Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Szerintem nem lesz ezzel gond, olyan gyakran nem váltogatok telefont, ha meg majd kell, akkor megszokom majd azt
Egyébként sem iPhoneon sem androidon nem megy úgy a gépelés mint BB-n, szóval ha más platformra váltok, így is úgy is szokni kell.
Orgi: már érzem néha, hogy itt ott kezd kevés lenni a z10, a passport hardverje meg szerintem meg elég jó, és már árban is elfogadható.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
szeky81
tag
Helló!
Nemrég megjelent a win10 frissítések közt két RIM driver elérhetőség. A BBlink, sem a hivatalos honlap nem jelez újat. Szerintetek telepíthetem?
Tudom, hogy voltak hibák a Link és a 10-es közt, de én egyet sem tapasztaltam...szódabikarbabónábó'
-
lugosi
MODERÁTOR
-
gratzner
tag
válasz Polarstar #8556 üzenetére
Sziasztok!
Nos, hogy is kezdjem... talán ott fogom, hogy Linuxot használok, bár van amit nem tudok "még" benne megoldani, ez az infó morzsa a hozzáállásomat és még sokmindent megmutat rólam pár napja használok egy használtan beszerzett fekete, makulátlan Passportot. Ez alatt a pár nap alatt sokat "sírtam" és sokat nevettem. Azért sírtam, mert idáig vártam a vásárlással, és azért nevetek mert jobb később, mint soha Na de komolyra fordítva a szót: kb. Szermes vagyok a vasba
Azt hiszem ez az érzés kell is ahhoz, hogy ne zavarja az embert néhány App hiánya, vagy hogy jobban húzza a gatyát, stb.
Az OS-sel eddig is úgy voltam, hogy az Android-nál stabilabb, az IOS-nél ügyesebb, szóval SZÁMOMRA tökéletes és valahogy megkapó is volt már az első q10-emnél is. Persze van ami döcög, de pont ezeket a döcögéseket teszik túlélhetővé/áthidalhatóvá a PP egyedibb tulajdonságai. Amiket nem érez az ember amíg nem próbálja ki. Nem elég az olvasgatász!
Csak azt tudom kívánni, hogy az OS10-et sose hagyja cserben a cég, mert az űr, amit mag után hagyna, szerintem egyhamar nem tudná semmi betölteni.
Majd még jövök kérdezősködni, addig is szép estét! -
nagyúr
Az összefoglalót köszönjük és egyben had ragadjam meg a lehetőséget, hogy bejelentsek egy magyar BBM csatornát is.
Csak szedret, csak szedreseknek. C0037B784
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lezerpiramis
őstag
Tényleg, nekem is van már PP-m - a Q5, Q10, Z10 és Z3 mellett
-
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #8562 üzenetére
Te BlackBerry strici
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
ElFeo
tag
Sziasztok,
viszonylag olcsón hozzájuthatok egy PP-hez, de térerőhibásnak árulják. Van tapasztalat, hogy mi okozhatja valamint hoogyan és főleg mennyiért javítható?
Köszönöm!Üdv!
-
nagyúr
Pfffff... előbb kérdezd meg szervízben, hogy ez a hiba mennyiért javítható, mert lehet nagyon meg fog szaladni a vétel.
-
l.sebestyen
senior tag
35 ért adják, ha pár ezres hiba lenne megjavitatna a tulaj és árulná a piaci áron szerintem. Főleg néha ki lehet fogni 50ezres hibátlant, szerintem nem éri meg rizikozni, mert ha alaplap hiba akkor kuka az egész
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
nagyon sokat fényképezek a Passporttal, de miért van az, hogy gyakran elveszti a fókuszt? Z10 sose csinált ilyet Pedig mindig megvárom, míg ráélesít, zöld a négyszög és mégis, csomószor nem oké a fénykép
-
nagyúr
Évek óta csak hátrafelé megyünk a szeder kamerákkal.
Nokia N8 - 808 után hidegzuhany volt a fix fókusz 9900 Bold a rettentően kékbe hajló érzékelővel.
Z10-Q10 jó a maga nevében, de a passport csapnivaló!
Ahogy mondod! A Z10 kamera bizony jó volt, és a Passport gyári app nem éri el azt a minőséget. Mozgó témára pl egyik sem használható ma sem, de passportnak fel kellett volna ehhez nőnie.
A cég vak volt a felhasználói igényekre, miközben a jobb kamerás mobilok mindent letaroltak.[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Nem tudom mennyire lesz jó a linkelés, de két példa:
-
Orgi
addikt
válasz Polarstar #8569 üzenetére
Basszus, szomorúan olvasom ezt. Annó megnéztem a tesztet itt Mobilarénán és azt írták, nem kiemelkedő, de teljesen oké kamera. És nem is a képek minőségével van a bajom, hanem ezzel a fókusz vesztéssel vagy mivel... rengeteget túrázom, mérete miatt így is határeset volt a teló (amit imádok), de a kamera volt az egyik fő szempontom, ami azt hittem előrelépés lesz a z10-hez képest
-
queensryche
csendes tag
válasz l.sebestyen #8566 üzenetére
Egy hibátlan 50 ezrest például a Lacitól!
Köszönöm, a drága feleségem nagy megelégedéssel használja a Passportot, ami jelentős előrelépés a Z10-hez képest.
Még egyszer köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Azért nem értem a dolgot különben, mert különben meg egész vállalható képeket csinál:
-
nagyúr
Anno lehetett a Camera++ letöltésével egy lenyegesen jobban skálázható alternatívát szerezni, de a videó és csipőből lőtt fotók ezzel sem javultak meg. Komponálgatni lehet, csak semmi se mozogjon, mert az halál!
Kifotózol kocsiból, buszból - kulimász lesz.[ Szerkesztve ]
-
l.sebestyen
senior tag
válasz queensryche #8572 üzenetére
használjátok egészséggel
-
sasa134
addikt
A kamera beállítások közt kapcsold ki az arcfelismerést - sokat javít a dolgon.
A fókuszt tudod lockolni, ha hosszann nyomod a "zöld keretet" a keresőképen. Nem való agárverseny fotózásra, rohangáló gyerekek elkapására sem, de bőven használható. Egyéb tipp, ha mozgó tárgyat fotózol: csinálj róla time-shiftet, és válaszd ki az éles képet. Nagyon jól működik.#8574 Hagel
azért buszból/ kocsiból kifotózni nem egyszerű mutatvány - ha nem tartod a a fókuszponton a kamerát, vége a dalnak - nem csak telefonnal.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
tacto
aktív tag
Idöközben en is "beretrosodtam" (szigoruan szarkazmus) , egyelöre ismerkedünk. Banom, hogy ez nem evekkel elöbb következett be, kesön erö tipus vagyok. De kitarto, es mar nagyon tetszik. A struktura, a kompromisszumok is mind a fölös dolgoktol tartanak tavol, am klasszul segitenek kezben tartani a fontosabb ügyeket. Hirtelen ennyi, köszönet a segitsegert. Remelem, azert el meg valameddig a rendszer, a hardveren biztos nem fog mulni.
(Felve felraktam a play aruhazat is, csak nehany alkalmazasert. Valoszinüleg visza is csinalom, az Instagram pl. abszolut instabil, lefagy, ki se nyilik rendesen legtöbbször. Lehet, azzal sincs mar dolgom amugy )[ Szerkesztve ]
-
mcferenc
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használ esetleg sony sbh50 vagy esetleg sbh54 stereo bluetooth headsetet passporttal? Z10-ről Passportra váltanék a jövőben, de Z10-zel sajna az sbh50 headseten nem működik egyáltalán a léptető/szünet/lejátszás gombhármas, viszont androidos telefonon igen. A szünet/lejátszás a hívás fogadás/elutasítás gombbal lehetett csak vezérelni ha Z10hez volt csatlakoztatva. Viszont simán csatlakozott, hangerőt lehetett szabályozni, zene szólt és a headset kijelzője megjelenítette a hívófelet, és az aktuális dalt is. Jó lenne tudni, hogy a passportnál esetleg fennáll e ez a probléma. A sony ericsson mw600 headset pl kiválóan működik a Z10zel, de az jó régi modell már. Az SBH50et ugyanabban az évben adták ki mint a Z10-et (2013). Én a bluetooth profil verziószám különbségre tippelek...Esetleg ötlete van valakinek?
Köszi előre is!
-
-
mcferenc
csendes tag
-n
-
Lall
veterán
Én anno az iGrann instagram klienset használtam. Egész jó volt. Nem tudom azóta mit fejlődött, egy próbát megér. Hub-ba emlékeim szerint beépül, értesítést küld.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
sasa134
addikt
Beesett a 10.3.3.1359 (OS 10.3.3.2049) - OTA szedik már Kanadában. De lehet érdemes picit várni, olvasgatni a tapasztalatokat.
Azt már most látni, hogy a SNAP és az uj OS nem barátok: [link] - lehet egy Snap újratelepítés segit.Avanti Roma
-
gratzner
tag
Srácok!
Most kaptam egy messenger üzenetet, hogy november 30-cal megszűnt a messenger bb10-es támogatása stb.
Frissíteni kell a facebook alkalmazást és ezentúl onnan megy az üzenetküldés.
Meg is volt, de a hub-ban már nem látom az üzeneteket :/ Ez gondolom már így is marad... Vagy? Van valami infótok erről?
Köszi -
Orgi
addikt
Nem megy már a levelezés része, órák kérdése és nálatok se fog. A kliens többi része oké.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Automata kávégépek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest