melyik fajta Z10-hez való az eladó áru. (A termékkép meg a legtöbb esetben nem igazán segít...)
Amúgy nekem szerencsém volt, ahogy a linkelt hozzászólásban is láthattad, mivel az ismerős esetében, akinek a Z10-ét megcsináltam, nem sérült maga a ház, csak a kijelző, azt meg egyszerűen át lehetett cserélni a két előlap között. (A javítás tárgya amúgy tudtommal azóta is tökéletesen működik, ha nem így lenne, jöttek volna már reklamálni... )
Az említett T2 csavarhúzó viszont megkerülhetetlenül kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
LÁZ
addikt
Lehet az enyém is eladó lesz, igaz, hogy tip-top, megint rámtört a piros mánia, ha meg tudok csipni egyet emberi árban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Günther
tag
válasz Pitypangom #21467 üzenetére
Még kiderül. Ebay-ről rendelnék új elüső részt, test, kijelző kombót.
-
Günther
tag
Ebayről való rendelés esetén célszerűbb európai bay? Ha USA-ból jön a termék, akkor még vámmal terhelik?
-
zolion01
tag
válasz DeerDawe #21477 üzenetére
Egy pop-up ablakban, mint andorid esetén, bekapcsolja a kijelzőt és pirosan villog a led.
Majd csak a led villogás marad, kijelzőt kikapcsolja, de ez mondjuk Viber beállítás.És azt kell, hogy mondja, hogy megjelenik a HUB-ban is! Pedig első alkalommal tuti nem volt ott.
Mondjuk volt egy reboot SD kártya beszerzés miatt. -
félisten
Nő az üzemidő.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én az utolsó frissítéssel (.2977) nem vagyok megelégedve, mert csinál komiszságokat (újraindulás, magától ki-be kapcsolja a mobilnetet/wifit, hívásfogadásnál befagy, belaggol), ezért megpróbálnék egy régebbi, szvsz jobb verziót rátenni. Viszont itt jön a nehézség a dologban, mivel hogy még sose csináltam ilyet.
Hol tudok "rom"-okat találni, meg programot hozzá, amivel feltehetem?
-
félisten
Este megmutatom hogyan nyílik a q10.
-
joeypapa
tag
T-sek légyszi egy kis segítséget: hogy is van ez most a BIS csomaggal? nem a mi-hogyan lesz a kérdés,hanem,hogy mennyi a díja,hogyan kell belépni,10es rendszerrel is úgy kell mint a régieken,stb...? mert a honlapon elavult van fent,másikat nem találok...nem akarja a T is egyszerűen elérhetővé tenni?
"Censorship tells the wrong story..."
-
joeypapa
tag
köszi!
tehát akkor még mindig az él ? mert egyik nap voltam bent számlátfizetni,fákérdeztem és az ügyintéző szerint egy van már csak és az 2xxx. A csomagom mellé nem jár ingyenesen,bár ezt sem tudom mert az oldalon olyan csomagok vannak amik már nem élnek,a NEXT XL-t leszámítva...ezér tis kérdezem + elég mogorva dolog,hogy azon felül,hogy egyedüli szolgáltató aki még ezt csinálja,a BB protect csak a legnagyobb csomagban van benne.Pedig az nem egy elhanyagolható része a dolognak.
"Censorship tells the wrong story..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest